Reviews


4.8

(143 Recensies)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól megközelíthető, szép, igényes környezetben nagyon finom ételek, remek, és tényleg minden tekintetben körültekintő kiszolgálás, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.
dr. Somody Nóra - Thursday 15/02/2024

"Romantika"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Romantikus helyszín Kedves fogadtatás A levest sajnos csészében kaptuk, annak ellenére, hogy tányérba kértük...A túrógombóc isteni volt.
Keresztes Jusztina - Thursday 19/10/2023

"AdaBea"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ötös!
Ada Bea - Wednesday 18/10/2023

"Diningcity 2023 ősz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazi bajor hangulat, igényes környezet, külön tetszett a palack mint foglalt tábla. A kiszolgálás kifogástalan, az adagok hatalmasak és az étel is nagyon finom.
Perger Dávid - Monday 16/10/2023

"Egy kis bécsi izelítő"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú kisvendéglő. A tányérok és az adagok óriásiak. A desszertet - a fordított túrógombócot és a somlóit - dogbox-ban vittük haza. Konyhája rendkívül fűszeres: tárkonyos jérceragulevest, Úri gombák levesét, tepertőkrémet, padlizsánkrémet, zöldfűszeres túrót és bécsi szeletet burgonya salátával, Angus burgert, töltött-rántott bátaszéki csirekmellet ettünk.
Rédei Attiláné - Monday 16/10/2023

"Jó adagok és jó minőség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A társaság mind a 4 tagjának minden fogás elnyerte tetszését. Felszolgáló kolléga is szimpatikus volt, informatív, jó borokat is ajánlott. A somlói nagyon jól esett, ráadásul úgy, hogy nem vagyok oda alapból ezért a desszertért, de itt nagyon ízlett, és szerencsére nem volt benne mazsola. :) Jó értelemben vett szimpla ételek a Promontor kínálatában, mindez jó minőségben, nem spórolósan. Jövünk szívesen legközelebb is.
K. Zoltán - Saturday 14/10/2023

"Mindent vitt ..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes csalódás, törzsvendégek leszünk. A menüsorból nem tudtunk választani, mindegyik ínycsiklandó volt. Már szinte az előétellel jól laktunk; kacsamáj zsírjában finom házi kenyérrel, ill. tárkonyos jérceragu leves. A második fogás felét el kellett csomagoltatni, akkorák az adagok, a túrógombóc itt nagy és a tejföl édes, a somlói mennyei. Itt nincs semmi újragondolva, viszont minden eteti magát, aminek sósnak kell lennie az sós, aminek édesnek az édes. Változatos étlap rendszeres és változó chef ajánlatokkal. Egy étterem, ami megmaradt étteremnek .... a kiszolgálás kedves, gyors. A pincérek mintha tulajdonosok lennének, szívük lelkük a vendég, szakmailag felkészültek, jó velük beszélgetni ... és a háttérben ott lopakodik a nem is reklámozott Herz kávébrand, ami ízvilágában és marketingjében is minőség, profi, nagy öröm, hogy felfedezhettük. Köszönjük Promontor, hamarosan újra Nálatok!
Babós Lajos - Saturday 14/10/2023

"Promontor értékelés "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A tárkonyos raguleves túl édes volt, egy fél citrom leve hiányzott nekünk, illetve a sóhasználat is szerény volt. A hamburger viszont kiváló volt. A desszertek finomak, könnyűek voltak. A mennyiségre összességében nem lehet panasz.
Tóth Zoltán - Saturday 14/10/2023

"Kertvendéglő"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A három fogás nagyon ízletes volt. Gyors és jól volt elkeszitve
Erdélyi Bence - Friday 13/10/2023

"Fantasztikus!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel nagyon finom volt, És az adagok is nagyok. A pincérek segítőkészek és kedvesek. Semmibe nem lehetett volna belekötni. Máskor is szívesen ellátogatunk az étterembe!
Roman Kriszta - Friday 13/10/2023

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt a kiszolgálás, az étel minősége is. A hangulat pedig magával ragadó.
Rákász Aisa - Thursday 12/10/2023

"Vélemény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és gyors kiszolgálás, hangulatos környezet.
Bottlik Gábor - Thursday 12/10/2023

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ajánlom mindenkinek! Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás nagyszerű. Nagyon kedvesek, figyelmesek.
Gonda-Simon Alekszandra - Wednesday 11/10/2023

