Tom Yum Thai restaurant in Budapest


Tom Yum Thai restaurant
Tom Yum Thai restaurant 1
Tom Yum Thai restaurant 2
Tom Yum Thai restaurant 3
Tom Yum Thai restaurant 4
Tom Yum Thai restaurant 5
Tom Yum Thai restaurant 6
Tom Yum Thai restaurant 7
Tom Yum Thai restaurant 8
Tom Yum Thai restaurant 9
Tom Yum Thai restaurant
Tom Yum Thai restaurant 1
Tom Yum Thai restaurant 2
Tom Yum Thai restaurant 3
Tom Yum Thai restaurant 4
Tom Yum Thai restaurant 5
Tom Yum Thai restaurant 6
Tom Yum Thai restaurant 7
Tom Yum Thai restaurant 8
Tom Yum Thai restaurant 9

About Tom Yum Thai restaurant

In the centre of Budapest, our Thai restaurant, Tom Yum was opened in January, 2012.

Our main agenda was to bring the Thai cuisine closer both to Hungarian and foreign guests. In this effort our chefs from Thailand are eager to help us. The Thai cuisine differs in both flavours and eating habits from its Hungarian counterpart. Some guests may find the habit of serving all courses at once or the absence of knives while dining a little unusual. However, we are ready to match the habits of our guests in food serving and use of cutlery too. We hope to see you soon try one of our specialties in an authentic Thai environment.
Please do come and visit us!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tom Yum Thai Restaurant – Budapest

Reserve Now

Reviews"semmi különös"

3.0
Food: 3 Service: 3 Ambience: 3
Hát, jobbat vártam. Az ételek minősége korrekt volt, de nem kiemelkedő. A kiszolgálás hűvös és lassú. A háttérben szóló zene pedig nem tetszett.
-

"Csodás ebéd"

4.7
Food: 5 Service: 4 Ambience: 4
Szívesen ajánlom ezt az éttermet mindenkinek aki valami nagyon finomat és egy kicsit egzotikusat szeretne enni. Az ételek mennyisége, minősége és tálalása első osztályú volt.
-

"very bad - will never come back!"

2.7
Food: 1 Service: 3 Ambience: 3
food was horrible. we went there with my wife for lunch and I got served the WORST chicken curry I EVER ate. It was a chicken leg with BONE in some kind of curry souce and even the knife was missing in the cutlery to eat this properly.. The overall food rating is only for soup, which was tasty, as the desert was just hot banana slices in coconut milk - eatable, but nothing special. we expected from this offer a nice advertistment for thai food, but all we got was regret for every spent forint in this restaurant. my advice: instead of visiting this place, buy a kebab. at least you would know, what you are buing (for reasonable price) and would not be dissapointed as we were with this "thai" food..
-

"Elmegy"

1.7
Food: 3 Service: 0 Ambience: 1
Kiszolgálás nagyon gyenge, 10 percig tartott egy bor kinyitása a pincérnek, mert kozben elment telefonálni, meg ide-oda. Ételek jók, hangulat kevésbé.
-

"Eredeti thai ízek"

4.3
Food: 5 Service: 4 Ambience: 4
Eredeti thai ízek, javaslom mindenkinek! Amennyiben zsúfoltnak tűnik, fel kell menni az emeletre. :-)
-

"Ez étterem?"

0.5
Food: 0 Service: 0 Ambience: 0
Szerdán jártunk itt a párommal és keserű csalódás ért minket. Ilyen rossz íztelen ételeket, udvariatlan pincéreket már régen láttunk!
-

"KRITIKÁN ALULI hely!!!!!"

