Reviews


4.4

(86 Recensies)


food

4.3

service

4.4

ambience

4.5

"Kellemes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes pizza, kiváló forralt bor, finom csiga, otthonos hangulat
Deli Andrea - Saturday 31/10/2020

"Tökéletes volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, kiváló kiszolgálás, egyik kedvenc helyem lett!
Vedres Dóra - Monday 19/10/2020

"Paletta diningcity"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt, hangulatos, finom, figyelmes, köszönöm!
Kiss Anita - Friday 16/10/2020

"Paletta ertekeles"

4.2
food: 5 service: 2 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak és a hely is hangulatos,fantasztikusan éreztük magunkat. Guszta az ételek tálalása,csodálatosan az izkombinaciok :) A kiszolgálás néha akadozott és voltak bakik a személyzet részéről.Tobbszor szólni kellett,hogy hozzák ki az italokat például. Összességében nagyon jó elmen,szívesen visszatérünk majd :)
Kispal Dora - Thursday 15/10/2020

"Várakozás"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 4
Egy órát kellett várni az előételre.
Nezenbo Nezenbo - Thursday 15/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom!
Ildi - Sunday 11/10/2020

"Paletta"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Szuper ízvilág!
P L - Saturday 10/10/2020

"Tökéles ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mikor megérkeztünk a hely zsúfolásig volt, egy szalvétát nem lehetett volna leejteni a külső részen is sokan ültek. A pincérek udavariasak voltak és nyugodtak, nagyon jól kezelték a helyzetet. Az igaz, hogy várni kellett a megszokottnál többet, de szerintem így is túlteljesítették nagyon sok hely kiszolgálását. Hatalmas pirospont. Az ételek finomak voltak, mondhatni tökéletesek. Minden egyes falat tökéletes. Az ízek összeértek. Minden falatnak íze volt. Nem volt sóval vagy cukorral elfedve, nem volt oda égetve, nem volt kiszárítva. Egyszerűen tökéletes volt. A hely kedves, csendes, jó beszélgetős vacsi helyszíne, minden felesleges csicsa nélkül, kellemes desgin.
Tóth Áron - Saturday 10/10/2020

"Finom volt minden"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jót ettünk, köszönet a figyelmességért
Endre - Monday 16/03/2020

"Finom, de kis adagok"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Csalódás volt, hogy az előre meghirdetett fogásokból több elfogyott - tulajdonkèppen 2 előétel közül lehetett csak választani. (Ezért adtam csak 3*-ot) A választott ételek nagyon finomak voltak, viszont az adagokat keveseltük. A borok nagyon finomak voltak.
Engel Zsófia - Sunday 15/03/2020

"Sós nem sós🤦‍♀️😂"

2.2
food: 0 service: 2 ambience: 4
Nem voltak azok az ételek amik fel voltak tűntetve, nem voltak olyan italok amik az Itallapon voltak, ami nem baj csak ajánlotta a hölgy az ital lapjukat.. az ételek az én ízlésemnek sósak voltak/ vagy harmónia helyett a romlott ízvilagot takarták! Nem volt harmónia, sem íz csak só.. az viszont jó sok! Természetesen én azt is megértem, hogy a tulajnak ilyen az ízlése.. bár azt gondolom érdemes lenne figyelni az igényeket.. Az ötlet szerintem jó! Kivitelezés nulla!!!
Tánczos Dóra - Sunday 15/03/2020

"Hiányos menü, jó ételek"

