Reviews


4.9

(108 Recensies)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.9

"5-bŇĎl 6-os! ūüėČ"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Flask√°ban a bar√°ts√°gos hangulat, a kedves kiszolg√°l√°s √©s a figyelmes pinc√©rek k√©z a k√©zben j√°rnak. Ez m√°r mindenk√©ppen j√≥ alapot biztos√≠t a fantasztikus vacsora√©lm√©nynek, amit az √≠zletes fog√°sokkal emelnek egy m√©g magasabb szintre; de a pontot az i-re v√©g√ľl a remek, finomabbn√°l finomabb borok teszik. Ezen a helyen remek√ľl p√°rosul a minŇĎs√©g √©s a megfizethetŇĎs√©g egym√°ssal, mind az italok, mind az √©telek tekintet√©ben. A 2020-as Dining City ‚ÄúŇĎszi √©vadj√°ban‚ÄĚ t√∂bb helyen is j√°rtunk (magasabb √°rkateg√≥ri√°sokban is) √©s egy√©rtelmŇĪen a Flaska Borb√°r viszi a pr√≠met! K√∂sz√∂nj√ľk!
Szenoráczki Réka - Friday 23/10/2020

"Legjobb borb√°r a IX. ker√ľletben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©tteremh√©t alkalm√°val ett√ľnk itt h√°rom fog√°sos men√ľt. Isteni volt √©s nagyon bŇĎs√©ges. A boraj√°nlatot is k√©rt√ľk hozz√°, ez megalapozta a hangulatot. A kacsa a specialit√°suk, legal√°bbis kev√©s helyen van ennyire j√≥l k√©sz√≠tve a kacsa mint itt.
V Noemi - Wednesday 21/10/2020

"Kiv√°l√≥ d√∂nt√©s - nagyszerŇĪ hely, kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
P√°rommal egy kellemes p√©ntek kora esti vacsor√°t t√∂lt√∂tt√ľnk itt, mint mindig, most sem csal√≥dtam. Az √©n sz√≠vemben (√©s gyomromban) van egy k√ľl√∂n kis sziget a Flask√°nak. Nagyon finom, letisztult natur√°lis bor √©s √©tel p√°ros√≠t√°sok vannak, kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ alapanyagokb√≥l. A felszolg√°l√≥k kedvesek, k√∂zvetlenek, seg√≠ts√©g√ľket √©rdemes k√©rni. A hely hangulata is k√ľl√∂nleges, letisztult, bar√°ts√°gos, nem t√ļl "sok", nem hivalkod√≥, vend√©gk√©nt nem feszengek. A vend√©g szubjekt√≠v √≠zl√©s√©t k√ľl√∂n√∂sen nagy tisztelettel kezelik, mindig meggyŇĎzŇĎdnek arr√≥l, hogy a kihozott √©tellel minden rendben van. A foglal√°s elŇĎtt nagy meglepet√©ssel olvastam a sok pozit√≠v megjegyz√©s mellett meg-megjelenŇĎ negat√≠v v√©lem√©nyeket. Ugyanis nekem pont az a tapasztalatom, hogy k√∂nnyŇĪ vel√ľk megbesz√©lni az √©telv√°laszt√°st, esetleg ut√≥lag korrig√°lni b√°rmin. Embers√©gesen, tisztelettel, m√©gis k√∂zvetlen hangnemmel viszonyultak hozz√°nk. Nagy szeretettel aj√°nlom b√°rkinek a Flaska Borb√°rt, aki egy kellemes, j√≥l √°tgondolt borvacsor√°ra v√°gyik!
Pasztuhov √Āgnes - Monday 19/10/2020

"√Čtterem h√©t"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szuper volt minden.
Viktória Danka - Monday 19/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hal√°szl√© hib√°tlan, j√≥l √©rezt√ľk magunkat, kedves kiszolg√°l√°s.
Attila Bor - Sunday 18/10/2020

"Flaska"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kellemes hangulat, kitŇĪnŇĎ √©telek
Varga Lívia - Sunday 18/10/2020

"Szuper!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ezen a helyen m√©g soha, semmibe nem tudtam volna belek√∂tni - ez√ļttal sem. Izgalmas, nagyon √≠zletes √≠zek √©s alapanyagok, top minŇĎs√©g, l√°tv√°nyos t√°lal√°s, figyelmes, szimpatikus felszolg√°l√°s, otthonos hangulat.
T. Katalin - Sunday 18/10/2020

"Kulonleges etelek, hozzaillo borok"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kulonleges √≠zvilag√ļ √≠nyenc √©teleket kostolhattunk valoban hozzaillo borok tarsasagaban. A kiszolgalas nagyon figyelmes volt
Varga Emese - Sunday 18/10/2020

"Flaska, a FULLoska"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendk√≠v√ľl harm√≥nikus √©s egyben eleg√°ns k√∂rnyezetben t√∂lt√∂tt√ľk a vacsor√°nkat. Az √°ltaluk aj√°nlott borsor passzolt a megrendelt √©telekhez, igen magas sz√≠nvonalt k√©pviselt. J√∂jj√∂n az √©tel: Kreat√≠van t√°lalt, igaz√°n ritka √≠nyencs√©geket fogyaszthattunk. A men√ľbŇĎl p√°rommal mindketten megtal√°ltuk a sz√°munkra legszimpatikusabb fog√°sokat, amelyek nagyon finomak voltak. A pinc√©r√ľnk D√°vid volt, aki m√°r a meg√©rkez√©s√ľnktŇĎl eg√©szen a vacsora v√©g√©ig bar√°ts√°gosan t√∂rŇĎd√∂tt vel√ľnk, √©s remek felvezetŇĎket √©s aj√°nl√°sokat kaptunk tŇĎle a borokr√≥l. B√°tran aj√°nljuk ismerŇĎseinknek is!
Vogel Csongor - Friday 16/10/2020

