Reviews


4.6

(128 Recensies)


food

4.5

service

4.8

ambience

4.6

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
csodás volt megint Minden!
Heimer IIstván - Sunday 15/10/2023

"Tökéletes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első alkalommal jártunk az étteremben , de biztosan nem utoljára :) A hely hangulata magával ragadó. Az ételek kivétel nélkül ízletesek voltak:a kedvencünk a kacsa volt. A kiszolgálás is jó ütemben történt , mindenki kedves és mosolygós volt. Örülök, hogy betértünk ide, másnak is jó szívvel ajánlom.
Katalin - Sunday 15/10/2023

"Majdnem jó"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 4
A galérián kaptunk asztalt, ahol nagyon meleg volt. Ahogy a hagymaleves is, ami még édes is. Nem volt rossz, de jó sem. Legalábbis furcsa. A vadasban a marhapofa rágós, a zsemlegombóc kemény. A másik hármunknak viszont nagyon ízlett minden más. Levestől a desszertig. Így 4x3 fogásból 2 kérdőjeles.
Udvarhelyi Zsolt - Saturday 14/10/2023

"Tökéletes.., 5***** !!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
2szor voltunk jelen Dining Hét keretében a Stelázsiában..,és nem csalódtunk ! Remek hangulatban, kiváló ételek, kitűnő ízstruktúrák..,elegendő adagok.., pl. hagymaleves fenomenális, kiszolgálás udvarias,és figyelmes
Ts - Saturday 14/10/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind a konyhával. A pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, de nem tolakodó módon. Az ételek nagyon finomak voltak, a mennyiségük is megfelelő volt számunkra. Tisztaság szempontjából is minden rendben volt. Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy ott vacsorázhattunk.
Kinga - Friday 13/10/2023

"Stelázsi étterem"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves és figyelmes kiszolgálás ( de nem tolakodó). Kellemes ízek, megfelelő adagok. Ár-érték arányban megfelelő.
Ballai József - Thursday 12/10/2023

"Stelázsi"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes, kedves kiszolgálásban volt részünk. A limonádé páratlanul finom volt. Ici-pici negatívum, hogy a leves után egyből jött a főétel, majd a desszert, így nem volt a fogások között egy pici idő a szusszanásra. De az ételek finomak voltak. Ár-érték arányban tökéletes választás volt.
Ballai Erika - Thursday 12/10/2023

"Tökéletes ebéd, szuper hangulatban . :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elégedettek voltunk.
Végh Anna - Thursday 12/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hely. A kiszolgálás profi és udvarias. A konyha fantaszzikus nagyon jó izek szép szervírozás. Ja, és normális adagok. ? Biztos hogy megyünk még oda!
Milider József - Thursday 12/10/2023

"Dalma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom,bőséges adagok. Kedves kiszolgálás és nagyon hangulatos hely.
Bódi Dalma - Thursday 12/10/2023

"Vélemény a Stelázsiról"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étterem egy régi budai kisvendéglőre emlékeztet. A felszolgálás figyelmes előzékeny volt.. Az ízek finomak voltak, az adagok elég nagyok,az csak csak nagyon jók , de nem kimagaslóak voltak.
Kovács György - Sunday 08/10/2023

"Stelázsi Étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi, figyelmes kiszolgálás, udvarias, kedves felszolgálókkal. Az ételek íze, minősége, mennyisége kifogástalan. Bekerült kedvenc éttermeink listájára, örülünk, hogy megtaláltuk.
Rózsa Ibolya - Sunday 08/10/2023

"Egész jó"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kicsit furcsák voltak az ételek. A francia hagymaleves és a vadas is édesebb volt számomra, mint ami vártam. A desszert viszont kifogástalan volt.
Takács Péter - Saturday 07/10/2023

"Minden kitűnő.., 5*****....! "

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, folyamatos érdeklődés, hogyan érezzük magunkat, milyenek az ételek.., stb.., kítünő konyha, válogatott alapanyagok, remek ízstrúktúrák! Egyszerűen minden tökéletes!!!
Ts - Saturday 07/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt!
Dr.Veress Józsefné - Friday 06/10/2023

"Kicsi hangulatos budai"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kedves figyelmes kiszolgálás az ételek ízre adagra teljesen rendben voltak a hely pedig bár kicsi de meleg hangulatú barátságos egy felső galéria résszel.
Farkas Ádám - Wednesday 26/10/2022

"Stelázsi értékelés"

