Reviews


4.4

(74 Recensies)


food

4.3

service

4.6

ambience

4.4

"Hotel Merriott"

1.8
food: 3 service: 2 ambience: 0
A sör amit kihoztak savanyú volt és ezt meg tudták ismételni még egyszer Három előételből kettőn hiányzott a szósz. Az étteremben a hangulat lehangoLó volt. Sajnáljuk hogy nem másik éttermet választottunk . Ez nem méltó a hotel névhez.
Bóta Zoltán - Sunday 18/10/2020

"S.Hédi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes vacsora volt
Siklós Hedvig - Sunday 18/10/2020

"Élményvacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A DNB kellemes meglepetés volt számunkra. Minőségi, finom ételek, modern, városi stílus és kiemelkedően kedves, figyelmes, barátságos kiszolgálás.
K. Gábor - Sunday 18/10/2020

"DNB Budapest"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Pozitív: Mennyiségre és minőségre is kiváló volt. Negatív: Volt egy kezdő pincér, aki kicsit ügyetlen volt. Összességében: Ajánlom a helyet és mi mindenképpen visszatérünk.
Takács András - Wednesday 14/10/2020

""

3.3
food: 1 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás kedves volt, a panoráma gyönyörű, az ételek viszont (a desszert kivételével!) értékelhetetlenek voltak. Hideg volt aminek melegnek kellett volna lennie, a sült fogasfilé nyers volt, a köret a konzerves babra emlékeztetett, a hal pedig íztelen volt. Az előétel szintén íztelen, száraz. Nem volt nagy gasztro élmény. Nagy kár érte.
Nagyapáti Jázmin - Monday 12/10/2020

"Hibátlan kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás mint említettem hibátlan volt. Minden felszolgáló nagyon kedves és segítőkész volt. A helyet ismerve elég magas elvárásaim voltak az étellel kapcsolatban amit már rögtön az előétel bőven megugrott. Látszott minden fogáson az odafigyelés és érezni lehetett a gondosan elkész0tett minőségi alapanyagokat. Rövidre zárva én és a párom is nagyon jól éreztük magunkat úgyhogy mi amikor tehetjük ismét elmegyünk majd egy vacsorára és ezt ajánlom és is hogy aki teheti az menjen el hisz egy kimagasló élményben lesz része
Pósa Ádám - Monday 12/10/2020

"Nagyszerű "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A konyha jó, a kilátás meseszép, a kiszolgálás pedig rendkívül kedves
Adrienn - Sunday 11/10/2020

"Kedves kiszolgálás, isteni főétel"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szép helyen, nagyon kedves kiszolgálással ehettünk kifejezetten jót. A supreme csirke főétel lenyűgözött minket, és a desszertek is kiválóak voltak. Egyedül az előétel nem volt annyira a mi ízlésünknek való, de összességében nagyon pozitív élmény volt, köszönjük!
Varga Bercel - Saturday 10/10/2020

"Mariott hotel étterme"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 4
Többször voltunk itt ebédelni, mert kitűnőnek találtuk az ételek minőségét, de a héten csalódnunk kellett, a csirkepaprikás úszott a paprikás zsírban, a csirkecomb pedig gyorséttermi minőségű volt.
Nagy Lajosné - Friday 07/08/2020

"vélemény"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
remekül éreztük magunkat. Kiválóvolt minden (konyha, kiszolgálás) még a szivarozásomhoz is hoztak speciális hamutartót!!!) Minden ismerősnek javaslom az Önök szolgáltatásának igénybevételét. Én régi vendégük vagyok, csak most először foglaltam on-line helyet.
dr. Erdős Gyula - Monday 13/07/2020

"kiváló választás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A foglálásunk időpontját módosítani kelett, amit szerencsére nagyon rugralmasan kezeltek. Ezt a hívásom előtt még csak nem is reméltem, hisz szombat esti csúcsidőben érkeztünk volna. Később kiderült, hogy sajnos (feltehetően a corona-vírus para miatt) az étterem félgőzön sem üzemelt. A vendégek épp csak lézengtek, a hangulat ezért kicsit nyomottabb is volt az elvártnál, de erről senki sem tehet, tehát jár az 5 csillag! :) A személyzet nagyon kedves! Külön kiemelném pincérünket Csabát, aki sok érdekes és apró szösszenetet osztott meg velünk az éteremről és az ételekről. Egyetlen apró baki talán, mikor a megrendelt startert már akkor tálalta, mikor még a kóstolóként kapott bagetett falatoztuk. Az tányérok egyébként fantasztikusak voltak, az egyes adagok több, mint elég. A tálalás kívánatos, a fogások közt alig kell várni. Friss tapasztalatom alapján kifejezetten ajánlom a kacsamellett és a bodzás-uborkás limonádét! Összeségében tehát 5/5, Mi még biztosan visszatérünk! ;)
Sándor - Sunday 15/03/2020