"Egy szimpatikus hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Igaz√°b√≥l semmi kifog√°solhat√≥t nem tapasztaltunk, profin mŇĪk√∂dtetett, hangulatos √©tterem (bocs√°nat, borb√°r), kedves, √©s figyelmes szem√©lyzettel, j√≥ borokkal.
Szentgyörgyi Ottó - Friday 16/10/2020

"Nagyon elégedett vendég "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A men√ľ j√≥l √∂sszev√°logatott, a fog√°sok izgalmasak, √≠zletesek, a s√©f figyel a r√©szleteketre, a pinc√©rek kedvesek, figyelmesek, profik. Tipp: aj√°nlott borsorral fogyasztani a men√ľt, a felszolg√°l√°skor egy kis bor ismertetŇĎ is elhangzik, igazi k√ľl√∂nlegess√©geket lehet k√≥stol√≥, amelyek persze mind illeszkednek az adott fog√°shoz.
T. Bogl√°rka - Friday 16/10/2020

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermet kellemes hangulat, gyors kiszolgálás és finom ételek jellemzik. A vacsora tálalásánál elhangzó borismertetés, pedig emelte az este hangulatát.
Mászi Anikó - Thursday 15/10/2020

"Flaska - Dining city"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kellemes hely, finom √©telek. Az √ļjragondolt R√°koczi t√ļr√≥s √©s a hal isteni volt. A borp√°ros√≠t√°s telital√°lat.
HŇĎgyes Endre - Thursday 15/10/2020

"H√©tfŇĎ esti vacsora finom borokkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
M√°r kor√°bban is j√°rtunk az √©tteremben √©s most is √©rdemes volt visszaj√∂nni. Hangulatos helysz√≠n. Udvarias √©s nem tolakod√≥ kiszolg√°l√°s. A vajhal steak k√≠v√ľl ropog√≥s, bel√ľl szaftos volt. A R√°k√≥czi t√ļr√≥s fens√©gesen finom volt. Az √©telek mell√© v√°lasztottuk a borsort is, amely tov√°bb emelte a vacsora √©lm√©ny√©t. Kiv√°l√≥ √©s k√ľl√∂nleges bork√≠n√°lat. A k√°v√©... mennyei.
Németh Nóra - Wednesday 14/10/2020

"Flaska Borb√°r "

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
A Flaska Borb√°rban igaz√°n kedves felszolg√°l√≥kkal tal√°lkozhattunk, a bor aj√°nl√°sok is kiv√°l√≥ak voltak. A desszert teljesen vitte a pr√≠met, de az elŇĎ√©tel is igazi kedvcsin√°l√≥ volt. A hely hangulata pedig igaz√°n kellemes √©s csal√°dias egy kis modern be√ľt√©ssel. Aj√°nlani tudom a helyet! :)
Menyh√°rt Adri√°na - Wednesday 14/10/2020

"Kifog√°stalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, a kiszolg√°l√°s profi √©s az √©telek illetve a borok is nagyon finomak. Mindennel nagyon el√©gedettek voltunk, biztosan j√∂v√ľnk m√©g!
Mercédesz - Wednesday 14/10/2020

"√ąrt√®kel√®s"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves kiszolg√°l√°s, pazar √©telek. D√°vid a felszolgalunk mind szakmabelileg mind emberileg nagyon kedves volt. K√∂sz√∂nj√ľk Neki innen is
Pusztai Szabina - Tuesday 13/10/2020

"Flaska borb√°r az √ļj kedvenc"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden fog√°s. Minden elvarasunkat magasan fel√ľlm√ļlt√°k √©s a kiszolg√°l√°s is amit D√°vid ny√ļjtott fel√©nk, nagyon bar√°ti √©s professzion√°lis volt. √Črt√©kes √ļj ismereteket is szerezt√ľnk borok ter√©n.
Róna Ibolya - Sunday 11/10/2020

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves kiszolg√°l√°s. Bar√°ts√°gos hely.
Szabó Roland - Sunday 11/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon j√≥l √©rezt√ľk magunkat, minden rendben volt!
F.Istv√°n - Saturday 21/03/2020

"Remek borb√°r"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
A kiszolg√°l√°st (legal√°bbis a pinc√©r mem√≥ri√°j√°t) illetŇĎen k√©tszer is zavart √©rezt√ľnk az erŇĎben, viszont kifejezetten kedvesek voltak vel√ľnk. Eg√©sz h√°zias volt a hely hangulata, ehhez k√©pest el√©g extra az √©telv√°laszt√©k. Igaz√°b√≥l minden majdnemhogy t√∂k√©letes volt, apr√≥ hib√°kkal. Az √©n men√ľsorom patent volt, p√°rom√© szint√©n - b√°r a kacsamell nem volt t√∂k√©letesen √°ts√ľtve. √Ėsszess√©g√©ben 2-4 fŇĎs t√°rsas√°goknak aj√°nlan√°m ezt a helyet, fŇĎleg a minŇĎs√©gi borok, √©s a j√≥l kital√°lt gourmet √©tlap miatt.
Szekeres Marcell - Monday 16/03/2020

