Késő délutáni ebédre sikerült helyet foglalnunk, így szinte üres volt az étterem eleje, bár minden asztalhoz vártak későbbre vendéget. Én először jártam itt, bár szeretem az olasz konyhát. Az előétel (spagetti) mennyisége majdnem megfelelt volna akár főételnek is, isteni volt.
Főételként én vaddisznót választottam vörösboros mártással. Szerintem tökéletesen készítette el a konyhafőnök, és a tálalás is hibátlan, étvágygerjesztő volt.
Kétféle desszertet is ettünk, tiramisut és profiterolt. Külön-külön mindegyik kiválóra sikeredett, de összevetve a tiramisu lett a győztes.
Hogy ne csak jót írjak: a latte machiato nem sikerült három rétegűre, az alja valahogy összekeveredett, és alacsony pohárban, rövid kanállal kaptam, de az ebéd zárásaként tökéletesen megfelelt.
Dezső
- Saturday 14/10/2017