3.2
food: 3 service: 2 ambience: 3
A hely hangulatos, otthonos. A felszolgált ételek (főleg az elő- és főétel ) kifogástalan, és különleges. DE Egy fix menüt ajánló étteremhéten, ahol éppen a meghirdetett menü alapján választ az ember éttermet, elfogadhatatlannak tartom, hogy a meghirdetett 3 előétel közül egy (és a legkülönlegesebb), a főételek közül szintén 3 vagy 4 (köztük ismét a legkülönlegesebbek) nincsenek. Amit helyette választottunk, nagyon jó volt egyébként. A desszertekről: a meghirdetett édesség egyáltalán nem volt, 2 torta szelet közül lehetett választani. Nem volt rossz, de egy egyszerű cukrászdában sem esett volna rájuk a választásom, sima piskóta-krém kombinációs tortaszeletek. Összességében az elfogyasztott ételek nagyon jók voltak, a felszolgáló unott és semmilyen, amúgy az étterem hangulatos. Viszont ha ez a (hiányos) menü lett volna előre meghirdetve, nem ide mentünk volna.
Zita - Sunday 15/03/2020

"Csalódás"

2.5
food: 2 service: 2 ambience: 3
Ebédelni érkeztünk, az étlap átnézésénél a felszolgáló tájékoztatott, hogy az előételek közül a kacsa forralt bor, a főételek közül pedig a keszthelyi tokhal, római saláta és egyféle pizza elfogyott, mert nagyon finom volt. (Ez kicsit érthetetlen már ebédidőben, mindenki repetát kért aki már délben megérkezett?) A desszertek közül pedig egyiket sem tudták felszolgálni ami az étlapon szerepelt, helyette másik két alternatívával készültek. A maradék ételek közül amiket rendelhettünk egyedül a főételek voltak viszonylag ízletesek. Fizetéskor a felszolgáló arròl tájékoztatott, hogy a szervízdíj nincs benne az árban, az étteremhét honlapja szerint viszont igen. Összességében nagy csalódás és pénzkidobás volt az ebéd. Érthetetlen számomra a 4900 ft-os dining city csillagos kategória, sokkal profibb kiszolgálásban, felhozatalban, ételekben volt részünk a korábbi 4900, sőt 3900 ft kategóriás foglalásaink során.
Ildikó - Sunday 15/03/2020

"Este"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Minden rendben volt.
Tóth Sándor - Saturday 14/03/2020

"Vacsora baráti társasággal"

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 4
Baráti társasággal 7-en voltunk, kicsit zsúfolt volt az étterem és sokáig vártunk az előételre. Az ételek finomak, csak a neveik indokolatlanul "mesések" voltak, alig lehetett kitalálni, hogy mit takarnak, így néha meglepődtünk.
Sára - Thursday 12/03/2020

"Semmi extra"

3.0
food: 3 service: 2 ambience: 4
A kiszolgálás sok kívánnivalót hagyott maga után, sokat kellett várni, nem azt hozták amit kértünk. Az étlapon szereplő italok és a tényleges kínálat nem voltak összhangban.
Étteremhét-látogató - Thursday 12/03/2020

"Fenomenális hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó hely. Hibátlan ételek, finom borok, remek kiszolgálás.
Hanca - Wednesday 11/03/2020

"Bisztohangulat"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Étteremhét keretében, de nem először jártunk a Palettában. A személyzet nagyon kedves volt, a tulajdonos a helyszínen figyelt mindenre, de nem volt zavaró a jelenléte. Az ételek hozták a szokásos jó színvonalat mind mennyiségben, mind minőségben. Korrekt ételek, laza bisztróhangulat. A fogások leírása jóval izgalmasabb volt, mint ami érkezett. Az elő és főételek rendben voltak, a desszertektől azonban é jóval többet vártam a leírás alapján. A kacsalevest és a rántott húst tudom ajánlani. Jó ötlet a borcsomag választék és finom volt a kávé.
Krisztina - Wednesday 11/03/2020

