Via Luna Restaurant and Café in Budapest

Small 6e66d2fb aa97 4f20 9c45 66f75d2e0ae9

Make a Online Reservation

Via Luna Restaurant and Café

Via Luna Restaurant and Café
Nagysándor József utca 1. , 1054 Budapest

The renowned and time-honored Via Luna Restaurant now, with a new appearance and name, has opened its gates to its guests old and new as Via Luna Restaurant and Coffeehouse.

Together with the well-known Italian cuisine, we now offer our dear guests Mediterranean and Hungarian dishes as well as a delicious breakfast.

In the nature-evoking interior inspired by the forests of the Pilis mountains, we provide confidential booths, a warm fireplace and a delightful ambiance. Everyone can find their favourite place for breakfast, lunch, dinner... or all three, in this little sanctuary in the middle of the city.
We welcome our dear guests with our wide range of meals and a rich offer of wines and a rich offer of wines throughout the whole week!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Via Luna Restaurant and Café – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(27 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.7

"A legjobb választás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Miért a legjobb választás akár családdal vagy barátokkal megyünk, akár üzleti ügyfeleket akarok meghívni. Mert mindig mindenki maradéktalanul elégett volt, akárkit vittem a Via Luna-ba. A design varázslatos, a kiszolgálás profi, a személyzet barátságos, az ételek fenségesek. Nehéz lenne választani, hogy mi a kedvenc. Attól függ, az embernek éppen mihez van hangulata. Tatár bifsztek isteni, a legpuhább polipot itt ettem, a kacsamell épp olyan ízletes, amilyen gyönyörű :-) A borválaszték tökéletesen passzol az étel kínálathoz. A whisky rajongók különlegességek széles tárházából választhatnak. Gyakori vendég vagyok és bármikor szívesen megyek.
Harangozó Anikó - Monday 17/09/2018

"Numero Uno 5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Véletlenül találtunk rá az étteremre,kívülről nem túl bizalom gerjesztő,DE!!!ha bemegyünk akkor egy teljesen más világba csöppenünk! A fantázia és a kreativitás fogadja az embert,hangulatos,meghitt,nincs túl tolva! EZ a Varázslat! A felszolgálók tökéletesen végzik a munkájukat (köszönet Istvánnak és Marikának ),nem járnak percenként az ember nyakára,de ha szeretnénk valamit akkor mintha csak tudnák előre,ott teremnek a semmiből! Az ételek íze,kinézete,mérete elképesztő. Csak egy baj van velük,hogy az ártatlan embert függővé teszik =) ! A kardhal steak amit ettem jobb volt mint amit svéd országban kaptam,a polip és a garnéla rák amit a párom evett,olyan íz élményt adott,hogy még elvitelre is kértünk belőle. Köszönjük Via Luna ezt a csodás élményt ! Még biztosan vissza térünk!!!
Farkas Roland - Sunday 16/09/2018

"Szombati ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias és kedves személyzet. Figyelmesek és körültekintőek.A konyha kiváló. A tiramisu maga az íz orgia. A kávéban nem csak a készítő szíve van benne:). Jól éreztük magunkat. Köszönjük!!! Ui: megyünk még
Batta Ferenc - Sunday 16/09/2018

"Visszatérős lettem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó a hely atmoszférája, finoman főznek, kedvesek a pincérek, egyszóval perfekt, köszönök mindent!
Miklós - Saturday 15/09/2018

"Nagyszerű hely, köszönjük!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus környezet, fantasztikus ételek, nagyszerű és barátságos kiszolgálás. :) külön szuper a sarokban lévő darts tábla.
Kardos Zoltán - Saturday 15/09/2018

"Isteni és tovább :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem belseje fantasztikus, elegáns, hangulatos, az élő dekoráció zseniális. A kiszolgálás udvarias, kedves és profi. Az ételek ízletesek, könnyedek, tökéletesen vannak elkészítve (a tatár beefsteak zseniális, a tészták al dente - szuper). Abszolút favorit, erősen ajánlott. Máskor is megyünk, ez nem kérdés :)
Anett - Saturday 15/09/2018