"3,5 csillag"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek tekintetében viszont többet vártunk.
Steiner Luca - Friday 13/03/2020

"nagyon finom menüsor, kellemes hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hibátlan vacsora, kedves és figyelmes kiszolgálással. A kilátás pedig pompás.
Lilla - Thursday 12/03/2020

"Kedves kiszolgálás"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben, szép "háttérrel, figyelmes kiszolgálás
Varga János - Thursday 12/03/2020

"Fantasztikus hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő ételek, színvonalas kiszolgálás, remek helyszín!
Violette - Wednesday 11/03/2020

"Nem lesz a törzshelyem"

3.0
food: 3 service: 4 ambience: 2
Gyönyörű dunai panoráma. De ezen kívül minden steril, érzelemmentes. Kötelességtudóan udvarias személyzet, semmi hangulat, jó alapanyagú, de összerakott ízetlen ételek. Horror italárak.
Ari Áron - Wednesday 11/03/2020

"Fantastico!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The dessert “Mr. Tibor” was amazing: peers and walnut delicious!
Massimo - Tuesday 10/03/2020

"Vegyes tapasztalatok"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Remek lokáció, kilátással a Dunára, szépen berendezett étterem, minőségi környezet. Ételekkel kapcsolatos észrevételeink: - olívás keksz helyett pirított bagett szeletet kaptunk - a grillezett spárga és tojás kiváló - a fogas jó volt, a hozzá tálalt káposzta egyenesen remek - az áfonyás charlotte-hoz a méz tuile helyett étcsokoládé került - a csoki fondant-nál málna sorbet helyett eper fagylalt Összességében az ételek rendben voltak, de az élmény nem volt hibátlan. Ehhez hozzájárult a pincér tolakodó stílusa.
Zsolt - Tuesday 10/03/2020

"Szuper baráti vacsora"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 5
Dunai panorámás asztalt kaptunk. Minden fantasztikus volt.
Manna - Tuesday 10/03/2020

"Fapados feeling"

3.5
food: 3 service: 4 ambience: 3
Nagyon örültünk, hogy újra meglátogathatjuk ezt az éttermet, mert nagyon jó emlékeink voltak róla. Az új design a fapados irányába mutatott, a kockás abroszt kockás szalvéta illusztrálta. Sajnos az egyszerűsítés az ételeken is meglátszott: Bár a tálalás még mindig látványos és szép, az ételek íze azonban az egyszerűsítés jegyében „eltűnt”. A Marhapofa, Grillezett spárga, tökéletes tojással, a narancsos béarni mártás, a szarvasgomba ízét hiába kerestük. Az olívás keksz átlényegült enyhén pirított kenyérszeletté. A Kacsamell, árpagyöngy rizottó, morrel gomba, meggy jus-sal kivételesen jó íz-összhatást kelletett, de ez a többi étel fényében inkább véletlennek tűnt, főleg mert a kacsánál a kacsaháj íze volt a domináns. A Serpenyőben sütött fogas, káposztaraguval szintén az ízetlenségével maradt emlékezetes. A desszertekből a Hideg csokoládé fondant, mogyorókrémes croustillant, sós karamell öntet, málna sorbettel jó volt. A 'Tibor Úr receptje' - Körtés-diós tortácska, karamell fagylalttal –a pincér szerint diótorta- meglepetést okozott. A várt dió torta helyett a linzertésztát kaptunk körtével és a melléadott fél azaz fél dió, valamint az inkább vanília ízű „karamell” fagylalt nem igazán emelt az élményen. Azt mondják nehéz elérni egy bizonyos szintet, de ebben az esetben kár, hogy az elért színvonalat nem sikerült megtartani.
B.L. - Sunday 08/03/2020

"Beautiful scenery and delicious food coexist."