"Ízletes, kellemes, nem kommersz!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az Étterem Hét és nőnap lévén gyakorlatilag teltházas volt az étterem, ez egy icipicit kellemetlen volt, de ottlétünk ideje alatt voltak távozó asztalok, így szellősebb lett. A tyúkhúsleves teljesen házi ízvilágú és finom volt. Remekül választottunk amikor a Kacsaduót rendeltük főételnek, ez nem pusztán egy étel volt, de valódi íz, textúra és formai élmény, egyetlen szó írja le: remek. Egyikünk túrógombócot kért desszertnek, ebben sem volt hiba, lágy, kellemes íz. A másik desszert rizlinges almatorta: végre egy almás sütemény, ami nem agyoncukrozott, valódi alma ízélményt ad kellemes tésztával és fahéjas tejszín (?) fedőréteggel. Jól éreztük magunkat, a felszolgálók kedvesek, az ételek nagyon jó időben, ütemezésben érkeztek. A hely hangulatos, tiszta. Egyetlen pici építő jellegű kritika: a cappucino biztosan tud tökéletes is lenni, most csak jó volt.
B.Tünde - Wednesday 11/03/2020

""

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
Minden nagyon finom lett volna, de hideg volt!!! A kacsás főételben alig volt köret. Tyúkhúsleves, rántott hús nagyon jó volt. Édességek izgalmasak voltak és egyik sem volt túl édes. A számlázást elronották. Az Étteremhét oldalán azt írták, hogy az ár szervízdíjjal értendő, a pincér ellenkező felvilágosítást adott.
Mónika - Monday 09/03/2020

"Paletta"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Az étterem csalódás volt. Sok mindent nem tudtak hozni a menüből, amit kaptunk, az is inkább közepesnek volt nevezhető főleg az emelt árhoz képest.
Eszter - Monday 09/03/2020

"dining city"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
Nagyon kellemes enteriőr mellett összességében finomak voltak az ételek. Az adagok nagyok ,az ízek nem túl különlegesek.
Lábodi Andrea - Monday 09/03/2020

"🤩"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulatos, a dolgozók nagyon szívélyesek és mindenben segítenek. Az ételek kiválóak, ajánlom a rántott korosajtot és a négysajtos pizzát...mennyei. Legközelebb is szívesen megyünk.☺️
Diána - Saturday 07/03/2020

"Valentin napi vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden fantasztikus volt!
Dóri - Saturday 15/02/2020

"Balatoni hangulat a város szívében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek pompásak, a kiszolgálás udvarias, az étterem a balatoni hangulatot idéz.
Nagy Ágota - Sunday 31/03/2019

"Kellemes este"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes estét töltöttünk itt. A kiszolgálás kicsit akadozott, de semmi vészes. Az ételek között voltak nagyon finomak és közepesek is, prémium kategóriás étteremként egy kicsit többet vártam.
Manuéla - Tuesday 26/03/2019

"Többet vártam,mint amit kaptam."

3.0
food: 2 service: 3 ambience: 4
Mérhetetlenül kicsi adagok.A konyha, kiszolgálás lassú,az ételek nem az étlapnak megfelelően elkészítve.Langyos levesek,hiányzik ez az,pótolva mással.Összességében számomra nagy csalódás,nem ajánlom az éttermet senkinek.
József - Monday 25/03/2019

"Paletta"

3.2
food: 2 service: 3 ambience: 3
Negativum: Nem lehetett kartyaval fizetni, amit erkezeskor kozoltek. A menun szereplo etelek kozul volt, ami nem volt elerheto. Pozitivum: Kiszolgalas, hangulat
Nagy Orsolya - Monday 25/03/2019

"Nagy csalódás"

2.2
food: 0 service: 3 ambience: 3
Nagy reményekkel tértünk be ebédelni, de sajnos sorozatos csalódások értek, jeges teát jég nélkül kaptunk, a levesek hidegek voltak, feleségem ott is hagyta az övéét, a főételek,melyekre az előételek után nagyjából 30 percet kellett várni kisadagúak voltak, illetve hiányoztak köret részletek/hozzávalók,amik csak az étlapon szerepeltek, így még az adag laktatósága sem volt meg, ezt tetézte a koszos evőeszközök, melyeket a desszerthez kaptunk, illteve úszó tojássárgája darabok a madártejen és tojáshéj darabok. Az pedig, hogy se bankkártyával, se SZÉP-kártyával nem lehet fizetni 2019-ben szánalmas.Soha többet ide.
Csalódott vendég - Monday 25/03/2019

