Reviews


4.6

(70 Recensies)


food

4.6

service

4.5

ambience

4.6

"."

3.3
food: 1 service: 4 ambience: 4
Nem volt finom a halételük. A férjemnek és nekem sem ízlett.
Vernyik Anita - Wednesday 01/06/2022

"Minden OK!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, gyönyörű tálalás, udvarias kiszolgálás!
Zsoldos Bea - Sunday 27/03/2022

"Minden profi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig minden finom és tökéletes a kiszolgálás. A mai árak mellett a környék legjobb ár/érték arányú étterme.
Nagy Dávid - Friday 25/03/2022

"Különleges hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Bori Mami egy különleges hely. Nagyon finomak az ételek, melyek nem mindennapi módon vannak elkészítve.
Bagi Judit - Friday 25/03/2022

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, köszönjük!
Kis Gábor - Friday 25/03/2022

"kevésen múlt csak...."

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Nagyon kellemes hely, igazán rendkívüli igyekezetet felmutató felszolgálónő, s mégis savanyú szájízzel jöttünk végül el, mert -ugyan a kírásban az volt, hogy a résztvevő éttermekben sehol nincs felszolgálási díj, itt mégis felszámították, sőt a fizetőpincérrel ezügyben kellemetlen vita alakult ki, elrontva az addigi hangulatot. Végül csak úgy adta meg magát, hogy bemutattam neki a kiírást ill.megtagadtam a service-díj kifizetését, addig állította, hogy őt nem érdekli a kiírás. -kértem kenyeret, amit kaptam, az 4 vékony szeletke volt, bagettből levágva, nem volt több összesen. mint 5 dkg. Ezért "kenyérkosár" lett számlázva, ami ugyebár másutt attól kenyérkosár, hogy többféle kenyeret, péksüteményt tartalmaz, amiről itt szó sem volt!. Ezért 450.- Ft-ot számláztak + service díj erre is. Ez azt jelenti, hogy itt 10000.- Ft, kiírom betűvel is, 1 kg kenyér ára! Nevetséges!!!! -bár előre jeleztük, hogy külön fogunk fizetni, ezt képtelenek voltak megoldani, odahoztak egy számlát, hogy szedjük szét. A menüből a desszertek voltak kicsit gyengék. Az üzletvezetés javára kell írni, hogy bár a kiírás vacsorára szólt, át lehetett tenni előzetes egyeztetéssel ebédre.
Orbánné Varga Katalin - Thursday 24/03/2022

"Értékelés_Bori Mami"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves kiszolgálást és finom ételeket kaptunk.
Magyari Dóra - Thursday 24/03/2022

"Várakozáson felüli kiszolgálás és minőség minden tekintetben."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves és figyelmes volt a fogadtatás, gyors és szakszerű a kiszolgálás. Az ételek mennyiségben, minőségben, ízhatásban egyediek, harmonikusak voltak, különleges élményt nyújtottak. Köszönjük a szakácsoknak és az étterem dolgozóinak.
Ágnes Gonda - Monday 21/03/2022

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elégedettek voltunk mindennel. Az étterem hangulatos, a felszolgálòk kedvesek és közvetlenek, az ételek finomak és nagy adagok voltak, annyira hogy már az előételnél jòl laktunk. Csak annyi észrevètel lenne, hogy az előételek lehetnének picit “lightosabbak”, a malacfej finom volt de laktatò előètelnek. A tanyasi csirkemell rizottòval valami isteni volt. Köszönjük!
Paku Patricia - Sunday 20/03/2022

"Bori Mami Borzasztó "

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Most jöttünk el a hugommal és az Édesanyámmal a Bori Mamiból. Több, mint fél óra várakozás után megkellett kérdeznem a felszolgálót, hogy mégis mikor lesz velünk hajlandó foglalkozni, és kihozni az ételt?! Mindenki mással foglalkozott, csak velünk nem. Kisadag ételeket kaptunk, éhesen jöttünk el, a számla végösszege, pedig nagy volt, a teljesítményhez képest. Éhen maradtunk. Nem érdemes ide menni. Mi is tudjuk mostmár, hogy hova nem kell menni többet!!!!! A teljesítmény egy nagy nulla!!!
Karika Csilla Tünde Csilla - Sunday 30/05/2021

