Café Ponyvaregény in Budapest

Café Ponyvaregény - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Café Ponyvaregény

1117 Budapest, Kopaszi gát 12.

Café Ponyvaregény
Kopaszi gát 12. , 1117 Budapest

Café Ponyvaregény can be found in the heart of Budapest in the Lágymányosi Bay, in the middle of a beautiful park.

We welcome our guests with sunny terraces above the Danube, fresh home-made dishes, picnic baskets, a sailing school, lots of toys and games for the kids, also animation at the weekends.
If you're looking for a little peace and relaxation or even romance in the middle of this beautiful busy city, "come home" to our restaurant.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Café Ponyvaregény – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(217 értékelés)


food

4.3

service

4.6

ambience

4.6

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt
Gubai Zsuzsa - Friday 23/10/2020

"Hangulatos szombat este"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A XIX. étteremhét keretein belül látogattuk meg az éttermet. A Kopaszi gátnak majdnem a legvégén található az étterem. Odafele menet kicsit aggódtunk mert a másik oldalon üzemelő diszkó nagyon áthallatszott, de szerencsére az étteremben nem lehetett hallani. Az asztalok fertőtlenítve voltak és a közöttük lévő távolság is megfelelő. Az előételek finomra sikerültek. A kecskesajt boros körtével kifejezetten ízletes volt. A palócleves rendelkezett egy nagyon enyhe, nem túlzó csípősséggel. A főételek közül a lazacos tészta nagyon finom volt, és a tészta-hal aránya is jól el lett találva. A fatányéros egy kiadós választás volt: 3 szelet hús, 1 sült szalonna taréj, savanyúság és kétféle köret. Két kisebb észrevétel ehhez: a fatányér lehetett volna nagyobb, mert az elején nagyon vigyázni kellett, hogy ne hulljon le semmi a tányérról/asztalról. Illetve a sült krumpli köret ízetlenre sikeredett. A desszertek is rendben voltak. Az almatorta sajnos eléggé édes volt, de a vanília fagyival együtt nem zavart annyira. Az adagok mérete pont jól lett beállítva, nem kevés de nem is sok, kellemesen elteltünk a 3 fogástól. A hely hangulata nagyon kellemes, a személyzet figyelmes és kedves volt. Összegezve azt kaptuk amire számítottunk, és egy hangulatos vacsorát költöttünk el.
J Viktor - Tuesday 20/10/2020

"Többre számítottunk..."

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
A marketing jó, de az összbenyomás kevésbé. A levest alig langyosan tálalták. A fatányéros átlagos, az almatorta nagyon édes: karamell + bolti vanília fagyi.
Ákos - Monday 19/10/2020

"Remek! :)"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, kedvencünk a sütőtök cappuccino volt a kedvencünk.
Kolozs Eszter - Monday 19/10/2020

"Minden jó!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon klassz estét töltöttünk a családdal a Ponyvaregény Caféban, a menü vacsora minden eleme ízletes volt, a felszolgálók is kedvesek, barátságosak voltak.
Krasz Emil - Monday 19/10/2020

"Zsúfoltság"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 3
Gyors kiszolgálás, az étel nem volt rossz, de nem is ájultunk el tőle, pont annyit ért mint a kedvezményes ár. Az emeleten volt helyünk, az elején szellősen, majd egy hatalmas asztaltársaság érkezett, nagy kalamajka keveredett, a másfél méter távolság még véletlenül sem volt betartva. Ezzel szerintem egyáltalán nem foglalkozott az étterem.
Markovits Erika - Monday 19/10/2020