Small dff81454 e521 4039 8f4b 63c5d636f9c8

Make a Online Reservation

Szentesi wine dinner - On 7th June at 18:30. 26,900 HUF/person Valid until 7 June 2019

SZENTESI WINE DINNER - With special 9-course dinner menu and selected wines restaurant Kobuta awaits its Guests!

Szentesi Dinner menu:
- Asparagus, chervil, clam
  Sauvignon Blanc ’16
- Stuffed and fried paprika with citrus saouce
  Bátyus Diam ’11
- Mangalica horn
  Magyar Fehér Cuvée ’17
- Cherry gyoza, ponzu, katsuobushi
  Kadarka ’17
- Carne de alentejana
  Tihanyi kék ’17
- Pigeon
  Pinot ’16
- Smoked soba pasta
  KF ’15
- Chocolate
  Csóka ’17
- Mango ice cream, elder golden raisin
  Zengő

The price of the menu is 26.900 HUF/person, wines included

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Kobuta japanese restaurant

1134 Budapest, Hegedűs Gyula utca 56.

Kobuta japanese restaurant
Hegedűs Gyula utca 56. , 1134 Budapest

Only a few minutes from Margaret bridge at the Pest side, restaurant Kobuta awaits its guests with unique Japanese dishes and 5-7-9-course dinners.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Kobuta Japanese restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(51 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.6

"gasztronómia felsőfokon"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha egy szóval kellene értékelnem a vacsorát az mondanám: világszínvonalú. Elképesztően felkészült, szívélyes, figyelmes személyzet. Az ételek kombinációja elképesztő volt, olyan fantasztikus ízeket kreáltak, hogy egy élmény volt elfogyasztani őket, köszönöm ezt az élményt, csak így tovább! Külön szeretném kiemelni a kacsamellet és a ramen levest. Ilyen ízvilágot még sehol nem kóstoltam, gratulálok! Visszatérünk még és ajánlani fogom másiknak is. Külön extra pont nálam, hogy a víz és a kávé ingyen van ebből is látszik, hogy az ételekre helyezik a hangsúlyt. Jövünk még.
Irén - Wednesday 27/03/2019

"tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokat hallottam és olvastam már a Kobuta étteremről és Takács Lajosról, főleg a degusztációs menü kapcsán, így az étteremhét kiváló időpont volt arra, hogy kipróbáljam. Azt kell mondanom, hogy teljes mértékben felülmúlták várakozásokat. A fogások kiválóan megkomponáltak és kiegyensúlyozottak voltak, a tálalás különleges és kiemelkedő volt és az adagok kifejezetten bőségesek voltak ahhoz képest, hogy étterem hetes menüsorról volt szó. A személyzet nagyon figyelmes és barátságos, de egyáltalán nem tolakodó. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Gratulálok a csapatnak.
Dia - Wednesday 27/03/2019

"Hihetetlen finom vacsora, ismert és ismeretlen ízek fúziója"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek közül minden első osztályú volt, a kiszolgálás végtelen kedves, de nem tolakodóan. Legszívesebben a másik 2 menüsort is végigkóstoltam volna.
Pálhalmi Orsolya - Wednesday 27/03/2019

"budapesti gyöngyszem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes meglepetés volt az étterem. Kívülről nem is sejti az ember, hogy bent milyen csoda vár rá. Az ételek fantasztikusak. A kiszolgálás első osztályú. Röviden összefoglalva: az "enyhén csúnya külső" egy gyönyörű igazgyöngyöt rejt magában, mind megjelenésben, mind az ízekben és mind a vendéglátásban. Csodálatos este volt.
David - Tuesday 26/03/2019

"kedves és gyors"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már belépésnél egy jó hangulatú, kellemes keleti étteremben találja magát az ember. A kiszolgálás gyors, a pincérek segítőkészek és az étel is nagyon finom. Ajánlom mindenkinek
TIstván - Tuesday 26/03/2019

"családi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Családi vacsorát terveztünk a Kobutaban az Etterem Héten. Régóta szerettük volna meglátogatni az éttermet,mert sok barátom ajánlotta a kiváló minőségű ételek, kellemes környezet és jó kiszolgálás miatt. Este érkeztünk az étterembe,ahol udvarias fogadtatás után egy szép asztalhoz ültettek minket. A felszolgáló segített nekünk az ételek és italok kiválasztásában. Sokféle ételt kóstoltunk meg, melyek a japán konyha kiválóságait vonultatják fel. Mindennel elégedettek voltunk.Az ételek minősége kiváló,a hangulat és a kiszolgálás is remek. Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki kedveli a távol-keleti ízeket.
Márton - Tuesday 26/03/2019