Reviews


4.6

(80 Recensies)


food

4.6

service

4.5

ambience

4.7

"---"

3.5
food: 2 service: 4 ambience: 3
A vadas kritikán aluli,teljesen szétfőtt marhanyak. Somlói galuskából hiányzott a vaniliamártás.A többi étel tökéletes volt.Sajnálom.
Sipos Margó - Sunday 10/03/2024

"Jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó hely
Kiss Kornél - Thursday 15/02/2024

"Vakvarjú éttermek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szeretjük magát a Vakvarjú éttermeket. Mindenhol finomak és bőségesek az ételek. A kiszolgálás kedves és gyors. Mindenképp vissza terünk hogy el töltsünk újabb kellemes órákat.
Moravecz Ferenc - Thursday 15/02/2024

"Ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos helyszín, kiváló ételek.
Szegedi András - Monday 14/08/2023

"Márton nap "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Ismételten jól éreztük magunkat
Hadzsi Orsolya - Monday 14/11/2022

"Szuper Márton-napi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Márton-napi vacsorára érkeztünk családommal, kedves és szakszerű kiszolgálás, finom ételek fogadtak minket.
Muhi Kornél - Sunday 13/11/2022

"Márton napi lakoma"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű kiszolgálás, kiváló hangulat, de az ételtől picit többet vártunk.
Takács György - Friday 11/11/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper hangulatos hely, felszolgálók kedvesek az étel finom, gusztusos :) Biztos visszatérünk
Petrovics Anikó - Wednesday 12/01/2022

"Kellemes, hangulatos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes, hangulatos hely, kedves és segítőkész pincérekkel. Finom ételek.
Viktor Kovács - Friday 17/12/2021

"érettségi találkozó"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos estét töltöttünk az étteremben. Fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek. Köszönjük
Ricsóy Márta - Saturday 19/06/2021

"kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek,bőséges adag,kiszolgálás példás,nagyon jó pincérek,remek hely. Csak gratulálni tudok.Köszönettel egy vasárnapi ebédelő.
Sallai Istvánné - Tuesday 05/02/2019

"Kedvenc hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes: ételek, kiszolgálás. Családbarát étterem. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étlapja évek óta változatlan ennek a láncnak, az eggyel korábbi verzió sokkal jobb volt. Ennek ellenére Séfük fantasztikus ételekkel egészítette ki.
N. J. - Friday 04/01/2019

"Fantasztikus gasztronómiai élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus. A kétszemélyes MÁRTON tál. Fenséges volt. Friss, minden földi jóval elátott gasztonomiai Ízorgia. Kedves-Elözékeny felszolgálás és élő zene. Köszönjük
Barczi József Imre - Sunday 18/11/2018

"Különleges, finom ebéd Márton napkor"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem nagyon hangulatos, és szerencsére a Márton napi akció ellenére sem volt tele. A párommal kettesben voltunk, őt leptem meg ezzel az ebéddel a születésnapján. Én libaesszenciát ettem maceszgombóccal, utána grillezett libamellet körteraguval és káposztás rétessel. A leves nagyon jó ízű volt, de a maceszgombóc számomra picit sótlannak tűnt, annak ellenére, hogy én magam is kevés sóval főzök. A második fogásban a hús és a körteragu tökéletes volt, ízletes, omlós. Sajnos a rétesnek csak a töltelékét tudtam megenni, mert a tésztája félig nyers maradt, nem sütötték meg eléggé. :-( A párom konfitált libacombot kért vörösboros káposztával és krumplival, ami remek választásnak bizonyult, mert nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt, habár az elején volt egy kis félreértés, mert én bitter lemont kértem (a Kinley terméke), mire kihoztak egy lime-os limonádét. De az is jól esett, mert keserű (=bitter) volt. ;-( Összességében nagyon jól éreztük magunkat; ez az étterem is hozta a többi Vakvarjú jó színvonalát.
esthajnal - Monday 12/11/2018

"Kellemes ebéd!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A szokásos Vakvarjú élmény: finom ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos belső tér. Mindenkinek és mindenképpen ajánlom!
Tamás - Monday 12/11/2018