"Nem okozott csalódást!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi kiszolgálás, a felszolgálók rendkívül felkészültek. Az ételek remek ízvilággal bírnak, melyhez a hely páratlan hangulata társul.
Kurucz Tamás - Tuesday 11/08/2020

"A kialakult helyzet ellenére is szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagy szép lett a frissen felújított étterem. Az ételek nagyon jól ki vannak találva és nagyon finomak. Sajnos a koronavírus miatti intézkedések teljesen üressé tették az éttermet.
Daragó Ágnes - Sunday 15/03/2020

"Mátra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A répa leves nagyon extra volt, illetve a konfitalt tarja is. A többi fogas is nagyon finom volt, de ez a kettő kiemelkedett. A zsíros kenyér érdekes volt??
Márk - Sunday 08/03/2020

"Finom ételek, rossz személyzettel"

1.8
food: 4 service: 1 ambience: 0
Ételek finomak, korrektek, ismerjük az éttermet fesztiválokról ahol nagyon elégedettek voltunk vele, gondoltuk elutazunk az éttermükbe is. Ételekkel voltak apró észrevételeink, leginkább arányokban, köret kevés volt húshoz képest, másik tányérnál kevés volt a friss a zsíros mellé, néhol hiányoztak a savak de összességében finom volt, elégedettek voltunk az ételekkel. De a kiszolgálás katasztrófa. Életunt fiatal kislányok, akiknek kibontott fenékig érő hajuk lebegett mindenfele ahogy hozták ki az ételeket, nem voltak figyelmesek, műkörmüktől alig tudták letenni a tányérokat, ételekről kérdezve nem tudtak rá válaszolni, elfelejtettek evőeszközt hozni, nem érdeklődtek hogy ízlett-e az étel, hangosan röhögcséltek miközben másik asztalt szedték le. Az is rontotta a hangulatot, hogy a nyitott ajtó és a bárpult közé ültettek le, ahol egyik percbe az vonta el a figyelmünket hogy ki jön be, másik pillanatban a fejünkön átnyulva szinte vették át a rendelt italokat, s hallgattuk végig egész este folyamán hány pohárral miből rendeltek, meg ahogy zúg a fejünkbe a turmixgép mert valaki valami olyan italt rendelt. Plussz negatív hogy szervízdijat számoltak fel, miközben eddigi étteremhetes estéinken az ár tartalmazta azt is, de ezt lehet csak mi nem vettük észre, ebben az esetben elnézést. Nagyon sajnáljuk, mert nagyon akartuk szeretni, viszont úgy gondoljuk a vendéglátásban, ekkora versenyben ez nem megengedhető, hiába finom az ételek, valószinű nem fogjuk újra látogatni az éttermet.
Kiss János - Monday 14/10/2019

"Gyöngyös, Bori mami"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
A kiszolgálás jó, de kicsit erőltetettnek éreztük. A konyha jó, de a 2*4 fogásból az egyik főételnél a diós nudli és a lila káposzta is égett volt. Pincér kérdése: Miért nem szólt, kicseréltük volna?! Én: A séf nem látta? (Látta, mert úgy forgatta, hogy ne látsszon! Ilyet otthon sem rakok fel a tányérra!) A hangulat olyan volt, mint a kiszolgálás. Nem otthonos, mű. A híre alapján többet vártunk ahhoz, hogy máskor is a vendégei legyünk.
Várnai László - Monday 14/10/2019

"Bori Mami Gyöngyös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt minden ! :)
Szűcs Orsolya - Monday 14/10/2019

"Maximálisan elégedett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Férjemmel mindennel teljesen elégedettek voltunk, az étterem megközelíthetősége is remek.
Telek-Jónás Nikolett - Monday 14/10/2019

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A hely hangulatos, az fogások kitűnőek voltak! A személyzet kedves. Egyetlen kritikám, hogy az előételt sajnos nem együtt kaptuk meg a férjemmel, jócskán várni kellett mire megérkezett az ő fogása is. Nem tudom hol csúszhatott hiba a rendszerbe, ezt leszámítva viszont elégedett voltam az étteremmel!
Szarvasné Hajdu Mariann - Sunday 13/10/2019

