Reviews


4.4

(252 Recensies)


food

4.4

service

4.6

ambience

4.4

"Isteni finom étel, kicsit közömbös kiszolgálás"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
A szuvidált szűzérme egyszerűen fantasztikus volt, a hozzá adott burgonya is nagyon ízes volt, tökéletesen harmonizált a hússal és a parmezánmártással. Nagyon jó ízűen fogyasztottuk!
Ádám - Saturday 21/03/2020

"Sonkavacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az etelek finomak, a kiszolgalas szinten 5*. Mindennel elégedettek voltunk. Az étterem kornyeken levo parkolok 20 oraig fizetosek. 😩
ZemAdam - Tuesday 17/03/2020

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt. Mondjuk a fizetéskor a 4 személyre az 50,000 Ft-os számla egy kicsit meglepett, de ház ez van.
Peller György - Monday 16/03/2020

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kedves kiszolgálás,az ételek finomak és nagy adagok voltak .Az ebéd végén a kávé nagyon finom volt! Köszönjük!
Lábodi Andrea - Sunday 15/03/2020

"Maximàlisan elègedettek voltunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörűen voltak tàlalva az ètelek ès nagyon finom volt minden. A kiszolgàlòk dvesek voltak a hely hangulata is nagyon tetszett. Szèp ízlèses a profiljànak megfelelő dìszítèssel. (Sokat mondò lènyegre törő kèpek a falon, egyèb dekoràciòk stb). A vìrushelyzet ellenère sem bàntuk meg az ottlètünket a dolgozòk egyfolytàbsn szellőztettek mindenre odafigyeltek ebből a szempontbòl is. Mi mèg biztosan visszatèrünk a jövőben is oda megkòstolni minèl több mindent az ajànlatukbòl :)
Edina - Saturday 14/03/2020

"Vacsora barátokkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom vacsora, profi kiszolgálás.
Heni - Saturday 14/03/2020

"Isteni finom"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon finom volt minden. Kellemes hangulat, udvarias kiszolgálás.
Zsolt - Saturday 14/03/2020

"Majdnem 100%"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Az előélet és a desszert nagyon finom volt, a főételnél a szűz egy picit túlsült, így szárazabb volt, mint kellett volna.
Enikő - Friday 13/03/2020

"Remek előétel/desszert, kevésbé remek főétel"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 2
Amilyen remek volt az előétel/desszert, olyan gyér volt a főétel. A sous-vide sertés szűzérme kemény és rágós volt, ízetlen és hideg. A kiszolgáló helyiségek nincsenek jó állapotban: a lépcsőfordulóban ki volt égve a villany, a mellékhelyiségben nem volt kéztörlő az egyik tartóban, a mellékhelyiség ajtajának éléről jön le a festék, mivel nincs rajta kilincs, alig lehet kinyitni, az előtérben használatban nem lévő nyomtató volt odarakva - ezen feltétlenül változtatni kellene, mert így a hangulat vész el.
Ágnes - Wednesday 11/03/2020

""

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
A kiszolgálás lehetet volna dinamikusabb. Az előétel nagyon finom volt. A többi közepes volt.
Kéthelyiné Király Ildikó - Wednesday 11/03/2020

"Születésnapi vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, pont jó fűszerezés, vajpuha húsok, gyünyürű tálalás. A desszert szuflé egyszerűen fenomenális volt! Ide még biztosan visszatérünk. A felszolgáló lehetett volna egy picit kedvesebb, mosolygósabb is, de talán mjd legközelebb. :)
Szép Kriszina - Tuesday 10/03/2020

"Érdekes"

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, de a kiszolgálás érdekes volt. A tulaj vette fel az italrendelést és ő is hozta ki, de utána az egy szem pincér szolgált ki minket. Ami eddig nem is lett volna baj, de látszott a felszolgálón, hogy itt sem akar lenni, és ezen felül ami kérdést felraktunk arra nem is tudott válaszolni értelmesen. Emellett nem is értettem, hogy minek volt két pultos, mikor az üzletvezető készítette az italt és ők látszólag semmit sem csináltak.
Kriszta - Tuesday 10/03/2020