"Liba lakoma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt a liba lakomas
Králik György - Monday 12/11/2018

"Márton napi liba"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon stílusos, remek helyen a Duna partján , kitűnő környezetben , kiváló személyzettel , udvarias kiszolgálással , finom ételekkel, ízlésesen tálalva, csak ajánlani tudom.
Emma - Monday 12/11/2018

"VakVarjú Csónakház Márton-napi libalakoma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem minden tekintetben kiváló volt. Szép, hangulatos környezet, udvarias és figyelmes kiszolgálás, és nem utolsósorban pompás ételek fogadtak.
Dr. Földi László - Sunday 04/11/2018

"Kellemes étterem közvetlenül a vízparton"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 4
Kellemes környezet végre közvetlenül a Duna-parton, kár, hogy kicsit nehezen található meg. Figyelmes kiszolgálás, jó konyha. Érdemes kipróbálni.
B.L. - Saturday 30/06/2018

"Legrosszabb DiningCity élményem"

2.2
food: 2 service: 1 ambience: 3
Összes eddigi DiningCity élményem közül a legrosszabb, egy szóval kifejezve katasztrofális. A foglalás szerint időben érkeztünk. Álltunk a bejáratnál, senki nem foglalakozott velünk, több perc után szóltam egy pincérnek hogy le szeretnénk ülni. Kaptunk egy asztalt a külső részen, majd senki sem foglalkozott velünk 15 percig. Megint nekünk kellett szólni hogy kellene egy étlap, esetleg italt is rendelnénk. Közben persze más italát elkezdték lepakolni hozzánk. Láttuk, az ételekkel sem volt jobb a helyzet, két pincérnő is azt kérdezte a szomszéd asztaloknál, hogy kie ami a kezében van mert fogalma sem volt a rendelésekről. Nagy nehezen kaptunk két étlapot és egy nyegle megjegyzést, hogy a végét nézzük meg. Mikor elkezdtem hátra lapozni gyorsan kivette a hölgy a kezemből mielőtt választani tudtam volna. Ez milyen módi? A leves jó volt, a főétel teljesen átlagos, jobbat vártam volna. A somlói viszont pocsék volt. Persze ez sem ment könnyen. Este 7-kor érkeztünk, háromnegyed 9-kor már 20 perce vártuk a desszertet, ezt is külön nekünk kellett megreklamálni, maguktól eszükbe se jutott, vajon miért ülünk ott. Igaz, az asztalok leszedésével voltak elfoglalva hiszen már sötét és hideg volt kint. A három fogás feldolgozása 2 órát vett ígénybe, közben a kutya sem törődött velünk. Ezalatt láttuk, hogy teljes káosz volt, a felszolgálók össze-vissza rohangáltak, szervezés semmi, étterem menedzselésnek nyoma sem. Rá lehetne fogni a munkaerő hiányra, de ez csak kifogás lenne. Egy éttermet tudni kell működtetni. Úgy látszik. a Vakvarjúnál ez a tudás teljesen hiányzik. Senkinek sem ajánlom a Vakvarjú Csónakházat.
Márkus Béla - Friday 29/06/2018

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rég voltunk ennyire elégedettek az ételek minőségével.
K.Robi - Friday 29/06/2018

"Csak a helyszín 5 csillagos"

4.0
food: 3 service: 3 ambience: 5
Sikerült egy zivatarban bőrig ázva érkezzünk a helyszínre - ami nem a legjobb kezdet. Jól esett volna, ha felajánlanak egy törülközőt, plédet vagy legalább egy felmosórongyot a lábunk alá, mert tényleg folyt belőlünk a víz... de bizonyára nem volt nekik. A levesek nagyon jól estek, finomak voltak, a fő ételeket leginkább átlagosnak mondanám: bőséges, de semmi különös. A ház somlóija nekünk sem lett a kedvencünk. (És nem értjük a látványkonyha koncepcióját sem - mert ami ott történt, az nem volt látványos...) Viszont vacsora végére elvonultak az esőfelhők és megcsodálhattuk a környéket, a Duna partot - no igen, hát az mindent visz :) a helyszín miatt biztosan visszajövünk még.
KJ - Thursday 28/06/2018

