Barabás Restaurant (Debrecen) in Debrecen

Barabás Restaurant (Debrecen) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Barabás Restaurant (Debrecen)

4024 Debrecen, Vár utca 11.

Barabás Restaurant (Debrecen)
Vár utca 11. , 4024 Debrecen

In the centre of Debrecen, only a minute from the Great Church, with its Hungarian and international cuisine restaurant Barabás awaits its guests.

Gluten free offer is also available.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Barabás Restaurant – Debrecen

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(131 értékelés)


food

4.5

service

4.9

ambience

4.5

"Barabás Étterem Debrecen"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hét fős társasággal voltunk az étteremben, és az eseményre összeállított menü választék valamennyi elemét megkóstoltuk. Maximálisan meg voltunk elégedve, mind ízvilágban, mind mennyiségben! Igényes tálalás. Kiszolgálásunk zökkenőmentesen zajlott. Ajánlani tudom bárkinek.
Kovács Béla - Monday 23/03/2020

"Csendes nyugodt étterem "

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
A Főételek finomak voltak. A desszert közül a madártej nem sikerült túl jól.
Dr Kurucz Edina - Monday 16/03/2020

"Barabás étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jártam már pár helyen, de az itteni menü magasan veri mindegyiket.Ilyen jókat még életemben nem ettem! Isteni ételek, látványos tálalás, kedves személyzet. Maga a hely is hangulatos.
Sándor Alexandra - Wednesday 11/03/2020

"Figyelmes, gyors kiszolgálás, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátságos személyzet, gyors kiszolgálás, hangulatos hely. Diszkrét kis 3 asztalos külön helység. Az ételek esztétikusak voltak, és nagyon finomak. Jól éreztük magunkat.
Ferenc - Tuesday 10/03/2020

"Értékelés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon udvariasak voltak a pincérek
dr. Bódor Sarolta - Monday 09/03/2020

"Barabás Étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálást a megszokott előzékeny, kedves, udvariasság jellemezte. A nagyon finom előételt (Harcsafilé garnélával, Pinot Grigio mártással, friss salátával) egy jól megkomponált, részleteiben egymással jól harmonizáló főétel követte (Posírozott kacsamell vajrépával, datolyapürével, birsalma kompóttal); majd a menü számomra legízletesebb fogása (Csokoládé szuflé málnaraguval) következett, ami tökéletes volt. Nagyon jó élményekkel lettünk gazdagabbak! Köszönjük szépen!
Románné Zsóka - Monday 09/03/2020