Spinoza Café - hungarian, jewish food

Make an Online Reservation

Spinoza Café

1074 Budapest, Dob utca 15.

Spinoza Café
Dob utca 15. , 1074 Budapest

The Spinoza Café is a beautiful, cosy restaurant in the heart of the Jewish quarter in Budapest, just a 2-minute walk from the Great Synagoge.

Open from 8 a.m., offering an amazing breakfast, available all-day! For lunch and dinner enjoy great, traditional, Hungarian foods and unique vegetarian dishes.
Every evening enjoy virtuoso piano live music. Every Friday watch our traditional Klezmer-show in the cabaret theatre inside.
Good food, great atmosphere, unique experience. Don’t miss it!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Spinoza Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(327 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.7

"csalódás"

2.3
food: 1 service: 4 ambience: 2
Az étteremhét alkalmából próbáltuk ki a helyet. Nem is igazán étterem. Az előételek közül a férjem balatoni szárnyas fatálat kért én pedig egy libalevest. A fatál kifejezetten finom volt a leves átlagos. Főételnek én kacsacombot kértem, aminek bőrén kívül más részét nem ettem meg és a köret sem volt finom. A férjem marha pörköltöt evett, ami sótlan volt de legalább sok. Almás rétest kértünk desszertnek, de nem volt a legjobb mert az alma héját belereszelték a töltelékbe.
Kóbor Vivien - Sunday 24/03/2024

"Kellemes környezet, minőségi ételek"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A menü hagyományos fogásokból állt, de azok minőségi alapanyagokból és finoman lettek elkészítve.
Baneth Ádám - Thursday 21/03/2024

"Egy jó vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben töltöttük az estét.Kedves kiszolgálásban volt részünk.Az ételek finomak,jóízűek voltak.A mennyiség megfelelő volt. A mosdók tisztaságára nagyobb figyelmet kellene fordítani. Összességében egy kellemes este volt,jól éreztük magunkat. Köszönet az étterem dolgozóinak.
Pájer László - Thursday 21/03/2024

"Ár-érték arányban nem túl jó. Minden más is (maximum) közepes."

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 3
Sajnos az ételek semmi pluszt nem nyújtottak, pedig az az áruk alapján elvárható lett volna; azok kifejezetten közepesek voltak, ár-érték arányban a hely egyáltalán nem erős. A kiszolgálás vegyes: egyik felszolgáló hölgy kedves, mosolygós, a másik mogorva. A zongora sokat dob a hangulaton, de túl kicsit a hely hozzá, hogy mellette normális beszélgetés legyen folytatható. Zsúfoltak a terek.
Csillag Loretta - Monday 18/03/2024

"Egy jó este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek kiválóak, libaleves, hidegtál,ropogós sült kacsacomb, és a flódni. A kiszolgálás rendben ment, a fogások között mindig hagytak egy kis szusszanásnyi időt. A vacsora alatt az élő zongorajáték nagyon kellemes volt. Máskor is megyünk.
Csapó György - Saturday 09/03/2024

"SPINOZA-ÉRZÉS"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
kIVÁLÓ KONYHA, HANGULATOS ZENE, FIGYELMES KISZOLGÁLÁS - SPINOZA-FEELING
Rimóczy Barna - Friday 08/03/2024