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű szép környezet, kedves kiszolgálás, kíváló konyha és kellemes hangulat az élő zenével.
Szepesvári-Horváth Beáta - Thursday 28/06/2018

"Ebéd"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ebédelni érkeztünk a legújabb Vakvarjúba,a hűvös napon jól esett a forró tanyasi borsóleves. Nagyon finom volt a főfogásként kapott szűzderék, és a cheddar sajtos csirkemell is! Egy kis csalódást okozott viszont a somlói, nagyon sűrű, és nagyon tömény édesség volt az egész, nem volt összhang a "semmilyen" tejszínhab és a tömény krémrétegek között. Kárrrr volt érte! A látványon sokat ront viszont a bejárat melletti kukák és a elszórt szemét látványa! De visszajövünk egy kellemesen meleg nyári estén is, a zene és a terasz miatt!
Zsuzsa - Thursday 28/06/2018

"Lehetne jobb"

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 2
Sajnos mi nem voltunk elégedettek. Először is, az étteremnek nincs elég parkolóhelye. Bent nagyon hideg volt, ami ellen intézkedhettek volna, hiszen az időjárás előrejelzés alapján tudhatták, hogy hány fok lesz aznap. (más hölgyek is ültek kabátban bent..) A főétel sajnos kritikán aluli volt, a burgonyának szó szerint semmi íze nem volt, a pisztrángnak szintén. Míg más étteremben a pincérek az ottlétünk alatt nagyjából 3szor megkérdezik, hogy minden ízlik-e, addig itt egyszer sem történt ilyesmi. Fizetéskor pedig, mikor kérdeztük, hogy "ugye akkor a dining citys összeg tartalmazza a szervízdíjat?" a pincér válasza az volt, hogy "a borravalót nem". Kövezzenek meg, de én úgy tudom, hogy a borravaló és a szervízdíj ugyanaz.... Nem balhéztunk azon az 1000 forinton, de csalódottan távoztunk, és ajánlani sem fogjuk senkinek az éttermet.
Vivien - Thursday 28/06/2018

"Kellemes vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Gyors és kedves személyzettel volt dolgunk, minden az elvárásoknak megfelelő volt
E - Thursday 28/06/2018

"Érékelés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kihagyhatatlan.
NAGY TIBOR - Thursday 28/06/2018

"Vacsora a Duna parton."

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, a hely pedig rendkívül hangulatos. Apró negatívum, hogy a kecskesajt előétel nagyon kicsi adag volt:-(
Csaba - Thursday 28/06/2018

"Itt a helyünk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper hely! Nagyon finom ételek, kifinomult konyha, kiváló borválogatás (bár a Kreinbacher pezsgő sajnos elfogyott éppen, úgyhogy prosecco) és rendkívül kedves, figyelmes kiszolgálás. A cheddar sajtleves mennyei volt, a pisztráng és a madártej szintén. És ami megkoronázta az estét: a zongorista játéka. Mindenkinek ajánljuk, és mi is visszajövünk!
Rita - Wednesday 27/06/2018

""

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Talán a felfokozott hangulat okozta, de nagy volt a várakozás. Nem volt semmi gond, de az ételek nem haladták meg a "korrekt" kategóriát. A kiszolgálás és a hangulat viszont kiváló.
Kutor Géza - Wednesday 27/06/2018

"Értékelés"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Rugalmasság: A desszertet le tudtuk cserélni egy olyan tételre ami nem volt az ajánlatban
Joci - Wednesday 27/06/2018

"Szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper helyen egy szuper étterem! Minth Nagymamám levesét ettem volna, nagyon ízlett minden!
Németh Zsófia - Wednesday 27/06/2018

"Csodaszép-csodajó"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Nagyon örültünk, hogy egy ilyen alkalommal megismerhettük az új VakVarjú éttermet. Nagyon finomak voltak az ételek, mint ahogy ezt már megszoktuk a többi VakVarjú étteremben. Egy pici hibát tapasztaltunk, hogy az eperkrémlevesről lemaradt a mandularopogós. De ennek ellenere nagyon finom volt! Ajánlom mindenkinek ezt az éttermet csodálatos környezetben a Duna-partjan van , belül is nagyon hangulatos az étteremben étkezhetnek a vendégek! Máskor is jövünk! :-) Köszönjük!:-)
VargaMárti - Wednesday 27/06/2018