"Finom ételek"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az ételek nagy része finom volt. Egyedül a szűzérmés főétel nem aratott osztatlan sikert, mert a hús nem volt elég puha és túl kevés volt hozzá a parmezános mártás. A kecskesajtos csirkemell lencsével, céklával igazi különlegesség volt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. A hangulatot ezért nem értékeltük 5*ra, mert az nagyon furcsa volt, amikor az egyik munkatárs kenegetni kezdte valami festékes dobozból az egyik asztalt. Igaz, hogy azon a környéken éppen nem ült senki, de azért látni lehetett. :-( A felújításokat inkább nyitvatartási időn kívül kellene intézni.
Ferenc - Monday 09/03/2020

"5 csillagos! :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, mert finom és bőséges ételeket kóstolhattunk meg egy szép környezetben kedves kiszolgás mellett, köszönjük!
Gábor - Monday 09/03/2020

"Kár érte."

2.7
food: 5 service: 0 ambience: 2
Ezt a helyet választottuk a menüsor miatt, négyen mentünk, hárman már voltak itt ,randi,cégesbuli,engem a szülinapomra hívtak ide a jó vélemény alapján. Az étterem tetszett,az étel nagyon finom volt! Csillagos ötös lett volna,és minimum törzshely,ha Robi a felszolgálónk nem néz minket az elejétől egy ruppótlan sz*r bandának. Nem volt a helyzet magaslatán,egyikünk kérdezte van e hasonló bor az XYhoz, erre felállította hogy menjen vele a borhűtőhöz és válasszon.Olyan hangsúlyban kérdezett az elején hozzon-e bor lapot is,kérünk-e bort egyáltalán ,aztán később hogy mellé vizet, mint akik csak a fix árat akarják befizetni semmi más. Ezután a végén ránk nézett, megkérdezte külön fizetünk-e, mint akiknek nem fér bele, de itt sem a kérdés miatt hanem a hangsúllyal rontotta el, kb "na ti tuti kiszámoljátok " természetesen meg sem fordult volna a fejünkben, ezután kihozta a számlát és a teteje,hogy ezután még magától elmesélte azért mi mi volt,a fix áron felül a borok,stb és sorolta. Itt is kellemetlenül éreztük magunkat. Összességében nem tudtuk eldönteni mi volt a baja, egy kalap alá vett a rossz tapasztalatával,vagy mi történt vele, de nevetséges hogy azt kell éreztetni egy fix menüs vendéggel (fiatalokkal) hogy ha már így foglal az ember akkor biztos azért van mert olcsón meg akarja úszni ... Ezután borravalót sem akartunk hagyni,pedig mi is vendéglátósok vagyunk és tudjuk mi a helyzet. Kellemetlen volt,mind nekem elsőre,mind a barátaimnak akik már jártak itt,pedig a helyet amúgy ajánlanám. Köszönjük!
Erika - Sunday 08/03/2020

"Nem fine dining"

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 3
Az éttermi héten mentünk, kifejezetten minőségi ételek reményében. Ehelyett mennyiséget kaptunk, az átlagostol elmaradó ízekkel, a szervírozásból lemaradó francia mártással. Nagyon alulmúlta várakozásainkat.
Tom - Sunday 27/10/2019

"Kellemes helyszín, remek ételek"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, nem tudtunk volna bennük hibát találni még akkor sem, ha akartunk volna :) a helyszín nagyon hangulatos, az egész rendkívül szimpatikus volt a számunkra, csak ajánlani tudom!
Réka - Monday 14/10/2019

"Tökéletes☺️"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem először jartunk itt. Nem csalódtunk, nagyon finomak voltak az ételek, kedves es figyelmes kiszolgallasban volt reszünk! ☺️☺️ Biztosan visszatérünk még☺️
Gréti - Sunday 13/10/2019

"Krisz"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
...
Nyerges Krisztián - Saturday 12/10/2019

"SonkaArcok"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, nagy társasággal érkeztünk a kiszolgálás kifogástalan volt, segítőkész, odafigyelés 100%-an Külön köszönjük felszolgálónknak Norbinak. Az ételek is nagyon finomak voltak:)
Mónika - Friday 11/10/2019