"BECSAPTAK!!!! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igen, becsaptak, √©s ezt itt, √©s √≠gy ki merem jelenteni! Becsaptak, mert √ļgy gondoltam, hogy a FEH√ČRCSOKOL√ĀD√ČS kacsabonbon ut√°n NEM J√ĖHET jobb. (Aki kev√©sb√© szeret olvasni- annak le√≠rom- DE, J√ĖTT ugyanilyen j√≥. Remek √©telek, kitŇĪnŇĎ kiszolg√°l√°s- LE√ćRHATATLAN!!! )........ √Čs, akkor az olvas√°st joban kedvelŇĎknek- sz√≥val- az ember megk√≥stolta m√°r a kacsabonbont- √©s azt√°n "nyugodt sz√≠vvel" elmentem m√°sodik, sŇĎt, HARMADIK, √©s NEGYEDIK alkalommal is- hogy ezen √©lvezetemnek h√≥doljak. √Čs ITT J√ĖN a gal√°ds√°g- mert A MALACCS√ĀSZ√ĀR- HIHETETLEN. √úl a f√©rfi a sz√©k√©ben (szerintem nŇĎkn√©l is ugyanez a hat√°s)- √©s NEM TUDJA mit csin√°ljon- puha, l√°gy, sz√©tolvad√≥- √©s M√ČGIS a sz√©l√©s ropog√≥s- HUHH... Ez T√ĖRV√ČNYES?* Budapest belter√ľlet√©n? H√°t mi t√∂rt√©nik, hogy ha ELVESZ√ćTEM az eszm√©letemet? A szŇĎr most is fel√°ll a kezemen, ha r√°gondolok arra pillanatra.... √Čs a KACSABONBONN√ĀL- nem ezt √≠g√©rt√©k! Nem volt sz√≥ arr√≥l, hogy LESZ egy M√ČG erŇĎteljesebben mag√°val ragad√≥ fog√°s is... Hmm... K√©rem, k√©rem!! Az √©dess√©gn√©l... S, itt j√∂n a felszolg√°l√°s kapcs√°n az 5 csillag - nos, ha van egy javaslatom, hogy ezt √≠gy, a m√°sikat √ļgy- a leterhelt szem√©lyzet √°ltal√°ban korl√°tozottan seg√≠thet. DE NEM a Flask√°n√°l. Ezek az emberek ugyanis TAL√ĀLNAK √ďDOT arra, hogy megoldj√°k a gondot. √Čs egy hihetetlen TITKOS tervet is siker√ľlt kiviteleznem a seg√≠ts√©g√ľkkel. (Persze, a kacsabonbonr√≥l van sz√≥)** *(Leg√°lis) ** Mivel el√©gg√© √©des fog√°s (ez a remek elŇĎ√©tel mivolt√°t NEM befoly√°solja, csak egy √öJABB KAPUT nyit meg a fog√°s elŇĎtt), egy r√©sz√©t eltettem az √©dess√©g (desszert) mell√©, illetve k√©rtem egy kis kieg√©sz√≠tŇĎt- √©s mindenben seg√≠tettek... Huhh... Ahogy az ismert tr√©f√°ban ("viccben"- "De, Doktor √ör! Ezek ut√°n,hogy a feles√©gemmel ...., nos, h√°t soha t√∂bbet nem mehet√ľnk abba az √©tterembe!" ). Szerencs√©re a FLASK√ĀBA B√ĀRMIKOR, B√ĀRHOGYAN el lehet l√°togatni. √Čs KIFEJEZETTEN √ČRDEMES! √údv√∂zlettel: S.A.
Sejtelmes Alexander - Monday 16/03/2020

"Ig√©nyesen, tetszetŇĎsen t√°lalt finom fog√°sok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás, finom ételek, szép tálalás. Családias, kellemes hangulat. Csak ajánlani tudom!
Kraus Csaba - Sunday 15/03/2020

"Meglepetés sommelier a borpárosítás mellé"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vacsor√°nk fog√°sai mell√© k√©rt√ľnk egy-egy poh√°r bort, √©s a pinc√©r b√°torkodott felaj√°nlani, hogy a szak√©rtŇĎj√ľk v√°lassza ki az √©telekhez legink√°bb passzol√≥t. Nem csal√≥dtunk, sŇĎt kellemes √©lm√©ny volt ilyen j√≥l passzol√≥ italokat kortyolni a men√ľ mell√©, a sommelier pedig p√°r mondatban ismertette a sor tagjait ek√∂zben.
Laca - Sunday 15/03/2020

"Szuper vacsora remek borok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper vacsor√°nk volt, udvarias, nem tolakod√≥ kiszolg√°l√°ssal, k√ľl√∂nleges hazai borokkal. Remek bisztr√≥konyha √∂tletes gegekkel.
Szita - Sunday 15/03/2020

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper √©telek,az aj√°nlott borsor csillagos √∂t√∂s. Intim hely, intim hangulat a sz√ľlet√©snaposoknak k√ľl√∂n figyelmess√©g /vir√°g, k√∂sz√∂ntŇĎ ital/. M√°r foglaltunk is egy borvacsor√°hoz.Bar√°tainknak is sz√≠vesen aj√°nljuk.
Kassai Erika - Sunday 15/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
NagyszerŇĪ gourmet √©tterem nyugodt k√∂rny√©ken, j√≥ √°r-√©rt√©k ar√°nnyal. K√ľl√∂n eml√≠tendŇĎ, hogy Kov√°cs Antal sommelier √°ltal gondozott pinc√©k magas minŇĎs√©gŇĪ term√©szetes borait k√≠n√°lj√°k nagy szak√©rtelemmel. Musz√°j kipr√≥b√°lni.
Sági Péter - Saturday 14/03/2020

"Csod√°s vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolg√°l√°s, √©tel remekmŇĪvek.
Szabó Boglárka - Saturday 14/03/2020