"Hangulatos ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Korábban nem jártunk még a Palettában, nagyon kellemes meglepetés volt, érdekes ízekkel és kellemes hangulattal, profi kiszolgálással
Illés Melinda - Monday 25/03/2019

"Legrosszabb budapesti étterem élményem"

1.8
food: 0 service: 4 ambience: 1
Eső ránézésére az étterem, illetve a menü is ígéretes volt, de itt meg is állt a tudomány. Az újhullámos kávézók, street food étkezdék után, úgy tűnik az éttermeket is elérte az "ezt én is meg tudom csinálni" szemlélet és boldog-boldogtalan azt hiszi, hogy azért mert feltüntet egy-egy különlegesebbnek tűnő hozzávalót, ő már szakács lesz. Az egy dolog, hogy 50 percet vártunk az előételre, majd 30 percet a főételre, de a szomszéd kocsma melegszendvicsével jobban jártunk volna. A csirkemáj tocsogott a zsírban és ízetlen volt, mint az állítólagos külön válogatott sajtokból álló desszert tál, a vegán virsliről nem is beszélve. Az utóbbi két ételnél egy Tesco bevásárlás alkalmával jobb alapanyagokhoz jutottam volna, mint amit a Palettában kaptam. Az After8 tortára dobott jégkocka volt a mélypont , ami 5 másodperc alatt eláztatta a tortát. A fénypont viszont a "szakács" volt, aki ahelyett hogy a konyhában készítette volna az ételeket, kint próbált a vendégekkel beszélgetni, többnyire valamelyik haverjával múlatni az időt; mindezt nagyjából szakmunkás dekoltázzsal.
Szilvia - Sunday 24/03/2019

"Első vendég"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Amint látszik az értékelésemből, a kiszolgálás nagyon udvarias, kedves, törődős volt. Az ételek finomak voltak, bár a húsleveshez tartozó velő (pirítóssal) nem volt elég forró. A tálalás nagyon tetszett, az adagok mennyisége szintén. Ami viszont nem tetszett: a konyha lassan dolgozott. Amikor leadtuk a rendelésünket, még csak mi voltuk az étteremben, ennek ellenére az előételre is sokat kellett várni. Lehet, hogy a konyhában volt valami gond, mert a pincér szegény többször jött mentegetőzni a várakozás miatt. Ezzel együtt finom volt minden és jól is laktunk. Valószínű visszatérünk.
Lingauer Jánosné - Sunday 24/03/2019

"Étteremhét"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étteremhét keretében foglaltunk asztalt, 4 fő részére, szombati vacsorára. A hely világos, tiszta, modern, kicsit zsúfoltnak tűnik... A kiszolgálás nagyon barátságos, szakszerű, de vagy a konyhában, vagy a felszolgálásban van a szűk keresztmetszet, voltak nagyobb szünetek. Az italkínálat szuper volt, főleg a borválogatások tetszettek. Az előételnek rendelt csirkemájbefőtt az összes marinált zöldséggel finom volt, de a zsír lehetett volna dermedtebb! A levesek közül a medvehagymakrém langyos volt, a húsleves ízes, de mindkettőben egy kicsot több “betét” elférne. Főételként a rántott hús és az ököruszály hozott szinte tökéletest, a mangalicatarja nagyon kicsi volt, hasonlóan a kacsaduóhoz, és utóbbi mellbőre sűlhetett volna még! A köretekből a töltött karalábé csalódás volt. Desszertben viszont csodálatosat hoztak, mind az after8 torta, mind a madártej vonatkozásában! Az ár-értékarány, az étteremhét miatt volt egálban, amúgy szerintem kicsit borul az ár irányába.
Zoltán - Sunday 24/03/2019

