Reviews


4.7

(191 Recensies)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.6

"Fantastic Dining Experience!!!"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
What a GEM! KACSA was by far the dining highlight of our visit to Budapest! The dinner was phenomenal and the ambience was wonderful! It was like going to a dinner party at a friends home. Warm, inviting and FUN! The piano and violin music were absolutely lovely and we sang together as if we were lifetime friends! Of course we ordered Duck as the main course but in two different methods of preparation. Both were absolutely delicious! One of the best duck dinners either of us has ever had! Thank you for a very memorable dining experience! We had a blast!
Carolyn Rybak - Friday 24/05/2024

"Nagyszerű hely! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Messze felülmúlta az elképzelésünket! A hely maga is gyönyörű. Nem túl nagy, de pont emiatt nagyon hangulatos. A zenészek nagyon jól játszottak, a hegedűs minden asztalhoz odament, megkérdezte, van-e valami, amit szívesen hallanának. A mi kérésünket nem tudta fejből, de utána nézett, és pár perc múlva már játszották is, nagyon tehetségesek! ? Volt, hogy az ismertebb dalokat több asztalnál is énekelték, szóval tényleg, nagyon jó hangulata van a helynek. A felszolgáló hölgy extra kedves volt, többször is odajött érdeklődni, hogy minden rendben van-e. ? Már a választék is különleges, nehéz dönteni (ez volt az első étterem, ahol vadkacsát láttam az étlapon, én azt választottam) de mi teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel, nagyon finom volt. Mindenképpen ajánlom ?
Kun Virág - Sunday 25/02/2024

"Not good expirience"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
They want to pay case in euro They did not inform us that do not accept cards
Dim Sokinazt - Wednesday 27/12/2023

"Not bad"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
I expected better quality of the food. It was not bad but due to the references I have read before going to, I thought to get better quality. The musicians were nice and the atmosphere too. I didn't like paper table napkins
Dona W. - Saturday 22/10/2022

"Elégtelen"

2.5
food: 1 service: 2 ambience: 3
Ízetlen, unalmas, menza szintű tányérételek, salátalevél és paradicsom dekor, otthon az ember jobbat csinál. A hangulat nem ellensúlyozza, hogy minden ízetlen volt és egy olyan árfekvésben amiért egy csárdában elájul az ember, javaslom ti is nézzetek el, mert ide nem turistaként jönni csalódás volt.
Takács Ferenc - Sunday 23/06/2019

"Excellent meal!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We booked this restaurant based on food reviews and the prospect of live music. The photos of their food on their website do not do justice to the presentation in the restaurant. The quality and taste of the food was outstanding. There were four of us and each of us greatly enjoyed our meal. Three of us had the meal with some wine pairings and each of the wines was an excellent made to the food. The restaurant is small and the wandering violinist was enjoyable without being arbiters of. He took requests.
CynicalToad - Monday 27/05/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat,isteni ételek és nagyon kedves kiszolgálás! Bíztos,hogy még menni fogunk!
Mauthner Tamásné - Monday 08/10/2018

"Kacsa étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt, a foglalástól a fizetésig. azt kaptuk amit vártunk, Figyelmes kiszolgálás, kellemes környezet.
Rácz István - Monday 03/09/2018

"kulcsar tamas keszthely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Én csak először voltam itt de nem utoljára
kulcsar tamas - Saturday 03/03/2018

"Kacsa"

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
Az étel alapvetően rendben volt, a tányéron az elhelyezés, a díszítés is, a kacsa puha, bőre ropogós, viszont számomra túl sós. A kiszolgálás kedves és udvarias, de alapvető hiányosságok voltak. Nem volt a terítéken és csak kérésre hoztak szalvettát, nem szedték le a tányérokat az étel elfogyasztása után. Viszonylag nagy volt az asztal, így a használt tányérokat, evőeszközt kitettük a szélére, előbb-utóbb elvitték, de nem túl gusztusos így étkezni. Az főétel fogyasztása közben, egy harmadik személy, nem aki kiszolgált minket, a beszélgetésuünket megzavarva, végzett "piackutatást", hogy elégedettek voltunk-e (múlt időben!) a promócióval?
Rudas Andrea - Thursday 31/03/2016