"T√∂k√©letes utols√≥ vacsora a nagy beu√°r√°sok elŇĎtt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolg√°l√°s nagyon profi volt!
Deme Anna - Friday 13/03/2020

"Kellemes borb√°r, finom vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon el√©gedettek voltunk az √©tteremmel. Az √©telek finomak voltak, viszont a desszert sz√°momra egy kicsit kev√©s volt. A borsor fantasztikus, passzolt a fog√°sokhoz. Tetszett, hogy a sommelier minden fog√°sn√°l elŇĎad√°st tartott a borokhoz. Olyannyira el√©gedettek voltunk, hogy a k√∂vetkezŇĎ borvacsor√°ra be is fizett√ľnk. :) Mindenkinek aj√°nlom ezt a bar√°ts√°gos kis helyet.
√Čva - Friday 13/03/2020

"EgyszerŇĪen szuper"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely nagyon hangulatos, a kiszolg√°l√°s profi √©s bar√°ts√°gos.√Črdekes √≠z-kombin√°ci√≥k, de az eredm√©ny fantasztikus. Minden nagyon, nagyon finom volt. Mindenkinek aj√°nlom, aki nyitott √ļj √≠zekre. Egy gy√∂ngyszem a rehabilit√°lt 9. ker√ľletben.
Pataki Natasa - Friday 13/03/2020

"A palackba z√°rt..."

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
A felszolg√°l√≥knak √≠g√©rtem- √≠r√°sban majd k√∂zl√∂m, milyenek is voltak az √©telek...*** Nos- Kedves Felszolg√°l√≥k- √ćMHOL a v√°lasz... Jaj, egy dolog m√©g- haz√°nk √°tlaglakosss√°ga nem tu... Bocs√°nat, szeret olvasni- √≠gy r√∂viden: a FLASKA az egyik LEGJOBB HELY- a csoportja (3.900 Ft)- CS√öCS√ĀN helyezkedik el... √Čs - akkor √≠r√°stud√≥knak: A hely kellemes, b√°r √©n tal√°n kicsit m√°s belsŇĎvel (n√©piesen: design) fogadn√°m a vend√©geket- m√©gink√°bb kihangs√ļlyozn√°m- egy val√≥di bor√©tteremrŇĎl van sz√≥. (T√∂bb korabeli f√©nyk√©p, hat√°rozottabb megvil√°g√≠t√°s, (boros)√ľveget, poharat mint√°z√≥ berendez√©si t√°rgyak- stb.) A feh√©rcsokol√°d√©-kacsam√°j- szerintem kiss√© √©des. Ez nem lenne baj, de √©n m√©g akkor n√©mi (ak√°r darabos) FAH√ČJAT tenn√©k ahhoz- √©s tal√°n n√©mi balzsamecetet. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl EREDETI, √©s J√ď √©tel. C√°pa szelet, Szent Jakab kagyl√≥... H√ö√ö√ö.... A t√∂rv√©nyes (legal) bŇĪn- mag√°val ragadja az embert, elcsavarja a fej√©t... A boros √∂ntet KITŇįNŇź, a sz√°mban √©rzem most is. Az √©telek √°llaga j√≥, sz√©tomlik az ember sz√°j√°ban- ahogy kell. (Tal√°n csak a karfiolt adtam volna kisebb darabokban- ez ugyanis kicsit megakasztja az √∂r√∂m√∂ket...) ELK√ČSZESZTŇź! Szabolcsi AlMAM√Āk... √ögyszint kapaszkodik az ember a sz√©k√©ben- viszi mag√°val- az √©lvezet.. Hmm... S, mindezt t√∂rv√©nyesen, NAPPAL(!) Hmm... Ropog√≥s (√©rtsd- friss, √©lvezettel haraphat√≥) r√©szek- kellemes, mag√°val ragad√≥ √≠z, nem t√ļl √©desen k√≠n√°lkozik a t√°ny√©ron. Nem, nem t√ļl nagy, ez k√©ts√©gtelen, de ugye, a kicsibŇĎl is... Hmm.... NAGYSZERŇį volt az itt t√∂lt√∂tt idŇĎ - reml√©lem, e sorok olvas√°sa ut√°n- mindenki el√©gedett lesz. FŇĎk√©nt, ha √öJB√ďL elmegy ide... S. ***Sok helyen ugyanis b√°r megk√©rdezik: "Milyenek voltak az √©telek?" - de ez olyan, mint a "Seg√≠thetek?"- senki sem szeretn√© hallani a v√°laszt, √©s senki sem seg√≠teni szeretne. Csak Amerik√°ban l√°ttak valami hasonl√≥t, √©s, ugye, haladni kell √°m... √ćgy leszoktam arr√≥l, hogy elmondjam, milyenek is az √©telek- de, ugye- ak√°r csak a tr√©f√°ban: "...de meg√≠g√©rtem!" (S, ha nem 5*-ot adtam, az az√©rt van, mert m√©g NINCS V√ČGE az √©tteremh√©tnek- s √©n √ļgy szoktam- hogy ha NET√ĀN M√ČG JOBB is lenne valamelyik- azt is oszt√°lyozhassam. Teh√°t- az oszt√°lyzatom- KIV√ĀL√ď minŇĎs√©gre utal. )
Sejtelmes Alexander - Thursday 12/03/2020

