Reviews


4.7

(253 Recensies)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"A királynő játszik..."

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
(Ajánlom soraimat egy kedves barátomnak, akiről szólhatna is mindaz, amit leírok: R.) ************** Átlagos hétvége, unalom, szürkeség- nos, ez NEM AZ, amivel a Zsolnayban lehet találkozni. Érkeztemkor gyermekkel lévő család igen kedvesen, aranyosan költötte el a vacsora végét, a "yellow cake" kapcsán is ők mondtak pár szót, nekik akkor hozták ki az édességet. Az étterem ugyanazt a szép, kifinomult látványt mutatja. <<Én már csak ilyen vagyok- az asztalt méregettem- "attól tartok"- valódi kő lehet a lapja. S, bár igazán súlyos, tömege szerint, amúgy könnyed ez is, mint minden a Zsolnayban... Néztem pl. a szomszédaim teáskészletét- igazán szép, nagyszerű porcelán volt... (Egyszerű és találó lenne azt gondolnom, hogy Zsolnay, de erről nem tudok bizonyosat. Minden esetre szép volt). S, most fejteném ki a címben megfogalmazottakat: A múltkor a MÉLTÓSÁGOT mutatta a hely. Most a kedvességet, emberközeliséget...A KIRÁLYNŐ tehát- játszott... Országa lakóit kedvességével, könnyedségével töltötte el... Sajnos, nem volt zongora, de ez a jelen helyzetben érthető, a múltkori volt talán külön ("extra" mód) egy ajándék. Az étel remek, jó érzékkel elkészítve. A macesz kellemes, az embert átmelegítő. A hús határozott, érződik az a jó kis szálasság, ami a libára jellemző, és a gombóc is remek. A rizottó talán számomra meglepően kicsit ragacsos. De ez nem rossz, inkább jó dolognak fogtam fel. Kellemes, nem fullasztó, nem száraz. Az íze is remek volt, a rák pedig kitűnő. Jól elosztva az ízeket remek hatást adott minden. A tápióka a végére maradt. Egyesek talán idegenkednek ettől, de talán a tigrisrákhoz éppen ez illett. <<*(A maceszt alapul véve pedig egy kis igazi, "Föld körüli út" méltó befejezése volt- erre is alkalmas ez a nagyszerű, a világ bármely sarkában a helyét megálló étterem, melynek üvegkupolája is - számomra - a Föld kerekségét idézi... )*>>> A puding kellemes, finom, enyhén krémes volt, és a gyümölcs jó frissességet adott mindehhez... A királynő - játszik... Ahogy írtam tehát- most a könnyed, játékos arcát mutatta ez a méltóságteli hely. Igazán köszönöm! Jó egészséget az ott dolgozóknak, az Isten áldja Őket! S.A. * Attól tartok, hogy a férfi felszolgáló kissé fáradt lehetett. De ettől függetlenül ő is a szakma szabályai szerint hozta - vitte a dolgokat. S legközelebb biztosan ez is jobban sikerül majd...
Sejtelmes Alexander - Monday 26/10/2020

"Rendben volt"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű, hangulatos a hely, kifinomult ízléssel felújítva. A zongora zene egész este kellemes,a zongorista zseniális. Az ételek nagyon finomak voltak, szépen tálalva. A rák és a citrusos desszert tízes találat volt!
Körmendi Zsuzsa - Tuesday 20/10/2020

"."

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finom volt
V Á - Monday 19/10/2020

"Elegáns kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns helyszín, udvarias kiszolgálás. A sütemény fenséges volt!
Klenáncz Patrícia - Monday 19/10/2020

"Tetszett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ceklarizotto kifejezetten izlett. Megfelelo mennyisegek, gyonyoru etterem!
Tothne Apko Katalin - Monday 19/10/2020

"Jó volt de lehet jobb is "

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 5
Az ételek közé voltak finomabbak és kevésbé, a cékla rissoto nagyon izlett mindenkinek, íz világ kombináció zseniális! Császár morzsa nekem fura, ropogóst számítotam, de puha mint nukedni. Yellow cake finom, de a tavalyi globe desszert hiányzik! A kiszolgálók poker arcúak, nem szívesen asztalt cserélni nekünk, azt mondta hogy minden asztal foglalt, de egész este amíg ott voltunk alig volt vendég az étteremben. Körülöttünk minden asztal üresen marad.
Fei Qianjun - Monday 19/10/2020

