Reviews


4.1

(11 Recensies)


food

3.8

service

4.1

ambience

4.2

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyik kedvenc budapesti éttermünk. Minden alkalommal nagyon kedves kiszolgálásban van részünk. Az ételek rendkívül ízletesek. Mindenkinek szívből ajánlom
B. Helga - Wednesday 21/12/2022

"Imádjuk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
törzshelyünk. nagyon szeretjük. a desszerteket külön kiemelném, mert az varázslatos élmény.
Kardos Margit - Friday 02/12/2022

"Jóllakott ebéd "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Bőséges ebéd Budapest egyik lefelkapottabb éttermében. Márton napok keretében ebédeltünk. Az előétel ízvilága kicsit idegen (szamunkra túl savanyú volt az alma) a leves nagyon kiemelkedő, pont olyan tartalommal es hőmérséklettel, amire szükségünk volt. A főételben a köretek voltak csodásak, a desszert izgalmas (bár kicsit túl lett ízesítve gombával számunkra). Összességében jót ettünk, es a mennyiség is teljesen kielégítő.
Kiss Magdolna - Monday 14/11/2022

"Igazi turista hely, nem cél a visszatérésre ösztönzés."

3.2
food: 2 service: 4 ambience: 3
Kiszolgálás: Annyira kimaxolják a helyet, hogy ahol én ültem, konkrétan nem fért be a pincér, ezért át kellett adogatni a másik feje fölött a tányérjaimat. Elég ciki. Konyha: Az előétel libamájhoz nem járt kenyér/briós, így kb epegörcsöt kaptam a levesig. A lúdláb tortába szarvasgobát rakni nagyon rossz ötlet volt. Kb. öklendeztem és semmit nem tudtam megenni belőle. A leves meg a főétel egész jó volt, semmi extra., totál sótlan minden (bár most ez a divat azt tapasztalom máshol is). Ár érték arányban erősen turista hely (egyszeri kiszolgálás a cél nem a visszatérő vendégek megfogása). Hangulat: Nagyon szép a hely, jó helyen is van. A zene mondjuk olyan hangos, mint a gozsduban egy bulihelyen.. :D beszélgetésre alkalmatlan.
Vass Viktória - Monday 14/11/2022

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokadszor jártunk már a Kisokban. A konyha és a tálalás színvonalan osztályon felüli. A szarvasgombás lúdláb torta pedig még ebből a magas minőségből is kiemelkedett. Gratula a séfnek!
Robotka Gábor - Friday 11/11/2022

"Márton napi menü-Kiosk Budapest"

3.3
food: 2 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálással és az étterem hangulatával elégedettek voltunk , viszont az ételt amit kaptunk elég gyenge minőségűnek mondanám. A főételnél a libacomb nem érződött frissnek egyáltalán, állott íze volt és a desszertnek nagyon kellemetlen utóíze volt, sajnos úgy gondolom abszolút nem azt kaptuk amire számítottunk.
Timár Anna - Friday 11/11/2022

"Barátnős vacsora"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 4
Márton napi menü fogyasztásra foglaltunk 3 főre asztalt. Nagyon sok a felszolgáló, Kedvesek, de egy kérdésre sem tudnak válaszolni :) A libamájkrémet előételnek rendeltük, amit kenyér nélkül szolgáltak föl. Amikor rákérdeztünk, hogy jár-e hozzá kenyér, azt a választ kaptuk, hogy nem, de, külön rendelhetünk. A fogásokat egyszerre pakolták le az asztalra, mire megettük az előételt, az asztalon várakozó leves kihűlt. A hangulata a helynek továbbra is kellemes, de a hozzáállás a vendégekhez “lehúzós”.
A F - Wednesday 09/11/2022

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat minden rendben volt. Köszönjük!
Bartók Attila - Wednesday 26/01/2022

"Karácsonyi hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden csodás volt.
Füzes Ágnes - Wednesday 01/12/2021

"Elfelejtett főételek után szervízdíj"

1.0
food: 2 service: 0 ambience: 0
A mai nap után az "avoid at all cost" kategóriába kell sajnos tennem, pedig a helyszín hangulatos lenne. Ma napsütéses októberi nap volt, de 14 fok, ami a nyitva hagyott ajtókon keresztül átjárta a belső teret. Kint is ültek bőven és értem én, hogy hisztis lenne nyitogatni az ajtót a személyzetnek, de a vendégek többen átültek máshova, hátha ott nem fagynak meg. Megrendeltük az előételeket, amik kb. rendben voltak, bár az almafröccs nagyon fura ízű volt. Egyben rendeltük az italokat és az elő, illetve főételeket. Az előételek után kb. 50 percig semmi sem történt. Amikor rákérdeztünk a pincérnél, hogy mi a helyzet, akkor az autreply "mindjárt készen van, öt perc" választ kaptuk. Valahogy éreztük, hogy elfelejthették, mert újra rákérdeztem, hogy biztos 5 perce lesz -e. Erre azt válaszolta, hogy 5-10. Kértük, hogy járjon utána, mert egy óra várakozás után ha több mint 10 perc, akkor nem kérnénk. Újabb kb. 5 perc után visszajött, hogy megkérdezte a konyhát és több mint 10 perc lesz. Ekkor jeleztük, hogy köszönjük de akkor elengednénk. A felszolgáló jelezte, hogy a kolléganő hozza a számlát. Újabb 10 perc után rákérdeztem, hogy azt a 10-15 percet várjuk -e most ki amit az ételre kellett volna, ekkor már nagyon nem volt humoros a helyzet és persze ők is inkább szabadultak volna tőlünk. Elkezdtünk szedelődzködni, mert ez már tényleg sok volt az élményből. Elindultunk a pult felé ahol elvileg a számlán ügyködtek. Odaszaladt hozzánk egy másik felszolgáló hölgy, hogy ugye a cézár salátát sem kaptuk meg (ez a kislányom főétele lett volna). Mondtuk, hogy nem, az előételen és levesen kívül semmit. A pultnál az ületvezető közölte, hogy levette a cézársalátát "is". Mondtam, hogy nagyon megható, hiszen meg sem kaptuk. Ugyancsak nagylelkűen levett 10% kedvezményt. Amikor a kezembe kaptam a számlát, rajta volt a szervízdíj. Nagy nehezen, kb. összesen 15 perc után tudtunk csak távozni. Elnézést senki nem kért.
Zsolt Vaszari - Sunday 17/10/2021

"Finom ételek, kifogásolható service"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Mar a sokadik alkalommal jartunk itt, ezidaig sosem hagyott cserben. Az etelek, az interior tokeletes, a kiszolgaloszemelyzet azon a napon kifogasolhato volt, bar ez mindenkinek egyeni megitelese. Kertunk egy italt ami sosem erkezett meg, igy jartunk az asztaltarsasag egyik etelevel is. Kerdesunk, melyet feltettunk sose erkezett ra valasz. Szerencsere ez nem rontott a hangulaton. Koszonjuk!
Kovacs Zsuzsi - Saturday 28/08/2021