"Kíváló konyha és szervíz"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nevéhez méltóan, a kacsacomb tökéletes!
Péter - Tuesday 29/03/2016

"Varázslatos vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek, finom ízek, udvarias és kedves felszolgálás! A figyelmesség, a finom vacsora, a hangulatos zongora- és hegedűszó varázslatossá tette az esténket. Köszönjük!
Gina - Monday 28/03/2016

"Tradícionàlis és hangulatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Kacsa Étterem szuper volt! Kivàló a kiszolgàlàs és finomak az ételek. Az estét az élőzene tette igazàn különlegessé.
Cs. Veronika - Saturday 26/03/2016

"jó színvonal"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A már korábban megismert jó színvonalat kaptuk, sajnáltuk, hogy kevés hazai vendég volt, talán a közelgő húsvét okán....
Kóczián - Friday 25/03/2016

"Valentine-vacsora / Valentine-dinner"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon régen voltunk itt, és nem tudom mert nem jöttünk gyakrabban..., mert kedves a szolgáltatás, finomak az ételek (avocados ráksaláta, lazacos tortácska, lepényhal és kacsa, karamellizált banán, diós csokoládés) amelyeket választottuk a különleges Valentin-menüból, és az előzene miatt is és a szép "Valentin-decorátió köszönhető, hangulatos este volt. Ajánom!!! A long time ago we were here, and I do not know why we did not come here more often..., because the service is friendly & efficient, the food is delicious (avocado shrimp salad, salmon tartlet, flatfish, crispy leg of duck, caramelized banana, walnut-chocolate brownie) which we chose from the special Valentin-menu, and also due to the live-music and "Valentine"-decorations, there was a nice atmosphere. Highly recommended!!!
Mozley Ellen - Monday 15/02/2016

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Waiter was very attentive to details and responded to our requests as needed. The food was very fresh and tasty. Three of us tried different dishes and we're all satisfied in every way. We took several photos of the dining area and the food to bring Bach to New York as it brought back to mind the ambiance we used to have in small family restaurants in the 70s and 80s before the dominance of commercial establishments. The deserts were also a splendid treat and really topped off the entire experience in a wonderful way. The beauty of the area is an added benefit to the foreign visitor as it provides an amazing view of the Parliament buildings and the entire waterway. I recommend an evening visit when the night lights provides an ambiance well wothy of the travel
Larry Lawrence - Wednesday 01/04/2015

""

4.2
food: 5 service: 5 ambience: 2
Különleges nosztalgikus kirándulás volt ez számunkra a régmúltba, ezen a helye a XX. század elején (az I. világháború végéig) Heinzl Jakab vendéglője volt, akit mi csak Ópapaként emlegettünk.Felesége és két lánya (a nagymamák) készítették az ételeket és felszolgáltak. "Békebeli" polgári családként jellegzetes színfoltját jelenthették az akkor Vízivárosnak. A vendéglő mostani arculata persze egy jóval magasabb kategóriát képvisel, őket pedig régen elnyelte a feledés homálya.A tegbapi étkezésből kiemelném az ételek magas színvonalát, és a különlegesen figyelmes kiszolgálást. További sikeres működést kívánunk!
Pusztay Mária - Monday 23/03/2015

"Igazi gyöngyszem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül jó ételkompozíciók (pl. az előételek között szereplő kaviáros, füstölt lazac és spenótkrémes palacsinta egészen fenomenális), kiváló és figyelmes kiszolgálás. Az italárak az átlagosnál magasabbak, de az ételek minősége ezt ellensúlyozza. Az egyik főételnél félreértettük egymást, szó nélkül kicserélték, 10 percen belül hozták az új, frissen készített főételt. Ízléses békebeli berendezés, csak a hátsó traktusban csúszott meg a dekoráció a Szász Endre-esque, inkább rémisztő festményekkel, a többi berendezési tárgy egységet alkot.
szra - Monday 23/03/2015

"Jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Végig éreztem, hogy fontos vendégként kezeltek arrogancia nélkül. Jó volt a kiszolgálás.
Garai Márton - Monday 23/03/2015

"Kiváló étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind az ételek,mind a kiszolgálás első osztályú volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
B - Monday 23/03/2015

