Grey Goose Restaurant & Bar in Budapest

Grey Goose Restaurant & Bar - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.greygoose.hu

Grey Goose Restaurant & Bar

1051 Budapest, Nádor utca 36.

Grey Goose Restaurant & Bar
Nádor utca 36. , 1051 Budapest

When François Thibault, a cognac maître de chai - ‘cellar master’ - announced that he intended to use his considerable spirits-making skills to create vodka, people in the region were skeptical.Today, Grey Goose is enjoyed around the world. Read on to discover more about this extraordinary journey.
From field to bottle, François Thibault oversees every step in the creation of Grey Goose, from selecting the finest ingredients to designing a process which ensures that their natural characteristics are captured in the final spirit. Grey Goose is distilled only once using a continuous-column distillation process, which ensures the quality of the wheat remains.

The creation of Grey Goose vodka begins with the finest soft winter wheat grown by three local farming cooperatives in the Picardy region of France. Only the highest grade of wheat, 'blé panifiable supérieur'- is selected– the same grade used in the finest French breads and pastries. The wheat is sent to a dedicated mill and distillery, where it is transformed into a high-proof spirit. This wheat spirit is then perfectly blended with spring water from an exclusive well in gensac-la-pallue, in the cognac arrondissement (region), where the water is naturally filtered through limestone.

Our aim is to give more value while respecting the traditions and using the unique expertese and creativity of our team. Therefore, the first Hungarian Greygoose opened its doors on the 12 th of december in 2013. The cocktails we serve are all our own recipes and they are always being improved. Everyone can find something for his or her taste.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Grey Goose Restaurant & Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(153 értékelés)


food

4.4

service

4.6

ambience

4.4

"Péntek 13"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem elhelyezkedéséhez nincs mit fűzni, nagyon jó helyen van. A személyzet kedves és érdeklődő, egy pindurit talán sok is (az amikor minden fogásnál a második falat körül már érdeklődnek, hogy ízlik-e egy kicsit zavaró). Valószínűleg a jelenlegi helyzet miatt a helyen nem voltak sokan, kb. 3 asztalnál voltak csak vendégek. A kiszolgálás meglepően gyors volt: érkezés után hamar jöttek a fogások, ezért a desszert előtt direkt kértünk egy kis szünetet. Az ételek esztétikusak voltak. A fogások finomak voltak. Az adagok mérete éppen jók, egy nagyobb étkű ember lehet hogy éhes maradna. A Mascarpone sajttorta mangós angelina tükörrel nagyon eltalált desszert, viszont a Holland máktorta kissé "nehéz" desszertnek (egy krémes méretű tiszta mák kocka). Összegezve a felszolgálás jó, az ételek finomak, nem rossz hely.
J.Viktor - Tuesday 17/03/2020

"Nagyon elégedett voltam"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finom volt az étel. A kiszolgálás tökéletes volt. A hangulatra rányomta a bélyegét a koronavírus helyzet.
Kéri Kriszta - Tuesday 17/03/2020

"Negatív komment"

2.7
food: 2 service: 4 ambience: 2
Sajnos osszessegeben negatív dolgokról tudok beszámolni. 1, több etelt hidegebb én hozták ki, mint ami elvárt lenne. 2, a főétel adagok elfogadhatónak, de azt alulról súrolják. Izekben sem volt erős a hely, átlagos ételt kaptunk. 3, ami talán a legbosszantóbb volt a hideg ételekben túl az az volt, hogy nagyon közel vannak az asztalok,ezért a halk zene mellett a körülöttünk ülők beszélgetését akaratlanul is végig kellett hallgatni. 10-ből 5.
Zoli - Monday 16/03/2020

"Frekventált hely... a turistáknak."

3.2
food: 3 service: 3 ambience: 3
Összességében kellemes hangulatban távoztunk. A frekventált helyen lévő étteremben (a lemondások miatt) csak három asztalnál ültek, ezért kiemelt figyelmű kiszolgálást kaptunk. Sajnos az ételekre már nem fordítottak ilyen kiemelkedő figyelmet. A levesek víz ízűek voltak (Articsóka krémleves pirított, füstölt lazaccal és Rozmaringos őzragu leves zöldség batonokkal). Az fűszeres tarja fehérboros dijoni mártással kellemes, a Roston sült szűzérmék vörösboros vadgomba raguval, feketecseresznyés burgonyafánkkal már kevésbé volt ízletes (sokat rontott a megítélésén 2 vizes gumiszerű valami, talán gomba?). A desszertnek felszolgált Belga csokoládéhabra tett narancs meg volt hámozva, ami meglepetésként ért az előzőekhez képest. A Mascarpone sajttorta mangós angelina tükörrel szintén meglepetés volt, mert nem hittem volna, hogy egy zselés szeletet készítenek a jobb sorsra érdemes mascarponéból, Ha egy árkategóriával lejjebb lenne, talán elfogadhatóbb lenne.
B.L. - Monday 16/03/2020

"Mindennel elègedettek voltunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ètelek ès a bor is nagyon finomak voltak, a kiszolgàlàs pedig gyors. Igènyes hely, szeretnèk mèg visszajönni.
Kiss Ramóna - Sunday 15/03/2020

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, minden rendben volt.
Ancsa - Sunday 15/03/2020