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Sitting by the window on the ground floor of the Marriott, opposite is a palace ablaze with lights.The dining environment is particularly spacious, and the waiter keeps asking about the feeling of dining.Generally speaking, the quality of catering is good, but it should be reminded that the hotel's catering drinks, the price is relatively expensive.
Mario - Sunday 08/03/2020

"Enyhe csalódás"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 4
Nagy várakozással mentem, hisz ügy beharangozták a megnyitáskor. A hely kellemes és elegáns hangulatú, tökéletesen harmonikus designe. A pincér nagyon kedves volt, mosolygós, udvarias ahogy a nagykönyvben meg van írva. Viszont sokat kellett várni miközben alig voltak az étteremben. Az ételek többnyire elég jó ízűek voltak, de a kacsát túl sütötték, a körett meg nem volt eléggé megfőzve. Nyolcan mentünk, és a nyolc desszertből 5-ről lemaradt vagy a fagyi része vagy a brownie ami egyébként fondant ként volt jelezve az étlapon....Összességében azért jó volt, de többet vártam, így némi csalódással tértem haza.
Gergényi Éva - Sunday 08/03/2020

"DNB"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
A kacsát jól átsütve kértem, nem úgy kaptam. Rágós volt és nem volt fűszerezve. A tavaszi tekercs mennyei, de elképesztő kevés, max. Előételként értékelhető. A spárga, és az édességek feledtették ezeket, mert osztályon felüli minőséget hoztak. A húsokkal rosszul bánnak, ha zőldséget rendelsz jól jársz.
Németh Veronika - Saturday 07/03/2020

"DNB Marriott - great place with great cuisine"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
My wife and I had a wonderful time at this awesome restaurant. Friendly and professional waitresses and managers, quick and efficient service that always comes with a smile. Food was expertly cooked even though we went on a budget dining scheme, and we thoroughly enjoyed the traditional Hungarian taste mixed with a slight touch of modern style of cooking. Will definitely visit next time, and stay even longer !
Anh Pham - Saturday 07/03/2020

"Amazing dinner"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The food was great and the services exceed our expectations . Everyone was so nice and professional. Highly recommended.
Linh - Saturday 07/03/2020

"vacsora"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
egy kellemes estét töltöttünk el. Az ételek finomak voltak. Ajánlom!
AJózsef - Saturday 07/03/2020

"DNB Budapest"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Not recommended at all. Food was below average in taste. Service was very slow...had to wait 15 mts till someone came to take our order. The place was very loud and noisy. There were no placemats so it was not a very good idea to remove the napkin from under the cutlery and place it on the table. Peppers in the same place was par excellence in every aspect. Will not go back to DNB or recommend it.
Ashmita Chadha - Sunday 13/10/2019

"DNB Budapest "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép környezet, finom ételek, kedves kiszolgálás.
Székely Richárd - Sunday 13/10/2019

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, máskor is jövünk.
Csilla - Saturday 12/10/2019

"Mariott"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos es nagyon kellemes volt! Finom etelek es italok!
Asboltné Czapári Beáta - Friday 11/10/2019

"Kellemes laza vacsora "

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Barátokkal vacsoráztunk a DNB-ben. Kellemes, laza hangulatú hely. Az étterem miliője, hangulata kissé meglepő egy felső kategóriás hotelben, de épp az egyszerűsége miatt a hétköznapokra is nagyszerű választás. Az ételek nem voltak túl gondolva, egyszerűségükben voltak nagyszerűek. Az első prosecco, amit rendeltem nem volt megfelelően lehűtve, de a második már gyöngyöző volt, ahogy annak lennie kell. Kedves, kellemes hely.
Bonnyai Boglárka - Thursday 10/10/2019

"HELL0"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A legjobb konyha és kiszolgálás az étterem hét eddig kipróbált helyei közül.
Alexa - Thursday 10/10/2019

"Review "

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Good location that near the Danube, there are floor-to-ceiling window that offer view. Unfortunately, it will reflect at night. High quality service, the waiter is very polite and friendly.Food is ok. I think it should be better.
Celia - Thursday 10/10/2019

"Tokeletes!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom!
Hariss Gergely - Tuesday 08/10/2019

"Finom, szep, kellemes"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Szinte mindent megkostoltunk, nagyon finomak az etelek! A rizotton a macaron nagyon kulonleges volt. Egyedul a brownie volt atlagos, unalmas. A kilatas az ablakok mellett szuper!
Annamaria - Tuesday 08/10/2019

