Restaurant Villa Pelikán (Szombathely) in Szombathely

Restaurant Villa Pelikán (Szombathely) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.hotelpelikan.hu

Restaurant Villa Pelikán (Szombathely)

9700 Szombathely, Deák Ferenc utca 3-5.

Villa Pelikán (Szombathely)
Deák Ferenc utca 3-5. , 9700 Szombathely

Our restaurant offers local and international specialities and a comprehensive range of wines, spirits with an attentive, professional service in the city of Szombathely.

Book the private room for that important business dinner or a nice table in the conservatory for that special occassion or simply drop in to sample our selection of beverages at the cosy bar. Wireless internet access is provided.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Villa Pelikán Restaurant – Szombathely

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(30 értékelés)


food

4.3

service

4.4

ambience

4.2

"Villa Pelikán értékelés"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Korrekt hely, azt kaptuk amit vártunk. A személyzet figyelmes, az ételek finomak, jól elkészítettek, a felszolgálás kellően gyors, szakszerű.Étlap nem túlzó, áttekinthető, az árak korrektek.
KISS ZSOLT - Wednesday 18/09/2019

"Parádés ízek a Pelikán Étteremben "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokat jövök megyek az étteremben a hétköznapi napokban is. A menü egy igazán jól összeállított ajánlat egész héten, és fantasztikus fejlődésen esett át az elmúlt időszakon, ismerve a folyamatos szakember hiányt ami ezt az ágazatot is sújtja! Szóval ezek után nagyon vártam a kiválasztott három ételt a héten! Nem csalódtam! A marha erő leves illata, gyöngyöző színe fantasztikus. A töltött pelmenyi tészta egy igazán nagy ötlet és magas színvonalra emelte a levest. A sertés szűz finom, puha és a rozé mártás nagyon különleges! Nagy ötlet volt a forró serpenyőben felszolgált batáta püré ami így egyben egy olyan ízet alkotott hogy 100% volt a főétel! Erdei gyümölcsös desszert szinten tökéletes volt! Szerencsém volt hogy a másik sorozatból is kóstolhattam ugyhogy a trikolor lecsó kapucsínó (!!) ez már valóban a top! Nagyon finom volt! A tökmagos madár saláta pedig a nagy kedvenc! Ami nem tetszett hogy az újragondolt mákos gubát ott kellett hagyni legalább a felet hiszen már ez nem fért belém! Amúgy egy tökéletes óriási desszert volt! No ez túlzás volt a mérete alapján! A fele elég lett volna! Köszönjük a személyzetnek, mindenkinek! Visszatérünk!
Benkő Péter - Thursday 18/10/2018

"Vállalhatatlan"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Gyenge minőségű alapanyagokból hasonló színvonalú fogások készültek. Hab a tortán a végösszeg 30%-al való túlszámlázása, és szerintük a szevizdíj nincs benne az árban. (Ital ára: "a gépben van jól, az itallapon szerepel hibásan alacsonyabb ár")
M.A. - Sunday 14/10/2018

"Isteni ételek "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyakran járunk ide hétköznap menüt fogyasztani, de most teljesen más ízvilággal várt minket az étterem. Izgalmas fűszerek, eddig nem ismert összeállítások. Minden szuper volt!
Nagy Anikó - Sunday 14/10/2018

"Szombati vacsi"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Figyelmes kiszolgálás, ízletes, bőséges fogások.
Krisztián - Sunday 14/10/2018

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, udvarias kiszolgálás, finom ételek
Helga - Saturday 13/10/2018