2.3
food: 2 service: 2 ambience: 3
Az árkategóriához képest jócskán elmaradt a várakozásainktól, 6990 Ft-ért ennél sokkal többet vártunk. Vasárnap 13 órakor kb. 6-7 asztalnál ült vendég (messze nem teltház), ennek ellenére 2 óra alatt sikerült 3 fogást elfogyasztanunk. A leveseket hamar megkaptuk, azok még rendben is (vadraguleves és gesztenyekrémleves). Ezt követően több mint 1 órát kellett várnunk a főételekre, melyek nem ütötték meg az elvárt szintet. A vaddisznógerinc száraz és rágós volt, a dödölle nyers és nyúlós, és az egész tányér úszott a nem túl jó glace-ban. A sertésszűz szintén kissé túlkészült, a Csáky nudli nem volt rossz köret, de semmi különös. A két desszert közepesnek mondható (epres túrófánk és meggyes somlói galuska). Az ételek mellett a kiszolgálás is hagyott némi kívánnivalót maga után. Az egyik pincér vasalatlan ingben, a másik pedig kinyúlt fekete pólóban szolgált fel, utóbbinak ráadásul izzadtságszaga volt, ami nem éppen hozta meg az étvágyunkat az étteremben töltött 2 óra alatt. A hab a tortán a számla rendezése volt, amikor a pincér külön kiemelte, hogy az ár a szervizdíjat nem tartalmazza. Tudvalevő, hogy az étteremhét menüárai mindhárom kategóriában tartalmazzák a szervizdíjat, így különösen felháborító, hogy hülyének nézik a vendéget. Most jártunk itt először és utoljára.
Elekes Máté - Sunday 23/10/2022

"Családias hangulat, kitűnő ételek"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Kis családias étterem, kitűnő ételekkel.
Attila - Wednesday 19/10/2022

"Vasárnapi ebéd"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Kora délutáni ráérős ebédünk volt. Kellett is az idő az ínycsiklandozó, bőséges adagok élvezetéhez. Hatan voltunk. Mindenki elégedett volt a választott fogásaival.
Gerhardt Zsuzsanna - Monday 17/10/2022

"Stelázsi étterem"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon kellemes volt.
Knob Péter - Monday 17/10/2022

"ebéd 2 fő"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 4
Ezúttal sajnos nem sikerült hibátlanra az ebéd. A levesek (gesztenyekrém, szarvasragu) rendben voltak. A főételekre elég sokat kellett várni, noha nem volt telt ház. A vaddisznó gerinc jó volt, ám a kért kacsamell helyett elsőre csirkemell érkezett, a nemsokára kihozott kacsamellen viszont sok volt a bőr alatti zsír, s a bőr csak alig kapatott, nem volt ropogósra pirítva. A meggyes somlói finom volt, de sajnos abba is került egy magdarabka (szerencsére fogtörést nem okozott). Így már a hangulatunk sem volt tökéletes.
Zsuzsa - Sunday 16/10/2022

"Visszatérünk "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet kedves és figyelmes volt, az ételek frissen készültek, nagyon gusztusosan voltak tálalva és igazán ízletesek voltak. Ide biztosan visszatérünk még!
Galo Nóra - Sunday 16/10/2022

"Értékelés"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étel ízlett, a hangulat is kellemes.
Simon Ágnes - Sunday 16/10/2022

"X"

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Főételek finomak voltak De kissé sürgetve éreztük magunkat,mert az asztalunkra már vártak 1oraval az erkezesunk utan
X X - Saturday 15/10/2022

"hármasban"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Hármasban vacsoráztunk végül, mert 2 fő sajnos nem tudott eljönni. Már visszatérő vendégek vagyunk az Étterem Héten, de itt most ettünk először. Finom volt a menü, de annyira nem fogott meg, hogy visszatérjünk.
Gergely - Friday 14/10/2022

"Kellemes környezet, finom ételek "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazán kellemes környezetben fogyaszthattuk el a vacsorát. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. A kiszolgálás gyors és kedves.
NS Petra - Friday 14/10/2022

"Finom Volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos étterem, kedves kiszolgálás, finom ételek?
G. Marianna - Friday 14/10/2022

"Jöjjön ki Óbudára!"