"Maximális figyelmesség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletes ételek, elegáns környezet, nagyon figyelmes és kedves felszolgálók.
Horváth János - Monday 19/10/2020

""

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon jól éreztük magunkat zongora kísérletében. Az étel is nagyon finom volt és a kiszolgálás nagyon kedves. Köszönjük szépen!
Eva Odorova - Sunday 18/10/2020

"DiningCity"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegánsan felújított helyen kedves pincér hölgy hozta ki a jobbnál jobb ételeket, amiknek mind a tálalása, mind az íze remek volt. Csak ajánlani tudom.
Szemán Zoltán - Sunday 18/10/2020

"Ok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves feleségem lepett meg egy finom vacsorára. Kellemes és hangulatos kis hely.
Prof. Kovács Attila - Sunday 18/10/2020

"Nyugalom szigete"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ebédelni voltunk. Mind a 3-direkt mást ettünk és egymás tányérjából mazsoláztunk. Finom volt minden. De az a császár morzsa isteniiiiiiii
Juli - Sunday 18/10/2020

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett minden, ételek, hangulat, a zongorista játéka. Jövünk még.
M. Irma - Sunday 18/10/2020

"Cuki"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Meg voltunk mindennel elégedve.
Panka - Sunday 18/10/2020

"Vacsora"

2.5
food: 3 service: 3 ambience: 1
Rossz választás volt.
Lónyi G. - Sunday 18/10/2020

"."

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
.
D nes - Saturday 17/10/2020

"Tökéletes harmónia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Péntek este egyik barátnőmmel vacsoráztunk a Zsolnay Kávéház éttermében. Az ételek a klasszika és a romantika tökéletes ötvözetét nyújtották számomra némi szürreállal meghintve. Külön dicséret illeti a szakács kreativitását és a tálalás esztétikumát, mely nem volt harsogó. A hideg tökleves rántott borjúlábbal első hallásra kissé bizarr lehet egy hagyományos ízvilághoz szokott embernek, de szenzációs "csiklandozós" és főképp tökéletes egységet alkotó finomság kerekedett belőle. Az elrendezésnél külön tetszett a kicsit mókás és praktikus aspektus. Cékla és tigrisrák rajongóként a főételnél nem is eshetett másra a választásom, mint cékla risotto, thai curry szószos, grillezett tigrisrák-ra. Tudtam, hogy nem fogok csalódni. Egy fantasztikusan egyszerű, hétköznapi risottoból, egy ünnepi hangulatot idéző, vizuális élménynek sem utolsó ételkölteményt kaptam. A desszert, vagyis az este megkoronázása: tápióka puding barackvelővel. Mennyire különös és némiképp kissé ambivalens érzéseket kelt az emberben a barackvelő kifejezés. :) Pont kellőképpen volt érezhető az édes íz és nem szorította háttérbe a gyümölcsös hatást, hanem teljesen kiegészítették egymást. Az adagokat tekintve, is rendkívül elégedettek voltunk. Mindez lenyűgöző környezetben, kedves kiszolgálás és fenséges zongoraszó mellett. Nagyon kedves a személyzet és a zongorista kontaktot tart, figyel a vendégekre. Köszönöm az élményt!
Horváth Ágnes - Saturday 17/10/2020

"1139 Budapest"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálas első osztályú volt,ahogyan az ételek is.
Kovacs Edit Fanni - Saturday 17/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régóta ide járunk és Jaksics Józsi séf mindig meglep minket. Imádjuk a főztjét.
Dr.G G. - Friday 16/10/2020

"Csajos est"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes meglepetés volt az étterem. Nagyon szép és hangulatos a finom ételek mellett.
Kuzma Zsófia - Friday 16/10/2020

"Pozitív csalódás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátnőm foglalt asztalt, amikor megtudtam, hogy szállodai étterembe megyünk, hát mi ne mondjak voltak fenntartásaim... De nagyon kellemesen csalódtam, igazán remek estét töltöttünk el. Hangulatos hely, finom ételek, kedves felszolgáló. Mi biztosan jövünk még, és másnak is szívből ajánlom!
K. Bence - Friday 16/10/2020

