Nika Restaurant in Budapest

4.6

(267)


About Nika Restaurant

In the centre of Budapest, 2 minutes from Elisabeth bridge with its international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed for BBDesing from the first sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013 we were planning to create something new, something that is different from other restaurants therefore inside you can find an amazing plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey stocking" pattern in the bar, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, unplaned oak table directs the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.

You must see it and also taste it.

The menu items have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wine and spirit and a large selection of cocktails.

Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied and full of experience is more than welcome.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest

Reviews


Write a Review

"Abszolút korrekt "

4.5
Food: 4 Service: 4 Ambience: 4
Az étterem ételei jól ötvözik a hagyományos és modern konyha jellemzőit, a kiszolgálás pedig a vendégért van.
-

"Szerda este :)"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
A kiszolgálás remek volt. Kedves és rendelkezésre álló pincérek figyelmesek voltak. Az ételek kiválló ízviláguak. A kedvezményben meghírdetett menük választékosak voltak.
-

"Vacsora"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Szép, igényes és hangulatos hely. Kedves és figyelmes kiszolgálás. Ízletes ételek. Köszönjük a kellemes vacsorát!
-

"Kiváló személyzet, gyönyörű étterem, finom ételek"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Külön dícséret a személyzetnek. Kítűnő felszolgálás! Köszönjük a jó hangulatot. A menüsor választékos, az ételek nagyon finomak.
-

"Szuletesnapi vacsora kettesben"

4.7
Food: 5 Service: 5 Ambience: 4
Nagyon finom etelek, udvarias, kedves kiszolgalas, igenyes kornyezet, szombat estehez kepest kisse kevesen voltak, ez furan hatott.
-

"kellemes este"

4.7
Food: 4 Service: 5 Ambience: 5
Figyelmes és készséges kiszolgálás, kimerítően részletes ételleírással, humorral, kedvességgel. A hely hangulatos, színes, modern és mégis nyugalmat áraszt, Az ételek, amiket kóstoltunk finomak. Biztos vagyok abban, hogy van lehetőség még tovább javítani az ételek állagán azzal, hogy csak frissen tálalnak és akkor kevésbé szárad ki mondjuk egy paella és annak tartalma. Egy nagyon kellemes estét töltöttünk el. Köszönjük!
-

"Vacsora 01.14-én"

4.5
Food: 4 Service: 5 Ambience: 4
Egy jó hangulatú és kulináris élményt nyújtó esténk volt az étteremben, nagyon figyelmes és udvarias kiszolgálással. Köszönet érte! Üdvözlettel Michelisz János
-

""

2.0
Food: 2 Service: 2 Ambience: 2
Nagyon lassú kiszolgálás, átlagos ételek. Nem ajánljuk.
-

"beautiful moments"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Not for long in Budapest, and we last week went to Nika to celebrate. It is always the people who are the most important in every occasion, however, the place also matters. Well, Nika matters. The lights are nicely warm, the music is enchanting and waiters were more helpful, actually they were funny. This is a night that i will remember and for that i'm really greatful. Thanx.
-

"Beautiful place , nice time out"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
The interieour is just wicked, the food is very good. Took my friend for a dine out and the surroundings made it a really special occasion. We enjoyed the dishes, too. And not expensive at all.
-

"relaxing ambient - nice food"

4.3
Food: 4 Service: 3 Ambience: 5
I really enjoyed my time with my colleagues here, came to celebrate a birthday. Actually, we came here for the prizewinning cakes but i have to mention the sirloin was quite delicate to remember. The place has loads of light because it is all crystal glass. Definitely a good place for talking.
-

"Ország torta"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Ott jártunkkor, természtesen ajánlásra.. megkóstoltuk az ország tortát. Nagyon ízlett. Teljes körű felvilágosítást kaptuk a történetéről. Az idős felszolgáló úriembernek köszönjük a remek kiszolgálást. Nem mindennapi.
-

"Kellemes hely"

3.8
Food: 3 Service: 4 Ambience: 4
A hely hangulat kellemes, a felszolgálók kedvesek, figyelmesek. A Bloody Mary vendégváró nagyon ízletes volt, kellemes meglepetés volt. Az előételek és a főételek ízletesek voltak, tálalásuk nagyon szép volt, bár a főételek mennyiségét kicsit kifogásolni lehet, mintha féladagot adtak volna, de legalább a féladag nagyon ízletes volt :) Sajnos a desszert nagyon nagy csalódás volt, mert azt tagadhatatlanul "lebutított" és olcsósított verzióban kaptuk az a la carte desszerthez képest. A desszertek egy olcsó cukrászda szintjének feleltek meg mint kinézetre, mint ízre és állagra. Összehasonlításképpen az étteremből kifelé sétálva megcsodáltuk a vitrinben lévő a la carte-os desszerteket és ott szintén megállapítottuk, hogy ugyan azon a néven, egy sokkal jobb minőségű desszert van, mint amit az Étterem hetesek kaptak. Inkább adtak volna kisebb, de ugyanolyan minőségű desszertet mint ilyet.
-

"NiKa"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Nagyon jó élményekben volt részünk egy nagyon modern hangulatos étterembe érkezve barátságos kiszolgálásban volt részünk. Az ételek finomak es különlegesek voltak. Külön tetszett, hogy volt extra előétel is :) a limonádék különösen finomak voltak. Ajánlom mindenkinek ezt az éttermet. Mindenképpen visszalatogatunk nem csak azert mert kaptunk egy 2000 Ft os kupont ;)
-

""

4.8
Food: 4 Service: 5 Ambience: 5
Finom ételek, nagyon modern, "trendi" tálalásban. A desszert sajnos csak átlagos, kár, hogy az étterem megelégszik a cukrászdai minőséggel. A felszolgálás néha zavaróan udvarias volt, kicsit több lazaság és kevesebb feszélyezettség jobban tetszett volna.
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Nagyon kellemes hely. Udvarias kiszolgálás és fantasztikus ízek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-

"Creative Food, Stylish Atmosphere"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
We have been to Nika several times and have always enjoyed both the food and the entire dining experience. The food is highly creative, especially the first courses and the home-made desserts -- I can't say enough about the pistachio mille-feuille. Nika should certainly be on everyone's destination dining short lists.
-

"Nika étterem"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
A pincérek kedvesek, az ételek nagyon finomak. Nagyon kellemes hely, jól éreztük magunkat.
-

""

4.2
Food: 4 Service: 4 Ambience: 4
Kicsit éhesek maradtunk a lecsökkentett "design" adagok miatt, de ezt leszámítva kifejezetten ízletes volt az étel. Élőzene volt ami kellemessé tette az estét, de nem olyan meghitt az egész étterem. Mindent összevetve szívesen visszatérnénk!
-

"Finom volt, de lehetett volna picit nagyobb az adag"

4.8
Food: 5 Service: 5 Ambience: 4
Finom volt, de lehetett volna picit nagyobb az adag
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

Nika Restaurant
Kossuth Lajos utca 7-9.
1053 Budapest
Phone: show telephone number
Go to restaurant website

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine French
Seafood
Hungarian
Confectionery
Cafe Restaurant
International
Price 3500-6000 HUF
Payment options hunamaestro hunamastercard hunavisa hunberzsebet hunbszechenyikartya
Location Budapest

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30
Tuesday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30
Wednesday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30
Thursday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30
Friday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30
Saturday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30
Sunday 11:30 - 16:30 17:00 - 23:30