Restaurant Buda Gourmet Bistro in Budapest

Small 989dbf16 0d2f 41d9 9ada f15801b84ad9

Make a Online Reservation

Restaurant Buda Gourmet Bistro

Buda Gourmet Bistro
Bécsi út 38-44. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest, on Bécsi road restaurant Buda Gourmet Bistro awaits its guests.

The uniqueness of our restaurant is guaranteed by our wide selection of foodstuffs and beverages and its exclusive design. Our restaurant offers all-you-can-eat services and A la carte variety as well.

We use top quality ingredients exclusively from all over the world, excellent goods from domestic farmers, locally produced top quality baked goods, chemical-free bio vegetables and fruits and we provide authentic flavours to the culinary adventurer, on top of our selection of our Hungarian and international cuisines. Our beverages include several Hungarian and foreign wines awarded gold medals.

People with food intolerances, and those aiming to achieve a healthy lifestyle are also taken into account, we paid special attention to foreign citizens and guests living or staying in Budapest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Buda Gourmet Bistro - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(545 értékelés)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.7

"Értékelés"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Elfogadhatonak tünő svédasztalos árhoz viszonyitva drága üditő és ital költségek
Szabó István - Monday 30/07/2018

"Megyünk még"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom étel, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.
Pepe - Saturday 21/07/2018

"Naggy gratula"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Roppant kellemesen csalódtunk; az ételek kiválóak, s megdöbbentően szolidak, nagyot néztünk látva, hogy az est árai nem különböznek a hétköznapiaktól, nagy gratulaés szívből kívánjuk a sikeres működést, visszaadhatják a környék korábbi fényét, a főtéri turista "paradicsom" mellett üdítő ez a modern, elegáns üzlet.. Gratulálunk!
Pusztay Mária - Thursday 19/07/2018

"Olasz est"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, finom ételek, kivételesen kedves pincérek, kicsit túltolt légkondi.
Veronika - Tuesday 17/07/2018

""Olasz hét""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel elégedettek voltunk. Nagyon kellemes hely, a felszolgálók kedvesek és figyelmesek, az ételek ízletesek, a választék bőséges volt. Szívesen ajánlom másoknak is az éttermet.:-)
Aufmuth Erika - Tuesday 17/07/2018
Reply of Buda Gourmet Bistro:
Kedves Aufmuth Erika! Köszönjük szépen értékelését és véleményét. Szeretettel és finom ételekkel várjuk Önt a jövőben is! Szép napot kíván a Buda Gourmet csapata

"Olasz svédasztalos hét"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás kedves volt, a svédasztalos lehetőségekhez képest kifogástalan. Az étlap kicsit eltért az emailben küldött verziótól. Az ételek minősége jó volt, de nem kiemelkedően jó, nem okozott egyik étel sem meglepetést, sem azért, mert rossz lett volna, sem azért, mert kimagaslóan jó lett volna. A svédasztalt gyakrabban ellenőrizhették volna, volt olyan szedőkanál, amely bele volt esve egy másik ételbe... Mindennel együtt ár/érték arányban megfelelő volt az itt elfogyasztott ebéd.
Timi - Tuesday 17/07/2018