"VakVarjú Csónakház - értékelés"

3.7
food: 5 service: 2 ambience: 4
Az étel kiváló volt, de sajnos a kiszolgálásról ez már nem mondható el. A pincérek nagyon tapasztalatlannak és "elveszettnek" tűntek. Nem tudták kezelni a "vendég-mennyiséget". Nem a megrendelt ételt hozták ki, "kószáltak" az asztalok között, bizonytalanok voltak, hogy hová tartozó étel van a kezükben... Az asztalokra nem rakták ki a sótartót. Feszültek voltak, és ebből adódóan nem kellő előzékenységgel viseltettek a irányunkba, mint DININGCITY-s vendégek iránt.
Nagy Márta - Wednesday 27/06/2018

":) Nyitási akciós vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel nagyon finom, az adagok nagyon nagyok, alig bírtuk megenni a 3 fogást, a kiszolgálás megfelelő, a környezet pedig pazar. Csak ajánlani tudom.
Henriett - Tuesday 26/06/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, kitűnő kiszolgálás, finom ételek!
Tamás - Tuesday 26/06/2018

"VakVarjú Csónakház"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulat, kiszolgálás és a konyha kifogástalan. Szombat este 7-re volt foglalásunk, de pillanatok alatt megtörtént a kiszolgálás. Az emeleten egy esküvői vendégei voltak, de semmit nem lehetett észrevenni belőle. Az élőzene "telitalálat".
Kocsis Péter - Monday 25/06/2018

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben, gyors, udvarias kiszolgálásban volt részem, amit teljessé a felszolgált ízletes, gyönyörűen tálalt ételek tettek. Gratulálok.
Zagyvai Béláné - Monday 25/06/2018

"Nagyszerű hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper a hely! Nagyon igyekezett a személyzet, megfelelő időközönként jöttek az asztalunkhoz, és kérték a véleményünket, hogy mennyire vagyunk elégedettek. A környezet, és a kialakítás nagyon jó! Szerintem nagyfokú igényességről árulkodik az, hogy a Dining City menülapját igényesen kinyomtatták, nem egyszerűen egy fehér papírra feketével kaptuk. Egy megjegyzésem lenne csupán: a jércemell szerintem kétemberes adag lett - tudom, a magyar embernek semmi se jó, de nem azért jegyzem meg, mint inkább, hogy egy hús is kiadós lett volna, de az értékelésem így is 5*! A személyzettel kapcsolatban voltak kétségeim, mert a Kopaszi gátnál levő étteremben nem túl kedvesek. Remélem itt fennmarad a jelenlegi családias kiszolgálás.
Kocsis Tamás - Monday 25/06/2018

"Egynek jó volt"

4.0
food: 2 service: 5 ambience: 4
Mesés környezet, gyönyörű helyen! Nagyon jó a hely hangulata, berendezése. Mivel most nyitottak, gondolom kezdeti nehézségeik vannak. Semmi különös nem volt az ételekkel, inkább átlagos. A padlizsáncsippentés elsősorban boltira hasonlítottak, házi pita szintén. A pisztráng nem volt sókéregben, ízetlen volt, halkést nem adtak hozzá. Fogások közt elvitt evőeszközöket nem pótolták. Madártej semmi extra, átlagos, max. a reszelt citrushéj volt extra rajta. Telt ház volt, rohantak a felszolgálót, gondolom a konyhán is csúszások voltak. Szerintem A la carte jobbak lehetnek! Van még mit a tejbe aprítaniuk. Szép az étlap, igényes, jó fotókkal, de ez a 3 fogásos menüsor ízvilága gyenge volt.
Tóth Zsuzsanna - Monday 25/06/2018

"Remek hely lesz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó helyen van, bár lehet, hogy sose találtam volna ide, ha nincs benne a DinningCity programban. Biztató a kezdet, biztos meglátogatjuk máskor is.
Berényi Mária - Sunday 24/06/2018