"isteni volt minden"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgáló úrról és hölgyről csak nagyon jókat tudok írni, igazi PINCÉREK. Az ételek minősége (íze) kiváló volt, a tálalás kifogástalan. Nagyon jól éreztük magunkat, isteni volt minden.
Laszlovszky Gizella - Monday 23/03/2015

""

4.2
food: 5 service: 4 ambience: 3
figyelmes kiszolgálás, rövid várakozási idő, finom ízek, jó látványtervezés a tálaláskor,
Kádár Gáborné - Sunday 22/03/2015

"értékelés"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
érdemes volt eljönni
dr hereb istvan - Saturday 21/03/2015

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első alkalommal jártunk az étteremben, nagyon elégedettek voltunk. A kiszolgálás nagyon udvarias és kedves, a választott elő és főétel kifogástalan volt, a desszertek pedig szép befejezést adtak a vacsorának. A vacsora mellé pedig hangulatos volt az élő zene, és a finom borokról sem szabad megfeledkezni. Köszönjük!
Oláh Péter - Friday 20/03/2015

"-"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Udvarias kiszolgálással, jó , minőségi ételeket kaptunk , az egyéni igényeket is figyelembe vették. Jól éreztük magunkat ! Köszönjük a hozzáállásukat. Ajánlani fogjuk másoknak is az éttermet. Üdvözlettel: Dévay Zoltán
Dévay Zoltán - Friday 20/03/2015

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
...Bocsánat!Fontos hozzátennünk,hogy a zenekar virtuóz,a műsoruk a helyhez illő és igazán kellemes!
Dr.Szabó Márta - Wednesday 18/03/2015

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves fogadtatás a kellemes környezetben.Az ételek kifogástalanok,különlegesek,a felszolgálás közvetlen ,ugyanakkor profi.Jövünk és másoknak is ajánljuk,köszönjük....
Dr.Szabó Márta - Wednesday 18/03/2015

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt!
lorincz eszter - Monday 16/02/2015

""A charming and delightful evening""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Wonderful atmosphere. Delicious Hungarian food. Waiter with great personality and sense of humour. Beautiful music played by a very talented violinist, who asked us for our requests.. A birthday treat for my sister and we all enjoyed ourselves enormously. All the other guests appeared to be locals which we appreciated and added something to the atmosphere.
Sandy - Tuesday 28/10/2014

"Állapotosan is kellemes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes Hangulat, készséges kiszolgálás, Nagyon jó konyha. :)
Maráczi Zoltán - Thursday 23/10/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos, elegáns vendéglő. A pincérek rendkívülien előzékenyek és kedvesek.
Enikő - Thursday 23/10/2014

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Tökéletes kiszolgálás, finom ételek. Egy kritizálhatò pont a ropogòs burgonyachips: puha, néhol nyers, olajban ázott.
I.Krisztina - Thursday 23/10/2014

"Brilliant Atmosphere, Great food"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Really good food and staff were incredibly friendly. The live music makes for a wonderful evening. Would definitely recommend.
Chris - Wednesday 22/10/2014

""

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Ízletes leves, finom kacsacomb, kellemes desszert - köszönöm.
Reiman Krisztián - Wednesday 22/10/2014

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
kitünő minden,a desszert kicsit száraz
Réther Attila - Tuesday 21/10/2014

""

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Alapvetően jó étterem, finom ételekkel.Ha valaki túl közel kap helyet a zenekarhoz, az lehet zavaró.
Éva - Monday 20/10/2014

"Hat elégedett vendég"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes volt az étel,roppant figyelmes volt a kiszolgálás, mindezt az élő zene tette még kellemesebbé.
Barna Katalin - Monday 20/10/2014

""

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kituno kiszolgalas.
Jamak Katalin - Sunday 19/10/2014

"Köszönjük!"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Finom ételek, előzékeny és figyelmes felszolgálók, jó hangulat, kellemes élmény. Külön kiemelném az egyes ételek közötti pont megfelelő várakozási időt. Viszont a zene egy kissé hangos volt, a beszélgetés rovására.
Edit - Sunday 19/10/2014

"Köszönjük!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, előzékeny és figyelmes felszolgálók, jó hangulat, kellemes élmény. Külön kiemelném az egyes ételek közötti pont megfelelő várakozási időt.
Gombosné Sipos Edit - Sunday 19/10/2014

