Restaurant 4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred) in Mátrafüred

Restaurant 4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant 4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)

3232 Mátrafüred, Parádi út 8.

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)
Parádi út 8. , 3232 Mátrafüred

4 Seasons - Palóc Bistorant - Palóc and Mátra tastes blended into a gastronomic adventure in the kitchen-atelier led by our award winning chef.

Special drinks at the café-bar, cosy atmosphere, fresh ingredients, Mátra wines.  High-tech in appearance and processes, tradition in the culinary offer. The terrace is a perfect venue for family and corporate events.  High-tech kids’ corner, free Wi-Fi. During our grand opening promotion every second Forint you spend in the restaurant is worth a Forint for any of our over 200 programmes at the High-Tech Sports Base.

Reserve your table online now for free through DiningCity: 4 Évszak - Palóc Bistorant - Mátrafüred

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(17 értékelés)


food

4.7

service

4.6

ambience

4.5

"4 Évszak - Palóc Bistorant értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyors és udvarias kiszolgálás, kitűnő ételek, barátságos hangulat.
Sőregi István - Wednesday 14/11/2018

"Márton napi liba"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Márton napi liba menüre foglaltunk asztalt az étterembe, nehogy egész évben éheznünk kelljen. Az étterem berendezése modern, egyszerű, a kis helyet a lehető legjobban kihasználják. A kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors volt. A libaleves megfelelő mennyiségű és jó ízű volt, de semmi extrát nem nyújtott és egy picit az ízlésünknek sós volt. A rozé libamell a tejszínes gombával tökéletes volt, bár a rizsnél lehetett volna egy kicsit fantáziadúsabb köretet adni hozzá. Az adag igen bőséges volt, így desszertre már nem maradt kapacitásunk. Összességében jól éreztük magunkat és egy kellemes, de nem kivételes Márton napi ebédben lehetett részünk.
Szepesváry Attila - Tuesday 13/11/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyetlen negatívum az ételválasztás során ért bennünket, amikor a pincér közölte, hogy amennyiben az előételnél az elsőt választottuk, abban az esetben mindenből kizárólag az elsőt lehet kérni. Megoldottuk cserével, kivéve a desszertet. Ettől eltekintve nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás, finom ételek. Még visszatérünk :)
Miháldinecz Edina - Monday 15/10/2018

"Erdei vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremben úgy éreztük magunkat, mintha egy erdőben lett volna az asztalunk. Az étterem tiszta, elegáns, hangulatos, a színek és a berendezés teljesen harmonizàlt a Mátrával. Az ételek különlegesek és ízletesek, a felszolgálás pedig hibátlan volt.
Gál Kinga - Wednesday 14/03/2018

"Szép szombat"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, a libamájat fuge lekvárral és a brassói szuzet emelnem ki. A szarvastol vártam többet, az is jó vokt, de a brassói jobb volt. A tálalásnal egész saláta levelek talán nem illenek a tányérra.
BM - Sunday 11/03/2018

"Felejtsük el"

2.7
food: 3 service: 1 ambience: 4
Vegre egy újdonság, kellemes környezet, de sajnos a kiszolgálás az utcai büfében különb. A felszolgáló biztosan nem ismeri a köszönöm szót, igaz borravalót nem adtam, a szervizdij 10% os semmi extra, csak a munkáját kellett volna végeznie. Fényképes étlap gondolom azért készült, hogy megmutassa mégis mit takarnak a nevek. Az általam kért salátával a gond, hogy csak az áfonya volt azonos a képen látható inyenc salátával 700 forintért, mikor szóvá tettem, majdnem úgy nézett ki a dolog, "mit vártam " hát nem ezt! Az ételek jóízűek, de semmi különös. Sokkal többet vártam a helyszínhez viszonyítva. Havonta legalább egyszer megfordulok ezen a településen, de nehezen tudnak rávenni egy újabb próbára.
Molnárne Katai Edit - Sunday 07/01/2018