"Jó-jó"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Nagyon szép az étterem. A pincér nem volt túl kedves. A konyha kiváló
Némethné Anikó - Sunday 24/06/2018

"Jó kis hely"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Megszokott minőség, kellemes környezettel kombinálva.
Vendég - Sunday 24/06/2018

"Pazar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagy Vakvarjú rajongók vagyunk! Ez az étterem is hozza a megszokott színvonalat! Csodás helyszín, csodás dizájn, fantasztikus ételek! Imádtuk minden percét! Biztos, hogy rendszeres látogatója leszünk a helynek!
Borbély Gabriella - Saturday 23/06/2018

"Étterem értékelése "

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon szép az étterem . Az ételek finomak voltak és nagyon szép volt a tálalás. A pincér udvarias volt. Egy negatívumot szeretnek megjegyezni. Nagyon gyorsan jöttek az ételek egymás után megse ettük és mar jött a következő. Olyan érzése volt az embernek mintha ha elakarnák küldeni , mert jön a következő
Dudás Katalin - Saturday 23/06/2018

"VakVarjú Csónakház"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Bőséges és nagyon finom fogásokat kaptunk, az ételek különlegesen jók voltak. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett az a túl nagy alapzaj volt, ami megnehezítette a beszélgetést vacsora közben. A nyitó hétvége miatt tele volt az étterem és mellettünk éppen szülinapozó társaság ült. Ezt leszámítva minden remek volt.
Dóri - Saturday 23/06/2018

""

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Nagyszerű ételek, rendkívül udvarias és körültekintő kiszolgálás. Nagyon köszönjük, reméljük a jó idő visszatértével a terasz és a környezet hangulatát is élvezhetjük legközelebb. Mert biztosan visszatérünk.
Nagy Mariann - Saturday 23/06/2018

"Házassági évforduló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletes volt minden, a kiszolgálás gyors, az ott dolgozók pedig figyelmesek voltak.
Krisztina - Saturday 23/06/2018

"Finom vacsora remek hangulatban egy kellemes nyugodt környezetben."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek házias ízekkel, a kiszolgálás sok figyelmességgel és udvariassággal, a hely pedig nyugodt, kellemes milliővel kényeztetett minket.
Naghi Róbert - Saturday 23/06/2018

"Kipróbáltuk"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étterem most nyílt, ki szerettük volna próbálni. Az étterem a Vak Varjú éttermek magas színvonalát hozta, bár az építkezést még be kell fejezni. Az ételek finomak voltak, az étlap lehetne egy kicsit magyarabb is, hogy ne találgatni kelljen mit takarnak a címek.
Pesterzsébeti Laci - Friday 22/06/2018

"Értékelés"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A konyhára azért adtam csak 4 pontot, mert sajnos nem a megszokott Vak Varjú minőséget kaptuk.
Era - Friday 22/06/2018

"Egy,két év elteltével is hasonló minőség,és kvalitás domináljon..!"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A kezdeti szerencsétlenkedés ellenérer, és mivel nem találták azonnal a foglalásunkat kiváló kiszolgálásban volt részünk, melyet maga az aktuális teremfönök, vagy üzletvezető vezényelt le..,kárpótlásul dupla desszetet ajánlottak.., konyha kifogástalan, remek ízvilággal, és kifogástalan alapanyagokból elkészített ételsor-választékkal..!
Ts - Friday 22/06/2018

"Finom vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép vízparti terasz, sajtkrémleves isteni, sertés szűz omlós, fűszeres. A sajt torta nekem nem jött be, de azon kívül minden nagyon finom volt. Borok kiválóak. Kedves, gyors kiszolgálás!
Ákos - Friday 22/06/2018

"Különleges ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek. Hangulatos hely.
Éva - Friday 22/06/2018

