Dunacorso Restaurant in Budapest

Dunacorso Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Dunacorso Restaurant

1051 Budapest, Vigadó tér 3.

Dunacorso Restaurant
Vigadó tér 3. , 1051 Budapest

Restaurant Dunacorso is situated at the heart of Budapest, on the city's most spectacular walkway on the bank of the River Danube, the “corso”.

This walkway has a special atmosphere established mostly by the river’s view. In 1937, the Hungarian writer, Sándor Márai described it as follows: "Then what is this Danube-walkway anyway?" For the time being, it is a dozen of cafés with music, beautiful ladies, urban guests, terraces and the appropriately wonderful view: the Castle, Gellért Hill and the bridges spanning over the Danube.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Dunacorso Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(732 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Köszönjük"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes, egyedi igényeket is kielégítő kiszolgálás. Jóízű ételek, friss csapolt sör, forró unicum...
Németh Miklós - Thursday 21/03/2024

"remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Óriási köszönet ezért a nagyszerű, jóízű ebédért itt, ebben a finom ízléssel berendezett étteremben. Dicséret illeti Gábort is, aki hozzáértéssel javasolt az igényes kínálatból.Mielőbb jövünk ismét.
Zsuzsa - Friday 22/12/2023

"----"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
a 2.fogás kitünő volt mindkettőnknél, a barátnőm tarját evett , szép volt a tál mikor kihozták, ízletes is, én kacsa mellet ettem pompás volt a a tányéron a szervírozás, nagyon finom volt nem volt nehéz , kérésemre pürével adták mert sajnos epekövem is van de semmi bajom nem tőle mert úgy volt készítve ahogy nagy könyvben elő van írva.A somlói galuska fantasztikus volt nem nagyon édes , guszta volt a fedeles pohárban szépen volt díszitve.5 -öst adok, ráadásul 40 éve az idegenforgalomban mint idegenvezető,dolgozom, jártam már külföldi vendégekkel is itt, a tulajdonosékat is ismerem szívélyes üdvözletem nekik.Máskor is jövünk.
Márton Ágnes - Wednesday 20/12/2023

"Csodálatos este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Dunacorso étteremről nagyon jól tudjuk, hogy csodálatos minden vonatkozásban. Hosszú évek óta mindig megpróbálunk eljutni az étterembe, amikor csak lehetőségünk van rá. Az ételek különlegesen finomak, a kiszolgálás osztályon felüli, a környezet nagyszerű, nem beszélve az egyedülálló panorámáról, amit az étterem minden részéről élvezni lehet és a világ színvonalú együttesről, akik csodalatosan játszanak, különleges hangulatot keltve, gazdag repertoárral és nagyszerű előadással szórakoztatják a vendégeket! Koszonjuk a fantasztikus estet!
Bahcall Fenyo Klara - Tuesday 06/06/2023

"Dinner last night"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Excellent all around. Loved the stuffed cabbage. Terrific waiter Robert (Bobby)
james kocsis - Wednesday 26/10/2022

"Fantasztikus "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom. Kiváló ételek, csodálatos környezetben.
Sabourin Orsolya - Thursday 11/08/2022