"Fantasztikus vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes vacsora és kiszolgálás.
Peti - Sunday 13/10/2019

"Borimami"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fenomenális!!!!
Hornyák Klára - Sunday 13/10/2019

"Bori Mami köszönjük"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Egy remek hegyi túranap után érkeztünk vacsorára a bisztróba 4 fős családkènt. Kellően megéhezve és èrdeklődve vártuk a remeknek tűnő menűsort. Ez már csak a gyerekek miatt is fontos megemlíteni, mivel nekik sokszor nehéz jót készíteni. Egyszóval nem akartam elhinni, hogy az egyébként válogatós gyerekeim olyan élvezettel fogyasztották az ételeket, hogy öröm volt nézni. A teljes menűsor hibátlan volt a kezdésre kapott kacsapástétom hagymalekvárral kaláccsal elképesztően finom volt. A császárhús paprikáskrumplival és kacsamell diós nudlival mindent felûlmúlt. Egyedül a krémleves nem aratott osztatlan sikert, de a desszert mindenért kárpótolt. Egyfajta gasztrotúra lett a vacsora nagyon jó élménnyel. A kiszolgálás udvarias és rugalmas. De ezen az estén a Bori Mami teljes személyzete ès különösen a konyhája győzött meg minket arról, hogy visszatérünk a gyerekekkel együtt. Köszönöm a gyerekeim nevében is az élmènyt.
Szècsi Tamás - Sunday 13/10/2019

"Bori Mami ajánlás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves és figyelmes kiszolgálás, finom ételek és borok, hangulatos környezetben.
Csatlós Ágnes - Sunday 13/10/2019

"Barátnők"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, ízkavalkád a tányéron, fantasztikus borok, figyelmes szervírozás. Visszatérünk!
Zelei-Petró Mónika - Sunday 13/10/2019

"Hétköznapi romantikus vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ízek harmóniája, csodás étel kreációk es finom borok fogadtak minket, amelyet kiváló csapat tálalt hibátlanul az est folyamán. Felejthetetlen élmény, ajánlom mindenkinek.
Renáta - Thursday 10/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Bori Mamiban eltöltött vacsora igazi élmény. Az ételekben mindig van újítás, az ízek nagyszerűek. Az ajánlott borok is kiválóak. A kiszolgálás első osztályú.
Petrovics Ágnes - Wednesday 09/10/2019

"Nem lehet kihagyni !!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha parádés ízekre vágyik az ember, parádés kiszolgálás mellett , akkor ide el kell látogatni! Az ember jól érzi magát itt!
Veroo - Wednesday 09/10/2019

"Vacsora Gyöngyösön"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, felkészült és kedves kiszolgálás! Nagyon jó éreztük magunkat, köszönjük!
Partizer Gergő - Wednesday 09/10/2019

"Gyöngyös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk mindennel!Gratulálok!Ajánlani tudom mindenknek!
Ádám Orsolya - Wednesday 09/10/2019

"Családi ebéd"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Remek ízek, szuper kiszolgálás - visszatérünk! :)
Székely Ágnes - Wednesday 18/10/2017

"Sajnos nagyobb volt a körítés mint az ételek minősége."

1.3
food: 1 service: 1 ambience: 1
Sajnos nagyobb volt a körítés mint az ételek minősége. A pincérek lerohantak, de mint kiderült a távozáskor csak a borravaló miatt. Az alapanyagok koránt sem a hirdetésekben látott helyekről származnak. Mi erősen érzékeltük, hogy ez egy vidéki étterem nagy álmokka. Heves megyei viszonylatban csak a reklám miatt vannak még életben szerintünk Próbáltam nem sértő lenni.
Előházi Imréné - Tuesday 17/10/2017

"Nyugalmas ízkavalkád"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper vacsora volt.
Király Zsolt - Monday 16/10/2017

"6 fős vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve. A kiszolgálás kedves az ízek különlegesek voltak. Egy kissé lassan kaptuk meg a vendégvárót onnantól viszont keveset kellett várni a fogásokra. Ajánlani tudom csak.
Rásonyi-Kovács Márton - Sunday 15/10/2017

