Restaurant Trattoria Toscana in Budapest

Restaurant Trattoria Toscana - italian, mediterranean food

Make an Online Reservation

Restaurant Trattoria Toscana

1056 Budapest, Belgrád rakpart 13-15.

Trattoria Toscana
Belgrád rakpart 13-15. , 1056 Budapest

Trattoria Toscana is one of the most authentic Italian restaurant in Budapest.

Ever since it’s opening 15 years ago, it has offered the largest selection of Italian wines and original Tuscan gastronomy. We are proud of our fresh fish and seafood selection, home-made pastas, wood –fired oven pizzas, and certified quality Italian meat products.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Trattoria Toscana Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(93 értékelés)


food

4.5

service

4.5

ambience

4.4

"Szuper! "

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finomak voltak az ételek, de az adagok meglehetősen kicsik. A desszert után nem láttuk többet a pincéreket, pedig rendeltünk volna még .
Németh Dóra - Wednesday 19/10/2022

"Régen jobb volt "

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Párszor jártam már az étteremben és mindig elégedett voltam az ételekkel, kiszolgálással. Most sajnos mindkettő erős kerdőjeleket hagyott bennem. Az aperitif italokat az ebéd végén kaptuk meg. Az ételsor sem minőségben, sem mennyiségben nem hozta azt, ami miatt odavittem a családomat. Sajnálom, hogy ilyen érzésekkel kellett eljönnünk.
Gilyen Timea - Monday 17/10/2022

"Ajánlani tudom"

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Nagyon jó étterem és finom ételek.
Bazsó Attila - Saturday 15/10/2022

"Túlságosan el vagyok kényeztetve"

3.3
food: 4 service: 3 ambience: 3
A kiszolgálás kábé olyan volt, mint egy „nem ismernek” helyen várnám (itt sem ismernek, több év is eltelik két itteni ebédem között). A negyedházzal üzemelő étteremben – 14.00-ra volt foglalásom - közvetlenül az ajtó mellett kaptam nevemmel ellátott helyet (egy mínusz, egy kis plusz) és egy kicsit zavart, hogy az aperitif proseccom az előétellel együtt érkezett, de ennyi azért még belefér, bár az már kevésbé, hogy a pezsgő nem volt kellően lehűtve. A halas menü + tiramisu (étteremhéten 9,9eft) jó volt és a fine dining adagok ellenére is jóllaktam. Ebéd végén a számlával együtt kértem egy kávét, ami lehetett volna a menüsorral meghirdetett ajándékitalom is, de inkább hoztak egy ajándék limoncellot, amit igazából nem bántam. A számla, a végén – egyedül voltam - az italfogyasztás miatt (prosecco + pohár bor + kis víz + capuccino) 17e forint lett, ami véleményem szerint, már nem tartalmazott érzékelhető diszkontot az elvárt minőséghez képest, és az értékelésem is alig jobb az átlagosnál, bár az étel nekem 4.0 volt. (étel: 4, kiszolgálás: 3, hangulat: 3)
Nagy Tibor - Tuesday 11/10/2022

"Mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mint mindig, most is tökéletes volt minden.
Marti György - Monday 10/10/2022

""

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
Kicsi adogok az octopus carpaccio ket mini “szeletke” volt! A kacsamajas pasta íztelen és vizes (híg) volt. A tiramisu hibatlan volt. Szamlazas lassu a 9,900-re felszamitottak a szervizdijat!!!
Szalai Eva - Sunday 09/10/2022