2.7
food: 2 service: 4 ambience: 2
Egy jó túróscsuszára? Bevallom tönkre szerettem volna ha ez a hely azt adja, amit fénykorában adhatott. Ennyire még sehol nem éreztem azt, hogy egykorvolt nagy hírükhöz már sosem fognak tudni felnőni mint ezen a helyen. Délután négy óra, sehol egy lélek, se vendég, se pincér, az enteriőr kicsit kék, de inkább szürkébe hajló, a pulton plakett ékeskedik, bizonyítva covid előtt még benne voltak a top kategóriában. Hát igen, a covid sok helyet leszívott megváltoztatott, hovatovább tönkretett. Tíz perc után észre veszik, hogy jött valaki, - ha felmegyek a galériára tuti kiolvashattam volna a teljes háború és békét -, de persze én vagyok a paraszt miért nem üvöltöttem azt a JÓÓÓÓÓÓ NAPOT! A konyhából megállás nélkül kihallatszik a duma, csak akkor hallgat el mikor a pincér szól, CSENDET, a helyre Vendég érkezett. Félre gond, nézzük a menüt. Hát lehet nem itt kellett volna vad étkeket fogyasztani, vagy csak hozzá vagyok szokva, hogy jó helyeken ettem eddig, kis erdészlakok mellett, fenn Királyréten, a Börzsönyben és így tovább. A szarvasragu semmi kiemelkedő, a vargánya feldobja, de ennyi erővel lehetett volna sima marharagu, tele répával, (főleg fehérrel) de szerintem volt benne kellően hús. Hát ragu mit csináljunk. A vaddisznógerinc jól néz ki, de rágós, semmi vaddisznós nincs benne, a Náncsiban az a baj, hogy túl édes a szósz, itt meg az, hogy a glanc amit adtak hozzá nagyon mesterkélt műnek tűnik, de a legrosszabb a kompozíció harmadik eleme a dödölle. Azért ezt elszúrni művészet, túl forró, félig nyúlós, túl puha, nincs tartása, félig meddig keletlen tésztára emlékeztet semmint krumplira (szuszogónak hívják, ahonnét jövök, ha hazamegyek csináltatok is egy nagy tállal). A túrófánk jó, ízre kb. olyan mint amit kilóra vehetsz a lidlben a sarkon. De még mindig ez menti a helyzetet a háromból. A cappuccino érkezik magától, a pincér kedvesen érdeklődik ízlik e az étel. Miközben szedelőzködök jön az ötórai vendég, ugyanazt rendeli mint én, hátha neki jobban ízlett.
Magyar Tibor - Thursday 13/10/2022

"Minden klappolt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú hely, régies stílus modernre hangszerelve, ez az enteriőrről és az ételekről is elmondható. Nekem egy icipicit közel volt a másik asztal, de nem volt nagyon zavaró (remélem, a másik asztalnak sem:). A kiszolgálás végig figyelmes volt, nem tolakodó, kedves pincérekkel. Az ételekkel mindketten nagyon elégedettek voltunk, finomak voltak és ízletesek, nálam a dödölle vitte a prímet. A barátom külön kiemelte, hogy milyen jó nagy adagok voltak. Nem maradtunk éhesek, jó élmény volt, köszönjük!
Mészáros Anna - Thursday 13/10/2022

"Zsófi"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Bőséges finom és szép étkek.
Gerhardt Zsuzsanna - Wednesday 12/10/2022

""

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kiszolgalas: jo. ( fogpiszkalo minden asztalon jo lenne ha elofordulna). Etelek: Eloetel: futt csulok. Kettot rendeltunk belole. Az egyiken a hus minosege hibatlan, a masikon volt cupakos resz... Osszesegeben az eloetel finom volt. Foetel: csaky szuzerme. Igenyesen sult hus, a hazi nudli extra!!! Finom volt. Vaddiszno sult. A hus picit kemeny volt allagaban, de jo vastag szeletek lettek talalva, pici utoizesitest igenyelt volna. A gyumolcsmartas szet lett kenve a hus korul. Finom izu, de talan fine diningosabb eleendezest igenyelt volna. Osszesegeben finom volt. Desszertek: turo fank. Az eperrel jo combo, a fank kicsit elfaradt mig felszolgaltak, mert kezdett kemenyedni. Izeben jo volt. Somloi: igenyes talalas, finom izek. Tort dio a tetejen telitalalat. A csokiszosz fullos, azaz etcsokis jellegu lett, amilyennek lennie kell. Profi. Hangulat: A hely picit puritan berendezesu. Alapvetoen kis etteremrol van szo ( kb 10 asztal). Semmi extra. A konyhajuk jobb, mint maga a hely sejtetne. Kicsit tobb odafigyelessel a szinvonal ( pl talalasban) javithato. Par napja a Mannaban etkeztunk, s ahhoz kepest az etelek egy szinttel jobbak voltak. Mi meg voltunk elegedve az etteremmel. Kritikaim epito jelleguek. Koszonjuk a jo elmenyeket az etteremnek.
Peter - Wednesday 12/10/2022

"Gratulálok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindent köszönünk.
Perge Anna - Monday 10/10/2022

"Extra kedvesség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Végtelenül udvarias kiszolgálást tapasztaltunk, és nagyon jó ízű ételek voltak a menüsorban. A gesztenyekrémleves egyszerre édes és sós, nagyon különleges volt. A somlóit nem szabad kihagyni, nagyon újszerű tálalással érkezett, mégis a régi jól ismert ízek köszöntek vissza. Nagyon elégedettek voltunk, köszönjük.
Gálik Zsuzsanna - Monday 10/10/2022