0.5
Food: 0 Service: 0 Ambience: 0
Az étterem hangulatának semmi köze Thaiföldhöz, hatszor jártam az ázsiai országban, de az ételek minősége a legrosszabb útszéli kifőzdében is jobb, mint itt. Jeleztem is elégedetlenségemet az egyik pincérnek, aki azon túl, hogy nem foglalkozott vele, úgy vették a foglalásomat, mintha meg sem jelentem volna az étteremben amiről, ma reggel kaptam értesítést a Dining City-től, Ez a pofátlanság netovábbja. Mit gondolt vajon az a munkáját nyeglén végző pincér, aki arra sem volt képes, hogy megkérdezze hogyan érezzük magunkat, ha töröl a foglalásból, akkor nem lesz majd visszjelzés? Hát téved!!! A Tom Yum leves színvonala egyenértékű egy közepes zacskós levesével, a főételnek felszolgált állítólag Wokban készült étel fele hideg, ízetlen, másik fele langyos volt, pár falat után visszaküldtem. A napi desszert kókusz ízű tejben úszkáló pár szem banán volt, úgy nézett ki, mintha valaki megette volna a felét már. Katasztrófális élmény, azon túl, hogy se hangulata, se gasztronómiai értéke nincs az étteremnek a személyzet a foglalás törlésével bebizonyította, hogy akkor járnánk a legjobban, ha a helyiség ajtajára a ZÁRVA tábla lenne véglegesen kifüggesztve!
-

"Felejthető"

2.3
Food: 2 Service: 3 Ambience: 2
Sajnálom, de nem tudok jó értékelést írni. A felszolgálás amatőr volt, de cserébe kedvesek voltak a pincérek. Az ételek egy sarki kínai színvonala alatt voltak, nem is értem mit keres ez az étterem ezen az eseményen. A hangulat felejthető volt, említésre sem méltó. Kár érte, mert jó helyen lenne.
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Szuper ételek és a tegnapi két kiszolgáló hölgy is nagyon kedves volt. Megyünk máskor is
-

"Nagy várakozás, keserű csalódás."

1.3
Food: 1 Service: 2 Ambience: 1
A levesre nem feltétlen tudok rosszat írni az ízlés kérdése, de a főétel pocsék. Fahéjas húslevesben főtt csirkerészek, díszítésképp ebben főtt répa és fél főtt krumpli gyorsrizzsel. A desszert sem volt kifejezetten ehetetlen, csak a banán, ami túlment a túlérettség határán. Bár a főtt tojásba történő beleharapás a szirupos kókusztejben váratlanul ért. A végösszegből kértem vissza a visszajárót a pincér hölgytől egyrészt, mert az ár tartalmazza a borravalót másrészt, mert az ételeim szinte érintetlenül hagytam. Erre a "főpincér" vagy legyen bárki is külön feljött, hogy ezt jól értették-e. Ez szerintem eléggé amatőr és piti egy étteremben.
-

"Közepes étel, 0 hangulat"

2.7
Food: 3 Service: 4 Ambience: 1
A kiszolgálás kedves, az étel feledhető, a hangulat siralmas.
-

"Képtelen vagyok megtanulni a hely nevét, pedig megérné... :-)"

4.7
Food: 5 Service: 4 Ambience: 4
Már másodszor jártunk itt az Étterem Hét keretein belül. Az ételek továbbra is kiválóak, a kiszolgálás úgyszintén. Utóbbi csak azért nem lett 5 teljes csillag, mert a leves után 45 percet kellett várnunk a második fogásra. Miután jeleztük, hogy indokolatlanul hosszúnak tűnik a fogások közötti szünet, a személyzet már nagyon ügyelt arra, hogy a desszertre ne kelljen szinte semmit sem várni. Összességében továbbra is úgy gondoljuk, hogy szuper a hely, biztosan megyünk máskor is.
-

"Vacsora az étteremben!"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Köszönjük, jól éreztük magunkat, és jól ismerve a thai nemzet ételeit, igazán meg voltunk elégedve a vacsorával. Ízletes, legendő, és autentikus volt. Visszatérünk máskor is.
-

"Számomra túlzottan édes"

