Restaurant Nagylaposi Birkacsárda (Gyomaendrőd) in Gyomaendrőd - Nagylapos

Restaurant Nagylaposi Birkacsárda (Gyomaendrőd) - hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.birkacsarda.com

Restaurant Nagylaposi Birkacsárda (Gyomaendrőd)

5502 Gyomaendrőd - Nagylapos, V. kerület 289.

Nagylaposi Birkacsárda (Gyomaendrőd)
V. kerület 289. , 5502 Gyomaendrőd - Nagylapos

The best restaurant in Gyomaendrőd and its surroundings, restaurant Nagylaposi Birkacsárda awaits its guests with its quality Hungarian cuisine.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nagylaposi Birkacsárda – Gyomaendrőd

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.2

(5 értékelés)


food

4.1

service

4.5

ambience

4.1

"Lacika Sopronból"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép tiszta jó kiszolgálás finom ételek Magyarország egyik legjobb étterme!
Tarpon László - Wednesday 04/01/2017

"Egyértelműen kiemelkedő"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Vidéki viszonlyatban abszolút versenyképes, sőt budapesti viszonlyatban is megállja a helyét. Árak rendben vannak, tálalás ahhoz képest, hogy csárdáról van szó ötletes és nem túkzásba vitt. Kétszer voltam itt, egyszer csak egy kávéra, egyszer ebédelni. Jó volt, jók az emlékek, szívesen visszajövök.
Babos Gyula - Thursday 23/07/2015

"junius 17"

2.5
food: 2 service: 3 ambience: 2
azert az arert, sajnos nem annyi kis adagot es olyan talalast,varna el ,ez nem egy ettermi szintnek felelmeg a birka sem volt friss a krumli sem a frissensültröl nemigen mondanak semmit kb amit othon elkeszitunk hetköznap de legalab szépen talalnák, egesz maga a csarda rendbe van rendezet tiszta ezt csak azert irtam mert elég sokfele megfordulok az országba föleg éttermekbe eszem es itt sajnos ez a tapasztalatom AR ERTEK MENNYISEG MINÖSEG EGY HETI MENÜBE OKE MIHALY ________________________________________________________________ CSÁKVÁRI KATALIN, AZ ÉTTEREM TULAJDONOSÁNAK VÁLASZA: Kedves Mihály! Nagyon sajnáljuk, hogy elégedetlenül távozott tőlünk. Engedje meg, hogy röviden reagáljak megjegyzéseire. A pörköltjeink (birka és szürkemarha) alapanyagát saját állatállományunk biztosítja. Az állatokat egy helyi vágóponton vágatjuk, a birka esetében heti átlag két állatot, amit mindig frissen főzünk. Természetesen, amennyiben a pörkölt nem fogy el aznap (20-25 adagot főzünk egyszerre), akkor másnap még adjuk (de ez teljesen szabályos, hisz a pörköltek 72 órán át tartható hűtőben), de sosem fagyasztjuk. A burgonyát délelőtt főzzük minden nap. Sajnos a krumpli minősége valóban változó, nagyon nehezen tudunk folyamatosan egyenletes minőségben kapni. Ezt kiküszöbölendő, idén tavasztól saját konyhakertet létesítettünk, amelybe több fajtával kísérletezünk. Úgy tűnik az állandó alapanyag biztonságát csak akkor tudjuk biztosítani konyhánk számára, ha mi állítjuk elő... (így van ez a többi zöldségféle esetében is). Az ételadagjainkkal vendégeink általában elégedettek. Remélem megtisztel minket még egy látogatással! Tisztelettel: Csákvári Katalin (tulajdonos)
- - Thursday 18/06/2015

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom szürke marhából készült ételek. Rendkívül jó a hagymás rostélyosuk!! A birkapörkölt itt a legfinomabb az egész országban...na és az a pénteki halnap, amikor a folyóból aznap kifogott halakból készül az étel! Ezt a helyet mindenkinek tiszta szívből ajánlom! Hangulatos, barátságos és kifogástalan a konyha!
Köves Béla - Saturday 11/10/2014
4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kitűnő friss helyi alapanyagokból készült ételek, hangulatos külső-belső, udvarias, figyelmes kiszolgálás.
Anonymous - Tuesday 03/09/2013