"Villámlátogatás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Idén is az étterem hét keretében jártunk a SonkaArcoknál. Sajnos más program miatt szűkös volt az időnk és a foglalast is módosítani kellett, de ez az élményt nem befolyásolta. A két előétel annyira finom volt, h szinte alig bírtunk megbirkózni a következő fogásokkal, ezért a desszertet már alapból elvitelre kértük. A kiszolgálás szokás szerint remek volt, figyelmesek gyorsak és segitokészek, nem kérdés, hogy jár az 5 csillag!
Gábor - Friday 11/10/2019

"Semmi extra "

2.3
food: 3 service: 3 ambience: 1
Alig volt valaki, ennek ellenére a végén nekünk kellett odamenni a pulthoz szólni, hogy végre fizetnénk. Az ételek nagy adagok voltak, finomak, de nem kiemelkedően.
Krisztián - Thursday 10/10/2019

"Hangulatos étterem"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, a felszolgálók nagyon kedvesek voltak. A főételnél kicsit másabbra számítottunk, az ízek kevésbé harmonizáltak. Ettől eltekintve nagy, ízlésesen tálalt ételt kaptunk.
K - Wednesday 09/10/2019

"Napsugár "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Évek óta járunk ide, most sem okozott csalódást. Köszönjük!
Éva - Tuesday 08/10/2019

"Nem a legjobb"

2.0
food: 3 service: 1 ambience: 1
Az ételek korrektek voltak, de nagyon sok hiányossággal találkoztunk, ami étlapon szerepelt hogy "friss bagettel", az kettő kis darab, egy ujjnyi vastagságú szeletet jelentett, a sertésszűz túlkészült, a desszerttel pedig minőségbeli problémáink adódtak. A köret viszont finom volt, különleges. Megettük, kicsit közömbös volt, leginkabb a hely hangulatával és kiszolgálással volt problémánk, az étel maradékokat 3 percenként nyitott ajtónál az orrunk előtt üritették ki s mindent beláttunk és hangok is ahogy csapkodták a tányérokat, vakarták a maradékokat le a tányérokról, közben valami sportmeccs ment a TV-ben, egyáltalán nem volt meghitt éttermi hangulat, inkább mint valami kocsma. Nem adnánk neki újabb esélyt.
Kiss János - Wednesday 27/03/2019

"Finom ételek, szuper kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét keretében voltunk itt, a választható menü ételei mind nagyon finomak voltak. A kiszolgálás is nagyon jó volt.
Ágnes - Monday 25/03/2019

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes, kedves kiszolgálás. Finom ételek.
Erika - Monday 25/03/2019

"Remek hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper a kiszolgálás, nagyon figyelmes a személyzet. Minőségi alapanyagok, ízletes ételek és kellemes környezet. Érdemes kipróbálni!
Gabriella - Monday 25/03/2019

"Kellemes"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Az előételek nagyon finomak voltak, a fő ételek jók voltak, de kevés fantáziával, a desszerteknél a (fonetikusan) milföj csodás volt! Összességében egy kellemes este, kellemes vacsorával.
Nagy László - Monday 25/03/2019

"Nagy adagok, jó minőségben, kevés extrával"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
+ Rugalmasan kezelték az asztalfoglalást, laktató volt a menü, jó hangulatú volt az étterem, finomak voltak a fogások - Nem volt a felárnak megfelően kiugróan különleges a menü; nem jelezték, hogy zár a hely, de elkezdtek összepakolni;
FAD - Sunday 24/03/2019

"Pocsék desszert "

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Az előétel és a főétel minőségi volt, de a desszertek (Rákóczi túrós, Manna világ) sajnos borzalmasra sikerültek, így tulajdonképpen agyonverték az élményt. :(
Eszter - Sunday 24/03/2019

"Sonkaarcok Dining city 2019 03 23"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elsőosztályú kiszolgálás, kellemes környezet, a 4900 ft- os menüsor teljes adagokat jelentett, az ételek finomak voltak.
Krón Ágnes - Sunday 24/03/2019

"Szuper vol :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek és s hangulat is kiváló volt, remélem hamarosan újra eljövünk. :)
Krisztián - Saturday 23/03/2019

