Reviews


4.2

(4 Recensies)


food

4.8

service

3.9

ambience

4.0

"John Mion"

2.8
food: 5 service: 0 ambience: 3
Great amazing food, but unfortunately, the help is arrogant and not helpful at all!
Mion John - Tuesday 12/03/2024

""

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
hàt többet vàrtam….felforditott tanyer design? nem igenyes… minimal adagok… na de ennyire? nehezen elvezheto ha csak egy falatka egyszer…..
Asztalos Sandor - Wednesday 24/05/2023

"Első látogatás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Végre sikerült eljutni a Babel-be. Ráadásul az évfordulónkat ünnepeltük meg és igazán emlékezetesre sikerült. A 10 fogásos menüsort ettük végig, egytől-egyig kiváló ételek és ötletek voltak a tányérokon. Ha nagyon muszáj kiemelni, akkor a Fürj főétel vitte a prímet, de annyira más volt a legtöbb fogás ahhoz képest, amit az ember vár, hogy pont a kreativitás miatt az emberben akarva-akaratlanul is mély nyomot hagy egy ilyen este. Nem lövöm le a poénokat, de az aero kacsamáj és a fokhagyma fagyi a végén biztosan olyan ételek, amelyeket sokáig emlegetni fogunk. A vacsora során volt egy extra figyelmes meglepetés is. A főpincér András, és a többi felszolgáló is kiválóan végezte feladatát, kommunikatívak, informatívak, közvetlenek. Nagyon jól éreztük magunkat, végigettük az összes csillagos éttermet Bpesten és a Babelnek nagyon is ebben a mezőnyben van a helye, sőt.
K. Zoltán - Saturday 22/02/2020

"They do magic here ;)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We, adults been amazed from the 1st moment on with the professionalism, and kindness of the people working here. Wonderful plates tickle your taste buds. even my friend`s 4yr-old was interested in having veggies
Stefan - Wednesday 09/09/2015