Szép Ilona Restaurant in Budapest

Szép Ilona Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Szép Ilona Restaurant

1021 Budapest, Budakeszi út 3.

Szép Ilona Restaurant
Budakeszi út 3. , 1021 Budapest

In district 2 of Budapest, on Budakeszi street, restaurant Szép Ilona awaits its guests with the finest traditional Hungarian dishes.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Szép Ilona Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(132 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.6

"Szeretjük..."

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Néhány alkalommal voltunk már párommal a Szép Ilona étteremben és mindig családiasan érezzük magunkat itt. A kiszolgálás és a konyha mellett az étterem hangulata és berendezése az, ami megfogott bennünket. A környék éttermei közül a kedvencünk.
Szabó Endre - Wednesday 26/12/2018

""

3.5
food: 1 service: 5 ambience: 4
A felszolgált étel alulmúlta a legrosszabb üzemi konyha minőségét. Nem számítottunk erre.
Tompos Júlia - Friday 14/12/2018

""

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 2
Tegnap jártam először az étteremben. Első benyomásom rendkívül jó volt, hangulatos kerthelyiség, retró hangulatot idéző belső tér. Az árnyat adó platánfa alatt még a 30 fok hőséget sem éreztük. Étteremben sosem eszem azt, amit otthon gyakran főzök. Már előre az étlapról kiválasztottam a "TŰZDELT SZARVAS COMB ÁFONYA MÁRTÁSSAL ÉS BURGONYAFÁNKKAL"-t. Imádom a szarvast. A pincértől megkérdeztem, ugye puha a hús? Már nem is emlékszem, valamit motyogott a nemlétező bajsza alatt. A húst forró vaslapon sütötték, de álmomban sem mertem azt gondolni, hogy ez egy alig fél centi vastag, cipőtalp keménységére emlékeztető hús lesz. Először a házi burgonyafánkot kóstoltam meg, ami isteni volt.Ezután jött a "meglepetés". A húst a késsel alig tudtam elvágni, elrágni pedig még kevésbé. A pincér kérésünkre kicserélte az ételt egy szintén vasalt csirkére krumplipürével, ami kicsit csöpögött a zsírtól. De ezt eltekintve jó volt. A pincér még annyit sem mondott, hogy, elnézést, vagy annyira halkan mondta, hogy nem hallottam. Szóval csalódás volt. Sajnos a pincérek mosoly nélkül szolgáltak ki, ami manapság nem "trendi". Nem ezt vártam.
Kiss Gabriella - Monday 20/08/2018

"Kitűnő! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül magas szintű, gyors és kedves kiszolgálás kiváló ételekkel. Az ár érték arány abszolút tökéletes. Mindenkinek ajánlom, aki kényeztetni tudja és szeretné magát és szeretteit.
Balázs Boglárka - Monday 26/02/2018

"egy jó ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Visszatérő vagyok az étteremben. Szép környezet, udvarias kiszolgálás és kitűtő konyhája miatt
Dr. Gönczi Zsuzsanna - Sunday 22/10/2017

"Szép Ilona Étterem, Budapest"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Kellemes és hangulatos étterem Budán. A kínálat magyaros és modern, a konyha kitűnő. Ár/érték arányban nagyon jó. Ami szinte minden kerthelyiséges étteremben, vendéglőben gond, a dohányzás. Így sajnos a dohány füst időközönként bejön a terembe. Nagyon ajánlom kisebb rendezvényekre is (11-n voltunk).
dr. Hachbold Attila - Saturday 16/09/2017