"Miklós és Edit"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom ételek és borok. Nagyszerű kiszolgálás.
Miklós - Saturday 23/03/2019

"Sonkaarcok"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
.
Varga Martin - Friday 22/03/2019

"Hangulatos."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom,és érdekes ízeket élhettünk át . Köszönjük szépen.
Gerhát Szabolcs - Friday 22/03/2019

"Csalódás"

2.8
food: 2 service: 2 ambience: 4
A leves nagyon sós volt, nem is bírtam megenni, pedig ezt leszámítva a fűszerezés finom volt. A szűzérme szinte nyers volt és nagyon hidegen hozták ki, a desszert száraz. Sokkal jobb ízekre és elkészítésre számítottunk ettől az Étteremtől. A kiszolgálás átlagos. A vacsora végén az üzletvezető megkérdezte, hogy elégedettek voltunk-e, a fent említett véleményt neki is elmondtuk, amit nem igazán fogadott jól. Próbált meggyőzni, hogy a levesnek ilyenek kell lennie, mert ő megkóstolta és szerinte oké, a hús meg hát így sikerült. Mindenki döntse el mi a véleménye az étterem válaszáról.
Volf Nikolett - Thursday 21/03/2019

"Barátságos hely, kedves személyzet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos, barátságos hely. A személyzet udvarias, kedves. Minden étel, amit kóstoltunk nagyon finom, és kiadós volt. Biztos, hogy még visszatérünk ide.
Vermes Viki - Thursday 21/03/2019

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek
Budai Viktor - Wednesday 20/03/2019

"Szuper hely, fantasztikus ételek :-)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Feleségem születésnapját ünnepeltük a Sonkaarcok-ban az Étteremhét keretein belül, 3-3 fogásos vacsorát fogyasztottunk el, a levestől a desszertig minden étel fantasztikus volt, a hangulat tökéletes, a kiszolgálás maximálisan profi és kedves, máskor is megyünk :-) ajánlom mindenkinek a helyet :-)
Fazekas Ádám - Tuesday 19/03/2019

":)"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
Az ételek rendben voltak
Dia - Tuesday 19/03/2019

""

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nem rossz étterem, de az elmúlt években jobb étteremekben voltam éttermhét keretében és ráadásul az olcsóbb 3300 Ft -os kategóriában.
Csordás Petra - Tuesday 19/03/2019

"Ismét jó volt"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak és az adagok is nagyobbak mint az átlag. Kellemes hely!
Brigi - Tuesday 16/10/2018

"Kiváló konyha"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Jól kitalált, tökéletesen elkészített ételek. Udvarias, figyelmes profi felszolgálás.
László - Monday 15/10/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt! :) Imádtuk!
Domonkos Kata - Monday 15/10/2018

"Kiváló kiszolgálás, kiváló ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátaimmal töltöttünk el egy kellemes, nagyon jó hangulatú ebédet a DiningCity alatt. A felszolgálónk, kedves, humoros és nagyon figyelmes volt. Az ételek minőségével és mennyiségével mindenki elégedett volt, senki nem maradt éhesen :) Gyorsan elkészült minden, nem kellett sokat várni. Korábban érkeztünk mint az előre lefoglalt időpont, de ezt is nagyon rugalmasan kezelték. Örömmel ajánlom mindenkinek a helyet, garantáltan senkit nem érhet csalódás :) Biztos vagyok benne, hogy többször ellátogatunk még ide.
Varga Tünde - Monday 15/10/2018

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A párommal voltunk, ez volt már a harmadik alkalom, és biztos vagyok benne hogy fogunk még ide menni. Most is tökéletes volt az étel és a kiszolgálás is. Több felszolgáló is foglalkozott velünk, mindenki nagyon kedves volt, figyelmes, humoros. Az étel is nagyon jó volt, egyik fogasra se tudnak egy rossz szót se mondani.
Kocsis Kornél - Sunday 14/10/2018

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kedves személyzet, udvarias kiszolgálás, finom ételek. Köszönjük!
Busa Andrea - Sunday 14/10/2018

"Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étteremhét alkalmával voltunk egy 8 fős társasággal. Nagyon kedvesen fogadtak minket, nem kellett a pincérnek az első ital kör után megismételni, hogy ki, mit kér és hogyan, ez rendkívül szimpatikus volt. Az ételek zseniálisak voltak, semmiben sem találtunk kifogást. Remekül összeállított menüsort vàlasztottak. Köszönjük még egyszer!
Losonczi Vivien - Sunday 14/10/2018

"Sonkaarcok lettünk"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Először a hely hangulata, és a kiszolgálás fogott meg minket. Az étterem személyzete nagyon barátságos és figyelmes volt. Nagyon finomakat ettünk, új ízeket próbáltunk ki. Kellemes élmény volt.
Török Edina és Farkas Gábor - Sunday 14/10/2018

"Értékelés"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nyolc órára mentünk vacsorázni, kaptunk is egy asztalt a teraszon. Sokan voltak, de a kiszolgálás minőségén nem érződött, nem várattak minket. Kellemes volt a hangulat, az ételek finomak,és laktatóak. A felszolgálószemélyzet és a tulaj nagyon kedvesen, figyelmesen bántak velünk.
Gyenes Adrienn - Saturday 13/10/2018

"Nagyon finom ételek"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Tulajdonképpen rettentően finomak voltak mind az italok, mind az ételek. Talán annyi hiányosságot tudnék kiemelni, hogy a baconbe csavart csirkét elvileg lilahagyma lekvárral és nem kapros csípős szósszal kellett volna tálalni (főleg mivel a kapor igen megosztó dolog, én sem szeretem). De minden más fantasztikus volt.
Vivien - Saturday 13/10/2018

"Értékelés"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 3
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás már kevésbé.
Kustos Gergely - Saturday 13/10/2018

"Lányom kedvence lett"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szuper hely, remek volt kiülni. Vissza fogunk menni. Kicsit sok volt a tészta. A belga csoki veszettül jó volt.
Balázs - Friday 12/10/2018

"étteremhét SonkaArcok"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás gyors és kedves volt. Az ételek rendkívül ízletesek, az adagok pont megfelelőek. A zene picit hangos volt, így a vendégeknek hangosabban kellett beszélgetniük ezért picit zajos volt a hely, de ezen kívül semmi negatívat nem tapasztaltunk. A mosdók kifejezetten tetszettek, nagyon ötletesek. :)
Zakál Gabriella - Friday 12/10/2018

"Szuper jó este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, tökéletes hangulat! Köszönjük!
Anita - Friday 12/10/2018

"Ajanlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló konyha, gyors kiszolgálás, remek este volt.
Mariann - Friday 12/10/2018

"Remek kiszolgálás, szuperjó ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulata van magának a helynek, emellé a kiszolgálás és az ételek is nagyon rednben voltak. Ajánlani tudom másoknak is, biztosan visszatérek még máskor is!
Zsuzsi - Thursday 11/10/2018

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első helyen a konyhát kell kiemelni, mert fennséges, és még a desszert is felülmúlta az éttermekben szokásos átlagot! És mindez szép adagokban tálalva, nagyon jól laktunk! A helynek a hangullata pedig ugyancsak kellemes. De, a húsok mindent vittek!
AF - Wednesday 10/10/2018

"Teljesen rendben volt minden! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, nagyon finom ételek, és nagyon jó adagok! Köszönjük!
Kundráth Kiara - Wednesday 10/10/2018

"Fincsa vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos és dizájnos kis hely, a személyzet nagyon kedves volt. Isteni ételeket ettünk, nagyon finom volt minden és rendkívül bőséges!:)
Horváth Réka - Wednesday 10/10/2018

":) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is remek volt. Köszönjük az estét! :)
Vivien - Wednesday 10/10/2018

"Màskor is"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves fogadtatás, gyors kiszolgálás, finom ételek. Màskor is szívesen megyünk!
Lehó Anita - Wednesday 10/10/2018

"Kedves kiszolgálás "

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
A leves túl tejszínes hatású volt így a sütőtök kevéssé tudott érvényesülni. A pisztráng nagyon finom volt. A gluténmentes kérésemet teljesítették. A desszert is jó volt, de nem kiemelkedő. A hangulat és a kiszolgálás tetszett.
Éva - Tuesday 09/10/2018