"Remek Promontor Udvar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. A hely retro feelingel volt berendezve. A kiszolgálás kedves,udvarias ésgyors volt. A hangulat remek. Ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. Hangulatos, kellemes hely. Bárkinek szívesen ajánlom.
Kovácsné Nohalka Vivien - Monday 09/10/2023

"Kellemes vacsora."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kis hangulatos étterem. Nagyon tetszett ételek mennyisége bőséges volt. Talán a második fogás egy kicsit hamarabb is ki jöhetett volna a konyháról.
Ivók Ferenc - Saturday 07/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pazar kiszolgálás, kedves, odafigyelő pincérek. Az ételek eszméletlen finomak voltak. Biztos jövünk meg ! ☺️
Pancsics Fanni - Saturday 07/10/2023

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, köszönjük az élményt!
Gadár Noémi - Friday 06/10/2023

"Éhes ember ezzel az étteremmel álmodik"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Egyszerű környezetben, egyszerű ételek. A legnagyobb vonzerő, az adagok óriási mérete. Máshol ennél a „grinzingi” bécsi szeletnél azért ettem finomabbat. Figyelmes és gyors a kiszolgálás. Nyáron kellemes lehet a kerthelység. Amit ettünk: Előételek Tárkonyos jérceraguleves és Sült kacsamáj saját zsírjában melegen, kovászolt kenyérrel; Főételek: Bécsiszelet lapály sertés hosszú karajából, pirított szalonnás burgonyasalátával 'ahogy Grinzingben szeretik és Fetás, aszaltparadicsomos rukkolával töltött bátaszéki csirkemell rántva, bazsalikomos burgonya pürével; Desszertek: Fordított túrógombóc, cukros házi tejföllel és Somlói galuska
B L - Sunday 04/06/2023

"Egy este Budafokon"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nem írok esszét, se név nélküli ócsárlást: Csak pár észrevétel: Jól nézett ki a natúr faasztal, de feleségem nem találta higiénikusnak, hogy az evő eszközök érintkeztek vele, ha a szalvétát használtuk. Ami szép volt, de kissé merev erre a célra. Az ételsor hibátlan volt, egyedül a raguleves íze volt kissé fantáziátlan. Muszáj kiemelnem a kacsamáj előételt, ami régi ízeket hozott elő bennem. Én hidegen tálalnám, A túrógombóc magért beszél, a fantasztikus citrusos öntettel. A srácok mindent elkövettek hogy jól érezzük magunkat. De lazán tették, egy kis humor is belefért. Olyat pedig még sehol nem láttam, hogy egy másik asztalnál elhelyezett etetőszékből a kiskrapek percenként dobta el a cumiját, a következő pillanatban valaki a személyzettől már fel is vette, Végül egy (fontos) részlet: Az egyik sörtípus nem igazán jött be,egyikünknek, azonnal cserélték másikra. A közeljövőben a teraszt mindenféleképp kipróbáljuk!
Juhász Géza - Monday 17/04/2023

"Hangulatos vacsora kellemes környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiemelem a személyzet udvariasságát.
Márton - Monday 17/04/2023