"Paletta értékelés"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás jó volt, kedvesek, gyorsak a pincérek. A hely egyszerű, de hangulatos. Az előétel (ázsiai dödölle) és a csokitorta nagyon jó volt, az főételek korrektek, jól elkészítve, de kissé több íz, kreativitás is elfért volna. Összességében egy kellemes bisztró a város szívében.
Báger Milán - Sunday 24/03/2019

"Szuper!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, az ételek, a borok, bármikor visszatérnénk!
Nagy Viràg - Sunday 24/03/2019

"Szuper gasztro"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazi gasztroelmeny minden fogas, otletes, egyedi es a borok... messze a legjobb ahol iden jartunk, siman korozi a belvarosi nyertes etteremeket. Csaladias hangulat, a kiszolgalas is szuper.
Sziszi - Sunday 24/03/2019

"Kellemes bisztró "

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 4
Akadozó, de udvarias kiszolgálás, néhány elemi hibával. Ötletes, de a kozepszerunel alig valamivel jobb ételek, hangulatos belső tér, szeles balatoni bor kínálat. Ideális kellemes kora esti borozgatáshoz, de nem a kiemelkedő gasztronómiai élményért járnak ide az emberek.
Molnár Erik - Saturday 23/03/2019

"Finom ételek, lassú kiszolgálás"

2.8
food: 4 service: 2 ambience: 2
A felszolgálás elég lassú volt, kb. 1 órát vártunk a főételre. Az ételek finomak voltak, de az adagok túl kicsik, így mikor távoztunk még mindig éhesek voltunk és ahhoz képest hogy mekkora adagot kaptunk az ár túl magas volt. A végén pedig még az is kiderült hogy kártyával nem lehet fizetni és el se köszöntek tőlünk.
Aletta Borsos - Saturday 23/03/2019

"Érdekes ízek "

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Nagyon jó volt az étterem, finomak voltak az ételek különlegesek is voltak az ízek, viszont lehetne egy picit nagyobb a hely. A bankkártyás fizetés lehetőségét hiányoltam
Lénárt Péter - Saturday 23/03/2019

"Fantasztikus élmény volt "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételek, nagyon hangulatos hely, roppant előzékeny és kedves kiszolgálás
Laci - Friday 22/03/2019

"Szuper ételek, kellemes hely"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kicsit sokat vártunk az ételekre, de kárpótolt minket az eredmény. Kedves kiszolgálás - külön köszönjük, hogy a tulajdonos úr személyesen foglalkozott a vendégekkel, mesélt az ételekről. A sajttál verhetetlen kéksajtját és kecskesajtját mindenkinek ajánlom!
Dóra - Friday 22/03/2019

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
A leves mellé szánt kiegészítő sajnos nálunk lemaradt, ezen kívül viszont elégedettek voltunk, a kiszolgálás extra kedves.
Szabó Imre - Friday 22/03/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon finom fogások, kellemes környezet.
NVK - Thursday 21/03/2019

"Kellemes, jó hangulatú, kedves hely finom ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A finom ételek közül is kiemelkedett a surf és turf harcsa.
János - Thursday 21/03/2019

"Vendéglátásból jeles"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kiszolgálás, vendéggel kommunikálás 5*. A leves istenien készült a kagylóval! A borsor jó ötlet volt!
Anikó - Thursday 21/03/2019

"Nem ezt vártuk "

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 3
Rendkívül lassú kiszolgálás, kis adagok, női baráti vacsora, mindenki éhes maradt 3 fogás után!
Beatrix - Thursday 21/03/2019

"Kedves személyzet"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
A személyzet nagyon előzékeny és kedves volt, maga hely is hangulatos. Az ételek finomak voltak, de maradandó élményt nem nyújtottak. Egyszer jó volt, de legközelebb inkább másik éttermet választok.
Nyemcsok Máté - Wednesday 20/03/2019