"Minőség "

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Minden nagyon finom volt, különösen a malac császár.
Bard Mark - Sunday 15/10/2017

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó zene szólt disztingváltan , a pincér egyből jött és a helyemre kisértb, az ételt gyorsan és folyamatosan hozta , nekem a desszert túl édes volt , de ez lehet , hogy az én hibám .Ha nem vagy árérzékeny , akkor ajánlom .
Oli - Sunday 15/10/2017

"Évfordulós vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes, gyors kiszolgálás. Az ételek finomak voltak. A tálalásra sem leet panasz.
LT - Friday 13/10/2017

"hangulatos finomságok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy vacsorán belül hihetetlen sokféle, de harmonizáló íz. Érdemes mindkét menüsort megkóstolni!
Tamás - Friday 13/10/2017

"Egyáltalán nem elégedett."

1.7
food: 2 service: 1 ambience: 1
Kényelmetlen a vendégnek: nem tudja, mennyit kellene fizetnie a kiszámlázott összegen túl, ráadásul akkor is érzi a jattkényszert, ha egyáltalán nem elégedett a kiszolgálással. Azzal próbáltak viccelődni, hogy szívtelenek azok az emberek, akik nem adnak borravalót a személyzetnek.
Kókai István - Thursday 12/10/2017

"Ami rettentő!!"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Ami rettentő! 1. Az étlap hossza! Aggodalmas alapanyagok! A helyi és szezonális alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök) használatára minden jó konyha törekszik. A rossz konyha meg nem. A hús benne szétázott, a zöldségek szinte pépesek, újra- és újramelegített "készételek" kerülnek az asztalokra, egyre bizonytalanabb állagú összetevőkkel.
Járai Kitti - Thursday 12/10/2017

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Magas minőség, remekül összeállított menü. Visszatérünk még!!
Seres Márta - Wednesday 11/10/2017

"Egy esős nap megcsillanó napsugara"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
Az összeállított menük érdekesek voltak, de nagyon finomak. Jól sikerült a nem megszokott ízeket a tányérra varázsolni. A felszolgáláson lehetne még javítani. Az első pincér, aki fogadott, kedves, segítőkész volt. Foglalkozott a vendéggel. Az egyes fogásokat azonban szinte mindig más szolgálta fel, egyszer csak az asztalra "dobva" a levest pl. A rendelt bort sem sikerült mindig utántölteni a fogások szervírozásánál. A menü nem csak izletes volt, hanem laktató is. Nem maradtunk éhen:-) A nagy kedvencünk a kacsamell volt és a vaddisznó mellé szervírozott császárhús. Ez utóbbit desszertként is elcsemegéztük volna... Köszönjük, hogy a helyi termelők borait külön mutaták be az itallapon! Egy igazi gasztro élmény a Mátra lábánál!
Tóth Eszter - Thursday 23/03/2017

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek volt, köszönjük
Bence - Sunday 19/03/2017

"Tőkéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon külőnleges volt:)
Viktor - Sunday 19/03/2017

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus
Varga István - Friday 17/03/2017

"Minden szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első prémium éttermünk volt, korábban már voltunk ugyan hasonlókban csak akkor még nem volt kettébontva ár szerint ;) És abszolút hozta ugyanazt a színvonalat mindenben, mint a többi (pl.: La perle noir, Mátyás pince stb).
Czibik Gábor - Friday 17/03/2017

"Hiba nélkül..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendszeresen látogatjuk az éttermet és mivel minden egyes alkalmommal 100% -osan elégedetten távoztunk,azt hittük ezt nem lehet fokozni! Tévedtünk! A színek,ízek,textúrák, a felhasznált alapanyagok magasfokú minőségének összhangja mellett ki kell emelnünk a személyzet profi munkáját! A fogásokat kiváló mátrai borászok tételei kísértek! Köszönjük az élményt! Hajrá Mátra,hajrá Bori Mami!
Szekrényes Fanni - Thursday 16/03/2017

"-"