"Remek hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, nagyon figyelmes, kedves kiszolgálás. Az ételek finomak voltak.
G. - Tuesday 09/10/2018

"Nem csalódtunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom volt
Pártos Júlia - Tuesday 09/10/2018

"Étteremhét"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás nagyon kedves volt, és profi. Az ételek kapcsán a baconos csirkemell esetén a hozzá tartozó tészta hihetetlenül fokhagymás volt szinte csípett. Ezt leszámítva kellemes vacsorát töltöttünk el ott.
VL - Tuesday 09/10/2018

"Finom vacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételeket kaptunk megfelelő adagban. Minden nagyon frissen és melegen került feltálalásra. 2 féle menut választottunk mindegyik remek választás volt. Szívesen visszajövünk máskor is! A kiszolgálás gyors és udvarias! Csak ajanlani tudom ezt a helyet.
Buczkó Réka - Tuesday 09/10/2018

"finom ételek"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, az ételek finomak voltak, és bőségesek is. Szépen volt tálalva minden, kellemes hangulatos zene. Jól éreztük magunkat.
Szüle Ildi - Tuesday 09/10/2018

"Kifinomúlt ízkompozíciók"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
A kacsamáj terrine kaláccsal világszám. Nagyra értékeljük azt az átgondolt ételkompozíció készítést, amiből látszik a sok-sok éves tapasztalat és a kisérletezésbe belefektett munka. Itt nagyon is igaz a szinergia: együtt a fogás elemei sokkal többet adnak, mint azok külön-külön egyenként. Nagyon kevés étteremben találkoztunk ezzel eddig hazánkban. Mindenkinek melegen ajánljuk konyhájukat.
László - Thursday 19/04/2018

"Remek!!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper!!!!
Pálfi Andrea - Sunday 15/04/2018

"Kellemes szombati ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finomak voltak az ételek. Jó volt a kiszolgálás.
Heni - Sunday 15/04/2018

"Ebéd"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Most voltunk először, jó volt itt lenni és itt enni.
Zoltán - Sunday 15/04/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus hangulat és finom ételek. Biztosan visszatérünk még!
Csenge - Saturday 14/04/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt!
Nemes Imre - Friday 13/04/2018

"Meglepően nagy adagok "

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ilyen nagy adagokat az Étteremhét rendszeres vendégeként még nem sok helyen kaptunk. A főétel és az előétel nagyon finomak voltak. A desszertet ugyan sajttortának hívták, de sajnos egyáltalán nem az volt, vagy ahogy ők mondták " sajttorta újragondolva " de ez nekem sajnos csalódás volt, mert inkább tejszínhab jellege volt mint sajttorta. De összességében ajánlom a helyet mindenkinek.
Éva - Friday 13/04/2018

"."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes volt, az ételek finomak, a kiszolgálás közvetlen és barátságos.
J. - Thursday 12/04/2018

"Jó hangulat, remek ételek."

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Remek helyen, jó hangulatban töltöttünk egy vacsorát a barátainkkal. Ajánlom a finom pálinkákat aperitifnek!
László - Thursday 12/04/2018

"Hangulatos belvárosi étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek a konyha, barátságos a kiszolgálás és jó az étterem hangulata!
Norbi - Tuesday 10/04/2018

"Hibátlan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan ízek és mennyiségek, remek kiszolgálás. Nagyon kedves, figyelmes főpincér. Mindenkinek ajánljuk.
Tóth Levente - Tuesday 10/04/2018

"Remek vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes kiszolgálás, remek ételek.
Németh Móric - Tuesday 10/04/2018

"Húsimádom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hely, kreatív konyhával, figyelmes személyzettel. Legfőképp a hívogató húsételek miatt akartuk kipróbálni a helyet, de a vegetáriánus csapattagok is jól érezték magukat és jót ettek. Biztos, hogy visszajáró vendégek leszünk.
Zsoldos Nóra - Monday 19/03/2018

"Anya-lánya ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk - az ételek ízletesek, a kiszolgálás páratlan. Most jártunk itt először, de biztos, hogy nem utoljára!
Dombai Brigitta - Friday 16/03/2018