"Balatoni csavar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek ötletesek és finomak, különösen a medvehagyma krémleves volt szuper. A borok jó minőségűek és jók a borválogatások is. Külön plusz pont, hogy a tulajdonos személyesen üdvözölt mindenkit és a saját boraikat szolgálják fel. Mindenképp megéri elmenni ide, csak ajánlani tudom.
Horváth Dániel - Wednesday 20/03/2019

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet végtelenül kedves, a hangulat barátságos, az ételek és a borok pedig nagyon finomak! Kiváló gasztro élményt nyújt, mindenkinek jó szívvel ajánlom! :)
Vivien - Wednesday 20/03/2019

"Extra kiszolgálás, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes, hozzáértő kiszolgálás, finom ételek - jól éreztük magunkat.
Krisztina - Tuesday 19/03/2019

"Hangulatos, kiemelkedő vacsora, szuper kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos, kiemelkedő vacsora, szuper kiszolgálás
Orsi - Tuesday 19/03/2019

"Csillagos ötös!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, kiváló hangulat, remek ételek! Rendkívül rugalmasak, maximálisan meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudjuk az éttermet!
B.R. - Tuesday 19/03/2019

"Szuper ételek, kedves kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomakat ettünk, és a kiszolgálás is udvarias volt. Az étterem nagyon jó helyen van, teljesen elfelejti az ember, hogy Budapesten van.
M - Monday 15/10/2018

"Klassz hely"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Klassz kis hely, jól éreztük magunkat, finomakat ettünk, kedves volt a kiszolgálás.
TR - Monday 15/10/2018

""

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Udvarias, előzékeny kiszolgálás, nagyon jó konyha. Talán kicsit lassabb volt a felszolgálás. Ami pozitivum volt, hogy külön odafigyeltek, hogy jeleztük előre, hogy egy főnek tejmentes diéta kell, ezt külön köszönjük.
Ilona - Monday 15/10/2018

"Delicious!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Great food and fantastic service with a smile! Informed and knowledgeable staff especially regarding the wine recommendations to pair with the food.
Paul - Monday 15/10/2018

"Finom,de kevés"

3.2
food: 3 service: 3 ambience: 3
A felszolgált ételek ízletesek voltak, de annyira kicsi adagok,hogy a három fogás után éhesen távoztunk az étteremből.
Rocska Edina - Monday 15/10/2018

"lesz még jobb..."

3.0
food: 4 service: 2 ambience: 2
Ígéretes színvonalú konyha, a borok közepesek a kiszolgálás változó (a jó és a csapnivaló között ingadozik.)
angyalosi laszlo - Monday 15/10/2018

"Paletta"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Az ételek és a borok is nagyon finomak voltak!
Annamária - Monday 15/10/2018

"Kimagasló élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bátran merem mondani, hogy az egyik legjobb éttermi élményünk volt a Paletta, pedig számos helyen megfordultunk már. Mind az ételek, mind a kiszolgálás kifogástalan volt, a hangulat barátságos és közvetlen. Ilyen egy igazán jó, emlékezetes étterem! Remekül éreztük magunkat, nagyon köszönjük!
Réka - Monday 15/10/2018

"Szuper"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Szuper, különleges ételek, figyelmes kiszolgálás! Csak ajanlani tudom!
Homoki Anita - Monday 15/10/2018

"Paletta ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
Fodor Imre - Sunday 14/10/2018

"Recommendation"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Delicious food, wines, good spirit, great service
Szitas Judit - Sunday 14/10/2018

"A perfect night @Paletta"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
Németh Hanna - Saturday 13/10/2018

"Hangulatos kis hely!"