"VakVarjú"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon elégedettek voltunk a hellyel és az ételekkel is, gyönyörű a berendezés, a pincérek nagyon gyorsak, az ételek nagyon finomak voltak. Egy pár észrevétel: az eperleveshez felszolgált mandula "ropogós" egyáltalán nem volt ropogós, inkább egy puha kekszre emlékeztetett, az íze azonban rendben volt. A vacsora napja az egyik legmelegebb volt a hónapban, így reméltük, hogy az étterembe lépve kissé felfrissülünk, azonban ez elmaradt, nem volt sokkal hűvösebb bent, mint kint és pont emiatt kényelmetlen volt a műbőr borítású kanapén ülni is. A női mosdóban nem volt kéztörlő. Ezektől az apróságoktól eltekintve nagyon elégedett voltunk, biztosan visszatérő vendégek leszünk :)
Éva - Friday 22/06/2018

"Csodás hely, remek étel"

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
A kiszolgálás kissé kaotikus volt az elején, de ez még betudható annak, hogy nemrég nyílt a hely.Pozitív, hogy nagyon figyelmesek és illedelmesek voltak a felszolgálók, így a végére elfelejtettük, hogy az elején volt egy kis keveredés. Az étel mennyei, a helyszín csodálatos. Nagyon hangulatossá tette az estét a zongorajáték. Remek étterem lesz, Pesterzsébet egyik kis csodája. Biztos, hogy visszatérünk még ide!
Mariann - Friday 22/06/2018

"VakVarjú Csónakház"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes vendéglátás, tökéletes környezetben!
Katona Ágnes - Friday 22/06/2018

"Nagyszerű"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak,az adagok tökéletes méretűek.külön ki szeretném emelni a felszolgálást. Azon felül, hogy folyamatosan mosolygó pincérhölgyek szolgáltak ki a sebesség átlagon felüli volt. Mindig a megfelelő időben érkezett a megfelelő fogás. Az élőzene tökéletes ötlet, nem tolakodó,mégis a hangulathoz pluszt adó elem. Tökéletesen elégedettek voltunk,máskor is jövünk:)! Köszönjük!
Jázmin - Friday 22/06/2018

"Vízparty"

4.3
food: 4 service: 3 ambience: 5
Kellemes Duna-parti étterem, szerencsére, a teraszon tudtunk vacsorázni. Az ételek ízletesek voltak, a desszert különösen finom volt.
Szabóné - Thursday 21/06/2018

"Kellemes hétköznap este"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Kedves Vakvarjú étterem! Több alkalommal módunkban állt az Önök étteremeit meglátogatnunk, és mindannyiszor jó élménnyel tértünk haza. Kérem vegyék gondolataimat építő kritikának a jövőre nézve, lévén az új egység még csak most nyitott. Az étterem rendezett környezetben, a holtág egy nagyon hangulatos kis részén helyezkedik el. Egy javaslat a teraszhoz, amit végül nem választottunk: egy kis frissítő vizes ventillátor sokat segítene egy fülledt nyári estén, illetve a folyópart miatt összegyűlő bogarak hadára valami rovarölő alkalmatosságot lehetne kihelyezni, mert ez zavaró lehet étkezés közben. A belső design szemet gyönyörködtető, a székek kényelmesek. A tegnapi este nagyjából fél és 3/4 ház közötti volt, ám a felszolgálás ehhez képest elég lassú volt. A leültetéstől a számla kifizetéséig több, mint 2 és fél óra telt el, ezen felül pedig a felszolgáló a kérdés megválaszolása után is összecserélte az ételt és az italt is. Nagyon mulatságos volt! Tényleg! Az ételek többsége finom volt, egyedül a glutén és cukormentes citromtorta volt teljesen íztelen. Sem a habnak, sem az eperlekvárnak, sem a tésztának nem volt semmi íze, egyedül a rászort áfonya mentette meg ezt a desszertet. A borsó leves tartalmas volt, a padlizsánkrém nagyon jól lett elkészítve (picit talán több kenyér dukált volna ekkora adaghoz). A főételek abszolút rendben voltak, a szűzderék omlós és jól fűszerezett, hozzá ez a vargányapaprikás és rösztliburgonya kiváló összhangban volt egymással. A menyasszonyom által kért kacsás tészta is rendkívül ízletes volt. A végét megfejelendő Vakvarjú somlói pedig egyenesen Isteni volt! Kérem, még egyszer, ne vegyék sértésnek a kritikáimat! Átlagos vendég vagyok, átlagos észrevételekkel, és mivel kedvelt éttermeim közés sorolom a Vakvarjút, szívesen visszatérek, hogy újra kipróbáljam magas színvonalú ételeiket!
Pál Tamás - Thursday 21/06/2018