"Egy kis nyugalom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Azt hiszem többet kellene Budafokra járnom. Egészen pontosan ebbe az étterembe. Az egész környék csendes, nyugodt, leginkább az élhető szó jutott eszembe. Borfesztiválon voltam már egyszer, de többnyire számomra a Savoya Park a végállomás, miközben ide közvetlenül kihozza az embert a vonat is. A kertvendéglőknek amúgy is van egyfajta plusz vendégszeretet már a megjelenésükben is. Igen, így képzeljük el, ahova leült annó Krúdy apánk. És az élmény is nagyjából hasonló. Az egyetlen furcsaságot az jelentette, hogy nem teljesen az a menü fogadott mint a honlapon, pl. volt Úri gombák levese, de persze feltaláltuk magunkat. Előételnek kislábosban hazahoztuk kegyelmeséktől saját zsírjában sült kacsamájunkat (amit a legtöbb helyen ma már hidegen tálalnak, itt viszont jó gyomorrontósan, melegen, jó magyarosan, ahogy azt kell!). És nem is tudom mit mondjak, hogy az egyetlen hely volt az elmúlt ötvenből, ahol NEM FOGYOTT EL mellőle a kovászolt kenyér. Zseniális. Aztán, hogy én mennyit rohangáltam jobbra balra, hogy az igazi bécsiszeletet megleljem, erre itt van Budán e zugban, egy óriás, tányért betöltő, de azért kissé a csonka Magyarországot formázó panírozott csoda formájában. Kis is fogott rajtam, a mellé adott savaynú, németes grinzingi HIDEG! krumplisaláta sosem volt kedvencem, el tudnék képzelni eme csemegéhez valami másféle körítést, de ha szereted a svábos kajákat, akkor újabb ok, hogy a Promontorba gyere. A bátaszéki csirkemellen kicsit sok volt a prézli, és megállapodhatunk benne, hogy nem igazán férfias adag, a bazsalikomos burgonyapüré viszont szívvel és lélekkel készült. Itt találkoztam a desszertek egyik legnagyobb meglepetésével a Fordított túró gombóccal, mint hetedhét országban híres túrógombócevő természetesne nem tudtam leküzedni a kíváncsiságomat, mitől lehet fordított. Azonban nem árulom el, aki kíváncsi járjon utána, és zarándokoljon el érte a Promontorba, nem fogja megbánni. A somlóira ezek után csak annyit mondani, hogy szimplán jó volt azt hiszem kimeríti a maximumát a dícséretnek, de egész egyszerűen nem rúghatott labdába a házi tejföllel megtámogatott túrógombóc mellett. Eme mennyei lakomához Warsteinert ittunk két kriglivel, és nem bántuk meg a pincér ajánlását. Még visszatérünk, legkésőbb októberben!
Magyar Tibor - Monday 17/04/2023

"Kiváló ételek, kedves kiszolgálád"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes ebédet költöttünk el itt.
Frank Jenő - Sunday 16/04/2023

"Ez egy jó kis hely"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kedves személyzet, jó konyha, finom ételek.
Mlaka Tamás - Sunday 16/04/2023

"Nem eri meg"

2.2
food: 1 service: 2 ambience: 2
Az etelek kritikan aluliak voltak sajnos. A kacsamaj felig hideg volt, nem frissen keszult hanem felmelegitettek (ha egyaltalan kacsamaj volt). A foetelek egyaltalan nem voltak kiemelkedok. A turo gomboc finom volt.
No Comment - Saturday 15/04/2023

"Kellemes ebéd egy esős pénteken"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A szervíz kifogástalan volt, az ételek finomak és bőségesek, de nem kiemelkedőek. Összességében van rá esély, hogy visszatérjünk, kellemes délutánt töltöttünk itt. Köszönjük!
Papp László - Saturday 15/04/2023

"Kiváló ízek "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden szuper. A túrógombóc mennyei!
Lovistyek Zsolt - Saturday 15/04/2023

"ismételve még jobb"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Másodjára még magasabb színvonal, ízekben, adagban
Pap Sándor - Saturday 15/04/2023

"Nagy adagok"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom ízek, hatalmas adagok, kedves kiszolgálás!
Marti György - Friday 14/04/2023

"Tetszett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tetszett a hely, ötletes volt a pezsgősüveg felhasználása csillárként és névre szóló “foglalt” asztaljelzőként. Az ételek minősége és mennyisége : finom is és elég is. A kiszolgálás is kifogástalan.
Margit - Friday 14/04/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves fogadtatás! Kiváló pincér! Az életek bőségesek és nagyon finomak! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a helyet! Én még biztos visszatérek! ?
Molnár Renáta - Friday 14/04/2023

"Ha korrekt kiszolgálására és ételre vágysz "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha korrekt ételre és kiszolgálására vágysz, ne hagyd ki,.........
Kóróczky Péter - Thursday 13/04/2023

"Várakozáson felüli"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kutyabarát hely. :):):) Figyelmes, kedves jó kedélyű felszolgálók. Elsőosztályú kiszolgálás. És nagyon cuki volt a névre szóló foglalt asztal. Köszönjük
Erdős Krisztina - Thursday 13/04/2023

"Promontor vendéglő "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép, hangulatos belső rész. A kerület közepén. Kedves és figyelmes kiszolgálást kaptunk. Az ételek finomak voltak. Az adagok mennyisége is jó volt. Újra be fogunk térni ide.
Bohács Péter - Thursday 13/04/2023

