Az egész ebéd meglepetésekkel teli volt. Amikor azt gondoltuk, hogy tudjuk, hogy milyen étel fog érkezni, és még el is találtuk, akkor is volt benne egy csavar, ami még kellemesebbé tette.
- amuse bouche: itt mi rontottuk el az élményt, mert nem tudtuk, hogy egy falatnyira kellett volna bekapni, és így sajnos nem egy falat alatt jött ki az ízélmény, már nagyon bánjuk, hogy ilyen "bambák" voltunk
- előételek: máj, mangalica terrine - nekem a máj hibátlan volt, a párom szerint nem volt elég fanyar a szedres "szósz", de neki valami íz hiányzott az ő előételéből is bár bevallotta, hogy attól még tökéletes volt
- főételek: mangalica fasírt, csirkecomb - mangalica tényleg tökéletes volt, bár mi nem neveznénk fasírtnak, nekem inkább a savanyú káposzta levélbe töltött töltöttkáposztára hasonlított, de tényleg tökéletes volt. A csirkecombot én ettem, ha valamin meglepődtem, akkor azon biztosan. Nagyon finom volt.
- desszert: citromtorta maga a tökéletesség, a másik desszert is tök fini volt, de nekem annak picit nagy volt az adagja - megettem, mert imádtam, csak a többi fogáshoz képest meglepett.
Bármikor visszamennénk, újraennénk, és imádnánk!
Czakó Szabina
- Monday 19/10/2020