Flaska Wine Bar - hungarian food

Make an Online Reservation

Flaska Wine Bar

1094 Budapest, Tompa utca 17/B.

Flaska Wine Bar
Tompa utca 17/B. , 1094 Budapest

Our dishes are made of seasonal, fresh and quality ingredients. We have reconsidered the meals prepared by our grandmothers to rediscover the old flavors. Our meals vary from season to season, we always offer dishes adequately to season.
Our guests can choose from natural handcrafted wines, which do not contain additives, flavor and color enhancers. The style and taste of these wines are mostly determined by the place of production, the vintage and by the creative wine maker subordinated to nature. Naturalness characterizes our whole offer of drinks, the alcoholic and alcohol-free beverages as well.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Flaska Wine Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(109 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.9

""

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 4
Az ételek finomak voltak az italok ideálisan voltak hútve és jók voltak. A felszolgálók kedvesek, udvariasak, viszont rendkívül lassan ment minden."Piacot kutatni" kerestük fel ezt a helyet, de még nem döntöttünk a jövőt illetően.
Toldi Annamária - Wednesday 18/05/2022

"5-ből 6-os! 😉"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Flaskában a barátságos hangulat, a kedves kiszolgálás és a figyelmes pincérek kéz a kézben járnak. Ez már mindenképpen jó alapot biztosít a fantasztikus vacsoraélménynek, amit az ízletes fogásokkal emelnek egy még magasabb szintre; de a pontot az i-re végül a remek, finomabbnál finomabb borok teszik. Ezen a helyen remekül párosul a minőség és a megfizethetőség egymással, mind az italok, mind az ételek tekintetében. A 2020-as Dining City “őszi évadjában” több helyen is jártunk (magasabb árkategóriásokban is) és egyértelműen a Flaska Borbár viszi a prímet! Köszönjük!
Szenoráczki Réka - Friday 23/10/2020

"Legjobb borbár a IX. kerületben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét alkalmával ettünk itt három fogásos menüt. Isteni volt és nagyon bőséges. A borajánlatot is kértük hozzá, ez megalapozta a hangulatot. A kacsa a specialitásuk, legalábbis kevés helyen van ennyire jól készítve a kacsa mint itt.
V Noemi - Wednesday 21/10/2020

"Kiváló döntés - nagyszerű hely, kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Párommal egy kellemes péntek kora esti vacsorát töltöttünk itt, mint mindig, most sem csalódtam. Az én szívemben (és gyomromban) van egy külön kis sziget a Flaskának. Nagyon finom, letisztult naturális bor és étel párosítások vannak, kiváló minőségű alapanyagokból. A felszolgálók kedvesek, közvetlenek, segítségüket érdemes kérni. A hely hangulata is különleges, letisztult, barátságos, nem túl "sok", nem hivalkodó, vendégként nem feszengek. A vendég szubjektív ízlését különösen nagy tisztelettel kezelik, mindig meggyőződnek arról, hogy a kihozott étellel minden rendben van. A foglalás előtt nagy meglepetéssel olvastam a sok pozitív megjegyzés mellett meg-megjelenő negatív véleményeket. Ugyanis nekem pont az a tapasztalatom, hogy könnyű velük megbeszélni az ételválasztást, esetleg utólag korrigálni bármin. Emberségesen, tisztelettel, mégis közvetlen hangnemmel viszonyultak hozzánk. Nagy szeretettel ajánlom bárkinek a Flaska Borbárt, aki egy kellemes, jól átgondolt borvacsorára vágyik!
Pasztuhov Ágnes - Monday 19/10/2020

"Étterem hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szuper volt minden.
Viktória Danka - Monday 19/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Halászlé hibátlan, jól éreztük magunkat, kedves kiszolgálás.
Attila Bor - Sunday 18/10/2020