3.0
food: 4 service: 3 ambience: 2
-
Pál - Thursday 16/03/2017

"hozta a formáját"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Bori Mami magasan a vidék jelenlegi legjobb étterme, ebben most is megerősödtünk. Ketten voltunk, kétféle menüt kértünk. Nekem a "gyengébbiket" sikerült kiválasztanom, ami csak a másik menühöz képes volt gyengébb, így is fölülmúlta az átlag fölső határát (ha létezik ilyen). Mindkét előétel hibátlan volt, a levesek közül a tormaleves magasan nyert, a bárányleves elfelejtett pikáns lenni ( de finom volt). Fantasztikus volt a szarvasgerinc, a jércemellből még ilyen finomat, omlósat sosem ettem (és mindezt úgy, hogy utálom a jércemellet, de ez volt a menümben). A vargabélesre már nincsenek szavak.Ugyan nevezhetnénk másként is, mert a kapcsolódási pontok megvannak ugyan, de egy más ízvilág. Mivel rendszeresen járunk ide, kérjük a vargabélest és a tormalevest az étlapra!!! De komolyan! :) Köszönjük, ismét egy újabb kellemes élmény :)
Katona Ágnes - Thursday 16/03/2017

".,"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
.,
Némedi Kata - Thursday 16/03/2017

"-"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Érkezés után hosszabban kellett várni az ital/étlap-ra (még sokan voltak az étteremben, de többnyire távozóban, és az asztalok rendezése közben még a pincér tekintetét is nehéz volt elkapni, hogy jelezzük a hiány, de ezt követően a kiszolgálás is kedves és gördülékeny volt). Az ételek érdekesek, finomak és szépek voltak, egyik-másik érkezhetett volna melegebben. A hely hangulata kellemes, a zene nekem szintén tetszett, jól esett. Szívesen visszatérek máskor is.
b. - Thursday 16/03/2017

"Értékelés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom a Bori Mamit bárkinek. Udvarias és gyors kiszolgálás, remek ízekkel és jó hangulattal.
Hegedűs Péter - Monday 24/10/2016

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy igazán kellemes és családias hely, amihez nagyban hozzájárul a személyzet kedves és profi hozzállása! Az ételek nagyszerűek voltak.Mind ízben, mind tálalásban. Kiemelni nem szeretnék részleteket, mert annyira egyben volt az egész, hogy erre nincs szükség. Köszönjük az élményt!
Illés Dávid - Thursday 20/10/2016

",,Generációs ,, vacsora - egy a család"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A vacsora menü választéka különleges , nem egyedi ajánlat volt , a családunk tagjai mind a fiatalabb generáció ( aki elég gyakran vendége az étteremnek ) mind a nagymama aki teljesen más ízlésvilággal rendelkezik -egyaránt élvezte a különleges ételválasztékot. A kiszolgálás gyors - profi módón éreztek rá a vendég elvárásaira. Ha lehetséges akkor az értékelésunk 5*
Nádudvari Éva - Thursday 20/10/2016

"Bori"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat , finom ízek!
Doros Ákos - Monday 17/10/2016

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csupa jót tudok elmondani a helyről a kiszolgálásrol a menü sorrol. Minden kiváló volt. Biztos visszatérünk majd
Szabó Aranka - Monday 17/10/2016

"Másoknak is ajánlhatom..."

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hűvös, őszi estén egy kellemes, emlékezetes vacsorát sikerült elfogyasztani az étteremben. Ízletes, finom ételek és gyors, udvarias kiszolgálás volt a jellemző. Amikor a vacsora végén megemlítettem a felszolgálónak, hogy Bori nevű unokám nem tudtuk elhozni betegség miatt, akkor egy apró ajándékkal kedveskedtek neki.
Németh László - Monday 17/10/2016

"Amiért érdemes Gyöngyösre menni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fine dining a javából, mind az ételeket, mind a környezetet vagy a kiszolgálást tekintve. Ha az M3-ason zütykölődünk éppen, érdemes letérni ide.
Katona Tamás - Monday 17/10/2016

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép , hangulatos hely,Kedves , udvarias , közvetlen személyzet.Ízletes , finom ételek.Jó szívvel ajánlom . Biztos visszatérünk még.
Hunyadi László - Sunday 16/10/2016