"Hangulatos borvacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom √©s kreat√≠v √©telek kiv√°l√≥ bort√°rs√≠t√°sokkal. Hangulatos belsŇĎ t√©r, b√°r az asztalok picit kicsik √©s zs√ļfoltabban vannak elrendezve, de ide√°lis helysz√≠n kisebb bar√°ti t√°rsas√°gok sz√°m√°ra egy finom vacsor√°hoz √©s boroz√°shoz. Gyors √©s kedves volt a kiszolg√°l√°s is.
Dorottya Zsedényi - Thursday 12/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper √©telek, finom borok, kedves szem√©lyzet √©s odafigyelŇĎ kiszolg√°l√°s. Csak aj√°nlani tudom mindenkinek, mi biztosan visszamegy√ľnk m√°skor is ‚ėļÔłŹūüėć
T√ľrk Bogl√°rka - Thursday 12/03/2020

"Profi és kedves személyzet, isteni ételek és finom borok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kicsit probl√©m√°s vend√©g voltam, tejallergi√°m miatt, de a kedves felszolg√°l√≥ nagyon profin √©s kedvesen vette az akad√°lyt. (Sajnos a nev√©t elfelejtettem, magas sr√°c feh√©r ingben, Dani vagy G√°bor tal√°n) Nagyon j√≥l √©rezt√ľk magunkat a p√°rommal, nagyon finomat √©s gy√∂ny√∂rŇĪek voltak az √©telek! K√∂sz√∂nj√ľk m√©gegyszer!
Kiszel Anna - Thursday 12/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom √©telek, figyelmes √©s kedves kiszolg√°l√≥ csapat. √Ėsszess√©g√©ben egy fantasztikus vacsor√°t t√∂lt√∂tt√ľnk el, hangulatos k√∂rnyezetben a bar√°tnŇĎimmel. K√∂sz√∂nj√ľk :)
Kinga - Wednesday 11/03/2020

"Szuper barati bvacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mar masodszorra jottunk etterem heten, es ismetelten nagyon tetszett minden
Váradi József - Wednesday 11/03/2020

"Nagyon finom vacsora, egy nagyon kellemes helyen."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©tterem nagyon sz√©pen berendezett, ig√©nyes. A kiszolg√°l√°s p√©ld√°n fel√ľli volt, a pinc√©rek nagyon kedvesek √©s k√©szs√©gesek voltak. Egyenk√©nt bemutatt√°k a borokat, minden k√©rd√©s√ľnkre azonnal v√°laszoltak. Mindenki nagyon udvarias volt. Az √©tel is kifejezetten remek volt, √©rdekes √≠zek, nagyon sz√©p t√°lal√°ssal. Remek vacsora√©lm√©ny volt, mindenk√©ppen visszamegy√ľnk.
Kállai Flóra - Wednesday 11/03/2020

"Szuper este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom √©telek, j√≥ hangulat√ļ hely, kedves, figyelmes kiszolg√°l√°s
J√°nos - Wednesday 11/03/2020

"Jó étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szakmailag kiváló konyha és felszolgálás, a jó hangulathoz nagymértékben hozzájárult a sommelier.
Majtán György - Wednesday 11/03/2020

"Csod√°s √≠zek, minŇĎs√©gi kiszolg√°l√°s!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©telek magas minŇĎs√©gŇĪek √©s rendk√≠v√ľl finomak. A kiszolg√°l√°s sz√≠nvonala nagyon magas, a felszolg√°l√≥k elk√©pesztŇĎen kedvesek, seg√≠tŇĎk√©szek √©s felk√©sz√ľltek.
Bianka - Wednesday 11/03/2020

"szuper elŇĎ√©tel, k√∂zepes fŇĎ√©tel, j√≥ desszert"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Mind az elŇĎ√©tel, mind a desszert szuper volt, de a fŇĎ√©tel kapcs√°n voltak probl√©m√°k. Mindk√©t fŇĎ√©tel kapcs√°n hangzatosabb volt elnevez√©s, mint a val√≥s tartalom. A Szent jakab kagyl√≥t csak nev√©ben tartalmazott az √©tel, mert annak h√°z√°ban volt t√°lalva. De a kagyl√≥ a sal√°t√°ban val√≥j√°ban nem jelent meg. Egy eg√©sz fej c√©kl√°t adni - m√©gha wellington is - pedig nem volt t√ļl √©tv√°gygerjesztŇĎ.
Tomi - Tuesday 10/03/2020

"Fantasztikus hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes csal√≥d√°s volt a hely, a fiatalember aki nek√ľnk seg√≠tett a d√∂nt√©sben kiemelkedŇĎen j√≥ munk√°t v√©gzett ha nekem lenne √©rtelmem √∂r√ľlnek ha n√°lam dolgozna. Mind h√°rom fog√°s elsŇĎrang√ļan finom volt, t√°lal√°s es iz √©lm√©ny vonatkoz√°s√°ban maxim√°lis pontsz√°m :)
Jur√°k Zsolt - Tuesday 10/03/2020

"Szuper ételek és borok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindenkinek aj√°nlom, nagy j√≥ kis hely! Hangulatos, a felszolg√°l√≥k udvariasak, minŇĎs√©gi borok vannak a k√≠n√°latban, melyekhez a szem√©lyzet √©rt is. A konyha szint√©n kiemelkedŇĎen j√≥, igaz√°n k√ľl√∂nleges fog√°sokat k√≠n√°lnak.
Dominika - Tuesday 10/03/2020

"Flaska Borb√°r"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon v√°ltozatos men√ľbŇĎl lehetett v√°lasztani √©s egyik sem okozott csal√≥d√°st. Rendk√≠v√ľl finom volt minden. K√ľl√∂n √©lm√©ny volt az egyes √©telekhez a bork√≠n√°lat. Mindenhez ami illik √©s a bor is bemutat√°sra ker√ľlt nem pedig "csak megkaptuk". Kicsi, de ann√°l csal√°diasabb l√©gk√∂r uralkodik az √©tteremben. √Ėsszess√©g√©ben csak aj√°nlani tudjuk Ňźket.
Auth Bal√°zs - Tuesday 10/03/2020