"A méltóságteli..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
(A bevezetőt lejjebb illesztettem be. Szerintem ide illene, de néha az emberek már nem szeretnek annyit olvasni... És adok egy összegzést is- A LEGJOBB étterem, amivel találkoztam eddig... S, bár ez talán kevesebben vannak így ma,- én ragaszkodom az igazsághoz)* Nos, a bevezető (ld. lentebb) után jöjjön a Zsolnay Kávéház kapcsán az ide illő név- A MÉLTÓSÁGTELI... Hmm... Kint vagy az utcán, a sötét, bár fényekkel megvilágított utcán, az utcakő sejtelmesen csillog a fekete esőben. S hideg van. Pedig csak októbert írunk. Aztán megérkezel egy helyre: BÉKE- ez a szálloda neve. Mely talán régi kort idéz, de azt is, hogy az új birtokba vevő kedveli és tiszteli a hagyományokat.** Hideg tökleves. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy ha magyarul van egy név- "rettegnek" attól. tökkleves, vagy főzelék- nehezen található meg étlapokon. Veoluté- van a főzelék helyett. Mert sokan úgy gondolják, a főzelék nem lehet finom. Hmm... Nem mindegy, hogyan készítik... Nos, a tökleves- KITŰNŐ, úgy, a hogy van, hidegen (ez a hivatalos tálalási módja), és a remek borjúláb. (Külön köszönet azért, hogy a külföldieknek a "Must try Hungarian food" szavakkal teszik vonzóvá. A rozsdás marhapofa. Ezt talán pörköltnek mondanám, a fentebb említett kitétellel. Omlós, finom, a gyökérzöldségek remek édességgel teszik méginkább élvezetessé. (Ilyenkor kicsit "játszani" szoktam- illesztem a különféle elemeket. S igen gyakran más- más élményt adnak. A számban most nincs ott az az íz, de emlékszem- egy igen kellemes felvillanást adott... A császármorzsa... Kis tálban,mint egy igazi tűzhányó- remek gyümölcsöntettel- valódi eperrel, valódi lekvárral, ízzel (az íz most a lekvár rokonértelmű megfelelője)*** a császármorzsa is igazi felfedeznivaló- remek kis rögök, aranyló, édes morzsák... A kanál elkalandozik azok között, az íz megolajozza mindezt... S, tudják még, mi az, amit nem lehet ide írni? Nem, ezt most nem csillagozom meg- Zsivágó doktor. A '65-ös zenemű fő tétele, legismertebb dala... S, mindez- ÉLŐBEN... Ugyanis, a Béke "vette magának a bátorságot"- hogy ilyen időkben kitűnő zongoraszó kísérje a vacsorát ÉLŐben... S, aki ismeri a dalt, s, hozzá képzeli soraimhoz, tudja, mire gondolok. így, és ilyen "a MÉLTÓSÁGTELI.." - .így, csupa nagy betűvel- a ZSOLNAY KÁVÉHÁZ – RADISSON BLU BÉKE HOTEL. Köszönöm! ..... *Gyermekkoromban igazán érekeltek a háborús eszközök. Pl. az atomtengeralattjárók. A franciák egész érdekes (s számomra ormótlan) acélszörnyetegeket építettek- melyek viszont igen hatékonyak voltak (atomfegyverekkel kitömve.) Le redoutable - A félelmetes- ez volt az egyik ilyen acéltestű neve. ** Béke, Békesség! Aki egy régi könyvben járatos, ismerheti ezt: "Békessség!" egy nagyszerű köszöntés ez- kétezer évvel korábbról, sőt, régebbi időből. Salom! Szalem alejkum! - Békesség! Ez igen gyakran hiányzik a mai világból, bár igény- úgy mondják- volna rá... Nos, pl. ilyen szállodában, mint a Béke- ezt MEG LEHET TALÁLNI. Sőt... Mélyen, megváltoztathatatlanul benne van a falakban... *** Ábel a rengetegben: "S, tettem neked szílvaízt, mert tudom, hogy szereted..."
Sejtelmes Alexander - Thursday 15/10/2020

"I'll be back"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns környezet, figyelmes és szakszerű kiszolgálás, finom ételek. Hibátlan, köszönjük.
Mohácsi Péter - Thursday 15/10/2020

"Egy kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerű, de rendkívül finom ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos helyszín. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk.
Kovács Júlia - Thursday 15/10/2020

"Egy klassz vacsora a Zsolnay kávéházban "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon jó volt a fogadás, az ételek csodásak voltak, a szakács büszke lehet a tudására!
Kölber László - Thursday 15/10/2020

"Csodálatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Törzsvendégként nagyon örülök, hogy újra régi pompájában ragyog a szálloda. Jó volt visszatérni és átélni a történelmet. Hangulat magas szintű, a felszolgálók kedvesek és segítőkészek mint mindig. Foster úr nem öregedett, és jó és kifogástalan ételeket kaptunk. Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást.
Dr. Harmath Anna - Wednesday 14/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos, finom volt. Szerettük.
T. B. - Wednesday 14/10/2020

"Köszönet"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kellemes, letisztult enteriőr. A konyha minőségi alapanyagokból, finoman készíti ételeit.
Darabos Katalin - Wednesday 14/10/2020

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételeket ettünk győnyörű tálalásban. Talán az egyetlen kivétel a borjúlábas fogás volt a belül is lepattogzott zománcú edényben a rágós hússal. A pincérek mind nagyon kedvesek voltak. Jó lenne, ha az amúgy bájos fogadópincért több információval látnák el, mert egy idő után kellemetlen volt, hogy szinte minden kérdéshez segítségért kellett mennie.
Judit - Wednesday 14/10/2020

"Hangulatos este a Zsolnay Kávéházban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remekül éreztük magunkat, kedves kiszolgálás, kiváló fogások, hangulatos élő zene. Hiányoltam a Zsolnay porcelánt a terítékből, de a konyha színvonalából ez nem von le. Jó szívvel ajánlom kipróbálásra.
Goda Krisztina - Wednesday 14/10/2020

"elegáns"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
finom volt,udvarias kiszolgálás
RADNAI GYÖRGY - Wednesday 14/10/2020

"Csajos vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett! Le vagyuk nyűgözve! Barátnőimmel szerveztük meg a vacsorát, a Zsolnay Kávéház tökéletes elhelyezkedése miatt. Mindenki könnyen odatalált, tudtunk parkolni is. Az ételek ötletesek, a kiszolgálás figyelmes, a hangulat pedig szuper volt. A felszolgálókkal beszélgetve olyan érdekességeket is megtudtunk a kávéházról, hogy még most is csodálkozom, milyen kincset találtunk. Megvan az új törzshelyünk!
Charlie Angyalai - Tuesday 13/10/2020

"Ékszerdoboz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép lett az új Zsolnay. Eddig egy jó kávéra és süteményre ugrottunk be a barátnőmmel, de most kívácsiságból kipróbáltuk az Étterem hét adta lehetőséget. Nagyon finom volt minden. És kedves, és figyelmes volt az Enikő nevű felszolgáló hölgy.
Szamos Márta - Tuesday 13/10/2020

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kedves, figyelmes pincérek, finom ételek, bár az adag lehetne egy kicsit nagyobb.
Tóth Bence László - Monday 12/10/2020

"Exluzív "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Jó ötletnek tűnt elmenni egy ilyen csodás helyre. Az is lett.
Kelemen Lajos - Monday 12/10/2020

"Kellemes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon örülünk, hogy újra kinyitott a Zsolnay. Finom és érdekes ízek. Szeretjük a Diningcity ötletet.
Dr. Szabó Yvonne - Monday 12/10/2020

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Születésnapomra lepett meg a családom, egy kellemes vacsorával. Megszokott tökéletes minőség. Tökleves isteni!!!!!
P. Á. - Monday 12/10/2020

"Kiváló ételek, helyszín, és kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk mind az ételekkel, a kiszolgálással és a helyszínnel is. Kulturált, igényes kialakítás! Vissza fogunk térni!
Ott Anita - Monday 12/10/2020

"Jó"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Jó volt. De rossz volt látni, hogy rajtunk kívül csak egy vendég volt az étteremben. 😔
Petra - Monday 12/10/2020

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Üzleti ebédre voltunk a Diningcity keretében. Nagyon eltalált ételek és ízvilág, kedves személyzet, csodálatos környezet.
Kővári Gábor - Monday 12/10/2020

"értékelés étterem hét"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Étterem hét keretében voltunk család gyerekek, nagyon kedves fogattatás, figyelmes kiszolgálás zongora kiséretében! Előétel, Fő étel finom volt,(desszert- császármorzsa kicsit lehetett volna újhullámos, nem egy alap kevés lekvárral feltálalt....) Köszönjük!
Jacsmenik Sándor - Sunday 11/10/2020

"DiningCity"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak és az adagok bőségesek voltak. A sütik nem csak gyönyörűek, de nagyon fincsik is! Már másodszorra voltam itt DiningCity keretében, és nem csalódtam most sem.
Csernák Mariann - Monday 16/03/2020

"Kellemes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon fínom ételek, szép környezet
C. I. - Monday 16/03/2020

"Remek hely"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, a kiszolgálás kicsit személytelen volt, de mindenki rendesen végezte a dolgát. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek.
Vásáreczki Balázs - Sunday 15/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat. Kedvesek, figyelmesek,ételek szépek, finomak. Megyünk máskor is.
Erika - Saturday 14/03/2020

"Kellemes kiszolgálás de az étel..?!"

