Nagyon tetszett az autentikus és modern enteriőr vegyítése a kialakításban. Rendkívül hangulatos az étterem, és külön érdekesnek találtam a kiállítást az alaksorban.
Az előételekből a betyár krémválogatás finom volt. Ízlettek a krémek, jól illett hozzá a meleg kovászos pékáru. A májas előételnél annyi kifogásolnivalóm van, hogy esetleg egy kis hagymalekvárral fel lehetne dobni, illetve a májas kockák hamar elolvadtak, így a tálalási módot át lehetne gondolni. A bélszínem isteni volt, kifogástalan, azonban a kacsamell kicsit íztelen volt (állagban rendben volt), és a meggyszósz is inkább a menzás főtthús mellettire hajazott ízekben. A burgonyafánk pedig kissé "unalmasnak" hatott, semmi ropogás, semmi íz, kissé száraz. A desszertektől alapvetően nem estünk hanyat. Nem voltak rosszak, de egy frekventált helyen lévő, belvárosi étteremben ez szerintem kevés. Mindhárom fogásnak azt gondolom, hogy egy magasabb szintet kellene képviselnie. Összességében jó volt az este, és jót ettünk, de többet várok egy ilyen szuper helytől, főképp úgy, hogy 40 ezer forintot fizettünk. Ennyiért váo élményt szeretnék kapni.
Pál Tamás
- Friday 11/07/2025