Liliomfi Restaurant (Szolnok) in Szolnok

Liliomfi Restaurant (Szolnok) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Liliomfi Restaurant (Szolnok)

5000 Szolnok, Táncsics Mihály utca 15.

Liliomfi Restaurant (Szolnok)
Táncsics Mihály utca 15. , 5000 Szolnok

In the centre of Szolnok, opposite the Szigligeti Theater, with its quality international cuisine, restaurant Liliomfi awaits its guests.

As one takes his or her seat in a restaurant, decides on many things at once. In our subconscious, the mood, the colours, the fork, even the saltcellar affects the taste of the food one is eating.
When quality is given less emphasis, efforts on the chef’s behalf might be futile.
The young owner of the Liliomfi Restaurant, along with his chefs, has decided to create the perfect amalgam of sight, flavour and service.

Have they succeeded?
You should be the judge of that.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Liliomfi Restaurant - Szolnok

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.1

(8 értékelés)


food

3.9

service

4.1

ambience

4.4

"Nem szerelem első ízlelésre"

3.3
food: 4 service: 3 ambience: 3
Miután hétfőn a honlap segítségével foglaltam asztalt péntek estére, amiről pozitív visszaigazolást is kaptam, mégsem történt valós foglalás. Pénteken délután úgy gondoltam, csak felhívom az éttermet, hogy minden rendben a foglalással. Meglepetésemre azt válaszolták, hogy nincs asztalfoglalásom, egyáltalán nem tudnak rólam, és hiába próbálom a honlapon, csak személyesen lehet. Ettől függetlenül udvariasan biztosítottak számomra 2 főre asztalt. A megérkezés után a számunkra lefoglalt asztal (5 fős) nem volt számunkra jó helyen. Érdeklődtem, hogy esetleg lehetne egy másik részen leülnünk, de erre az volt a válasz, hogy ott foglaltak az asztalok. Alig 5 perc múlva érkezett egy pár, akiknek nem volt foglalásuk. Na persze, hogy ott kaptak asztalt, ahol már a számunkra nem volt. Majd 10-15 perc múlva ez újra megismétlődött egy másik párral, akiknek szintén nem volt foglalásuk...na persze, hogy ott kaptak asztalt, ahol számunkra nem volt. A pincér egyébként kedves, intelligens volt, épp ezért sehogyan nem értettem ezt a hülyének nézést.
Noel - Saturday 12/01/2019

"San Marzano, vagy Arany Fácán?"

2.7
food: 2 service: 4 ambience: 2
Korábban többször jártunk már az étteremben és meg voltunk elégedve, most azonban csalódások értek. A napi menü lebbencskevese korrekt volt, a főétel kiírásában "harcsa"-ként szereplő pangasius (igaz, nevezhetjük cápaharcsának is) már kellemetlenül érintett. Én személy szerint pépes állaga és ízetlensége miatt nem kedvelem, de harcsaként feltüntetni kifejezetten félrevezetésnek tartom, különösen Szolnokon, ahol elvárható lenne tisztességes magyar szürke harcsát tálalni. Az étlapról választott "bazsalikomos paradicsomleves roppanós panchettával " olaszos ízvilágot ígért. Ehelyett egy agyoncukrozott, ehetetlenül édes levest kaptam, ami igazán a régi betűtésztás menzalevesre emlékeztetett tészta nélkül - igaz; friss bazsalikommal. Következett a "Kecskesajt grillezve saláta levelekkel, baby cukkínivel mangó szósszal". A salátára helyezett kb. 20 cm.-es grillezett sajtrúd mind tálalásában, mind mennyiségében különösnek tűnt. Kóstolás után vált érthetővé a bőkezű adagolás, a sajt gyenge minőségű, ízetlen, rossz állagú volt, de még mindig fogyaszthatóbb a túl-édes, szirupos mangószószban tocsogó salátánál. Utóbbit különösen sajnáltam, mert jó alapanyagból készült, végre nem a sok helyen megszokott, állott jégsalátát használták. Desszertet a két édes fogás után nem kértünk. Valóban nagyon sajnálom, hogy negatív tapasztalatokról kellett beszámolnom, és hogy a továbbiakban Szolnokon járva új ebédelő hely után kell néznünk. De érthetetlen számomra, hogy egy egyébként szimpatikus és ígéretesen indult étteremben miért használják ezt a minősíthetetlen pangasiust, és paradicsom szezon közepén miért dolgoznak konzerv/sűrített paradicsomból. Különösen, amikor az étlap csak úgy "vöröslik" a sok San Marzano paradicsomtól. Vagy az is csak Arany Fácán?
Hajdu Zsófia - Sunday 28/08/2016

"Kiváló ételek"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A napokban rendeltem úgy nevezett liliomfi burgert, melyet bélszínből készítenek. Először féltem egy kicsit, de kellemes csalódás ért: A bélszín tökéletesen volt elkészítve, a hamburger összességében mennyei volt, bőven a helyi színvonal felett. Az étlapon található többi étel is az eredeti receptje szerint, gondosan válogatott alapanyagokból készül. A személyzet is nagyon szimpatikus volt, egy rossz szavam nem lehet.
Skatefield - Wednesday 08/07/2015

"Fiatalos, igényes hely."

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kellemes kis étterem, jó helyen, jó hangulattal. Az árak elfogadhatóak, az ételek is jók. Átutazóban szoktam megállni itt, legtöbbször csak egy kávéra, de ebédre is remek volt.
K. János - Sunday 30/11/2014

"csalódás"

3.0
food: 1 service: 3 ambience: 5
Marhapofát rendeltem, mely ehetetlenül rágós volt és hideg. Csak a társaság miatt nem vitettem vissza...soha többet nem megyek oda!
duke - Sunday 23/11/2014

""

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A személyzet tagjai udvariasak, a kiszolgálás kifogástalan volt.Az ételek finomak és látványosak. Nagyon elégedettek voltunk, köszönjük szépen!
Fekete Medárdné - Monday 24/03/2014