"Otthonos kis zug"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely nagyon hangulatos, otthonos. Foglalás miatt nem mi választottunk asztalt, az alsó szinten kaptunk helyet. A felső, galéria szint (ahol a mosdók is vannak) tágasabb, nekem jobban tetszett. Úgy választottunk az Étterem Hét alkalmával meghirdetett menüsorból, hogy olyat kóstolhassunk, amit még nem ettünk. Így esett a választásunk a konyakos gesztenyekrémlevesre, mint előétel. Nem lehet könnyű jól eltalálni az arányokat, hogy ne legyen desszert jellege, és ne is legyen a parasztsonka túl sós. A Séfnek sikerült. Érdekes volt annyira, hogy újra ennék ilyet. A szarvasraguleves csak a szarvas miatt volt érdekes, tisztességes jó ízű leves volt. Főételnek vaddisznógerincet dödöllével illetve sertészűzet "Csáky" nudlival választottunk. Milyen jól tettük. Mindkét hús kiválóan volt elkészítve és remek ízeket varázsolt a Séf a tányérra mindkét fogáshoz. Ha valamibe belekötnék az nem íz, hanem állag és forma: a dödölle lágyabb volt, mind reméltem, a nudli, meg mintha hasábburgonya lett volna, olyan hasáb alakja volt. Mindkét desszertet megkóstoltuk. A túrófánk ijesztően soknak tűnt, de olyan hab könnyű volt, hogy fel sem tűnt és már el is fogyott. A somlói azonban csak átlagos volt, még úgy is, hogy egy kevés befőtt megy is járt vele. Összességében nagyon kellemes másfél órát töltöttünk itt el, ajánlom mindenkinek a helyet. Ha ittunk volna bort, vagy kávét, arról is írtam volna.
Román Gábor - Monday 10/10/2022

"Átlagos"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás kedves volt, a hangulat is kellemes. Mi korai ebéd időben voltunk és szinte egyedül voltunk a galiérián, igy a kiszolgálás gyorsaságáról nem tudok érdembe nyilatkozni. Az ételek finomak voltak de nem kiemelkedőek. A raguleves és a túrófánk vitték a primet. Egy nagyobb étkű férfinak nem hiszem, hogy elég lett volna a főétel mennyisége. Összességében köszönjük, egy családi vasárnapi ebédre még visszalátoganánk.
K M - Monday 10/10/2022

"Lehúztak"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
A 2022 októberi éttermi héten jártunk ott hárman. A menüsor ára 6.900 Ft. Fogyasztottunk még 2.670 Ft-ért szörpöt. Ez 23.370 Ft. A számlán 27.080 Ft szerepelt. Nem figyeltem annyira a helyszínen, csak otthon néztem meg a számlát. Lehúztak 3.710 Ft-tal. És én hülye még adtam nekik 3000 Ft borravalót. Az étel középszerű volt. A helyet javaslom esszire elkerülni.
Rákos András - Sunday 09/10/2022

"Diving city -Stelázsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes hely egy baráti, láza vacsorára/ebédre
Tóth - Sunday 09/10/2022

"Kellemesen középszerű"

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
A Stelázsiban töltött másfél óra felemásra sikeredett, mivel szervízt adó két kolléga közül egyikük kedvesebb, míg másikuk elég egykedvű volt. A beharangozott ajándék kávét fel sem ajánlották, mi kérdeztünk rá, hogy igaz-e a dolog....A szarvasraguban mutatóban volt hús, a második fogások rendben voltak minőségben, de az ízek itt sem voltak kiemelkedőek. A desszert rendkívül finom volt, de ez inkább tűnt szépségtapasznak. Voltunk már jobb helyen , mint a Stelázsi. El kellene gondolkodniuk, hogy mivel lehetne többet adni a vendégnek ahhoz, hogy visszatérjen és jó hírüket keltse a nagyvilágban
Papp László - Sunday 09/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt az étel, a túrófánknak szívesen elkértük volna a receptjét :)
Heimer István - Sunday 09/10/2022

"Nem választanám mégegyszer!"

3.0
food: 2 service: 3 ambience: 3
Az asztal amit kaptunk, pont a konyhával szemben volt, ahol az ajtó tárva-nyitva, így dőlt ki az ételszag, és pontosan lehett látni mindent ami a konyhán történik. A rendelést félre ütötték, így nem az az étel jött ki a velem vacsorázóéval együtt amit kértem, majd a pincér elnézést kérése után jelezte, hogy pár perc. (Megesik, rendben, kárpótlásnak egy pohár bor.) Kijött az enyém is, ami addig a pontig rendben is volt amíg bele nem vágtam a csirke kicsit vastagabb részébe, ami finoman szólva is alulkészült volt, (na ez már gáz). A desszert finom, átlagos, semmi extra, u.e az előétel is.
R. Gábor - Saturday 08/10/2022