"Teljes megelégedés !"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő konyha, kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás ajánlom mindenkinek !!
Péter Tibor - Sunday 19/10/2014

"Zahorán Márti"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes környezet, ízletes ételek nagyon igényes tálalással. A felszolgálók kedvesek, figyelmesek. Mindenkinek bátran ajánlom.
Zahorán Márti - Sunday 19/10/2014

""

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Csalódás volt az előző alkalmakhoz képest.Az ételek többségében átlagosak voltak a vadas marha nem puha a gombóc ttésztája íztelen. Lassú kiszolgálás, a zene hangulatos de túl hangos a beszélgetés mellett. A kiszolgálás kedves.
Kovács Béla - Sunday 19/10/2014

"Lot of shill posts."

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Right now it's: 10/18/14 12:25 PM; the restaurant opened half hour ago. Newest four posts, ALL dated TODAY, Saturday: "Ismét egy kellemes este" (Again a pleasant evening) Next:"" ; "Az eddigi legjobb" (So far the best); and the fourth again: "". And there is the dumb one (in English) by a certain Susan Caddy with the title: "Best dinner in Budapest" but she (being a Hungarian) accidentally put in the accented Hungarian "o" (in: "Somlói" - in this - my - instance, it is a cut-and paste) in her Hungarian keyboard. So we know this "review" is bogus too. No prices mentioned, generally no dishes mentioned, just a bunch of gushing; a legit posted or reviewer usually(!) includes all those. This is a veritable shillfest.
Shillhunter - Saturday 18/10/2014

"Ismét egy kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kellemes hangulat mellett, a személyzet kedvessége és hozzáértése egészítette ki a rendkívül ízletes vacsorát.
Losó Miklós - Saturday 18/10/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, figyelmes kiszolgálás, kellemes hangulat, csupa pozitív, másoknak is bátran ajánlom!
M. Eszter - Saturday 18/10/2014

"Az eddigi legjobb"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyerekekkel voltunk a régi idők polgári lakásának hangulatát idéző étteremben. A fogadtatás kedves, a kiszolgálás gyors, a hangulat vidám volt. Az ételek fenségesek, mennyiségben is több, mint elegendőnek bizonyultak. Visszajövünk.
Horváth Zoltán - Saturday 18/10/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves fogadtatás után, egy kellemes hangulatban (élőzene), barátságos környezetben elfogyasztott príma vacsorában volt részünk, melyet kedves, udvarias felszolgálók tettek emlékezetessé.
Tardos Károly - Saturday 18/10/2014

"Katalin"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tegnap este töltöttünk egy szép estet. Mind az étel mind a kiszolgálás es a kellemes zene kifogástalan volt. Mindenkinek ajánlom az éttermet aki egy polgári igényes éttermet keres.
Bánk Kata - Friday 17/10/2014

"Anniversary"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
A hangulat kiváló, remek kiszolgálás. Az étel nem hozta azt az élményt, amire vágytunk (marhahús vadasan zsemlegombóccal). A hús száraz volt, a zsemlegombóc pedig el nem fogyasztott levesbetét darabkákból volt összeragasztva.
Dr. Somogyi Andrea - Thursday 16/10/2014

"Egy igazi békebeli hangulat "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig csodás hangulat, lenyűgözően figyelmes kiszolgálás! Köszönjük a vacsorát.
Bánvölgyi András - Thursday 16/10/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan és nagyon kedves,udvarias kiszolgálás.Nagyon jól éreztük magunkat.
Samuné Simon Márta - Thursday 16/10/2014

"Kellemes"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kellemes estét töltöttünk el, nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás szimpatikus volt!
Krisztina - Thursday 16/10/2014

"vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Hangulatos esténk volt, figyelmes kiszolgálással, ízletes ételekkel. Köszönjük
Ildikó - Thursday 16/10/2014

"Polgári entérieur a századelőn, nívós kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes estét töltöttünk az étteremben.A menű váltizatos volt, az adagok megfelelőek, nem spóroltak a mennyiségen. A pincérek gyorsak, mosolygósak, arra is szánnak időt, hogy apróbb dolgokat negbeszélenek a vendéggel.
dr Berényi Pál - Wednesday 15/10/2014

