Nika Restaurant in Budapest

Kossuth Lajos út 7-9., 1053 Budapest Show telephone number →

Nika Restaurant

In the centre of Budapest, 2 minutes from Elisabeth bridge with its international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed for BBDesing from the first sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013 we were planning to create something new, something that is different from other restaurants therefore inside you can find an amazing plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey stocking" pattern in the bar, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, unplaned oak table directs the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.

You must see it and also taste it.

The menu items have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wine and spirit and a large selection of cocktails.

Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied and full of experience is more than welcome.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest


Deals
7 Mar 9 Mar

4-course Women's Day menu card from 7th to 9th March at restaurant Nika.

136 reviews
Write a review → See all 136 reviews →
Food
Service
Atmosphere
122 visitors would recommend this restaurant!
"Halvacsora a Nikában"
Monday 19/01/2015

Nagyon finom, eredeti ízek, udvarias kiszolgálás.

Opitz Tamás
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"merész művész"
Saturday 17/01/2015

Mednyánszky utóérzést hoznak a chef alkotásai. Az őrült bohémság alkotási, amik mögött észre kell venni a legmélyebb megélést. Úgy rántanak magukkal a kompozíciók, mint az örvény.
Vigyázat! Ne nézd közelről! Hagyd az egyes ízek elemzését. Asztaltársam minidig összezavarodott. Gondolatban lépj hátra kettőt és éld át az egyedi csodát.
A pincérek is lebegnek. Keresik a kapaszkodót. A két hisztis nővel éppúgy megtalálták a hangot, mint a magányos gourmand-nal, aki művelt alkoholista létére társalkodni kívánt, vagy éppen a párral, ahol a barátnő nyelés közben is beszélt, mint régi cirkuszok sápadt közjátékosai.ű
És lebegsz a Rákóczi út látványától is, hol mutykoló rendőrök alkudoznak a buszsávon targacsgyerekekkel, hol teflonos Rolls-Royce áll meg egy kis kilebbentés erejéig a belső sávban.
Ott a helyünk– bökött hátra asztaltársam távoztunkban.
Valóban.

Baktay Miklós
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Friday 16/01/2015

A hatfogásos halmenü kiváló volt!

Zoltán
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Lenyűgöző"
Thursday 15/01/2015

Mindenkinek ajánlom az éttermet, isteni a konyha. Az ételek nem csak finomak, de gyönyörű a tálalás is, a kiszolgálással is nagyon elégedettek voltunk.
Sajnálom, hogy nem voltak túl sokan az étteremben!

KD
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Wednesday 14/01/2015

Kora délután ültünk be vacsorázni. Az étteremben rajtunk kívül szinte senki sem volt, ettől függetlenül kellemes, kisé modern „belvárosi” hangulatos helynek mondanám.
A felszolgált ételek fenségesek voltak. Külön szót érdemel, hogy a felszolgáló minden egyes fogás előtt, udvariasan és nagyon felkészülten tájékoztatott a soron következő fogás íz világáról és a felhasznál alapanyagokról.
A desszertes hűtőt elnézve, azt gondolom, hogy erre a helyre érdemes, akár egy sütire is beülni, egyszerűen gyönyörűek voltak a sütemények.
Mindenkinek melegen ajánlom a NIKA-t.

Stekovics László
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"6 fogásos halvacsora"
Wednesday 14/01/2015

Egyszerűen fenomenális volt. Tökéletes volt az ízek összhangja. A kiszolgálás is első osztályú.

dr. Solymos Márton Lajos
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 12/01/2015

Bár jó helyen van és a kiszolgálás is kedves volt, sajnos a konyhával nem voltam elégedett (nem friss alapanyagok, a rizottó állaga messze az elvárhatótól, számomra értelmezhetetlen desszert)

Istvan Rab
Food
Service
Atmosphere
"Halas élmény"
Monday 12/01/2015

Abszolút azt kaptuk, amit vártunk.
Hely, kiszolgálás, ételek rendben voltak, sőt néha azon felül.

Kerepesi László
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 11/01/2015

Ismét kellemesen éreztük itt magunkat

Szőcs Tamás
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Kellemes meglepetés"
Sunday 11/01/2015

A menüsor nagyon jól válogatott volt, az ételek íze fűszeres, a tálalás rendkívüli, csak dicsérni tudom a séfet. A kaviáros paszternákpüré levesnél finomabbat - ebben a műfajban - aligha ettem!
Frank Júlia

Frank Júlia
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 136 reviews →
(Advertisement)
Banner02