"Közepes "

3.3
food: 2 service: 4 ambience: 3
Felemás érzésem volt a vacsorát illetően. Alapvetően jó élmény volt, de az ételekkel nem voltunk maximálisan megelégedve. A felszolgálás kedves. A főételeknél a vaddisznó kissé rágós, a kacsa pedig mintha többször lett volna melegitve / sütve. A köretek: a dödölle és a káposzta, valamint a mártások kiválóak voltak. A 2 féle desszert jó, de semmi extra.
Gy Dani - Saturday 08/10/2022

"Családi ebéd"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A megszokott minőséget kaptuk.
Katalin Zakar - Monday 07/02/2022

"Fantasztikus minden"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt a vacsora, a hangulat. A kiszolgálás nagyon udvarias volt mind emellett nem távolságtartó. Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel ebben a hangulatos, barátságos étteremben! Az ételek pedig olyan finomak és gusztusosak voltak, hogy csak ha rá gondolok szeretnék visszamenni :)
Szabina - Friday 27/04/2018

"Stelázsi: finom ételek, szép környezet"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Igényes környezetben háromfogásos menüt fogyasztottunk - a (jellegéből is adódóan) kissé száraz vadhús kivételével elégedettek voltunk a kreatívan újragondolt és szépen tálalt, ízletes fogásokkal. A kiszolgálás rendkívül figyelmes volt.
Lilla - Monday 19/03/2018

"Stelázsi baki"

4.0
food: 2 service: 5 ambience: 5
Hangulatos kis étteremben költöttük el a vacsoránkat. A kiszolgálás maximálisan udvarias és figyelmes volt, a hangulat kellemes volt. Sajnos egy kis baki volt, a felszolgált ételben a hús nem volt átsütve, konkrétan nyers volt. Egyébként a többi rendben volt, újragondolt ételek, érdekes ízek. A leves és annak felszolgálása különleges volt, ez kiváló volt. Vegyes érzelmekkel távoztunk.
Molnár József - Tuesday 13/03/2018

"Stelázsi: jó kaják, drága borok"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Első osztályú kiszolgálás, jó kaják, kicsit túl világos a hely, és én drágának éreztem a borokat. Talán nem is volt un, ház bora, azaz, amit mondjuk hosszúlépésnek ittam volna.
dr Neumann Tibor - Tuesday 13/03/2018

"Ízletes ételek, kitűnő kiszolgálás hangulatos környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan volt a Stelázsi menüje. Különleges ízeket és bőséges adagokat kínáltak finom borok társaságában.
Rikker Zsófia - Monday 12/03/2018

"Stelázsi étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Finom volt minden!
N.Mária - Monday 12/03/2018

"Kiváló étterem Óbudán"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A családias hangulatú Stelázsi nagy meglepetés volt számunkra szemgyönyörkedtető ételek és kiváló ízharmónia fogadott bennünket. (A barátom - elmondása szerint - élete legfinomabb főételét fogyasztotta el.) Nagyon kedves gesztus volt a nőnapi virág is.
Dobozi Barbara - Monday 12/03/2018

"hangulatos hely és finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szinte mindegyik fogást megkóstoltuk. Két kisgyerekkel mentünk. Nekünk minden ízlett, de a válogatós kisfiam is talált végül fogára valót (a hagyományosabb ízek váltak be, nem is értette, miért cifrázzák. Mi élveztük!)
Kovács Imre - Monday 12/03/2018

"Kivételesen jó étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden kifogástalan volt.
Dobronyi Krisztina - Monday 12/03/2018

"Nagyobb ismertséget érdemel"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Másodszor voltunk itt és most is nagyon finom ételeket ettünk, igényes tálalásban. A hely adottsága a kissé szűkösség, de az ételek kárpótolnak ezért, s a berendezés is ötletes.
Tibor - Monday 12/03/2018

"Értékelés"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem könnyen megközelíthető, csendes helyen van, hiába zajlik a párhuzamos úton élénk forgalom. A kiszolgálás udvarias és nem tolakodó volt, igaz én személy szerint elégségesnek tartom, ha csak a végén teszik fel a kérdést a fogásokkal kapcsolatban, és hogy ízlett-e, nem pedig minden fogás között állandó jelleggel. A fogások ízletesek és finomak voltak, nekem a főétel ízlett a legjobban, mivel az édesburgonya nagyon finoman volt elkészítve. A leves és a desszert ugyan ízletes volt és jól is mutatott a tányéron, de nem gyakorolt rám túlzottan mély benyomást. Talán még annyi tanácsom lenne a hellyel kapcsolatban, hogy akinek nehezére esik a lépcsőzés mindenképpen a fenti részre foglaljon asztalt, mivel a mellékhelyiség is odafent van, így nem kell majd vesződni a lépcsőzéssel.
Horváth Bence - Monday 12/03/2018