""

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
Kellemes eteleket ettunk, nagyon finom bort ittunk, a kiszolgalas pedig tokeletes volt. A rovid arak teljesen vallalhatatlanok. Nekem az etterem egy kicsit tulzsufolt es fura a hangulata. Az elo zene nekem inkabb zavaro volt. Az osszbenyomasom azert jo.
Benedek Aron - Wednesday 15/10/2014

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Tetszett, finom volt.
Szatmári Szabolcs - Wednesday 15/10/2014

"Hangulat"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Nagyon kellemes az élő zene, de szokás szerint kicsit hangos, a beszélgetés ezért a zene alatt szintén hangosabb a kelleténél
Kócziánné.dr.Sz:E. - Tuesday 14/10/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A menü valamennyi fogása, ízletes, igényes, szépen tálalt és bőséges. Az étterem nevéhez illően a kacsacomb egészen fantasztikus. A desszertek is meglepően frissek és ínycsiklandóak. a kiszolgálás figyelmes, tapintatos, szívélyes és elegáns. Bravó!
Datcsinszky Erika - Tuesday 14/10/2014

"“Best dinner in Budapest!”"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The entire dinner was an unforgettable treat. The cold goose liver was simply ingenious, the mushroom cream soup fresh and light, the combination of the three cuts of duck (liver, breast and leg) very special. And the Somlói Galuska was the best dessert I have ever had!The Hungarian gipsy music was superb with a very attentive service and a nice atmosphere! You must give it a try when you visit Budapest!
Susan Caddy - Friday 03/10/2014

"“Everything was perfect”"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The restaurant dealt perfectly with a group booking of over 40 people, adapting final numbers at the last minute and providing a fantastic local experience. All elements were great: authentic well-prepared dishes, lovely Hungarian wines, talented and crowd-friendly musicians, and smiley faces all round.
Ulf Arntell - Sunday 25/05/2014

"Outstanding typically Hungarian restaurant!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I have been in this restaurant a few times on my regular trips to Budapest and have never been disappointed. The food is very good and service is really nice as well. My all time favorite is the crispy duck, but the other dishes (soups, desserts) i have tried were good as well. Good value for good price.
Gabriella Smith - Friday 02/05/2014

"Amazing lunch!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We had lunch here and the food was exceptional! You must pay a visit to this cute little restaurant. Away from all the touristy areas. The owner suggested the wine according to the dish that I ordered. I had the chickenpapprikash with egg noodles and my bf had the beef stew. The meat was very tender and the food tasted amazing! I would definitely go back if I was staying longer. Ana
Ana Cuadrado - Monday 21/04/2014

"Excellent and recommended!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We found this late on a sunday night and were really impressed with the ambiance, live music and attentive and personal service. The food was very good - authentically Hungarian, tasty and nicely presented. Would recommend.
Marianne Krüger - Saturday 05/04/2014

"-"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kiváló volt minden, most voltunk először de nem utoljára!!!
kozma jános - Monday 24/03/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy csodálatos estével ajándékoztak meg minket úgy kulináris, mint kiszolgálás tekintetében! Mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom, hogy látogasson el a Kacsa Vendéglőbe!
Krisztina - Monday 24/03/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismét fantasztikus íz élményt adott a konyha, köszönjük a chef úrnak. A kiszolgálás tökéletes volt mint mindig. Az élő zene pedig még romantikusabbá tette a vacsorát. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet!
Ákos - Monday 24/03/2014

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Öten ebédeltünk az éttermi hét során a Kacsában.A felszolgálás és a vendéglátás profi volt.A "nouvelle cuisine"néhány elő - és főétel esetében túltengett,vagyis nagy tányéron kis adagocskák.Az evőeszközök nem egyformasága és pl.a teás csészében felszolgált leves kicsit rontanak az összképen,de lényegében egy kellemes étkezés volt egy kellemes helyen.
Herman Gábor - Monday 24/03/2014

"DiningCity"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos kis étterem. Ak csak teheti, térjen be!
Márton Attila - Monday 24/03/2014

