Rickshaw Restaurant (Corinthia Hotel) in Budapest

Rickshaw Restaurant (Corinthia Hotel) - asian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.rickshaw.hu/

Rickshaw Restaurant (Corinthia Hotel)

1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.

Rickshaw Restaurant (Corinthia Hotel)
Erzsébet körút 43-49. , 1073 Budapest

In Corinthia Hotel Budapest, the Michelin recommended restaurant Rickshaw awaits its guests with quality Asian cuisine.

For a truly unique dining experience, Rickshaw Restaurant offers authentic dishes from across the Orient in an atmosphere which complements the traditional arts and materials of the Far East. Offering world class quality and fantastic gastronomic experiences reminiscent of the Far East in downtown Budapest, our chef dazzles diners with traditional Asian flavours prepared exclusively with the finest, freshest ingredients.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Rickshaw Restaurant (Corinthia Hotel) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(112 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.5

"Étterem hét - Rickshaw étterem"

3.0
food: 2 service: 3 ambience: 3
Az októberi étterem hét keretében voltunk a Corinthia Hotelben található ázsiai Rickshaw étteremben, ahol 3 fogásos ételsort fogyasztottunk. Az előétel: A hússal töltött dim sum attraktív tányéron érkezett, kellemes ízekkel. A főétel: A választott főételünk a „Marha bélszín zöldségekkel és az étterem különleges mártásával” volt. Ehhez elsőként egy kis szerviz asztalt kaptunk magunk mellé, majd ezekre érkezett az igen magas főfokra felhevített cserépedény. Az előre kiporciózott kis marhahús szeletek ebbe kerültek bele a maréknyi zöldségekkel és a mártással együtt. A sütési folyamat így a vendég előtt történik a felszolgálók által. Ez persze látványos, ugyanakkor azt is eredményezheti (mint a mi esetünkben is történt), hogy a marhahús szeletek nem sülnek át megfelelően, mert fedésben maradnak a cserépen belül egymással vagy épp a zöldségekkel. A főételhez kaptunk egy-egy fél csészényi rizst, amely a mellett, hogy kevés volt sajnos teljesen kihűlt és összetapadt állapotban érkezett az asztalukhoz. A fentebb említett elkészítési problémákon felül azonban a legkellemetlenebb meglepetés a kapott étel összmennyisége volt. Egyértelműen az volt az érzésünk, hogy az ételsor főételeként méltatlanul szerény volt a kapott mennyiség. A desszert: A banános sült fagylalt kellemes illatú és ízletes volt, egy vékony tányéron tálalva. Az italok: A vacsorához két limonádét kértünk, ezek ára 1200 és 1500 forint volt, amely abban az esetben nem lenne sok, ha egy gyümölcsökkel gazdagított 4 vagy 5 dl-es frissítőt kapnánk, azonban ebben az esetben sajnos a legegyszerűbb ízű szörpök ízét kaptuk ezért az árért, sok jéggel a tetején ráadásul egy 3 dl-es pohárban. Annak ellenére, hogy az étteremben tartózkodásunk idején még negyed ház sem volt, a felszolgálás kissé akadozó és lassú volt. Ezzel együtt a személyzet mindvégig kedves és segítőkész volt.
Pataki András - Friday 19/10/2018

"Alapvetően meg voltunk elégedve."

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
A szecsuáni marha különösen ízlett, az előtelek kevésbé. A panna cottás desszert viszont különleges és finom volt. A kiszolgálással meg voltunk elégedve, a hangulattal szintén. Köszönjük.
Sütő Dániel - Wednesday 17/10/2018

"Kellemes hely"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, különleges ételekkel.
Róbert - Tuesday 16/10/2018

"Rickshaw Étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon hangulatos, csodás környezetben, a Corinthia Hotelben. Az ételek mind nagyon finomak voltak, szép tálalással. A kiszolgálás udvarias, figyelmes volt, figyeltek minden kérésre. Legközelebb is szívesen vacsoráznék a Rickshaw Étteremben, tervezem hogy újra meglátogatom.
Andrea - Monday 15/10/2018

"Kellemes este"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Remek konyha, kiváló kiszolgálás.
László - Monday 15/10/2018

"Asian Delight!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Great welcome, great service; the food was exceptional, and perfect portions to satisfy all 4 guests. Sorry to leave!! Negatives were trivial. One plate was a little cool, but reheated very quickly. And the beers a little expensive.
Alan Rees - Sunday 14/10/2018