Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz) in Visz

Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.chateau-visz.com

Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz)

8681 Visz, Berencsepuszta

Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz)
Berencsepuszta , 8681 Visz

Only 10 minutes from the southern part of the Balaton with its quality cuisine, restaurant Chateau Visz awaits its guests in a unique and exclusive atmosphere.

The chef of the luxury hotel’s gourmet restaurant is Zoltán Huszák and he designs a menu with a work of art. Our master chef can conjure up flowers of the highest quality, which are also unique and unrepeatable. He offers his guests a gourmet menu, consisting of seven courses, which changes on a months basis and is prepared from seasonal, regional and fresh ingredients. The combination of traditional and molecular techniques and the most modern kitchen technologies creates unique and exciting courses. The wonderful menus and courses are Hungarian in character. Our Maitre D’hôtel has wine recommendations to go with each dish, and he offers excellent wines from the wineries in the neighborhood.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Chateau Visz Hotel & Restaurant – Visz

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


5.0

(2 értékelés)


food

5.0

service

5.0

ambience

5.0

"A legjobb étterem, a legszebb környezetben "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem olcsó, de hát a minőséget meg kell fizetni! A leges-legjobb íz-kombinációk, gyönyörű környezetben, szemet kápráztatóan tálalva.
Sebők Anna - Monday 11/04/2016

"10 + 1 pont!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy hétvégi ebédet költöttünk el a párommal a Chateau Visz szálló éttermében. Főúri hangulat fogadott bennünket, elegencia és igényesség felsőfokon, mindezek mellett az ember itt egyáltalán nem érzi feszélyezettnek magát. Az étterem kicsi, de annál szebb, a fogások gyönyörűen vannak tálalva, a konyha pedig nagy hangsúlyt fektet a szezonalitásra. Sütőtök leves volt az első fogás, sütőtök pürével és habbal - a sütőtök nem a kedvencünk, de itt annyira finom volt, hogy sikerült igencsak megkedveltetni velünk. Főétel fogas szelet erdei gombás rizottóval - ez is emlékezetes tétel, csakúgy mint a desszert sajtválogatás. 10 pontot adunk, sőt + 1-et, és, hogy miért? Az ebéd végén elindultunk a Balaton felé, majd 1 óra múlva hívtak telefonon az étteremből: nem mi hagytuk ott a pénztárcánkat? Huhh...nagy kő esett le a szívünkről, otthagytuk a parkolóban a tárcát benne minden irattal, kártyákkal...stb. Ezúton is köszönjük az értesítést!
K. Orsolya - Thursday 10/09/2015