"Nagyon jó "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bőséges, finom, kedves kiszolgállás. Régebben jártunk már itt, most sem csalódtunk!
Kocsis Kornél - Tuesday 13/03/2018

"Kellemes vasárnap esti vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálással, valamint az ételek minőségével és mennyiségével is abszolút meg voltunk elégedve. Először jártunk az étteremben, nagyon tetszett az enteriőr kialakítása és a háttérben szóló kellemes zene.
Dualszky-Kovács Ágnes - Monday 12/03/2018

"Nem rossz"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 3
Nem rossz
Tünde - Monday 12/03/2018

"Értékelés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kifogástalan volt minden.
Csulik Gábor - Monday 12/03/2018

"Éttermi hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tokéletes ételek, udvarias kiszolgálás, kellemes hangulat. :)
Ildikó - Monday 12/03/2018

"SonkaArcok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
Fodor Imre - Monday 12/03/2018

"Jó élmény a SonkaArcokban"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az előétel előtt kaptunk egy kis tepertőkrém kóstolót, ami kifogástalan volt. A gombakrémleves és a kacsamáj parádés volt. Főételnek sous vide malackarajt kaptam paszternákpürével ami számomra meglepően jó volt. Sajnos a feleségem által rendelt csirkemell kicsit jellegtelen volt. A desszertek nem érték el a főétel és előételek minőségét (mondjuk magasra is tették a lécet), de egyáltalán nem voltak rosszak. Ami a kiszolgálást illeti, eddigi éttermi élményeim közül az egyik legjobb volt.
Hofstetter Péter - Monday 12/03/2018

"Ez egy jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, kedves kiszolgálás.
Bea - Monday 12/03/2018

"Egyszerűen tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek és az étterem vezetője kedves, figyelmes, de nem tolakodó. Ajánlom mindenkinek!
Virág Emese - Monday 12/03/2018

"2018.03.07."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus üdvözlő falatok után ( házi tepertőkrém) egy bőséges mediterrán ízelítőt kaptunk nagyon finom szalámi és sonka válogatás formájában. A második fogás picit lehetett volna fantáziadúsabb (pisztrángfilé), de ízletes volt. Desszertnek sajttortát kértünk, finom volt, nem túl édes és nem hétköznapi. :) Az adagok igazán bőségesek, már az előétel után pihenni kellett egy kicsit. Klassz hely, szívesen ajánljuk és megyünk máskor is!
István és Ildikó - Sunday 11/03/2018

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étel rendben volt. Az adagok inkább a fogástol függően nagyok. Ha nagyon éhes lettem volna,akkor a pisztrang és a padlizsántekercs nem lett volna elég,de a másik 2 étel méretes volt.Desszert is OK. Elégedettek voltunk összességében.Jövőre is megnézzük.
Kata - Sunday 11/03/2018

"Tavaszköszöntő"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Új felfedezés volt a Sonkarcok a már bevált magyaros és zsidó konyhát vivő éttermeinkhez képest. Egész más és nagyon kellemes világ. Igazi jó, baráti társaságonak való falatozós hely nagyon jó minőségű husokkal és sajtokkal és figyelmes kiszolgálással. A kacsamáj terrine hagymalekvárral csoda volt! A főételek is hibátlanok voltak - pisztráng omlós hússal, szálka mentesen fűszer vajjal és a malackaraj is finom volt. A végén még rendeltünk egy sajt tálat is, hibátlan :) Délután 3-4 között jártunk ott, éppen nekünk való nyugisabb időszakot fogtunk ki.
Kocsis Zsófi - Sunday 11/03/2018

"Remek hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, szuper kiszolgálás. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Pető Gábor - Sunday 11/03/2018

"Sonkaarcok értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek és remek kiszolgálás fogadott az étteremben.
Tóth Rita - Sunday 11/03/2018

"Remek ételek és kiszolgálás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kifogástalan ételek, remek kiszolgálás, minden nagyon tetszett
Tóth Roland - Sunday 11/03/2018

"Egy remek este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és profi kiszolgálás. Mindennel elégedettek voltunk.
Szebellédi Ádám - Saturday 10/03/2018

"."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesek és nagyon finom minden!
Hadi Zsófia - Saturday 10/03/2018