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 3
Finomakat ettünk és még a másfél éves unokánk is jól érezte magát
Szabados György - Monday 24/03/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve az ételek minőségével és a kiszolgálással is a két zenész játéka kellemes volt.
Keszthelyiné K.Katalin - Sunday 23/03/2014

"Vendéglátás felsőfokon"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A jó értelemben vett polgári vendéglátás csúcsa. Tökéletes konyha, nem tolakodó, mégis odafigyelő törődés. Tanítanivaló kiszolgálás.
Péri Benedek - Sunday 23/03/2014

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hangulatos étterem, udvarias pincérekkel és finom ételekkel.
Anita - Sunday 23/03/2014

""

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
olyan az egész mint egy időutazás... :D
jaromil - Sunday 23/03/2014

"köszönöm"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló konyha! Nagyon kedves, udvarias kiszolgálás! Biztos, hogy nem ez volt az utolsó látogatásunk! :-)
Springel János - Sunday 23/03/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes élőzene mellett élvezhettük az étterem nyújtotta remek ételeket színvonalas kiszolgálás mellett.
Szabó Lajosné - Saturday 22/03/2014

"Budapest"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Remek volt az elkészített étel
Zsifkó Ádám - Saturday 22/03/2014

"nagyon jól éreztük magunkat"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Hangulatos, barátságos és az étel, amit fogyasztatunk izletes volt. Szívesen jövök ide máskor is
Ljuba - Friday 21/03/2014

""

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Pompás ételek, remek és kedves kiszolgálás ami az éttermet jellemezte. Csak az élőzene amit kicsit "soknak" találtunk!
Kristóf - Thursday 20/03/2014

"Kacsa újra"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Máskor is voltunk már, akkor is kellemes polgári hangulatú hely volt házias de különleges finomságokkal. Most sem csalódtunk, kiváló volt minden, élveztük a változatos és hangulatos zenét a kedves kiszolgálást és a választékot.
Kovács Béla - Wednesday 19/03/2014