"Remek hangulat, figyelmes kiszolg√°l√°s."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kifejezetten kellemes est√©t t√∂lt√∂tt√ľnk a Flask√°ban. A kiszolg√°l√°s nagyon figyelmes volt √©s megadta az alaphangot az este remek hangulat√°hoz. K√∂sz√∂nj√ľk Gyul√°nak a remek aj√°nl√°sokat. A borok sz√©pek, finomak voltak. Mindenkinek b√°tran aj√°nljuk a Flaska Borb√°rt. K√∂sz√∂nj√ľk az √©lm√©nyt.
Patrik - Tuesday 10/03/2020

"√Čtteremh√©t"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden szuper volt az √©telek a kiszolg√°l√°s,nagyon j√≥l √©rezt√ľk magunkat!
Csajághy Ildikó Andrea - Tuesday 10/03/2020

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden ‚ÄĒ az udvariass√°g, a kiszolg√°l√°s, a t√°lal√°s, a borok, az √©tel- √©s boraj√°nl√°s, stb. ‚Äď nagyon j√≥ volt. Egy nagggyon kellemes este volt.
K√°roly - Tuesday 10/03/2020

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
M√©g mindig benn√ľk van a nyit√°skor l√°tott kezdeti lelkesed√©s. Adnak az egyedis√©gre √©s a minŇĎs√©gre. NagyszerŇĪ √©telekhez kiv√°l√≥ borsort kaptunk ism√©t.
Kitzinger Adrienn - Tuesday 10/03/2020

"Majdnem"

3.5
food: 3 service: 2 ambience: 5
Kellemes fogadtat√°s, zs√ļfolt, de nagyon hangulatos t√©r. ElŇĎ√©teles levesek (k√≥kuszban r√°k consomm√©, erdei ragu) zseni√°lisak voltak. Borok szint√©n, a sommelier is rendben. A fŇĎ√©tel t√∂bb mint egy √≥r√°val (!) az √©rkez√©s√ľnk ut√°n √©rkezett, √©s m√°r nem forr√≥n - ez n√°lam nagy feketepont. M√©g √©hesen sem volt eml√©kezetes, b√°r az √∂sszk√©p korrekt. A c√°pasteak v√©kony sz√©le t√ļls√ľlt, kisz√°radt, a m√°rt√°s j√≥ ellenpont, de kev√©s, a pagodakarfiol/brokkoli t√ļl homog√©n volt. A kacsa is k√©sz√ľlhetett volna jobban, √©s sok volt a szalma-hagyma-k√°poszta(?). Az egressz√≥sz kedvenc! Desszertek gyorsabbak voltak, √©s √∂tletesek, finomak, jav√≠tottak sokat. A harmadik borp√°ros√≠t√°s miatt sz√≥lni kellett, mert elfelejtŇĎd√∂tt, √©s √©n ugyanazt kaptam, mint a leveshez - ez nem der√ľlt ki a men√ľbŇĎl, hogy eleve √≠gy volt, vagy hiba, b√°r nagyon √≠zlett m√°sodszor is.
Badam - Monday 09/03/2020

"K√ľl√∂nleges √©lm√©ny"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©tterem nagyon hangulatos, de nem csak ez tette felejthetetlenn√© az est√©t, hanem az elk√©pesztŇĎen finom √©telek √©s a remek kiszolg√°l√°s. Az este v√©g√©n megegyezt√ľnk, hogy √©let√ľnk egyik legjobb √©s legk√ľl√∂nlegesebb √©ttermi √©lmenye volt a feh√©rcsokiba m√°rtott kacsam√°j bonbon. Emellett a borok felszolgal√°sa √©s a mell√© t√°rs√≠tott szak√©rtelem is emelte az este f√©ny√©t.
Dóri&Dani - Monday 09/03/2020

"√Āgi"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
√Čtelek teljesen √°tlagosak, a borp√°ros√≠t√°s nem megfelelŇĎ az √©telekhez.
Gr√©cs √Āgnes - Monday 09/03/2020

"√öjabb kedvenc hely! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kellemes p√©ntek est√©t t√∂lt√∂tt√ľnk el itt a bar√°tnŇĎmmel. Az √©telek isteni finomak voltak, a men√ľ mell√© v√°logatott borsor pedig m√©g ink√°bb kihozta ezeket az √≠zeket. Az √©tterem hetek sor√°n m√°r sz√°mos helyet volt szerencs√©nk kipr√≥b√°lni, de ŇĎszint√©n sz√≥lva a Flaska lett az abszol√ļt kedvenc! A fantasztikus √©lm√©nyhez term√©szetesen a nagyon kedves felszolg√°l√≥ √ļriember is nagyban hozz√°j√°rult! :)
Farkas Nikolett - Monday 09/03/2020

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Diningcity keret√©n bel√ľl voltam most itt elsŇĎ alkalommal. Az √©telek, amiket ett√ľnk nagyon finomak voltak. A t√°lal√°s tetszetŇĎs, t√©nyleg √©tkez√©sre cs√°b√≠t. :) Nyilv√°n egy poh√°r bor k√≠s√©ret√©vel m√©g kellemesebb √©lm√©ny lett volna. De ezt legk√∂zelebb bep√≥tolom. :) A pinc√©rek nagyon figyelmesek voltak. Aj√°nlom a helyet b√°rkinek,ak√°r egy finom √©tel elfogyaszt√°s√°ra, ak√°r egy boroz√≥√ľs bar√°ti besz√©lget√©shez egyar√°nt.
Andrea - Monday 09/03/2020