4.2
food: 2 service: 5 ambience: 5
Sajnos az ételek nem nyerték el a tetszést mivel valami már hideg volt amikor találtak.
Milán Seghatoleslami - Saturday 14/03/2020

"Csodálatos vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon hangulatos, a felszolgálók nagyon figyelmesek, kedvesek voltak. Az ételek kiválóak, ízletesek, megfelelő adagúak voltak. Itt megvalósult az, amit a magyar éttermekből hiányolni szoktam, hogy bár vettünk különböző italokat, felajánlották, hogy kérünk-e mellé egy-egy pohár csapvizet. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.
Erika - Friday 13/03/2020

"Bőséges volt a 3 fogásos kínálat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hét keretében voltunk a Zsolnay kávéházban egy vacsorán. Mindhárom fogásos rendkívül ízletes volt, kiemelném az előételt, ami polipsaláta volt (többféleképpen elkészített polipokkal). Kevés vendég volt - gondolom a kialakult veszélyhelyzet miatt - ez még meghittebbé tette a vacsorát. A kiszolgálás rendben volt! Köszönjük a vacsorát!
D. Csilla - Friday 13/03/2020

"Köszönet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük! Lazac tökéletes! Desszert hibátlan
Zsanett - Friday 13/03/2020

"Zsolnay"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kellemes hangulat zongora kísérettel. Az ételek minőség nem egységes, kiváló előétel, közepes főétellel - mirelit lazac-.
Radics Róbert - Wednesday 11/03/2020

"Respect "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
simple and very delicious food, great service
Sean - Wednesday 11/03/2020

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatosan szép környezetben gyors kiszolgálás mellett fantasztikusan jó vacsorát ettünk! (Akárcsak tavaly) Gratulálunk a Séfnek! Nem tudom hol evett az előttem kommentelő.
István - Wednesday 11/03/2020

""

3.2
food: 3 service: 3 ambience: 2
Elég rideg környezet, lassú.kiszolgalases átlagos konyha.
Varga Tibor - Wednesday 11/03/2020

"Remek hangulat"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű az étterem és nagyon hangulatos, élő zongoraszó kísérte a vacsorát, ami szintén finom volt. A másfél csillag veszteség a csirkés tortillának szól, nekem a többi ételhez és a helyhez képest is nagyon basic volt a koncepciója és kivitelezése is.
pita - Tuesday 10/03/2020

"Nagyon elégedettek voltunk az étteremmel!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazán kellemes vacsorát töltöttünk el, hibátlan volt az élet, a kiszolgálás és hangulat is.
Dr. Liszkai Roland - Monday 09/03/2020

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt!
Megyesi Emese - Monday 09/03/2020

"Finom és elegáns"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étteremhét keretein belül voltunk. Minden, ami rendeltünk, nagyon finom volt, szépen tálalva. Az adag nem volt kicsi, a kiszolgálás nagyon kedves és gyors. Hangulatos hely, mindenkinek ajánlom.
Pataki Natasa - Monday 09/03/2020

"Nagyon jó"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden hibátlan volt!
M.L. - Monday 09/03/2020

"fiatal pár"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Hangulatos,elegánsan berendezett étterem, mégsem érezzük magunkat feszengve. A pincérek kedvesek, figyelmesek érkezéstől kezdve egészen távozásunkig . A felszolgálás is gyors,precíz , körültekintő . Az előételek,levesek figyelemfelkeltőek,úgyszintén a desszertek, a főételek átlagosnak megfelelők véleményünk szerint. A hely eleganciájával összevetve a normál étlap és itallap árak nem elrugaszkodtak, étteremhét elteltével is be fogunk ide térni .
Mike - Sunday 08/03/2020

"Very good dining environment."