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, kedves, udvarias kiszolgálás és finom ételek. Ajánlott hely.
Anonym - Monday 12/03/2018

"Csillagos étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A menü első pillantásra hagyományos ételsornak tűnt. A felszolgált ételek látványa azonban újdonsággal kecsegtetett. A tálalás azt sugallta, hogy a séf újragondolta az egyes fogásokat. Páratlan ízkombinációk tökéletes megvalósítása lett a végeredmény. A kiszolgálás figyelmes, udvarias és a pincérek pontosan tudják mit szolgálnak fel és az milyen alapanyagokból, és hogyan készült. Ahogy illik. Ezért én a saját csillagomat - amit sajnos nem a francia "hurkás testű" ember fémjelez - a Stelázsi étterem séfjének és csapatának adom.
Tímár Béla - Monday 12/03/2018

"Udvarias kiszolgálás, finom ízek"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A paradicsomos húsleves nagyon ízlett, a mellé kapott orjával és a desszerttel én bőven jól laktam, így a lazacot hazavittem. A gyümölcsös máglyarakás jó ötlet, nem olyan tömény, mint a sima és gusztusosan is nézett ki. Nem Michelin csillagos szint, de nem tudok rosszat mondani semmire, pedig én eléggé kritikus vagyok.
Laura - Monday 12/03/2018

"Stelázsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve. Incsiklandozó külsejű finom ételeket fogyasztottunk. Kiemelkedik a húsleves a külön tányéron szervírozott, a csontról könnyen leváló hatalmas orjával.
Csányi Sándor - Monday 12/03/2018

"Egy finom ebéd"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Hangulatos hely, izgalmas ételekkel.
Németh Antal - Monday 12/03/2018

"érdemes volt"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon jó hangulat, a kiszolgálás kifogástalan, bár egy kicsit lassú, remélem azért mert az ételeket frissen készítik és nem a személyzet hiánya miatt. A Levesek kiválóak voltak, a főételek hagyományosak, mégis újító módon. Visszatérünk!
Faludi Cseh Zsuzsa - Monday 12/03/2018

"közép"

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 3
Figyelmesek és kedvesek. Azonban a tálalás és az ételek közepes kategóriát képviselnek. Ha arra járok beugranék de vissza nem mennék.
pgd - Monday 12/03/2018

"Majdnem tökéletes"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon szép estét töltöttünk el barátnőimmel az étteremben. Ízletesek voltak az ételek, a hangulat is kellemes volt. A desszert lehetett volna egy picit jobb, számomra kicsit unalmas volt.
Nokó - Monday 12/03/2018

"vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Készséges volt a személyzet,rugalmasan kezelték az ételintoleranciámat, magas szintű és gyors volt a kiszolgálás, az ételek pedig szuper finomak, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Vero - Sunday 11/03/2018

"" Minden szép..,minden jó..,mindennel meg voltunk elégedve..', (Ferenc József után)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus konyha..,remek ízvilággal, és kiváló alapanyag(ok)kal.., kiváló Dining ételsor(ok)..,párosulva kitűnő, széles választékú borokkal..,elvitel esetén discont pince eladási árakon..,kiszolgálás tökéletes,udvarias, de nem tolakodó..,hangulat szintén tökéletes, szép dizájn, patyolat tisztaság..!
Ts - Sunday 11/03/2018

"Remek hangulat, szívélyes kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem remek hangulatú. Az ételek nagyon átgondoltak, minden részletében jól elkészítettek voltak.
Bálint Réka - Sunday 11/03/2018

"Mennyei ételek"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Teljesen véletlenül esett erre a helyre a választás és nagyon pozitív csalódás volt. Kellemes környezet és mennyei ételek. Az előételhez a kenyér chips kicsit kevés volt, de finom. Az ételeket részletesen bemutatták, ami nagyon tetszett. A vargányás burgonyapüré egyszerűen felejthetetlen volt. A feledékeny de kedves és mosolygós pincérrel a kiszolgálás mókás volt.
Laura - Saturday 10/03/2018

"egy este"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, kedves pincérekkel. 4-en vacsoráztunk a konyhával egy fő volt csak maradéktalanul megelégedve. Kinek a leves volt túl sós, kinek a fő étel nem volt meleg, kinek a sütije volt túl ázott. Összességében teljesen elfogadható, de többet vártunk.
Tóth Sándor - Friday 09/03/2018