"Flaska"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon udvarias kiszolg√°l√°s! Remek √©telek, italok. Az asztalok nagyon k√∂zel vannak egym√°shoz, szŇĪk volt a hely.
Sós János - Monday 09/03/2020

"Péntek esti vacsora finom borokkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kellemes p√©ntek esti vacsor√°n j√°rtunk a hangulatos kis √©tteremben. A fog√°sok finomak voltak √©s √≠zl√©ses volt a t√°lal√°s is. Lehetett borsort k√©rni a vacsor√°hoz √©s k√ľl√∂n √∂r√ľltem, hogy az √≠zl√©s√ľnknek megfelelŇĎen ezt rugalmasan kezelt√©k. A vacsora z√°r√°sak√©nt elfogyasztott k√°v√©t mindenkinek csak aj√°nlani tudom.
Nóra - Sunday 08/03/2020

"Fantasztikus élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden elismer√©s√ľnk a szak√°csok√©!! Az √©telek fantasztikusak voltak, k√ľl√∂n√∂sen a libam√°jbonbon elŇĎ√©telk√©nt, egyedi √©s fens√©ges volt! A szem√©lyzet udvarias, a kiszolg√°l√°s gyors.
Batta Mirella - Sunday 08/03/2020

"Szuper ételek, hangulatos hely !"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
ElsŇĎ oszt√°ly√ļ men√ľbŇĎl v√°logathattunk 8 fŇĎs kis t√°rsas√°gunkkal, a t√°lal√°s rendk√≠v√ľl fant√°ziad√ļs, √∂tletes volt, ((leves k√≥kuszdi√≥ban, kavi√°r kagyl√≥h√©jban stb.) l√°tszott, hogy a konyha ki akart tenni mag√°√©rt ! Az √©telek √≠zletesek voltak, telis-teli √ļj megold√°sokkal, ami nek√ľnk nagyon tetszett ! A borok is finomak voltak, b√°r nem olcs√≥ak. Ami√©rt kiss√© neheztelt√ľnk, az az volt, hogy a pinc√©r√ľnk k√©rd√©s n√©lk√ľl letegezett benn√ľnket ( k√∂z√©pkoroszt√°ly vagyunk 40 +), amit nem nagyon √©rtett√ľnk, illetve k√©r√©s√ľnkre sem kaptunk itallapot. √Ėsszess√©g√©ben el√©gedettek voltunk az est√©vel, a kisebb hib√°k ellen√©re aj√°nljuk kipr√≥b√°l√°sra a helyet, mert igencsak igyekeznek kiv√≠vni maguknak a j√≥ h√≠rnevet !
Horváthné dr. Polyák Ildikó - Sunday 08/03/2020

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolg√°l√°s
Lilla Kasz√°s - Sunday 08/03/2020

"Kiváló ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifog√°stalan volt mind a 3 fog√°s, nagyon kedves, seg√≠tŇĎk√©sz felszolg√°l√≥k. Kiv√°l√≥ bor aj√°nlat minden √©telhez,csak aj√°nlani tudom!
Boros Hanga - Sunday 08/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az elŇĎ√©tel nyerte el legjobban a tetsz√©s√ľnket √©s a hozz√° illŇĎ bor. A kiszolg√°l√°s is nagyszerŇĪ volt.
Lévai Gyula - Sunday 08/03/2020

"√Črdemes visszat√©rni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolg√°l√°s minden v√°rakoz√°st fel√ľlm√ļlt, a szem√©lyzet rendk√≠v√ľl kedves. Az √©telek nagyon gy√∂ny√∂rŇĪen voltak t√°lalva, k√ľl√∂nleges √∂tletek voltak √©s minden nagyon finom volt, csak aj√°nlani tudom.
Gabi - Sunday 08/03/2020

"Vacsora fiatal p√°r "

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
AlapvetŇĎen j√≥l √©rezt√ľk magunkat, az √©telek finomak, de mind a fŇĎ√©telre, mind a desszertre sokat kellett v√°rnunk felcser√©lt rendel√©sek miatt. Az √©telek k√∂z√ľl egyed√ľl a malacs√ľlttel volt gondunk, ami zs√≠rosabb volt a kellet√©n√©l. A borv√°logat√°sban szereplŇĎ borok csod√°sak.
Dóra - Saturday 07/03/2020

"Etteremhet vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolgalas mellett kostoltuk vegig haromfogasos vacsorankat. Az etelek minosege es kompzicioja kifogastalan volt, az izkombinaciok eltalaltak az izlesemet, a ferjemet nem minden esetben. Plusz pont az egyedi borkostolert es ajanlasert. Tanacskent:erdemes figyelni, hogy egyforma melegen talaljanak az asztal vendegeinek. Jo szivvel ajanlom a helyet!
F.Anna - Saturday 07/03/2020

"Kiváló ételek és borok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind az ételek, mind pedig az ételekhez párosított borok kiválóak voltak.
√Ād√°m - Saturday 07/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás, az ételek és a borok is kifogástalanok. A hely hangulatat kellemes, csupa jó élménnyel távoztunk.
Ol√°h Bianka - Saturday 19/10/2019