"Majdnem tökéletes "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Ismertem az éttermet még Peppers korából, ezért is választottuk. Előételnek kacsa rilettet ettünk, nagyon finom volt, a savanyitott zöldségek pedig fantasztikusak. A halas főétel kitűnő volt, tiszta ízű, a köret kellemes, hibátlan. A desszert nagyon csúnya befejezés volt, a browniet választottuk, ami inkább egy gyenge kakaós piskóta volt és sajnos a fagyi sem mentette meg, mert annak is nagyüzemi ize volt. Kár hogy nem kóstoltuk a citromos desszertet. A kiszolgálás korrekt, nem lehet belekötni, bár a korábbi laza, barátságos helyett a mostani érzelemmentesebb volt. Összességében máskor is eljönnél.
Nóra - Tuesday 08/10/2019

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kituno kiszolgalas! Kellemes kornyezet! Kitunoen ,valasztekosan osszeallitott menusor! Gratulalok!
Jeszenszky - Tuesday 08/10/2019

"Lunch with my friens"

3.8
food: 2 service: 5 ambience: 4
My friends and I were very pleased with the nice environment and the service was excellent. Unfortunately the food didn't cover our expectations; The starter was simple, but corre ct; crayfish cocktail.The mai ndish; grilled Balatoni heck was dry, the fried potatoes were soggy. Dessert and coffee were ok.
Kunszt Birgitta - Tuesday 17/09/2019

"DNB Budapest"

3.5
food: 4 service: 4 ambience: 2
Az ételek minősége kifogástalan volt, talán a mennyiség lehetett volna több. Az étterem nagyon hangos, zajos volt, minden iskolai menza, olyan volt a hangulat.
Posztós Zsigmond - Sunday 21/07/2019

"Vacsi kilátással "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Bőséges adagok Kissé szokatlan hozzávaló párosítások, jó végeredménnyel. Rendkívül kedves pincérnő
Mikulán Rita - Tuesday 16/07/2019

"Vacsora kilátással"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Udvarias kiszolgálás, különleges ételek, szép kilátás a budai oldalra. Kicsit lazábban, take it easy
Hohoho - Monday 15/07/2019

"Kellemes hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól sikerül az új brand. Picit lassú a kiszolgálás.
Ágnes - Monday 15/07/2019

"Kulináris élmény a Duna partján. "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves, figyelmes kiszolgáló pincér. A Dining City vendégei ötletes, kitűnő fogásokat élvezhettek. Hangulatos a Duna Korzó és a Duna partja. Kulináris élmény : füstölt pisztráng karalábé kockákkal. Kürtős kalács variáció.
Lajos Zoltán - Saturday 13/07/2019

"kellemes hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hangulatú étteremben, finom ételek és udvarias kiszolgálás mellett szép környezetben töltöttünk el egy remek estét.
Mónika - Saturday 13/07/2019

"8th to 14th July: Special price 3-course menu"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Lovely location for a meal, as can be seen in the photos...I cant afford to stay at the hotel but I can at least experience the skillful creations of their chef at a very good price...fortunate to be n Budapest when they did this special 3 course menu for 5990 HUF. I will be returning on Sunday to experience again...thank you all.
Jeremy Quantrill - Saturday 13/07/2019

"DNB étterem vélemény"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem elhelyezkedéséből adódóan a csodálatos dunai panorámát nem lehet vitatni. A belső tér hangulata és berendezése nagyon trendi ami szintén hozzáadott érték volt. Az ételek nagyon finomak voltak. Kis csalódást okozott, hogy nem volt elég izgalmas az összeállítás.
Mádli Edina - Saturday 13/07/2019

"Ajánlom .."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remekül éreztük magunkat a barátnőmmel .. Rendszeresen résztveszek ide szervezett rendezvényeken. A konyha mint mindíg kitűnő ízletesek az ételek a kiszolgálás remek és a kilátás az étteremből csodálatos. Ha valaki egy hangulatos pillanatot akar megélni ne hagyja ki
Simoraik Gyöngyi - Saturday 13/07/2019

"Egy szuper vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük szépen ezt a kellemes estet. Üdv H.A
Holló András - Saturday 13/07/2019

"Everything is good."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Everything is good. Service is perfect. Starter and main course are good. Staff are very friendly. Ambience is good. But I don't like the desert.
Lopy Cheng - Saturday 13/07/2019

