Reviews


4.8

(29 Recensies)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.7

"tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étterem Hét során ilyen tökéletes élményben még nem volt részünk. Kiszolgáláés, helyszín, ételek, árak, választék hangulat mind-mind 5*. Nagyon jó étterem.
Fábián Márk - Monday 19/10/2020

"Gléda étterem értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes délutánt töltöttünk a Glédában. A személyzet kifogástalanul szolgált ki, az ételekhez ajánlott borok és pálinkák tökéletesen illettek a fogásokhoz. Mindegyik fogás, amit kóstoltunk nagy gonddal és odafigyeléssel készült, a tálalás sem maradt el mögötte. Egészen rendkívüli élmény volt a sütőtökleves, és a szarvashoz tálalt "krumplifőzelék". Biztosan máskor is el fogok jönni ide, hogy a séf többi alkotásával megismerkedjek. Nagyon tetszett, hogy leült hozzánk, és elmondta, honnan és hogyan szerzi be az alapanyagokat.
Nánási Ágnes - Monday 19/10/2020

"Egy estém a Glédában "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan tálalás . Az ételek házias ízét egy kis csavarral teljes mértékben megoldották, páratlan megoldás! :) A hozzá ajánlott bor 100%-osan passzolt a választott ételekhez. Köszönjük szépen, hogy megoldottátok a "tortát is" a szülinaposnak! Bár egy kicsit eldugott helyen van , de biztos,hogy megyünk még. A kiszolgálást is fantasztikus volt köszönjük szépen! Köszönjük!
Zsani - Sunday 18/10/2020

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
I am so glad to have discovered this gem of a restaurant, which is a great addition to the 2nd/3rd districts dining scene. Looking forward to the spring and sitting outside on the lovely terrace!
Weninger Ágnes - Sunday 18/10/2020

"Hibátlan volt minden!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgáló nagyon kedves, figyelmes, segítőkész Az étterem igényes, hangulatos A tálalás gyönyörű, az ételek isteni finomak Nagyon jól éreztük magunkat és mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve :)
Beöthy Barbara - Sunday 18/10/2020

"Egyszerű és profi"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Tökéletes ételek és kiszolgálás
Csordás Petra - Saturday 17/10/2020

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Etteremhet keretében látogattunk el az étterembe. Nagyon tetszettek az ételek, igazán ízletes fogasokat kostolhattunk meg. Először jartunk az étteremben, meg biztosan jövünk.
B Zsuzsa - Friday 16/10/2020

"Mennyei manna"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Több éve már, hogy részt veszünk az Étteremhét vacsoráin, de a Glédában töltött esténk TOP3-ba illő volt. A személyzet szuper kedves, kutyával és babával érkeztünk, nagyobb asztalt, friss vizet és babaülőkét kaptunk azonnal. A fogások pont elegendőek, és nagyon-nagyon finomak, a mangalicapofa és a fogas mennyei volt. Voltunk már előtte is itt, de biztosan visszatérünk még!
Juhászné Ráthgéber Réka - Thursday 15/10/2020

"Anna"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. Köszönjük.
. Anna - Thursday 15/10/2020

"Egyszerűen tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel rendkívül finom és ötletes volt, utófűszerezést egyáltalán nem igényelt. Ennek ellenére, a szarvas bélszín-roló volt az abszolút kedvenc az asztalnál. Ez úton is szeretnénk még egyszer gratulálni a séfnek. Sokan írták, hogy a pincérek túl sokszor kérdezgették őket. Mi ezt nem tapasztaltuk: Annak ellenére, hogy nagyon kézségesek és kedvesek voltak, nem lógtak állandóan a nyakunkon. Külön jópont volt nálam, hogy az itallapon nem csak ásványvíz, hanem tisztított víz és szóda is elérhető. A "mentes" desszert (madártej) azóta is nagy fejtörést okoz, mert, ha nem írták volna le, hogy az nem jöttünk volna rá. Nem volt az édesítőszeres mellékíze, tökéletesen selymes volt a vanília sodó.
Kerekes Ivett - Monday 12/10/2020