4.3
food: 4 service: 3 ambience: 5
Finom ételek egy hangulatos helyen.
Böbe - Saturday 13/10/2018

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tokeletes, a borok, a bisztro hangulat, a kedvesseg, es minden finom volt!
Szilvi - Saturday 13/10/2018

"Hangulat"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó hangulat, kis hely. Az előételek közül a cékla rizotto nagyon finom és különleges volt. A pontyos ramenben a hal nagyon finom volt, de a levesben én a másfajta ízesítést szeretem. A kacsa tőkéletes és szép volt. a fogas finom volt, és gondolom koncepció volt, hogy minden fehér, de valami izgalmas szín és íz még lehet jöhetett volna. A csoki sorbet is finom volt, hozta a kötelezőt. A desszertnek a sajttál fenomenális volt, a birs alma is:) Jó nagy adag.
B. Márk - Saturday 13/10/2018

"Nagyon kellemes hely, isteni ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, igazi kis ékszerdoboz Ferencvárosban. A kiszolggálás nagyon kedves és figyelmes volt. Előételnek a rament és a tokhalat választottuk, főételként kacsa és mangalica, majd pedig desszertként a mézes sütit és a csoki sorbet. Az ételek előtt kaptunk kovászos kenyeret is, amiből ha lehet vittem volna haza egy veknivel :-) A ramen mennyei volt a füstölt hal ízesítéssel, a kacsa omlós puha a mézes süti pedig egy szicíliai álom volt (visszhaozta a nyári utazásunkat) pisztácával és az átgondolt granitával. Mindenkinek nagyon ajánlom!
Monika - Saturday 13/10/2018

"Kellemes, kedves"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon jó kiszolgálás, jó hangulat, kicsit szűkös tér (jó időben biztos jobb a terasz miatt), finom borok, ízletes ételek
Zsolt Udvarhelyi - Saturday 13/10/2018

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes kornyezet, kedves kiszolgalas, finom etelek.
Mészáros Adrienn - Saturday 13/10/2018

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tompa utcai sétálós-kiülős környékhez remekül passzoló, hangulatos étterem. Ha már balatoni gyökerek, halat próbáltam: a ramen is (bár a chili szerintem nem volt érezhető), és a fogas is (sosem ettem még halat szalonnával) kiváló.
Morár István - Saturday 13/10/2018

"Kellemes vacsora"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételek, barátságos kiszolgálással. Egyedül a szomszédos asztalok közelsége volt egy picit zavaró.
Papp Gyöngyi - Friday 12/10/2018

"Tökéletes bisztró"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, a fogadtatás, a kiszolgálás, az ételek és italok! Plusz pont, hogy kutyabarát, így legközelebb már őt is visszük!
Izsó Eszter - Friday 12/10/2018

"Meglepő és finom"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
6-an mentünk vacsorázni az étteremhét keretein belül ebbe az étterembe. Az ételek nem a megszokott ízvilágot adták, de pont ettől voltak különlegesek. Például nekem nagyon ízlett a füstölt ponty ramen, a páromnak annyira nem, de ezzel sokan így lehetnek. A kiszolgálás nagyon jó volt, és a hangulat is. Nagyon jól éreztük magunkat. Volt az ételek mellé több féle borválogatás is, azokkal is elégedettek voltunk, de a szörpök is nagyon jók voltak. Köszönjük!
Izsó Péter - Friday 12/10/2018

"Hangulatos hely"

3.2
food: 3 service: 1 ambience: 4
Az étel jó volt, itt-ott kis hibákkal (pl. a bab nem volt eléggé megfőve)A kiszolgálással viszont nem voltam annyira megelégedve. Mert bár nagyon kedves és közvetlen a csapat, de ez nem feledteti azt, hogy a desszertre több, mint húsz percet kellett várni. Az pedig, hogy a rendeléseket nem írják fel, hanem csak megjegyzik, kedves ötlet, de ennek köszönhetően az ottlétünk alatt többen reklamáltak, hogy elfelejtették kihozni nekik a rendelt italokat. Én javasolnám inkább, hogy írják fel, ki mit rendelt, ezzel elkerülhetők a hasonló kellemetlenségek.
Pásztor László - Friday 12/10/2018

"Nagyon finom volt minden, maga az étterem azért nem olyan elegáns"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Az ételek és a kiszolgálás tökéletes volt, a hely hangulatos, de korántsem olyan elegáns, mint azt az árai mutatták! A két órás időintervallum kevésnek bizonyult, épp hogy végig tudtuk enni a menüsort.
Vera - Thursday 11/10/2018

