La Perle Noire Restaurant and Lounge in Budapest

La Perle Noire Restaurant and Lounge - french, hungarian food

Make a Online Reservation

La Perle Noire Restaurant and Lounge

1063 Budapest, Andrássy út 111.

La Perle Noire Restaurant and Lounge
Andrássy út 111. , 1063 Budapest

On Andrássy Avenue in Budapest, with its quality French and Hungarian cuisine, restaurant La Perle Noir awaits its guest.

The sophisticated and stylish La Perle Noire Restaurant and Lounge, in the very heart of the fashionable “villa district” along Andrássy Avenue, is a new addition to Budapest’s gastronomic establishments. Characteristic of this neighbourhood, the garden with comfortable furniture, the barbecue facility, and the cocktail corner, all, nicely complement the modern-age interior of this relaxed place.

Plying their craft by using fresh, indigenous, and quality ingredients, our chef and his staff have created a vibrant and highly innovative menu that makes dining here an unforgettable culinary experience. The place boasts a wide spectrum of food ranging from traditional Hungarian dishes to gourmet French food. The restaurant’s ever inventive menu lists signature La Perle Noire staples along with seasonal food, like marinated foie gras with quince and boudin noir on toast, and venison wrapped in savoy cabbage and served with puréed chestnut, winter asparagus, and mushrooms. An impressive selection of main dishes is complete with fine desserts, home-made bread, cocktails, and a selection of local and foreign quality wines.

Come and enjoy the most spectacularly serving chef’s creative cuisine of French and Hungarian traditions.

Reserve your table online now for free through DiningCity: La Perle Noire Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(1643 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.7

"Szervíz"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kiváló kiszolgálásban volt részünk az étteremben, éppen akkor jött a felszolgáló az asztalunkhoz, amikor szükség volt rá. Az ételsor kiváló volt, a grill menü más, mint a normál fogások, de a más jelző éppen, hogy nem negatív, hanem pozitív értelemben értendő. Azaz el tudnak rugaszkodni a megszokottól vagy beválttól és fine dining étterem létükre olyan ételeket is ki tudnak adni, amik lazábbak az alap stílusuknál. Minden egybevéve a La Perle egy remek hely, újdonságokkal és csavarokkal, egyedi ötletekkel.
Gréczy Krisztina - Thursday 01/08/2019

"Fót"

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
Őszintén Óriási csalódás volt minden téren. Régóta szerettünk volna elmenni ide,de valahogy soha nem jött össze. Remek alkalom a Dinning cityvel megkóstolni a nyári grill menüjüket -gondoltam. Megérkezésünkkor közölte a pincér, hogy az ajánlat lejárt és nem vehetjük igénybe. Innentől már rangon aluli vendégeknek számítottunk és nem sokat foglalkoztak velünk. A teraszon a bútorok kényelmetlenek voltak. Állítólagos elő zene gyanánt halkan el csattant egy két zene ... a pincér 3 perc után elárulta,hogy nem szakmabeli... Az epres gazpacho levesük egy gasztro tévedés...Bár a többi az étel finom volt, és jól készültek( alap elvárás ) , a finedinning-tól fényévekre van. A vezetőség hiába is próbálta kompenzálni a félreértést ( a desszertek ez ingyen kaptuk) —>nem lesz a helyünk ... valahogy olyan érzetet keltett bennünk, mint sok más belvárosi exluzív hely ; baromira csak az árak exluzívak és inkább nem visszatérő turizmusra alapoz. NAGY KÁR!!!!
Mocsar Viktoria - Monday 29/07/2019

"Valódi gyöngyszem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes ételek, barátságos kiszolgálás, felejthetetlen hangulat. Csak ajánlani tudom.
Roland Toth - Monday 08/07/2019

"-"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 5
Személyzet nem volt a helyzet magaslatán.
N - Monday 08/07/2019

"Szombati ebed"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
A gazpacho malnaval nagyon finom volt, a BBQ borda szinte csak csont volt, a feketeerdo jivalo volt.
Horváth - Sunday 07/07/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, kellemes kornyezet, finom ételek, koszonjuk :-)
Melinda - Sunday 07/07/2019