3.0
Food: 3 Service: 3 Ambience: 3
A pincérnő, aki kiszolgált minket nagyon kedves és mosolygós volt, de talán a nagy forgalom miatt történt, hogy nagyon lassan szolgáltak ki minket. Bár mivel az étteremhét alkalmából előre összeállított menüt rendeltünk, mégis furcsa volt összességében. Nekem nem jöttek be az ételek, mert nem voltak finoman összehangolva az ízek. Vagy harsányan édes volt, vagy a kókusz egyeduralkodott vagy egyszerre a kettő, pl. a kókuszos csirkeleves esetén, és a rizsgombócos desszertben. A wok zöldséges csirkés főétel csalódás volt, hogy a csirke nagyon hasonlóan nézett ki, mint a levesben is megfőzött. Lehet, hogy a menüt kellett volna máshogyan összeállítani, hogy jellegében különböző ételek kerülhessenek egymás mellé? Zavart, hogy az asztalok olyan közel vannak egymáshoz, hogy lapjában fordulva is alig lehetett közlekedni közöttük. Kértem egy zöld tea-tej kombinációs italt, amit a pincérnő ajánlott, de ezt nem teából, hanem zöld színű szirupból készítették, igy ez is hihetetlenül édes volt. A férjem választása jobban sikerült, neki kifejezetten ízlett a csípős savanyú rákleves. Az étteremhét alkalmából próbáltuk ki az éttermet, de az előre meghirdetett menüt elfogyasztva a szokásos költeseinknél többet fizettünk - persze máskor nem eszünk 3 fogást, de most is túl sok volt mindkettőnknek, pláne úgy, hogy nem éreztünk kényszert, hogy a tányérról az utolsó falatokat is befaljuk...
-

""

4.2
Food: 4 Service: 4 Ambience: 4
Kókusztejes csirke levest ettem, ami mennyei volt. A főétel (pad thai) viszont nekem kevésbé tetszett. Összességében finomat, sokat és gyorsan kaptunk. Ajánlom a helyet.
-

"Értékelés"

4.5
Food: 4 Service: 4 Ambience: 4
Furcsák a lenti kommentek, hogy egy klasszikust idézzek, "nem kicsit, nagyon". Én néhány napja voltam az étteremben és pont a békacombos előételt kértem. Nem értem a lenti felháborodást. Valóban nem hatalmas adag, de ez egy előétel, és mint előétel szerintem teljesen rendben van az 5 békacomb, salátával és mártogatóssal. A tésztás főétel mennyisége pedig egyenesen kiváló és finom is, ár is rendben van, de erről mindenki meggyőződhet. Én magam már sokszor voltam ebben az étteremben, így kissé furcsállom az alul lévő hozzászólásokat. De nem tisztem védeni az éttermet, aki szereti a thai ételeket az próbálja ki és majd eldönti/meglátja, hogy kinek van igaza.
-

"Nem kaptam blokkot amikor fizettem"

0.5
Food: 0 Service: 0 Ambience: 0
Nem kaptam szamlat.
-

"Soha többet"

1.0
Food: 1 Service: 1 Ambience: 1
2000-ert kaptam vekonyra reszelt kapostat 4-5 nagyon sovany bekacombbal.... Kiabrandito'
-

"Szepek a tanyerok, jok a fotok, az etel pocsèk"

2.0
Food: 1 Service: 2 Ambience: 3
Az uvegteszta cupoo, pocsek, iztelen. 2012-ben finom volt minden, friss volt es izletes, ma ott rendeltem, es koszonom nem kerem, Csalódás volt, inkabb a melette levo olaszettermet ajanlom :-)
-

""

1.7
Food: 1 Service: 2 Ambience: 1
Bizakodva ültem be a családommal egy különleges vacsora reményében, finoman szólva is csalódás volt. A személyzet nem köszönt és nekem kellett odasétàlnom a pulthoz, hogy a foglalásta jöttünk ugyan kínáljanak màr hellyel. 15 perc várakozás után megkérdezték, hogy mit iszunk és újabb 15 perc után már ihattunk is!! A levesre 45 percet vártunk. Ízre jó lett volna de a tenger gyümölcsei számomra nem egy darab 32-es garnéla és egy kagyló húsa. Újabb 45 perc mulva megérkezett a glutamát ízű kommersz kínai csoda ami után csak nevetni tudtam a pincér kérdésén, hogy kérek e pálcikát hozzá. Limonádét kértem, de fél óra várakozás után inkább kértrm a számlát.
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

Tom Yum Thai restaurant
Andrássy út 2.
1061 Budapest
Phone: show telephone number
Go to restaurant website

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine Asian
Seafood
Thai
Vegetarian
Price 3500-6000 HUF
Extra Groups
Lunch
Romantic
Terrace
Business
Smoking area
Payment options hunamaestro hunamastercard hunavisa
Location Budapest
Groups Up to 60 people

Opening hours

Day Breakfast Lunch Dinner
Monday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Tuesday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Wednesday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Thursday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Friday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Saturday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Sunday closed 10:00 - 16:30 17:00 - 23:00