Nonloso Caffé - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.nonloso.hu

Nonloso Caffé

1051 Budapest, Zrínyi utca 16.

Nonloso Caffé
Zrínyi utca 16. , 1051 Budapest

A chic, Italian style cafe, Nonloso is conveniently located a five minute walk from St. Stephen's Basilica just off the lively public square.

Well situated for a quick bite or a leisurely afternoon coffee, the cafe is perfectly situated for tourists looking for a break from sightseeing to busy professionals stopping by for a quick lunch. Sip on a Pascucci coffee, perfectly prepared with just the right touch. Each cup is a work of art as the talented barristas practice their latte art skills with pretty patterns and designs. Open late on weekends, its also a great place to stop in for a glass of Hungarian wine or a cocktail after a walk around the old town.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nonloso Caffé – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(15 értékelés)


food

4.6

service

4.9

ambience

4.3

"Igényes étterem a Bazilika szomszédságában"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A párommal költöttünk el az étteremben egy vacsorát az Étterem Hét keretén belül. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, a kiszolgálás nagyon figyelmes volt és profikén viselkedtek a személyzet tagjai. Kicsit többet kellett várni az ételekre, mert viszonylag sokan voltak, de addig is kellemes légkör volt a beszélgetéshez, így elfoglaltuk magunkat. Az ételek kreatívak, ízükben jól eltaláltak voltak. Nagyon megvoltunk mindennel elégedve, el is fogyott minden az utolsó morzsáig, így jócskán jóllakottan távoztunk. Összességében mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a visszatérést tervezgetjük.
Tóth Sarolta - Tuesday 26/03/2019

"Nonloso"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Az étterem hét keretében jártunk az étteremben.Az ételek mennyisége kiadós volt. A tálalás gusztusos volt, az ételek finomak, bár másnap nem kívántuk a reggelit. A hangulatot viszont megölte,hogy az étterem kihalt volt.
Zsófi - Saturday 23/03/2019

"Nonloso"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étel finom volt, a személyzet kedves. A hely viszont meglepően üres volt, pedig a konyha és a személyzet alapján több vendéget érdemel.
Mihály - Wednesday 20/03/2019

"Tökéletes este"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étterembe belépve kicsit “megijedtünk” hogy este 6kor,vacsora időben szinte teljesen üres. Bár ennek az előnye is megvolt,az ételeket gyorsan megkaptuk. A személyzet nagyon kedves,mosolygós és udvarias volt. A párommal mindketten grillezett kecskesajtot választottunk. Mind a sajt,mind a salátaágy amin tálalva volt nagyon finom volt. Az adag pont megfelelo,a textúrák tökéletesek voltak. Főételnek vaddisznó sous-vide és grillezett lazac steaket kértünk. A vaddisznó első ránézésre nem tűnt túl nagy adagnak,de mégis nagyon kiadósnak bizonyult. A hús nagy kellemesen puha volt. A lazac jól volt elkészítve,a saláta teljesen jól kiegészítette. Kipróbáltuk a két fajta desszertet is és mindkettő ízletesnek bizonyult. A három fogás együtt pont megfelelő adag volt,kellemesen jól laktunk a vacsora végére. Először volt szerencsénk a Nonloso Cafféban vacsorázni,de biztosan nem ez lesz az utolsó alkalom. Nagyon finom ételek mellett külön ki kell emelni,hogy a pincérek mennyire kedvesek voltak.
Bianka - Tuesday 19/03/2019

"Kellemes csalódás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Sokkal jobb volt, mint amire számítottunk! Az ételek nagyon finomak voltak, a húsok tökéletesen megsütve, nálam csillagos ötös. Nagyon finom volt a helyi limonádé is. A felszolgálók figyelmesek, udvariasak, kedvesek. Ide visszajövünk!
Éva - Monday 12/03/2018

":) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
:)
Urvai Brigitta - Sunday 11/03/2018