"évforduló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek a már megszokott minőségben, mennyiségben készültek, a férjem is teljesen jól lakott, nem csak én. A hangulat is szuper volt a pincérek kedvességének és a sok vendégnek köszönhetően. Nagyon ízlett az új citrusos koktél is, érdemes kipróbálni. Ami külön szuper, hogy nem kell a belvárosba menni egy ilyen extra vacsoráért és élményért. Köszönjük, visszatérünk.
Dorottya Palkó - Wednesday 12/04/2023

"fenséges ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket kaptunk, teljesen meg voltunk elégedve. Nem voltunk korábban ezen a helyen, de tudom ajánlani mindenkinek. A személyzet nagyon kedvesek voltak.
Cservenka Judit - Sunday 26/03/2023

"Jót ettünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedvesek, és finomat főznek
Pap Sándor - Tuesday 21/03/2023

"Vacsora"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
A férjemmel érkeztünk vacsorára. A hely hangulatos volt, a lámpások és az asztalfoglalós névrszóló üveg nagyon eredeti. Általában mindenhol limondáték kérek jég és szénsav nélkül, amit itt nem sikerült teljesíteni és mégis szénsavas lett, amit kicseréltek. A padlizsánkrém finom volt, kellemesen fokhagymás, kevés volt hozzá a pita így nem tudtam minden krémet megenni, nem volt hozzá zöldség sem. A libamáj finom volt a férjem kisgyerek módjára tunkolta ki a kis lábast. A bécsi szelet csimbókos volt és olajos is, de bőséges, a krumplisaláta nem ízlett egyáltalán. A férjem hamburgert evet, ami nagyon ízlett neki. A desszertek finomak voltak, a somlói is és a túró gombóc is.
Kóbor Vivien - Monday 20/03/2023

"Hangulatos, kedves étterem. "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első osztályú kiszolgálás, finom ètelek, remek hangulat Budafokon.
Zimonyi Balázs - Monday 20/03/2023

"pazar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, nagyon kedves kiszolgálás. Csodás ételek. Nem véletlenül az egyik kedvenc helyünk egyébként is. Étteremhét keretében pedig különösen szeretjük meglátogatni, mindig szuper menüsorral készülnek.
Dóra Lócsi - Monday 20/03/2023

"Budafok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt minden, nagyon kedvesek voltak a pincérek, az adagok hatalmasak és finomak, jól éreztük magunkat! :)
Nagy Virág - Monday 20/03/2023

"Promontori lakoma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás és finom ételeket ettünk, isteni ízvilággal. A felszólgálók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Cservenka Judit - Monday 20/03/2023

"Promontor étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, színvonalas kiszolgálas, finom étkek.
Nagy Béla - Saturday 18/03/2023

"Valid a szlogen: „Ami Bécsnek a Grinzing, az mostantól legyen Budapestnek Budafok!”"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermi hét keretében 2023. március 16-án töltöttünk egy kellemes estét a Promontorban. Kíváncsian vártuk, hogy hozza-e a Grinzing feelinget... Hozta. :) Házias és finom ételek érkeztek, tökéletes adagokban. Kedves, udvarias és figyelmes a kiszolgálás, szívesen beszélgetnek a vendéggel, sőt körbe is vezettek minket a teljes vendégtérben. A beltér tágas, több teremmel, privát térrel és kiváló adottságokkal rendelkezik kisebb-nagyobb családi vagy baráti összejövetelekre is. A külön bejáratú, de a főbejárat felől is megközelíthető épületrészben, a Budafoki Gyorsban napi ebéd menü ajánlat és jól áttekinthető À la carte választék vár. Az étterem körülöleli a kerthelyiséget, ahol színes izzók, színes fa- és fémszékek, asztalok teremtik meg a klasszikus sörkert hangulatot. Ha must is lesz ősszel, minket megvettek! :) Mint megtudtuk, az alapanyagok nagy részét környékbeli termelőktől szerzik be. Az italkínálat nemzetközi, de sok származik az Etyek-Budai borvidékről. EXTRA: Feliratozott palackok jelzik a foglalást az asztalon. Néhány asztalon QR kódot is felfedeztünk, ami az étlapra mutat. Autóval kényelmesen, de ha alkoholt is szeretnénk inni, akkor a Móricz Zsigmond körtérről például busszal is kijuthatunk rövid idő alatt.
Olivia - Friday 17/03/2023

"Finom ételek, szuper felszolgálók"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, jó hangulatú kiszolgálás keretében
Kriszti - Friday 17/03/2023

"Gratula"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden nagyon rendben volt mint mindig mikor itt jártunk.
Gábor - Thursday 16/03/2023

