Restaurant 4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred) in Mátrafüred

Small db3a8792 2fc4 4992 9c2b d73146004a6f

Make a Online Reservation

Valentine's Days - From 14th to 18th February. 4 999 HUF Valid until 18 February 2018

VALENTINE'S DAYS - During 5 days with special 4-course menu 4 Évszak - Palóc Bistorant awaits its Guests!

For the detailed offer please call the restaurant:
+36 37 630 863

Reserve Now

Restaurant 4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)
Parádi út 8. , 3232 Mátrafüred

4 Seasons - Palóc Bistorant - Palóc and Mátra tastes blended into a gastronomic adventure in the kitchen-atelier led by our award winning chef.

Special drinks at the café-bar, cosy atmosphere, fresh ingredients, Mátra wines.  High-tech in appearance and processes, tradition in the culinary offer. The terrace is a perfect venue for family and corporate events.  High-tech kids’ corner, free Wi-Fi. During our grand opening promotion every second Forint you spend in the restaurant is worth a Forint for any of our over 200 programmes at the High-Tech Sports Base.

Reserve your table online now for free through DiningCity: 4 Évszak - Palóc Bistorant - Mátrafüred

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(12 értékelés)


food

4.7

service

4.5

ambience

4.4

"Felejtsük el"

2.7
food: 3 service: 1 ambience: 4
Vegre egy újdonság, kellemes környezet, de sajnos a kiszolgálás az utcai büfében különb. A felszolgáló biztosan nem ismeri a köszönöm szót, igaz borravalót nem adtam, a szervizdij 10% os semmi extra, csak a munkáját kellett volna végeznie. Fényképes étlap gondolom azért készült, hogy megmutassa mégis mit takarnak a nevek. Az általam kért salátával a gond, hogy csak az áfonya volt azonos a képen látható inyenc salátával 700 forintért, mikor szóvá tettem, majdnem úgy nézett ki a dolog, "mit vártam " hát nem ezt! Az ételek jóízűek, de semmi különös. Sokkal többet vártam a helyszínhez viszonyítva. Havonta legalább egyszer megfordulok ezen a településen, de nehezen tudnak rávenni egy újabb próbára.
-

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Finom ételek,kedves,gyors kiszolgálás!Nagyon szép étterem belső!Tehát:SZUPER!
-

"Edit"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes meglepetés volt az étterem, még nem jártunk itt. Nagyon finom volt minden.
-

"Mátrafüredi 4 évszak- Palóc Bistorant étterem értékelése"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek elkészítésétől kezdve a felszolgálosán át mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Nagyon családias a légkör. Mindenkinek csak ajánlani tudom .
-

"Értékelés"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
.
-

"Kicsit csalodas"

3.3
food: 5 service: 3 ambience: 1
A dizajnnak semmi koze a paloc elnevezeshez. Amit iger az etterem neve azt bent nem kapod meg, a hangulat elveszik. Tul sok a feny igy egy kicsit gyorsettermi hangulatot kelt. Az etel finom volt. Szabo Kata ________________________________________________________________________________________________________________________________ ÉTTEREMVEZETŐ VÁLASZA: Kedves Szabó Kata! Örülünk, hogy ízlett a menüsor, amit megalkottunk az eseményre, mivel nem fejtette ki, a felszolgálás közepes értékelését, így arra gondolunk, hogy Ön valami népi csujogatós körítést várt, amivel sajnálatos módon nem szolgálhatunk. Hasonlóképp vagyunk a dizájnnal kapcsolatos észrevételét illetően is. A palóc vidéken busz is jár és nem csak szekér, s nem feltétlenül van mindenhol hímzés az ülésen. A bistorant kifejezésből talán már elsőre kitűnik, hogy éttermünk nem egy csárda, amelynek belső díszítése sejtethet valami népi jellegű vizuális kötődést. A bistorant kifejezés két vendéglátóipari szakkifejezés összevonásából jött létre, utalva a fiatalos, lendületes modern konyha létrehozásának szándékára, és egy felszabadultabb kulináris kultúrára a hagyományos éttermi környezettel szemben, amelyben a mi esetünkben a népi autentikus ételek 21. századi kompozíciói állnak a középpontban. Vagyis nem a dizájn a palóc, hanem az étel és az a szaktudás, amely által a palóc konyha gasztronómiai csodái itt étel-fogásokká válnak. Üdvözlettel, Ocela Tibor
-