Restaurant Buda Gourmet Bistro in Budapest

Small 989dbf16 0d2f 41d9 9ada f15801b84ad9

Make a Online Reservation

Restaurant Buda Gourmet Bistro

Buda Gourmet Bistro
Bécsi út 38-44. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest, on Bécsi road restaurant Buda Gourmet Bistro awaits its guests.

The uniqueness of our restaurant is guaranteed by our wide selection of foodstuffs and beverages and its exclusive design. Our restaurant offers all-you-can-eat services and A la carte variety as well.

We use top quality ingredients exclusively from all over the world, excellent goods from domestic farmers, locally produced top quality baked goods, chemical-free bio vegetables and fruits and we provide authentic flavours to the culinary adventurer, on top of our selection of our Hungarian and international cuisines. Our beverages include several Hungarian and foreign wines awarded gold medals.

People with food intolerances, and those aiming to achieve a healthy lifestyle are also taken into account, we paid special attention to foreign citizens and guests living or staying in Budapest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Buda Gourmet Bistro - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(471 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan ételek, remek kiszolgálás :) Csak ajánlani tudom, egészen biztosan vissza fogunk még térni mi is.
-

""

3.0
food: 2 service: 5 ambience: 2
A helynek az enteriőrje szép volt, viszont számunkra nem volt praktikus a fa elválasztó és szintkülönbség. Túl közelinek éreztük a mellettünk ülő párt, viszont a párom az asztal mérete miatt, meg túl messze volt tőlem. Kellemetlen volt számunkra, hogy nem tudtunk meghitten beszélgetni és hogy beleláttunk a másik pár vacsorájába. Bár a nevében benne van, hogy Bistro, de minket inkább zavart, hogy ment közben a focimeccs. Az ételtől többet vártunk. A vargányakrémleves túl darabos volt egy krémleveshez képest és a sült paradicsom szerintem nem illett hozzá. A krumplipüré olyan volt, mint egy zacskós krumplipüré. A desszert volt finom, viszont nagyon kis adag volt. A pincérlányok kedvesek voltak. Mi sajnos nem fogunk elmenni többször ebbe az étterembe.
-

"Vacsora"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Előétel és desszert nagyon finom volt, de a főétel nem hozta az elvártakat.
-

"Nagyon kellemes este volt "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely hangulatos, a konyha, az étel szuper, a kiszolgálás kifogástalan.
-

"8 hölgy vacsorázott"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Majdnem tökéletes volt az összes étel. De ez szerintem már csak ízlés kérdése.
-

"Legjobb étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az idei Étterem héten második alkalommal mentünk vissza a Buda Goumet Bistroba. Az ízvilág fantasztikus volt, a kiszolgálás kifogásmentes, a hangulat is pazar. Biztosan visszamegyünk még. Beatrixnak ezúton is köszönjük a színvonalas kiszolgálást. :)
-