"Baráti ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek. Nem először, és biztosan nem is utoljára ettünk itt
Garai Eszter - Thursday 16/03/2023

"Mihi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, nagyszerű hangulat és udvarias kiszolgálás
Mihályi Gábor - Thursday 16/03/2023

"Tökéletes! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Bacsa Zsolt - Wednesday 15/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hatalmas és finom adagok, nagyon jól éreztük magunkat.
Berkes Barbara - Wednesday 15/03/2023

"+++++"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
+++++
H Gyuri - Monday 13/03/2023

"Születésnap és Étterem Hét összevonva..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem először és nem is utoljára jöttünk.Az ételek nagyon finomak voltak,szándékosan nem egyformát rendeltünk,a módszert másnak is ajánljuk a körbe kóstolás praktikuma miatt (bocs,tudom,hogy nem illik,de muszáj volt ) Talán a desszertek kevesebb cukorral készülhetnének..A somlói tökéletes. A kiszolgálás gyors és figyelmesek a pincérek. Mindenkinek ajánlom,kellemes hely.
Egervári Ilona - Sunday 12/03/2023

"Szuper vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, minden szuper volt, a helyszín, a kiszolgálás az ételek...
Fonyo Csaba - Saturday 11/03/2023

"Igényes, csendes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, igényes felszolgálás. Tetszett az a figyelmesség, ahogy a foglalásunk névee szólóan volt megjelölve az asztalon, akár egy családi rendezvényen. Otthonosan éreztük magunkat.
Cs. Gergely - Saturday 11/03/2023

"Minden tökéletes volt "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás nagyon kedves, az ételek fantasztikusak! Csak ajánlani tudom!
Darázsi Enikő - Saturday 11/03/2023

"Melinda"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, szuper finom ételek. Mindenkinek ajánlom!
Szabó-Istenes Melinda - Friday 10/03/2023

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes ételek, kellemes környezetben, kiváló szervízzel.
Nagy Ivett - Friday 10/03/2023

"Hangulatos vacsora"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Udvarias, kedves kiszolgálás. Hangulatos berendezés. Az ételek finomak voltak. Szívesen megyünk máskor is.
Mikulán Rita - Wednesday 09/11/2022

"Kiváló ételek és szervíz, családias hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, családias légkör, pluszpont az animátor miatt. Gyors volt a kiszolgálás, az ételek finomak voltak.
D D - Monday 07/11/2022

"Elégedettek voltunk "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom, bőséges ételek, kedves, gyors felszolgálás.
Nagyné Végh Ágnes - Sunday 06/11/2022

"BUdafok Hajrá Promontor"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól kitalált menű sor , nagyon jól volt elkészítve idén sem csalódtunk :)
BARTUS MÓNIKA - Friday 14/10/2022

"Tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, nagyszerű és gyors kiszolgálás, kedves pincérek
Angyal Réka - Friday 14/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves figyelmes kiszolgálás, finom ételek! Szívből ajánlom mindenkinek!
Csillag Barbara - Friday 14/10/2022

"Szuper este "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikusan éreztük magunkat. Szuper kiszolgálás, isteni ételek.
Bagó Nelli - Thursday 13/10/2022

"Promontor Vendéglő értékelés "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan kiszolgálás, nagyon kedves személyzet. Az ételek levestől a desszertig mind nagy finomak. Csak ajánlani tudom.
Tóth Armilla - Thursday 13/10/2022

"Első étterem hetes foglalásunk a Promontorba"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, gyors, figyelmes személyzet, finom ételek, kifogástalan kiszolgálás! Ajánlom!:)
Földesi Melinda - Wednesday 12/10/2022

"Promotor Kertvendéglő értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyik legjobb hely, amit eddig kipróbáltunk. Az ételek finomak és laktatóak is voltak :) A desszertet ami szintén fenomenális volt már csak később otthon tudtuk megenni :)
T Nóra - Monday 10/10/2022

"Gratula"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitünő konyha, udvarias kiszolgálás, több mint sok adagok, 5*-ös
D Máté - Friday 07/10/2022

"Promontor Étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek ízletesek voltak, a kiszolgálás gyors és szívélyes. Máskor is szívesen megyünk ebbe az étterembe.
Perge Éva - Friday 08/04/2022