"ízharómnia a város felett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Örülünk, hogy az éttéremhétnek köszönhetően felfedeztük. Az étterem kicsit rejtve fekszik, de a tájékozódást táblák segítik így könnyen megtalálható. A kiszolgálás fantasztikus, rendkívül előzékeny, kedves pincérek voltak. Az ételekre a tudatosan felépített harmonikus ízkombináció volt jellemző. A könnyed textúrájú fogások ízharmónia által átitatott összességének köszönhetően kihagyhatatlan élményt nyújtanak mind a gasztronómiával most ismerkedő laikusoknak, mind pedig a sokat tapasztalt veterán ínyenceknek. Ajánljuk azoknak, aki szeretnek biztosra menni. A fogasok ízvilágában visszaköszön a magyar konyha és a nemzetközi ízek fúziója.
K Lilla - Saturday 10/10/2020

"Péntek 13"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Minden étel szépen volt tálalva és finom volt!
Tóbiás Krisztina - Saturday 14/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom hagyományos ételek. Az ízek, a fűszerzés pont jó, se nem sok, se nem kevés. A szalvétás miatt még vissza fogunk menni!
Ádám Dóra - Friday 13/03/2020

"Hidden gem"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
This restaurant is a bit hidden and it seems not many people find it because when we were there we were the only guests. The food and service are excellent. This restaurant deserves more customers.
Mike Holland - Friday 13/03/2020

"Családi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük szépen az üzletvezető szakmai felkészültségét,kedvességét.( már az érkezéskor jó kezekbe kerültünk) Az ételek a vártnak megfelelően finomak voltak. Köszönjük szépen, további sok sikert kívánok a munkájukhoz.
Horváth Ákos - Monday 09/03/2020

"Finom ételek"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Családias hely
Bognár Attila - Monday 09/03/2020

"Étterem hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igényes környezet, profi, udvarias felszolgálók, kifogástalan ételek.
Csigir Andrea - Monday 09/03/2020

"kiváló fogások"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
21:00-ra nagy reményekkel érkeztünk, már Karásony előtt is ki szerettük volna próbálni az éttermet de nem jutottun el. Profi kiszolgálás már a belépéstől kezdve. A felszolgáló nagyon értette a dolgát. A fogások isteniek, nem tudom másképp leírni. Nagyon tartalmas, nagyon jó fűszerezés és hibátlan kiszolgálás. Ami külön pozitív, hogy a levest előttünk öntik fel az alaplével. Minket meggyőzött, visszatérő vendégek leszünk
Sipőcz Gergő - Sunday 08/03/2020

"Kellemes vacsi"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
A hely nagyon igényes, az ételek nagyon dekoratívak, ízeiben néhol kissé kiforratlannak tűntek. A borkínálat szuper és jót tudtak ajánlani. Sajnos az igaz, hogy mikorben épp beveszem a számba a falatot, közben kérdezik, hogy hgy ízlik, ami eég kellemetlen, mert teleszájjal kell válaszolni. Kellemes a hely, tényleg nagyon tetszett és jól éreztük magunkat.
Melcsi - Sunday 13/10/2019

"Kifogástalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét pár évvel ezelőtti indulása óta ez volt az egyik olyan étterem, ami nagy meglepetést okozott, minden kifogástalanul rendben volt. A személyzet végtelenül kedves, a hely nagyon hangulatos, és az ételek rendkívül finomak. Csak ajánlani tudjuk, nekünk egyből a kedvencünkké vált.
Anita - Sunday 13/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem a megszokott ízek,de nagyon finom volt minden.Köszönjük a vendéglátást,még visszatérünk.
Szelényi József - Thursday 10/10/2019