"Mariott Hotel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kituno Etelek! Kituno udvarias kiszolgalas! Mindenkinek szivesen ajanlom!
Jeszenszky Agnes Annna - Friday 12/07/2019

"Házias jellegű gyorsétel"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Panoráma, kiszolgálás kifogástalan, a hotel szinvonalának megfelelő. Ételek: pisztráng, kacscomb, mákos nudli.. Tény, finom volt, a mennyiség is elegendő. Viszont ezt a menüsort - otthoni környezetben , leszaladok a boltba , gyorsan megveszem a hozzávalókat, majd elkészítem,csupán a kacsa sütése igényel némi odafigyelést - ilyen minőségben el lehet készíteni. Semmi gurmanság, rafinéria, egyéni fantázia,újragondolás, mívesség nem volt az ételekben, amit bizony elvártam volna.
Judit - Thursday 11/07/2019

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, kivétel, hogy a tökfőzelékben volt egy ehetetlen tárgy. A pincérünk Károly, de lehet hogy Csaba kedves és segítőkész volt, megnevettetett minket. Köszönjük!
Anduska Beatrix - Thursday 11/07/2019

"Nyari este "

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 4
A kiszolgálás kisse akadozott az elején az étterem színvonalához képest gyengébb volt a vártnál!
Marianna - Tuesday 09/07/2019

"Fantasztikus ízek"

3.8
food: 5 service: 3 ambience: 3
Igazán rendkívüli izekkel, fantasztikus nemzetközi konyhával találkoztunk! Biztosan visszajövünk!
Bartucz Éva - Monday 17/06/2019

"DNB vacsora"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Ablak melletti, panorámás asztalnál ültünk, szuper helyen. Az ételek közül a házi kenyér nagyon finom, a füstölt pisztrángfilé és az őzgerinc tökéletes volt, a paprikás csirke viszont inkább felejthető … ezzel együtt a felszolgált menü kinézetre is szép volt. A kiszolgálás érkezéskor és vacsora közben is nagyon kedves volt, talán az italok újratöltésére lehetett volna jobban figyelni. A jobb hangulathoz egy kis élőzene elfért volna még. Összességében nagyon kellemes este volt.
Katalin - Thursday 28/03/2019

"Kiváló"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden kiváló és ízletes volt, nagyon jó volt a kiszolgálás és finom volt az étel is. Az étterem elég nagy és kissé üres volt ezáltal, de amúgy kellemes hangulata van
Villányi Márton - Tuesday 26/03/2019

"...mint az iskolai menzán...."

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 3
- Amikor megérkeztünk, percekig tébláboltunk, mire odajöttek, hogy megkérdezzék, miért is vagyunk ott, majd megmutatták a lefoglalt asztalt - Meg sem kérdezték, hogy elvehetik-e a kabátot, és esetleg felajánlják a ruhatárat...egyáltalán van ruhatár? - Az előételek (füstölt hal és gulyás) finomak voltak, de a főételekről ez már nem mondható el: a töltött káposzta ízetlen, a a csirkepaprikás galuskája szétázott, mint az iskolai menzán. A desszertre kapott túrógombóc kemény volt. - A DNB a minimál stílusával teljesen jellegtelen, egy hely a sok közül a városban - A budai vár látványa azonban továbbra is pazar Szóval, ez már határozottan nem Peppers!, és Török Gábor emléke is szertefoszlott...
Varga Melánia - Monday 25/03/2019

"Ízkavalkád csodás kilátással."

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Isteni finom volt mindegyik fogás, és a végére degeszre ettük magunkat. :) Viszont sajnos az elején 20-25 percet kellett várnunk, mire felvették egyáltalán az italrendelést, pedig egyáltalán nem voltak sokan; de ezt követöen az ételfelszolgálás már gördülékenyen ment. Köszönjük az ízkavalkád élményét!
Acsai Alexandra - Monday 25/03/2019

"DNB"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi kiszolgálás, ínycsiklandozó ételek. A vaj a házi kenyérrel kiemelkedően finom volt.
Fruzsi - Monday 25/03/2019

"Remek vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
az ételek finomak voltak, a kiszolgálás figyelmes, a hangulat kiváló. Jól éreztük magunkat. Ajánlom.
AJózsef - Monday 25/03/2019

""

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon finom volt a menü, kedves kiszolgálót kaptunk. A felszolgálás lehetett volna gyorsabb is, sajnos egy eldugott részen voltunk és kevésbé láttak a pincérek.
Tálas Attila - Sunday 24/03/2019