"Kítűnő"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vidéken is lehet kiváló étterem
Bálint - Friday 14/10/2016

"Zsenialis!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tokeletes volt minden! Koszonjuk a szep estet!
K. Farkas Dora - Thursday 13/10/2016

"Ismét minden fantasztikus volt! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind az "A" mind a "B" menu sor kiemelkedő volt. Játék az ízekkel, teytúrákkal. Kiemelkedett a pinsztráng, és a kacsa, és a lányok oda voltak a csokis desszertért. Nem előszőr és nem utoljára voltunk itt. Nagyon fontos, hogy egy ilyen fine dining hely is van Heves megye ezen sarkában, ide nem cask betérni, hanem elindulni is érdemes!
Kovács Viktor - Wednesday 12/10/2016

""Ahol jó enni, ahol jó lenni...""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Zseniális ízek, szuper kiszolgálás! :)
Edit - Wednesday 12/10/2016

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden remek volt!
Székely Imre - Monday 04/04/2016

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom étel, extra tálalás, kedves kiszolgálás.
Éva - Wednesday 30/03/2016

"Éttermek hete a Bori "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Családommal voltam az étteremben (2 fő, 2 gyerek). Maximálisan figyelembe vették és segítették kérésünket a gyerekek egyéni igényeit is figyelembe véve. Csak ajánlani tudom. A kiszolgálás tökéletes, a konyha isteni, a hely hangulatos. Köszönjük.
Berni - Monday 28/03/2016

"Kora délutáni ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben letöltöttük egy kisebb baráti társasággal egy többfogásos ebédet, amely után jó közérzettel tértünk meg otthonainkba
Szabó Zsuzsanna - Monday 28/03/2016

"A perfect dinner at Bori Mami "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló menü sorból lehetett választani, minden falat nagyon finom volt. Különösen szeretném kiemelni a kakas kocsonyát, és a lángolt oldalast hagymapitével! A fogadtatás és kiszolgálás most is nagyon kedves volt, mint ahogy az mindig is lenni szokott. Jövőre is mindenképpen ellátogatunk (ha lesz rá lehetőség) a Bori Mamiba az országos étterem héten! :)
Tippan Veronika - Monday 28/03/2016

"Vacsora meglepetéssel"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Gasztroblogon hallottam eloszor a Bori Mamirol es mivel az unnepeket Matrahazan toltottuk, az Etteremhetnek pedig lelkes hivei vagyunk, igy adta magat a Bori Mami kiprobalasa. Kedves es figyelmes szemelyzet, finom etelek. Meglepetes volt, hogy az eloetel soran a leves melle valaszthattunk meg egy fogast gratisz, igy a kakas kocsonyat es a sertes carpacciot is ki tudtuk kerni. Mivel minden szuper volt igy az javito szandeku eszreveteleimet osztom inkabb meg: a levest hidegen jobban el tudtuk volna kepzelni (a szuhai kecskesajt jo otlet volt, el is mentunk ma Szuhara, de sajnos nem talaltunk kecskefarmot/sajtlelohelyet). A furj melle valoban elfert a ket eloetel. A sullo pofa melle "langyos" volt a krumpli es erdemes lett volna feltuntetni, hogy az a koret. A kapros-turos egyszeru volt, megis telitalalat es otletes talalasu. A tejberizs finom. Jo a haz bora! Koszonjuk a welcome haz palinkajat az is nagyon izletes volt! Sok sikert a jovoben es remelem meg talalkozunk az etteremmel.
Edit - Sunday 27/03/2016

"Bori Mami"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Jól éreztük magunkat, a kiszolgálás átlagon felüli volt.
Poros Péter - Sunday 27/03/2016

"értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól volt összeállítva a menüsor, nagyon finomak voltak az ételek, különlegesek és szépek is! Ajánlom mindenkinek!
Fehér Ágnes - Thursday 24/03/2016

"Maximumon"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás a konyha maximumon volt. Féltem h csak ,ízelítők, lesznek, de bőséges különleges adagokat kaptunk gyönyörűen tálalva. Az ajándék ház pálinkája és hideg előétel különösen jól esett.
Kovács Viktor - Thursday 24/03/2016