"Pazar étterem pazar ízekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden fogás kifejezetten ízletesen lett elkészítve, a pincérek udvariasak és figyelmesek, és soha sehol nem ettünk még annyira finom túrógombócot, mint itt.
Sz Réka - Thursday 31/03/2022

""

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Lehetett volna kicsit melegebb az étel és lehetett volna kevésbé cukros a desszert. Összességében jó, de nem az a hely ahova egy gourmet vacsoráért érdemes átautózni a város másik végéből. Ha a közelben laknánk bizonyosan betérnénk egy-egy vacsorára, de ez nincs így.
Katalin - Friday 25/03/2022

"Várakozáson felüli"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Majd belehaltunk..., de mindent megettünk! Nagy adagok pont kellően visszafogott ízesítéssel és egyedi szervírozással. A rántott hús mérete? Úgy kb. 30 x 20 cm... és hát a falon is asztal van!
Kiss Sándor - Friday 25/03/2022

"Étterem hét"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Étterem hét keretében látogattuk meg a helyet. Változatos menüsorral készült az étterem, az ételek finomak és bőségesek voltak.
Zsófia - Friday 25/03/2022

"Promontor"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikusan jó hely!!!
Virág Erika - Friday 25/03/2022

"Bőséges és finom"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Sokadjára jártunk itt, a kiszolgálás kedves, a hely hangulatos, az adagok bőségesek. Egyedül egy fél csillagot amiatt vontam le, mert a húsleves egy kicsit ízetlenebb volt, mint szokott. De ettől még visszatérünk. :)
Bodnár Anna - Friday 25/03/2022

"Étterem hét!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindegyik étel finom volt,a kiszolgálás is tökéletes volt! Köszönjük szépen , máskor is megyünk!
Keresztesi Klára - Thursday 24/03/2022

"Sváb és magyaros ételek kiváló minőségben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem először voltunk a vendéglőben, de nem is utoljára.
Enikő - Thursday 24/03/2022

"A Promontorban is jartunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és nagyon udvarias. Csak ajánlani tudom
Csörgő Lajos - Thursday 24/03/2022

""

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás kedves volt, és az ételek is jók, tényleg jó minőség, de ízek terén szerintem semmi extra. Kicsit egyedibb is lehetett volna. Viszont mennyiségre igen csak sok volt.
Pozsgai Szilvia - Thursday 24/03/2022

"Promontori élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rugalmasság és közvetlen kiszolgálás, a minőség betartása mellett. Az ételek ízletesek voltak és szuper volt a tálalás. Mindannyian jól éreztük magunkat és a jövőben ha a környéken járunk biztosan visszatérünk. Sok jót hallottunk az étteremről korábban és nem csalódtunk.
Jugovitsné Zsadányi Rita - Thursday 24/03/2022

"Fehér"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kellemes hely, szuper ételekkel …
Hoffer Henrietta - Thursday 24/03/2022

"Jó volt"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Egyetlen probléma az volt, hogy korábban zártak, mint ami a honlapjukon ki van írva. Igaz erről a megérkezésünkkor tájékoztattak, de...
H Attila - Wednesday 23/03/2022

"Kipróbálásra érdemes "

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Étterem hét keretében tett látogatás kellemesen sikerült. Az első napját töltő pincér kicsit talán túl nyomulós volt még, de jól vizsgázott. ? A rendelt ételek finomak voltak. A káposztás paszulyleves kifejezetten ajánlott. Egy sima, könnyed hétköznap este is ki fogom próbálni a konyhát.
Lovász Gergő - Wednesday 23/03/2022

"Előbb is jöhettünk volna (évekkel) ....."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régóta terveztük, hogy ide eljövünk egyszer. Nem bántuk meg. Mesélünk róla majd másoknak.
Péter Kincses - Sunday 20/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgálók nagyon udvariasak és kedvesek voltak. A felszolgált ételek finomak , és az adagok is bőségesek. 5 fős társasággal voltunk, mindenki elégedett volt. Ez volt az első alkalom, hogy a Promontor étteremben vacsoráztunk, de biztos nem az utolsó.
László - Friday 18/03/2022

"értékelés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Príma volt, hatalmas adagokkal.
ferenc posch - Friday 18/03/2022

"Igazi vendéglátás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most főként a házias ételeiket kóstoltuk. Minden nagyon finom volt, az adagok nagyok (a bécsi szelet lelógott a tányérról). A kiszolgálás profi és figyelmes
Benkő Anna - Friday 18/03/2022