4.3
food: 3 service: 4 ambience: 5
The restaurant is located on the lobby of the Radisson Hotel,The dining environment is particularly spacious and bright.But at the same time, the food is also very good.The main course salmon comes with a very beautiful plate, the dessert is made into a very cute little pig. It can be said that it has both color and flavor.
Mario - Sunday 08/03/2020

"Kitűnő "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazán jó ételeket volt lehetőségünk fogyasztani!
K. - Saturday 07/03/2020

"Csodálatos étterem, kedves kiiszolgálás, halk zongoraszó"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes, nívós hely, ízlésesen berendezve, a kiszolgálás kifogástalan, előzékenyek és tettrekészek. A menüvacsora isteni volt, különleges és karakteres ízek, finom borok.
Balla Bence - Saturday 07/03/2020

"Finom ételek és figyelmes pincérek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, egy pincér kivételével mindenki nagyon kedves volt.
Bettina - Saturday 07/03/2020

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
..
Sj - Saturday 07/03/2020

"ebéd"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Szuper az ebéd menü!!! Jó ár-érték arány.
L. Csilla - Friday 06/03/2020

"Márton-napok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét után újra jöttünk, finomak voltak az ételek, és szemet is etető a tálalás.
János - Monday 25/11/2019

"Udvarias kiszolgálás, elegáns hely, finom és jó adag ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias kiszolgálás, elegáns hely, finom és jó adag ételek
Pataki Balázs - Friday 22/11/2019

"étteremhét"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás hibátlan volt, a környezet olyan, amilyen egy sokcsillagos szálloda aljában szokott lenni. Az ételek élménye viszont vegyesre sikeredett: egy nagyon finom töltött padlizsán után egy erős közepes steak, majd egy 10/10-es somlói. Az elvárások magasra kerültek, így egy olyan fogással, amivel Budapest véletlenszerűen kiválasztott másik éttermében elégedett lenne az ember, itt mégsem ez lett a végeredmény.
ffi - Monday 11/11/2019

"vacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
nincs
Kauser Vera - Sunday 10/11/2019

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyszerűek voltak, a desszert költemények fantasztikusak. A kiszolgálás tökéletes. Visszatérek legközelebb is. Gratulálok az étterem minden dolgozójának.
Péter - Sunday 10/11/2019

"Kettesben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel páratlanul finom volt.
BZG - Wednesday 06/11/2019

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük az egész est hangulatát-fantasztikusan jó volt.
Dr.Kabáczy Angelika - Tuesday 05/11/2019

"Felemás..."

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Igazából nem volt semmi baj, de semmi kiemelkedő sem. Nagyon szép a belső tér, bár nekem kicsit steril, olyan, mintha egy átjáróházban ülnék, nem egy vendégmarasztaló közeg. Az ételekkel sem volt semmi baj, bár egy-két dolog a tányéron számomra értelmezhetetlen volt; a színezett elemeket némileg öncélúnak éreztem, a só is megszaladt, de ez előfordul. Ami kifogástalan, az a desszert. Csatlakozom egy előttem szólóhoz, kávézni-sütizni bármikor, sőt, ajánlani is fogom mindenkinek, de a bisztró-vonalat én nem erőltetném. Sajnálom.
Jankovich Krisztina - Tuesday 05/11/2019

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden nagyon finom volt és laktató.Vidáman és jóllakottan távoztunk.
Balaton Emma - Thursday 24/10/2019

"Zsolnay Kávéház"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Elegáns és hangulatos az étkezés környezet, jó a kiszolgálás, mediterrán ételek, finom desszerteket
YU HUA - Friday 18/10/2019

"Étteremhét "

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Az Étteremhét keretein belül látogattunk el ide. Az előétel (török töltött padlizsán) nem volt rossz, de nem mondanám kiemelkedőnek, nem igazán passzolt minden íz benne. Párom lazac tartárt evett, ő nagyon elégedett volt vele. Majd marha steaket rendeltünk édesburgonyával és csokiszósszal, ezzel egyikünk sem volt megelégedve, én meg sem tudtam enni. Sokaktól olvastam, hogy túlsütik, gondoltam most is meg lesz sütve rendesen, de nem így volt, véresen kaptam, bár jelezhettem volna hogy kérem, vagy mondjuk a pincér megkérdezhette volna. De mindegy, mert borzalmas volt, valószínűleg alacsony hőfokon lett sütve, nem volt jól lekérgelve mondhatni csak fel lett melegítve, és a hús sem a legjobb minőségű volt. Párom nagyon kínlódott vele, mert borzasztóan rágós volt. Szeretjük a steaket, és sok helyen ettünk már, de eddig talán ez a legrosszabb élmény. Soha nem hagyok ott ételt, de ezt nem tudtam megenni, így elég rossz volt, mert pont ez lett volna a főételem. A sütemények fantasztikusak, gyönyörűek és finomak, mindegyik egy műalkotás. Az étterem összességében elragadó, letisztult és jó hangulatú, de inkább kávézónak való, mint étteremnek.
Éva - Thursday 17/10/2019