"Valentin nap"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Valentin nap alkalmával látogattunk el az étterembe,ahol még nem jártunk korábban,de sok ismerősöm ajánlotta mint kiváló helyet.Igazuk volt!A menü tökéletes volt,a kacsamáj pástétom kiváló,a lazac lime mártással isteni,és a brownie fantasztikus volt.A borok remekül voltak összeállítva,a teljes telt ház,a élő zene,és a pontos,udvarias kiszolgálás pedig kifogástalanná tette az esténket.Ajánlom mindenkinek!
Szűcs Anna - Sunday 16/02/2014
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Собственно ресторан был рекомендован на стойке отеля как место где можно вкусно поужинать венгерскими блюдами. Впечатление прекрасное, зал на 30-35 человек, пианист и скрипач. Прекрасное меню на 6 языках, Специализация на утке и ее компонентов, Отличный выбор венгерского вина. Мне очень понравилось. Для Венгрии ценник выше среднего, Ужин на троих 150 евро. Еда и подача великолепные, за пять дней я там был 2 раза.
Anonymous - Monday 16/12/2013
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak a legjobbakat tudom mondani erről az étteremről!Kacsasültet ebédeltünk,utána édességként tökös-mákos rétest.Minden kiváló,ízletes és szépen tálalt volt.Miután 12 és 17 óra közötti időszakban voltunk ott,így -30% kedvezményt kaptunk minden italfogyasztásból.A kiszolgálás kedves,udvarias volt éreztük,hogy velünk törődnek,ránk figyelnek.Külön elismerés illeti a felszolgálót.Jó szívvel ajánlom mindenkinek,különösen annak aki elegáns,magyaros,hagyományos éttermet keres,akár külföldieknek is.
Anonymous - Monday 09/12/2013
4.3
food: 3 service: 5 ambience: 4
Déli menüt ebédeltünk,hárman háromféle főételt.Sajnos a kacsa kevés is volt, és nem is volt teljesen puha, a másik két főétel finom volt. De a legízletesebb az almás rétes volt vaníliasodóval. Érezni lehetett, hogy a sodó nem porból készült, a rétes is finom volt, ropogós lapokkal. A pincérhölgy kedvessége viszont felülmúlt mindent. Nem volt tolakodó,természetes volt, nem erőltetett. Nem is emlékszünk arra, hogy mikor találkoztunk ilyen kedves,barátságos kiszolgálással.Köszönjük!
Anonymous - Monday 09/12/2013
4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
I had a wonderful trip in Budapest with my wife and we tried some restaurants. One of the best was Kacsa. The restaurant's name means duck, so we tried the duck specialties and weere totally satisfied with the flavours and the presentation. Recommended category!
Hammish Bowles - Saturday 22/06/2013
4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden rendben volt az étteremben, az étterem hétre nagyon jól felksézültek, kellőképpen választékos menükínálatot adtak. Az adagokkal jól laktunk és minden fogás finom volt. Az élő zene külön jót tett a hangulatnak, a kiszolgálás pedig diszkrét volt, illet az étterem hangulatvilágához. Jól éreztük magunkat, már ajánlottuk is barátainknak az éttermet.
Boldizsár Péter - Saturday 06/04/2013
4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes meglepetés volt, mert a régi üzemeltetéskor is jártam ott és a mostani konyhával, kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok.
Anonymous - Saturday 30/03/2013
4.2
food: 3 service: 4 ambience: 4
Minden finom volt, amit ettünk: a leves(fácán), a kacsasült és desszert (csokihab és a somlói), de a kacsasült, amit én készítek omlósabb, porhanyósabb. Az is igaz, hogy az nem pecsenye kacsából, hanem hízott kacsából készül. A borok, ha nem adták volna az 50 %-os kedvezményt, nagyon drágák lettek volna.
Anonymous - Wednesday 27/03/2013
4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
A wonderful Saturday night dinner in the atmospheric and charming Kacsa Restaurant, which is very traditional in the best possible way. Service was attentive but not intrusive, wine was properly handled and opened at the table. Highlights were the pheasant consomme, and of course, the duck - very crispy but succulent, too. The musical performances from the violinist and pianist were excellent, and really enhanced the experience.
Anonymous - Wednesday 27/03/2013
4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon szivelyes fogadtatasban volt reszunk,a konyha kituno,a felszolgalas szinten udvarias,szivelyes.
Anonymous - Wednesday 27/03/2013
4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon kellemes étterem, kitűnő konyhával, csak ajánlani tudom.
Anonymous - Monday 25/03/2013
4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó hangulatú estét töltöttünk a vendéglőben, szuper volt a kiszolgálás és a hangulat is!
Guba Erika - Monday 25/03/2013
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns hely, hétvégi hangulatos ebédre kíváló.
Anonymous - Monday 25/03/2013
4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kivalo minosegu volt az eloetel es a foetel, a desszert kevesbe, ezert csak 9 pontot adtam. A kiszolgalo kedves volt, de a kiszolgalas soran elfelejtett nehany dolgot, ezert csak 9 pontra ertekelnem. A hangulat kivalo volt!
Anonymous - Monday 25/03/2013
4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Remek étterem,jó értelemben vett polgári hangulat, szép teríték. Egy picit lehetett volna melegebb. Nagyon elégedettek voltunk.
Dr. Farkas Tamás - Monday 25/03/2013
4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kiváló hely. A konyha nagyon finom, a kiszolgálás osztályon felüli
Anonymous - Monday 25/03/2013
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A konyha a levesekkel, az ízes, ropogós kacsasülttel,az omlós hallal, valamint a desszerttel remekelt. A kiszolgálás nagyon kedves, gyors és udvarias volt. Az étterem belsője pedig kiváló hangulatot teremtett egy igazi jó ebédhez. Köszönjük.
Anonymous - Monday 25/03/2013
4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
Jó, de a magas listaárak távol tartanak.
Anonymous - Monday 25/03/2013
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép estét töltöttünk a " Kacsában ".A fogadtatás és a kiszolgálás nagyon jó volt, éreztük, hogy fontos az ott dolgozóknak, hogy valóban jól érezzük magunkat. Az ételek nagyon finomak voltak. A zene / hegedű és zongora / nagyon kellemes volt, sok szép örökzöldet hallottunk. Remélem, még visszatérhetünk ide. B.M.
Anonymous - Monday 25/03/2013
4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom ételek, figyelmes kiszolgálás, szép eszközök. Kicsit ó divatú étterem.
Györgyné Varga Zsuzsanna - Sunday 24/03/2013