"Kicsi,de ohó! (Ahogy az osztrákok mondják.) Kicsi hely,de remek élmény!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először voltunk itt,ráadásul előző nap a Gellért Söröző menüjét ettük,attól tartottunk,rossz volt a sorrend,de nem! Fölveszi a versenyt! Minden ízletes volt,minőségi alapanyagokból,szemet gyönyörködtető tálalással,kiadós adaggal. Ehhez a kedves,közvetlen kiszolgálás és családias hangulat már csak "hab a tortán" Egyetlen apróság:kicsit hangosnak találtam a zenét a fejünk fölött.Mindenkinek csak ajánlani tudom,és fogom is ezt a remek helyet,és persze,mi is újra jövünk! Köszönjük a kellemes élményt,gratulálunk a szakácsnak!
Burda Melinda - Friday 09/03/2018

"Vacsora"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Minden rendben volt, a konyha kicsit lassú volt.
Vezér Attila - Friday 09/03/2018

"Stelázsi értékelés"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Igazán kedves, hangulatos étterem, a nagymamák konyhájának meghitt hangulatával.Nagyon kedvesek, előzékenyek a felszolgálók, nőnap alkalmából még egy szál rózsát is kaptunk tőlük, ami nagyon jól esett. Az ételre azonban sokat kellett várni, 7-re mentünk és fél 9-kor még csak az előételt kaptuk meg. Az ételek a leírás alapján nagyon vonzóak, kinézetük is ilyen, szép volt a tálalás, ám a köret sokkal nagyobb adagra sikeredett, mint a husi, ami kis csalódást okozott.
Jeney Erzsébet - Friday 09/03/2018

"Stelázsi"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, remek konyha, kedves, előzékeny kiszolgálás - tökéletes hely egy romantikus estéhez.
Fanni - Friday 09/03/2018

"Hibátlan minden téren "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás hibátlan volt, nagyon figyelmes de nem túl tolakodó, az ételek pedig hibátlanok voltak egytől-egyig. Az adagok is megfelelőek voltak, nem túl sok, nem túl kevés, összességében véve tökéletes vacsora volt.
Koczka András - Friday 09/03/2018

"Menjetek, egyetek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ajánlom mindenkinek számomra minden kiváló volt. Az ételek adagja bőséges, nagyon finom. A tálalás ötletes szép. A kiszolgás szintén tökéletes, figyelmesek, barátságosak.
Egeresi Ágnes - Thursday 08/03/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves, figyelmes kiszolgalas, finom etelek tokeletes adaggal, rendkivul meg vagyunk elegedve!
Nagy Virág - Thursday 08/03/2018

"Hangulatos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. Nagyon finom volt minden: a leves , a fő étel és a desszert! Nagyon örülök hogy ott lehettünk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szabina - Thursday 08/03/2018

"Nagyszerű választás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus élmény volt, köszönjük!
rekkakolonics - Thursday 08/03/2018

"Jó hangulat, jó atmoszféra"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás barátságos és kifogástalan volt, az ételek korrektek, finomak és fantáziadúsak. Egyedül a desszert (sajttorta) volt egy kicsit gyengébb a sorban, de összességében nagyon jól éreztük magunkat!
Lőrinczné Karay Zsófia - Thursday 08/03/2018

"Érdemes betérni"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Meglepően kellemes kiszolgálás és konyha. A sertésszűz kifinomult ízvilágához "kicsit sok volt" a zsírízű bacon, de az igyekezet dícséretre méltó. A design nekem kicsit rideg, de következetes.
B.L. - Wednesday 07/03/2018

":)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat, figyelmes kiszolgálásban volt részünk és az ételek is nagyon ízletesek voltak.
Kovács Ágnes - Wednesday 07/03/2018

"remek éttermi élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
kifejezetten pozitív élmény, remek ízek, szép tálalás, a felszolgáló-sommelier hölgy pedig nagyon kedves és biztos kézzel választott borokat a fogások mellé.
Győrfi András - Wednesday 07/03/2018

"Hangulatos hely, finom fogások"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiváló fogások mellett az étterem hangulata is magával ragadó, a kiszolgálás pedig kifogástalan volt. Köszönjük a szép estét, nem utoljára jártunk erre :)
Bódis Ádám - Wednesday 07/03/2018

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon figyelmes pincérek voltak, és az ételekben sem csalódtunk. Pici hely, de annál több íz!
Dölle Dóra - Tuesday 06/03/2018

"Perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt az etel, jo valasztek.
Luca - Tuesday 06/03/2018

"Stelázsi"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
Egy kellemes, de közepes színvonalú étterem.
Guba Gábor - Tuesday 06/03/2018

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek kiszolgálás, nagyon finom ételek és kellemes légkör. Nagyon jól éreztük magunkat, jövünk máskor is!
Noja28 - Tuesday 06/03/2018

"Kellemes hely "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, csak ajánlani tudom. Biztos ,hogy fogom hozni ide a barátaimat, vendégeimet. Összességiben finomak voltak az ételek. Néha éreztem egy kis disszonánst az ízekben, de összhatás - FINOM. Egy kicsit hosszan készültek el a fogasok , de ezek szerint nagyon frissek voltak
Egy külföldi - Tuesday 06/03/2018