"Respect "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Amazing fine dining &Great
Sean - Wednesday 16/10/2019

"Zsombor "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A megújult Zsolnay étteremre esett a választásunk az étterem héten, és igazán jó döntés volt. Nagyon-nagyon fínom ételeket kóstolhattunk nem kóstoló adagokban! Minden elismerésem a séfnek!
Zsolt - Wednesday 16/10/2019

"kellemes meglepetés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Közel 20 évvel ezelőttről volt emlékünk a Zsolnayról, kíváncsiak voltunk, most mit tud - és kellemes meglepetésben volt részünk. Az ételek finomak voltak, nem kóstolóadaggal, szépen tálalva. A desszertek pedig kiemelkedőek, a Mihályi szintjén, csak pont feleannyiért. Ajánlott kipróbálásra.
SzK - Wednesday 16/10/2019

"Csak az a vég! Csak azt tudnám feledni!"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
Ami tetszett: Tartalmas menüsort állítottak össze, amiből nem volt könnyű választani. Az ételekre nem lehetett panaszunk, kifejezetten ízletesre sikerültek. Nagy jópont, hogy a desszert a pult teljes kínálatából volt választható. A kiszolgálás udvarias és informatív volt és az egyéni kívánságainkat is teljesítették. Ami kissé negatív meglepetés volt: Az ételek nem a "névadó" tányérjain érkeztek, csak a teát kaptuk a pécsi porcelánmanufaktúra készletében. Ami nem tetszett: Az ebédidő végére nemcsak a vendégek tűntek el, de a személyzet is... Még csak jelezni se volt kinek, hogy rendeznénk a számlát. Ezen a szinten ne a vendégnek kelljen emiatt a pulthoz mennie. Sajnos ez eléggé lerontotta az amúgy nem rossz összképet.
Péter - Tuesday 15/10/2019

"Kocsis Gabriella"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak, a sütemények nagyon különlegesek és kiválóak, azt is figyelembe véve, hogy tej, cukor és gluténmentes élet is kínálnak. Ismerőseinek is jószívvel ajánlanám.
Kocsis Gabriella - Tuesday 15/10/2019

""

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ebédelni voltunk itt a barátainkkal. A pincérek kedvesek és gyorsak voltak, az ebéd korrekt volt, nem különleges, de a sütemények fantasztikusan néztek ki és nem csalódtunk, mert nagyon finom is volt.
Sztehlo Sándor - Tuesday 15/10/2019

"Minden ízében remek"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 3
Feleségemmel szeretünk éttermeket felfedezni, így örültünk ennek a lehetőségnek is. A zajos körútról felüdülés belépni a kávéházba, bár jellege, hangulata nem egy klasszikus kávéház, inkább egy azzal vegyített hotel bár, retros dizájnnal. Figyelmes fogadás, jó asztalok, kifejezetten kényelmes székek, profi pincérek. A török töltött padlizsán mennyei, szinte jól is laktam. Ezután USA steak, batáta püré és csokiöntettel. A hús finom, de ettem mar jobbat, de a köret telitalálat. A desszertek..., hát az tényleg hab a tortán! A körúton parkolót találni nagyon nehéz, jobb ötlet a taxi, de nagyon jó a tömegközlekedés is, márcsak a borkínálat miatt is. :) Próbálja ki mindenki, aki egy kis kényeztetést vágyik.
Zmák Balázs - Monday 14/10/2019

"Zsolnay Kávéház értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Röviden így lehet összefoglalni: remek ételek, hangulatos èlő zene, modern berendezés és különleges desszertek.
Fiskus Gabriella - Monday 14/10/2019

"Kellemes este"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Végre egy elegáns hely, ahol mégis jóllaktunk. A török padlizsános előétel meglepően finom és bőséges volt. Na és a desszertek...!
Balaton Emma - Monday 14/10/2019