"Remek hely!"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Remek volt az étel! Különleges halak, különlegesen elkészítve. Kifejezetten tetszett, hogy ajánlottak külön borösszeállítást a menühöz!
Ignácz Gergely - Thursday 11/10/2018

"keddi hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú bisztró, a tulajdonos maga is felszolgál, nagyon kedvesen elmondja az étel összetevőit, származását. Remek alapanyagok, idény jelleggel összeállítva. Finom érzékkel egyszerű, de igazán nagyszerű ízek! a borcsomagoknak kifejezetten örültünk, remek ötlet. Korábban is jártam már az étteremben, de most sem csalódtam és biztosan visszatérek. Számomra a gasztronómia és a vendéglátás ilyen színvonalon kezdődik
Mónika - Wednesday 10/10/2018

"Csodás ételek, hangulatos helyszín"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermet egy barátunk ajánlotta, és egyáltalán nem csalódtunk benne! Az ételek csodásak voltak, a 7 fős társaságunk nagyjából mindenből rendelt, ami az étlapon található, de nem tudnánk kiemelni egyet sem közülük. A kiszolgálás nagyon barátságos, és látszik, hogy őszintén érdekli a felszolgálókat a véleményünk az ételről. Csak ajánlani tudom!
Makkai Bianka - Wednesday 10/10/2018

"csodás este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás és vendégszeretet maximális.
Fruzsi - Wednesday 10/10/2018

"Paletta értékékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú étterem, udvarias személyzettel és tulajdonossal. A vendég minden kívánságát figyelik a kiszolgálás alatt. A tulajdonos minden fogás után megkérdezte, ízlett-e az étel. Az ételek rendkívül ízletesek voltak. Csak ajánlani tudom!
dr. Hegyesi Etelka - Wednesday 10/10/2018

"Mindenkinek ki kell próbálnia!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves, figyelmes személyzet, isteni finom ételek. Kellemes hangulat. Köszönjük a csapatnak a remek estét! :)
Pasqualetti Krisztina - Wednesday 10/10/2018

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek. A kiszolgálás tökéletes. Nem túl nyomulósak de ha szükség van rájuk már ott is vannak melletted. Az étterem hangulata is szuper.
Kiss Margó - Wednesday 10/10/2018

"Rendkívül magabiztos konyha"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
6 fős társasággal vacsoráztunk, remek este volt! A kiszolgálás a bizalmaskodás határát épphogy nem túllépve kedves és közvetlen volt, az ételek pedig kimagaslóak, a saját 3 fogásom mindegyikével maximálisan meg voltam elégedve, a füstölt ponty "ramen" kimondottan zseniális volt. Egyetlen, építő kritika: a borokat érdemes asztali borhűtőben szervírozni, mert elég meleg volt az étteremben. Ezzel együtt gondolkodás nélkül visszammennék!
Zoli - Tuesday 09/10/2018

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem az első, de nem is az utolsó látogatásunk a Palettában. Az ételek, a borok és a kiszolgálás is tökéletes volt. Számunka külön örömöt jelentett, hogy az egyes fogások között volt egy kis szünet - máshol már tapasztaltunk Étteremhéten olyat, hogy futószalagon szolgálták ki a vendégeket, még le sem nyelted az egyik falatot, de már hozták a másikat. Remekül éreztük magunkat, marad a kedvencünk.
Dóra - Tuesday 09/10/2018

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves személyzet, sajnos lassú konyha. Ezt betudtuk annak, hogy frissen készülnek az ételek és teltház volt, de azért már-már túlzás fél órát várni a levesre. A limonádé és a borok is jók voltak. A kacsához kínált répa szenzációsan volt elkészítve! Összességében elegetdettek voltunk mindennel.
Anita - Tuesday 09/10/2018