"Gyönyörű környezet"

3.5
food: 4 service: 3 ambience: 3
Nem volt teltház és viszonylag sok felszolgáló volt, azonban a bennünket kiszolgáló nem volt túl lelkes. Az ételek jól néztek ki és finomak is voltak, bár a kacsa kissé paradicsomosra sikeredett. Összességében elégedetten távoztunk :)
Szani - Thursday 21/06/2018

"Vacsora a "csonakhazban""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes kornyezet,kivalo etelek, figyelmes kiszolgalas! Visszajovunk!
Agnes - Thursday 21/06/2018

"A legszebb Vakvarjú élmény"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű a hely, szerencsénkre a terasz szélén kaptunk asztalt, közvetlenül a Duna partján. Sokan voltak, van még egy minimális zavar a személyzetnél de szerintem ez teljesen normális így az elején, pláne egy Dining City menüs héten. Vacsora közben egy hattyú család valamint egy népes kacsa család is a parton múlatta az idejét, a legszebb látványt mégis a szürke gém esti vadászata adta. Csodás aláfestése volt az egyébként elsőosztályú vacsorának. Bitang sűrű gulyás, tökéletes, omlós szűz és életem somlói galuskája. A Vakvarjú továbbra is az ár-érték arány bajnoka. Így tovább. Legközelebb naplementére jövünk.
Jankovics Árpád - Thursday 21/06/2018

"Vélemény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel mennyisége, minősége, és a tálalás is kiváló volt. Sajnos a limonádé nem tükrözte ezt a szinvonalat, gyengére sikeredett. A jó benyomást nem rontotta le ez az apró baki.
Szabó Sándor - Thursday 21/06/2018

"Szuper hely "

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a környezet nagyon szép, hangulatos. Sajnos a pincérre sokat kellett várni, mire felvette az italrendelest, és az étlapon szerepelt literes sört nem is lehetett kérni. A gulyáslevesnel nem is kérdezték hogy erőspaprikát kérünk e, külön kellett szólni, a pincért ismét vadászni kellett. Lehet hogy az eldugott részeken nem figyelnek annyira, nem tudom. Összességében jól éreztük magunkat, biztosan vissza fogunk menni, adunk még esélyt a pincérnek.
Tünde - Thursday 21/06/2018

"Tökéletes nyári este :-)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy újabb nagyszerű Vakvarjú étterem ez is, remek kialakítással, egy csónakház átépítésével, tágas belső térrel, széles külső terasszal, gyerekjátszó sarokkal. Végre nemcsak a Rómain lehet már nyáron kiülni, és egy jót enni. Telt ház volt az érkezésükkor, és előre szólak, hogy hosszabb lesz a kiszolgálás. A kiszolgálás színvonala, a pincérek hozzáállása remek volt egész este, kedvesen, jó humorral kezelték a helyzetet. Az ételek ízletesek, bőségesek voltak, és ami fontos, hogy nagy választék volt a szűkített menü ellenére. Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálják ki, főleg egy szép csendes nyári estén, nem fognak csalódni :-) Talán a szúnyogokból volt több a kelleténél, és erre mi városlakók nem készültünk fel, de legközelebb odafigyelünk :-)
Peter - Thursday 21/06/2018

"Ajánlom!"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Végre nem Köjál-mintákat kaptam kóstolóba,hanem laktató,emberes adagokat. Ráadásul minden fogás kifogástalan,nagyon finom volt!
Jaklin Ferenc Ádám - Wednesday 20/06/2018

"Kezdeti nehézségek"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Látszik, hogy most nyílt az étterem, és nincs kialakulva a rendszer. Közel 1 órát vártunk, és ekkor a főételt akarták kihozni az előétel helyett. Cserébe a fröccs fogyasztásunkat ajándékba kaptuk. Lesz ez még jobb. A kihozott ételekkel viszont meg voltunk elégedve ízre és mennyiségre is.
Csaba - Wednesday 20/06/2018