"Kávézónak első osztályú a hely, a konyhán viszont még lenne mit csiszolni"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 4
Az előételek összességében finomak voltak. A lazactatár első osztályú volt, a ráklevest viszont lehetett volna még egy kicsit ízesíteni. Főételnek steaket rendeltünk, ami részemről igazán kulináris élménnyel bírt, páromé viszont rettenetesen rágós volt, vissza kellett küldenünk. Miután én szép lassan elfogyasztottam a főételt, megkaptuk az újabb steak-et a konyháról, ám sajnos annak az elfogyasztása is gondot okozott, páromnak azt is meg kellett hagynia. Nem benne volt a hiba, mindkettőt megkóstoltam, sajnos köszönőviszonyban sem volt az általam elfogyasztott, szintén mediumra sütött steakemmel. Ez azért egy kicsit elvett az élményből, amit a desszertek csodálatos látványa és ízvilága valamint a bocsánatkérésként felajánlott, Zsolnay-étkészletben felszolgált teák tudtak csak némileg ellensúlyozni.
Kiss Dániel - Monday 14/10/2019

"értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel maximalisan elégedettek voltunk.
Ilona - Monday 14/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat (élő zongora előadás), kedves kiszolgálás és kifogástalan menüsor! Mindennel meg voltunk elégedve!
K.T. - Monday 14/10/2019

"Vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Lazac tatár tökéletes! New York steak hibátlan Pisztráng, majd a desszertek csillagos 5-ös
Zsanett - Monday 14/10/2019

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A New York strip a legjobb választásunk volt! Egy igazán jól elkészített hátszín, amit a saláta , ésa csokoládé kesernyéssége tett még élvezetessóebbé a batáta pürével! Köszönjük!
Zoltán - Monday 14/10/2019

"Review"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The food and service was great. Two of us got a steak, which was overcooked and we asked for a replacement. They changed for us. Also desserts and food were extremely delicious. I recommend everyone this place.
Daiana - Monday 14/10/2019

"Tökéletes vasárnapi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű hely, szuper kiszolgálás, igényes, minőségi étkészleten és evőeszközökkel tálalt isteni ételek. Nem tudok semmi rosszat mondani, menjetek, ki kell próbálni!
Gasztrona - Monday 14/10/2019

"Kiváló vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már másodszor vacsoráztunk itt az Étteremhét keretein belül is mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Kellemes enteriőr, finom ételek, figyelmes kiszolgálás, kreatív tálalás.
Barath Agnes - Monday 14/10/2019

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Esztétikus, modern, meghitt,barátságos, vendégbarát hely és személyzet. Mindenki tudta és tette a feladatát. A konyha kiváló és hogy a desszertet mindenki maga választja ki a desszertet, amik külön költemények! Biztos, hogy visszatérünk! Nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!!!!!!
Kassai Erika - Sunday 13/10/2019

"Gyönyörű étterem és finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximálisan meg voltam mindennel elégedve, nagyon tetszett, hogy a desszertes pultot folyamatosan feltöltik és szép Zsolnay tányérban fogyaszthatjuk el. A marha steak isteni volt, a rákleves is, a tálalás pedig szemet gyönyörködtető.
Balázs Dóra - Sunday 13/10/2019

"Hangulatos hely, mennyei ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az atmoszféra tökéletes, a menü nagyon finom, a desszertek isteniek. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek. Nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kriszta - Sunday 13/10/2019

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kiváló, kedves, gyors, precíz kiszolgálás, finom ételek, korrekt adagok, fantasztikus sütik! Csodás kávéscsészék :) Köszönjük!
Anna - Sunday 13/10/2019

"Egy kellemes vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálással elégedettek voltunk. Az előételek nagyon ízletesek voltak. A főtélben a marha egy kicsit rágósabbra sikerült mint kellett volna. De az ízek rendben voltak. A desszertre nincsenek szavak. Külsőre akár egy költemény. Az ízek pedig nagyon harmonikusak voltak... Az étterem megjelenése nagyon kellemes volt. A világos nagy terek szinte hívogatják az embert.
Szilárd - Sunday 13/10/2019

"Hangulatos kávéház"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, különleges desszertek :)
Kiss Tünde - Sunday 13/10/2019

"DiningCyti"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden finom volt, a sütemények pedig fantasztikusak!
Mariann - Sunday 13/10/2019

"Szuper ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Összességében mindennel elégetettek voltunk. Tökéletes választás volt.
Orbán Gábor - Sunday 13/10/2019