"Hangulatos este"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A pincérek nagyon kedvesek voltak és segítőkészek, amikor kérdésünk volt. Az étterem elegáns, látvány konyhával. A kilátás a budai várra megalapozza a hely hangulatát.
Katona Tímea - Sunday 24/03/2019

"Talmi csillogás"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Majdnem tökéletes szerviz mellett, fantasztikus kilátás mellett, egy luxus szálloda kulisszái között volt alkalmunk egészen középszerű ételeket elfogyasztani. Nagyon kis túlzással, metró áruházi alapanyagokból összeállított, ízetlen és fantáziátlan élelmiszereket kaptunk. Többre számítottunk. Kérjük vissza a Peppers! szellemiségét és minőségét.
Zmák Tibor - Sunday 24/03/2019

"vacsora"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
minden megfelelő volt
Ági - Saturday 23/03/2019

"Kiváló lokáció"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép a kilátás Budapest nevezetességeire. Hatalmas adagok vannak. Kiváló vacsora volt!
Leé Dóra - Saturday 23/03/2019

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű kilátás a Dunára és a Várra. Kellemes hangulat. Kiváló kiszolgálás. Az ételek ízletesek, minőségük, mennyiségük tökéletes volt.
Balázs - Friday 22/03/2019

"Marriot"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
Marriot-ban picit furcsa a bisztro jellegű kialakítás, kicsit kategória idegennek éreztük. Ablak melletti asztalt kértünk és kaptunk, így a pazar kilátás adott volt a vár és Lánc híd felé. Kiszolgálás alapvetően kedves volt, bár volt, hogy megfeledkeztek rólunk és sokat kellett várnunk fogások között - ez mindenhol kellemetlenül érinti a vendéget, ilyen kategóriában viszont ez blamázs, ráadásul a vendégszám sem indokolta ezt. Ételek jól sikerültek, finomak voltak, szarvas pedig kiemelkedően ízletes volt. Desszertnél viszont a túrógombócban kevés túró és sok gríz volt, ez rontott az ízélményen és ráadásul meglehetősen kemény is volt, ez tehát lehúzta az összbenyomást. Ettől függetlenül úgy jöttünk el, hogy egy nagyon kellemes estét sikerült eltölteni egy csodás panorámával rendelkező étteremben és finomakat ettünk. Máskor is visszajönnénk.
Nagy Zoltan - Thursday 21/03/2019

"Kellemes étterem kitűnő helyen"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étterem hangulatos, az ételek finomak voltak. Nagyon zavaró volt az égők villogása, de gondolom ezt az elektromos hibát előbb-utóbb kijavítják, valamint kicsit nagy volt az alapzaj a nagy térben. Az ételek nagyon jól voltak elkészítve, de a leves tűzforró volt, még lassan is alig bírták megenni akik azt kértek, a szarvas pedig picit hideg a főételnél. Ilyen hibát ezen a szinten nem lehetne elkövetni. Ezeket leszámítva kellemes este volt. Egy átlagos étteremhez képest kitűnő, a maga kategóriájában nem hibátlan.
Ilona - Wednesday 20/03/2019

"Kellemes este"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Összességében nagyon kellemes estét töltöttünk az étteremben. Az előételek (pisztráng, cékla) nagyon szuperek voltak, a főételek viszont már nem voltak a legjobbak (töltött káposzta, paprikás csirke). A desszertek (kürtős kalács, túrógombóc) közül előbbi nagyon száraz volt, az utóbbi viszont szintén szuper. Mindenképp visszatérünk még!
Bertone - Wednesday 20/03/2019

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt
Dr Sléder Éva - Wednesday 20/03/2019

"Új színfolt a város szívében"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Fantasztikus minőségű ételek, színvonalas kiszolgálás, csodálatos panoráma a Hotel Marriott átalakított és újranyitott éttermében.
Szadai Ildikó - Wednesday 20/03/2019

"Csodás!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hatalmas adagok, ízletes fogások, kedves kiszolgálás, csodaszép környezet.
Eszter - Wednesday 20/03/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételek, remek környezetben.
Droppa Csaba - Tuesday 19/03/2019

"egy kellemes este"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
stílusos helyszín , kiváló konyha , udvarias személyzet
Marianna - Tuesday 19/03/2019