"Glédában"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ha nincs az Étterem Hét biztos nem jutunk el a Glédába, mert távol esik mindentől. Még úgyis, hogy tudtuk a címet - elbizonytalanodtunk az utcában, hogy jó helyen járunk-e... De jó helyen jártunk. Az étterem belseje kellemes, de nem különleges - halk zene szól, ami jó. Egy pultban hazai finomságokat kínálnak elvitelre, az étterem kutyabarát, a pincér hölgy kedves. Viszont lelombozó, hogy az a pár vendég, aki rajtunk kívül ott volt, hamarosan távozott, így este 8-ra csak ketten ültünk egy nagy teremben. Az ételek közül a húsleves és borjúpaprikás páros bizonyult a jobbnak, a buggyantott tojásos galuska remek ötlet (kár, hogy a galuska kicsit keményre sikerült). A padlizsánkrém finomra készült - de nem volt benne semmi "jobbmintotthon". A rántott borjúfejnél a ropogós panír alatt nem érvényesült a borjú és a remuládba tett curry íze minden mást elnyomott - ehhez a magyaros jellegű ételhez nagyon nem stimmelt a curry. A végén a csokitrió tényleg nagyon csokis volt, egy cukrásznak is dícséretére válna. Tudom, hogy szokás megkérdezni a vendégeket, hogy minden rendben van-e az étellel - ez itt is így volt. De könyörgöm, ne a fogás közepén, amikor teliszájjal eszünk... ez általános tévedése a vendéglátósoknak - ha nagy a gond, úgyis szólunk, ha pedig a véleményünkre kíváncsiak, akkor a tányér leszedésénél bőven elég érdeklődni. Jó hogy kipróbáltuk, kellemes hely - de nem valószínű, hogy újra megyünk.
SzG - Tuesday 08/10/2019

"Közepes"

3.2
food: 2 service: 4 ambience: 3
Nem túl kifinomult a konyha, egy-ket fogás zsíros és íztelen volt. 6 fogásból 3 volt élvezettel fogyasztható.
Adrienn - Tuesday 08/10/2019

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tavaly egy steakes hellyel eléggé "megégettük" magunkat és egy kicsit szkeptikusan tekintettünk ez elé az étterem hét elé. Hála istennek a Gléda kárpótolt még a tavalyiért is! A fogások csak a Michelin csillag mércéjével lettek volna nem tökéletesek! A felhasznált alapanyagok - a felszolgálókkal való beszélgetéseink során kiderült - a környező manufaktúrák termékei, vagy saját (!), ennek megfelelően, érezhetően kifejetetten jó minőségűek. A saját termékekből vásárolni is lehet az étteremben (külön jó pont nálunk), mi meg is tettük, és ezúttal sem csalódtunk!:) A felszolgálás és a környezet szerintünk az ételekhez méltóan magas színvonalú. Habár az étterem "csak" 1 DiningCity csillagos, biztosra veszem, hogy minőségben megver jó néhány 2 csillagos éttermet! Csak ajánlani tudjuk!
Tamás - Sunday 24/03/2019

"Gléda"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kedves,figyelmes kiszolgálás, remek hangulat! Köszönjük!
Fehér Melinda - Sunday 24/03/2019

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kimagasló intézmény
Szabó György - Saturday 23/03/2019

"Kellemes vacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Rendkívül kedves volt a kiszolgálás, az ételek nagyon finomak, jól kivitelezettek voltak. Az étterem maga szépen berendezett, jó hangulatú. Csak ajánlani tudom!
Kiss Sebastian - Saturday 23/03/2019

"Gléda, vacsora egy igazi séffel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kerekes Sándort már ismertük Borbás Marcsi műsorából. Barátnőm az összes receptet kipróbálta és otthon is bevált. Így indultunk neki. És csak jobb lett, mint vártuk. Az adagok embereik, az ízek felnőttesen egyszerűek, azaz nincs túlfűszerezve semmi. A látvány tökéletes, a kiszolgálás figyelmes, csendes és profi. És a végére a meglepetés vendég, a sèf. Nagyon örültünk, hogy személyesen is gratulálhattunk a rántott borjúpofához és a többi finomsághoz. Megtudhattuk, honnan származnak az alapanyagok és hasznos tippeket is kaptunk. Csillagos ötös.
Schleier Tünde - Friday 22/03/2019

"Vavsora"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Tanultunk egy új szót (gléda). Kellemes környezet, remek kiszolgálás.
Gergő - Tuesday 19/03/2019