"Kellemes este"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálók és a konyha még kicsit szétszórtak voltak (nemrég nyitottak és közel teltház volt), ami minket nem igazán érintett, de a mellettünk ülő 4 fős társaság egyik fogást se kapta meg egyszerre. Az ételek finomak, de felejthetők. Ennyi pénzért (sőt, kevesebbért) ettünk már jobbat. A hely nagyon bájos, kellemes volt a hangulat. A számla sem stimmelt elsőre, de nem feltételezünk szándékosságot, csak ez esetben is a figyelmetlenséget.
H.Á. - Wednesday 20/06/2018

"Dupla szervizdíj"

2.3
food: 3 service: 3 ambience: 1
Az étterem és az étel rendben volt, a fizetésnél volt egy kis problémám. Megkérdeztem, hogy ugye jól tudom a szervizdíj már benne van a számla összegében. A válasz: igen, de a borravaló nem. Nem akartam cirkuszolni, ezért így kétszer adtam borravalót. A szervíz az amit a pincér ad nekem amikor ellát és kihozza az ételt. Szerintük a szervíz többek között a főnöké. Miért adnék én a főnöknek pénzt? Ez egy lehúzás. Az árak már így sem olcsók, a szervízdíj és az extra borravaló nem segíti ezt...
Hódi Jenő - Wednesday 20/06/2018

"Príma konyha, csodás környzet"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Gyöngyszem a Dunaparton
Horváth Gábor - Wednesday 20/06/2018

"VakVarjú Csónakház"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
Imre - Wednesday 20/06/2018

"Varjú-élmény a javából!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Csónakház is hozza a többi VakVarjúból megszokott minőséget! Finom ételek, kedves kiszolgálás, szuper-nyugis környezet! Káááárrr lenne kihagyni! :)
Tóth Gergely - Wednesday 20/06/2018

"Gyönyörű hely, bántóan gyenge kiszolgálás"

3.3
food: 4 service: 1 ambience: 5
Gyönyörű elhelyezkedés, minőségi belső, amatőr kiszolgálás.
Zoltán - Wednesday 20/06/2018

"Gyönyörű az étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, finom ételekkel.
Enci - Wednesday 20/06/2018

"Vak Varjú"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves, figyelmes személyzet! A Tőlük megszokott, elvárható ízorgia! Nagyon hangulatos a benti és a kinti környezet is! Köszönjük!
Béres Ádám - Tuesday 19/06/2018

"Hangulatos Vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, tetszik hogy gyerekbarát. Finomat ettünk és nem kis adagot.
Melinda - Tuesday 19/06/2018

"VakVarjú, VendégLátás"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Egy nagyon hangulatos helyen, közvetlen, figyelmes személyzettel, finom ételekkel és bőséges adagokkal hálálta meg az étterem a bizalmunkat, hogy náluk ebédeltünk. Az előételt követően már tudtuk, hogy küzdelem lesz a maradék két fogás elfogyasztása, köszönhetően az étel mennyiségének. A mennyiség mellé kiváló minőség is párosult. Egyedül a desszert miatt adtam "csak" 4,5 csillagot a konyhának, mert más ízvilágot képviselt, mint amire én számítottam, de a minőségre ott sem lehetett panasz. A személyzet folyamatosan figyelt ránk, minden fogásnál megkérdezték mennyire voltunk elégedettek, amikor látták, hogy nehezebben birkózunk meg az adagokkal, érdeklődtek, hogy mennyi idő múlva hozzák a desszertet, nem kellett kapkodnunk. Fontos megemlíteni a panorámát is, a vízpart és a természet közelsége, a fent leírtakkal együtt, arra sarkalt, hogy még ott helyben újabb asztalt foglaljunk egy későbbi időpontra.
Szaniszló Máté - Tuesday 19/06/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás fantasztikus volt!!!Az ételek pedig finomak!
Pál Adrienn - Tuesday 19/06/2018

"Jó az új Varjú."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
!
Gábor - Tuesday 19/06/2018