"Hangulatos, barátságos étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek kis étterem, jó áron
David - Friday 27/01/2017

"Hangulatos ebéd csodás ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátainkkal tértünk be ebédelni az Étterem Hét keretében a Stelázsiba. Kedves fogadtatás, szépen megterített asztal várt minket. A pincér készségesen segített az ételek kiválasztásában, és felhívta figyelmünket a csomag-kedvezményes borkínálatra is, amit később a sommelier mutatott be részletesebben. Kiváló ételeket és remek, ritka borokat kaptunk kellemes környezetben, nagyon jó kiszolgálás mellett. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a helyet.
Lona és Zoli - Wednesday 26/10/2016

"Kimagasló, kellemes élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mind az étel menü, mind pedig a bor menü válogatással. Az ételek kimagaslóan finomak és bőségesek voltak, a kiszolgálás szintén. Külön öröm volt, hogy gyakorlatilag egy someliét kaptunk felszolgáló helyett. :)
Tóth Diána - Wednesday 26/10/2016

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt!
Pál Andrea - Monday 24/10/2016

":) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, egészen biztos, hogy még visszatérünk :)
Tóth Béláné - Saturday 22/10/2016

"Stelázsi étteremről"

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás kiváló volt, nagyon kedvesek és udvariasak a pincérek. Egyáltalán nem voltak siettetőek, nyugodtan és a jeleket figyelve történt a kiszolgálás. A konyha: a borok kiválóak és különlegesség, hogy kis termelők borai kaphatóak, ez nagyon tetszett. Az ételek frissek voltak és minőségi alapanyagból, azonban a hal számomra kicsit túl volt sózva, pedig sósan eszem és főzök. A túrófánktól többet vártunk, illetve az előételek között szereplő tál lehetett volna bőségesebb. Az előző két szempontot leszámítva minden finom és rendben volt. A tálalás nagyon szép volt. Addig amíg ketten voltunk a párommal az alsó részen minden tökéletes volt, azonban mikor több asztalhoz is leültek olyan hangzavar lett, hogy nem tudtunk nyugodtan beszélgetni és alig hallottuk egymást. Valamely székről rá lehet látni a mosogatásra, ami elég zavaró. Összességében jól éreztük magunkat, de inkább kisebb forgalom esetén javasolnám a helyet, amikor lehet helyet választani és nincs hangzavar.
Kovács Viktória - Friday 21/10/2016

"értékeléd"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
jól éreztem magam .A vacsora is finom volt.
laszlo - Thursday 20/10/2016

"-"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
-
Balázs - Thursday 20/10/2016

"köszönet"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Még ma is mosolyra húzódik a szám, ha arra a harcsára gondolok.
Nagy Levente - Thursday 20/10/2016

"Majdnem tökéletes"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek többsége finom és különleges volt, viszont a tatár beefsteak messze alulmúlta a várakozásokat. A borkóstoló jó ötlet és a kínálat is jól válogatott volt.
Zoltán - Thursday 20/10/2016

"Tökéletes hely egy családi vacsorához"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Több ételt kipróbáltunk, mindegyik kifogástalan volt Nagyon kedves személyzet
Borbély Monika - Wednesday 19/10/2016

"Vacsora barátokkal a Stelázsiban"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Egy hangulatos, finom vacsorát költöttünk el a barátainkkal. Gyors volt a kiszolgálás, udvarias volt a pincér. A vacsora végén pedig kaptunk egy kis ajándékot, ami nagyon jól esett, minden értelemben,
Posztós Zsigmond - Tuesday 18/10/2016

"Hangulatos vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes, hangulatos hely, tökéletesen alkalmas egy romantikus vagy egy baráti vacsorára. Nagyon jó a konyha, a desszertekben lehetne egy kis fejlődés.
Pátkay Nóra - Tuesday 18/10/2016

"Stelázsi"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak voltak. A hangulat családias. A kiszolgálás tökéletes.
István - Monday 17/10/2016

"Új színfolt"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
"Vakrandi" volt az étterem látogatásunk, mivel nem ismertük eddig a Stelázsit. Rendszeres látogatói vagyunk az Étterem Hét résztvevőinek és szeretjük kipróbálni az újakat. Ezúttal nem ért bennünket csalódás. Remek kulináris élményben volt részünk. Változatos volt a kínálat, mindenki megtalálta a kedvére valót. A személyzet profi, udvarias, a fiatal sommelier nagyon hozzáértően ajánlotta a borokat. Mindenkinek ajánljuk és reméljük jövőre is találkozunk velük az Étterem Hét keretében.
Erika - Monday 17/10/2016