Reviews


4.6

(17 Recensies)


food

4.7

service

4.6

ambience

4.5

"4 Évszak - Palóc Bistorant értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyors és udvarias kiszolgálás, kitűnő ételek, barátságos hangulat.
Sőregi István - Wednesday 14/11/2018

"Márton napi liba"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Márton napi liba menüre foglaltunk asztalt az étterembe, nehogy egész évben éheznünk kelljen. Az étterem berendezése modern, egyszerű, a kis helyet a lehető legjobban kihasználják. A kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors volt. A libaleves megfelelő mennyiségű és jó ízű volt, de semmi extrát nem nyújtott és egy picit az ízlésünknek sós volt. A rozé libamell a tejszínes gombával tökéletes volt, bár a rizsnél lehetett volna egy kicsit fantáziadúsabb köretet adni hozzá. Az adag igen bőséges volt, így desszertre már nem maradt kapacitásunk. Összességében jól éreztük magunkat és egy kellemes, de nem kivételes Márton napi ebédben lehetett részünk.
Szepesváry Attila - Tuesday 13/11/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyetlen negatívum az ételválasztás során ért bennünket, amikor a pincér közölte, hogy amennyiben az előételnél az elsőt választottuk, abban az esetben mindenből kizárólag az elsőt lehet kérni. Megoldottuk cserével, kivéve a desszertet. Ettől eltekintve nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás, finom ételek. Még visszatérünk :)
Miháldinecz Edina - Monday 15/10/2018

"Erdei vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremben úgy éreztük magunkat, mintha egy erdőben lett volna az asztalunk. Az étterem tiszta, elegáns, hangulatos, a színek és a berendezés teljesen harmonizàlt a Mátrával. Az ételek különlegesek és ízletesek, a felszolgálás pedig hibátlan volt.
Gál Kinga - Wednesday 14/03/2018

"Szép szombat"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, a libamájat fuge lekvárral és a brassói szuzet emelnem ki. A szarvastol vártam többet, az is jó vokt, de a brassói jobb volt. A tálalásnal egész saláta levelek talán nem illenek a tányérra.
BM - Sunday 11/03/2018

"Felejtsük el"

2.7
food: 3 service: 1 ambience: 4
Vegre egy újdonság, kellemes környezet, de sajnos a kiszolgálás az utcai büfében különb. A felszolgáló biztosan nem ismeri a köszönöm szót, igaz borravalót nem adtam, a szervizdij 10% os semmi extra, csak a munkáját kellett volna végeznie. Fényképes étlap gondolom azért készült, hogy megmutassa mégis mit takarnak a nevek. Az általam kért salátával a gond, hogy csak az áfonya volt azonos a képen látható inyenc salátával 700 forintért, mikor szóvá tettem, majdnem úgy nézett ki a dolog, "mit vártam " hát nem ezt! Az ételek jóízűek, de semmi különös. Sokkal többet vártam a helyszínhez viszonyítva. Havonta legalább egyszer megfordulok ezen a településen, de nehezen tudnak rávenni egy újabb próbára.
Molnárne Katai Edit - Sunday 07/01/2018

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Finom ételek,kedves,gyors kiszolgálás!Nagyon szép étterem belső!Tehát:SZUPER!
Kerekes Lászlóné - Monday 20/03/2017

"Edit"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes meglepetés volt az étterem, még nem jártunk itt. Nagyon finom volt minden.
Szita Edit - Monday 20/03/2017

"Mátrafüredi 4 évszak- Palóc Bistorant étterem értékelése"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek elkészítésétől kezdve a felszolgálosán át mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Nagyon családias a légkör. Mindenkinek csak ajánlani tudom .
Szadai Letícia - Monday 20/03/2017

"Értékelés"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
.
Takács Zsófia - Monday 20/03/2017

"Kicsit csalodas"

3.3
food: 5 service: 3 ambience: 1
A dizajnnak semmi koze a paloc elnevezeshez. Amit iger az etterem neve azt bent nem kapod meg, a hangulat elveszik. Tul sok a feny igy egy kicsit gyorsettermi hangulatot kelt. Az etel finom volt. Szabo Kata ________________________________________________________________________________________________________________________________ ÉTTEREMVEZETŐ VÁLASZA: Kedves Szabó Kata! Örülünk, hogy ízlett a menüsor, amit megalkottunk az eseményre, mivel nem fejtette ki, a felszolgálás közepes értékelését, így arra gondolunk, hogy Ön valami népi csujogatós körítést várt, amivel sajnálatos módon nem szolgálhatunk. Hasonlóképp vagyunk a dizájnnal kapcsolatos észrevételét illetően is. A palóc vidéken busz is jár és nem csak szekér, s nem feltétlenül van mindenhol hímzés az ülésen. A bistorant kifejezésből talán már elsőre kitűnik, hogy éttermünk nem egy csárda, amelynek belső díszítése sejtethet valami népi jellegű vizuális kötődést. A bistorant kifejezés két vendéglátóipari szakkifejezés összevonásából jött létre, utalva a fiatalos, lendületes modern konyha létrehozásának szándékára, és egy felszabadultabb kulináris kultúrára a hagyományos éttermi környezettel szemben, amelyben a mi esetünkben a népi autentikus ételek 21. századi kompozíciói állnak a középpontban. Vagyis nem a dizájn a palóc, hanem az étel és az a szaktudás, amely által a palóc konyha gasztronómiai csodái itt étel-fogásokká válnak. Üdvözlettel, Ocela Tibor
- - Sunday 19/03/2017

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a helyet!
Nánási Katalin - Sunday 19/03/2017

"3 menü - 4 évszak"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kiváló menü-összeállítás, a családunk mindhárom menü-kompozíciót remeknek találta. A kiszolgálás figyelmes, egyéni kéréseknek is megfelelő volt. A hely Mátrafüred központjában, a legszembetűnőbb helyen, könnyen megközelíthető, a design harmonizál a hely szellemével, "környezetbarát".
Almainé Szabó Gabriella - Sunday 19/03/2017

"Nagyon Jó."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép és jó hely.
Dávid - Saturday 18/03/2017

"Kifogastalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos az egesz bistro, teljeskoru figyelmet kaptunk, az etelek pedig nagyon izletesek voltak! Legkozelebb is ellatogatunk ide!
Claudia - Saturday 18/03/2017

"Kifogástalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép, kultúrált étterem, vendégbarát üzletvezető és kiszolgáló személyzet. Választékos kínálat, látványos tálalás, finoman ízesített ételek. Nagyon elégedettek voltunk a desszertekkel is.
Sándor - Thursday 16/03/2017

"Mátranovák"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Utólag is szeretnénk megköszönni a toleranciát, mert kissé megfázva és jó negyed órát késve érkeztünk,de ez részükről nem befolyásolta az előzetes asztal foglalásunkat és a szivélyes hangvételt a fogadásunknál. Felemelő volt olyan helyen lenni, ahol tudják , hogy ki- kiért van, és e-szerint végzik a munkájukat. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, köszönjük, hogy ott lehettünk, jól választottunk.
Nádasdi Péter - Thursday 16/03/2017