"Bőséges és finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú hely, a pezsgős palack sok helyen megjelenik dekorelemként, nagyon tetszett, hogy az asztalon is a nevemmel ellátott palack jelezte a foglalást. A kiszolgálás kedves volt, az ételek pedig bőségesek és finomak, vissza fogunk térni.
Bodnár Anna - Thursday 14/10/2021

"Kiváló étterem"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek és a kiváló volt a hangulat. Nem volt tömeg, a felszolgálók kedvesek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat.
S. Rita - Tuesday 12/10/2021

"Raj! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pincérek jó fejek, precízek! Konyha gyors és kitűnő! Köszönjük!
Somogyi Lajos - Sunday 10/10/2021

"Értélkelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Amikor kiválasztottuk az éttermet fontos szerepet játszott az elhelyezkedése illetve, hogy legyen saját parkolója. A kiszolgálás nagyon kedves, udvarias volt. Külön megjegyezném, hogy kreatív volt az asztalfoglalást jelző pezsgős palack, amire fel volt írva a foglaló neve és az érkezési időpont. Foglalás előtt végig néztük az összes budapesti résztvevő menüjét. Ennek a helynek egy kicsit tradicionálisabb menüje volt, ami nálam inkább pozitívum. Mind a három fogás nagyon szépen volt tálalva, jól voltak elkészítve. Kiemelném az általam választott desszertet, ami a somlói galuska volt. Sok helyen kóstoltam már, de egyértelműen ez volt eddig a legfinomabb, amit ettem. Összességében nagyon jó élmény volt, örülök, hogy felfedeztük az éttermet, még vissza fogunk térni, ebben biztos vagyok.
Várkonyi Richárd - Saturday 09/10/2021

"Ízletes és hangulatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ide mindenképpen többször vissza fogunk térni.
Sebestyén Gréta - Saturday 09/10/2021

"Kellemes hely, figyelmes kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes ebédben volt részünk. Az ételek minden szempontból kifogástalanok voltak, a személyzet spontán módon volt kedves, látszik, hogy ez a csapat megszokott stílusa. Kedves gesztusként az asztalt egy, a vendég nevét viselő pezsgősüvegfel díszitették.
Sarolta - Friday 08/10/2021

""

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Minden szép ,minden jó, a mennyiség sporolósra sikeredett, de ez lehet az egészséges életmódra szoktatás és a horror áremelkedések hatása.
Sereg János - Friday 08/10/2021

"Minden szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, kedves és profi pincérek, nagyon kellemes, hangulatos étterem, korrekt árazás.
Kasza Anita - Friday 08/10/2021

"Nagyon kellemes vacsoraélmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos étterem, kedves személyzettel és hibátlan konyhával. Nem akar többnek látszani mint ami, nem a fényűzésre hajtanak, az ételek egyszerűek de nagyon ízletesen vannak elkészítve. A személyzet kedves és közvetlen, gyors de nem kellemetlenül. A három fogást tökéletes ütemben kaptuk meg. Ár-érték arányban nagyon jó a hely. Vissza fogunk térni biztosan, köszönjük! :)
Császár Péter - Friday 08/10/2021

"3 fogásos vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus kiszolgálás, finom ételek, szuper hangulat!
Némethné Nagy Anita - Friday 08/10/2021

"-"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
-
Gerber Erzsébet - Friday 08/10/2021

"Finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben nagyon finom ételek, udvarias, a vendégre odafigyelő kiszolgálás. Jó döntés volt, hogy a Promontorban ebédeltünk!
Halmos Zsuzsa - Friday 08/10/2021

"Nagy csalódás...,nem is kicsit..! "

3.0
food: 3 service: 4 ambience: 2
Nagy várakozással jöttünk.., sajnos a csalódás is nagy volt.., levesnéll fazék adag helyett csésze,de legalább ízletes.., pl pankómorzsás bécsi szelet sem puha, sem ízletes, ráadásul a grincingi burgonya saláta is csak nevében az, viszont feláras.., italok, pl. pálinka is nagyon drága, közelít a 2000Fthoz egy kis stampedli.., felszolgálás kellemes, viszont fizetésnél a teljes végszámlára számoltak fel service díjjat, ám +10%.., osszegezve itt nem leszünk törzsvendégek..!
Ts Ts - Friday 08/10/2021

"hangulatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
minden rendben volt
Dudás Szilvia - Thursday 07/10/2021