"Legjobb borb√°r a IX. ker√ľletben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©ttermek het√©n vett√ľnk r√©szt ott egy korai vacsor√°n. A men√ľ mell√© 3 t√©teles borv√°logat√°st aj√°nlottak, melyet nagy lelkesen el is fogadtunk. A hely nagyon kellemes, hangulatos. Az √©tel nagyon finom volt √©s a sok vend√©g ellen√©re nem k√©slekedett a kiszolg√°l√°s sem. FŇĎfog√°snak kacs√°t v√°lasztottam, melyet √©n m√©g ilyen j√≥l elk√©sz√≠tve nem ettem... A borokat k√ľl√∂n bor√°sz hozta, a fog√°sokhoz aj√°nlott borok k√∂z√ľl k√≥stol√≥ alapj√°n v√°lasztani lehetett, ami miatt jobbn√°l jobb borokat k√≥stoltunk. A szem√©lyzet nagyon kedves √©s k√∂zvetlen volt.
Noémi - Friday 18/10/2019

"kedves, fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
kedves, fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek és borok!
Viktor - Tuesday 15/10/2019

"Hangulatos kis borb√°r"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bájos és hangulatos kis borbár. Az ételek isteniek, gusztusosan tálalva, hozzá nagyon finom borválogatást kaptunk, amit a személyzet igazán kedvesen, figyelmesen, a borokról mesélve tálalt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a zamatos borokat és az isteni ételeket.:)
Horváth Réka - Monday 14/10/2019

"Nagyon jó!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
J√≥ minŇĎs√©gŇĪ, finom √©telek. J√≥ borok. J√≥ hangulat√ļ, sz√©p, tiszta hely. Mindenk√©pp aj√°nlom +++++
Lili - Monday 14/10/2019

"Finom ételek kellemes légkörben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©telek nagyon finomak voltak. K√ľl√∂n dics√©ret j√°r a szem√©lyzetnek, akik gondoskodtak a j√≥ hangulatr√≥l.
Trencsényi Daniella - Monday 14/10/2019

"Szuper este "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
NagyszerŇĪ borok, finom √©telek, udvarias kiszolg√°l√°s, bar√°ts√°gos hely :)
Horváth Viktória - Monday 14/10/2019

"A boron van a hangs√ļly √©s ez √≠gy van j√≥l."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kiv√°l√≥ kiszolg√°l√°s, fantasztikus borok, j√≥ konyha. A borokban egy√©rtelmŇĪen az √©telek f√∂l√© lŇĎnek, de nem lehet ok a panaszra.
XY - Monday 14/10/2019

"Kiváló kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kev√©s v√°rakoz√°s, t√∂k√©letesen idŇĎz√≠tett kiszolg√°las volt jellemzŇĎ. Az √©telek gy√∂ny√∂rŇĪen voltak tal√°lva √©s nagyon finomak voltak. Az aj√°nlott borok t√∂k√©letesen passzoltak az √©telekhez.
Rék Richárd - Sunday 13/10/2019

"Kellemes ebed"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper kiszolgalas, kifogastalan etelek, csillagos otos ebed! :)
Virag - Sunday 13/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hely, finom ételek és jó borok. Nagy odafigyelés és hozzáértés jellemzi.
Anita - Sunday 13/10/2019

"kellemes vacsora"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
nagyon finom volt a vacsora es feldobta a borkostolo is a hangulatot a preciz tajekoztatassal, mely mellejuk jart
Reka - Sunday 13/10/2019

"Tökéletes vacsorahelyszin "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves pincérek, tökéletes kiszolgálás. Az életek nagyon finomak voltak. Biztos, hogy ide vissza fogunk térni.
Gréta Forgács - Sunday 13/10/2019

"Flaska Borbár értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, finom borok. A pincérek udvariasak és barátságosak.
Szabó Flóra - Sunday 13/10/2019

"Csod√°s este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
NagyszerŇĪ volt az √©tel, kedves, elŇĎz√©keny a kiszolg√°l√°s. Csod√°s est√©nek volt.
Dunár Ildikó - Sunday 13/10/2019

"Flaska borb√°r"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pazar kiszolg√°l√°s mellett a felszolg√°lt √©telek minŇĎs√©ge 5 csillagos.
Moln√°r Tam√°s - Sunday 13/10/2019

"Remek vacsora, kifog√°stalan felszolg√°l√°s, meghitt hangulat"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
ElŇĎ√©telnek garn√©lar√°kot v√°lasztottam, ami nagyon finoman volt elk√©sz√≠tve √©s kaptam hozz√° vajban pir√≠tott kenyeret is ami nagyon j√≥l kompenz√°lta a citrusos, savas alapot. FŇĎ√©telnek kemenc√©ben s√ľlt kacsamellet rendeltem. Maga a k√∂ret remek kompoz√≠ci√≥ volt. Minden √≠z ki√©rzŇĎd√∂tt, amit az √©tlapon eml√≠tettek a fog√°shoz. A t√°ny√©ron a kacsamell volt a gyenge pont, sajnos √©n nem szeretem ennyire roz√© form√°ban fogyasztani, de ezt a figyelmes pinc√©r is √©szrevette √©s azonnal meg is k√©rdezte, hogy nem √≠zlett vagy s√ľtesse √ļjra. A desszert csod√°latos volt ban√°nos csokis kekszes torta, amit nagyon feldobott a rumos √∂ntet. √Ėsszess√©g√©ben nagyon el√©gedetten t√°voztam, k√∂sz√∂n√∂m az √©lm√©nyt.
Györfi Renáta - Sunday 13/10/2019

"Flaska"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Aj√°nlott. : )
Tibor - Saturday 12/10/2019

"Hangulatos vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves személyzet, szuper ételek.
Léber Adrienn - Saturday 12/10/2019

"Eldugott ékszerdoboz"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Pazar hangulatu csaladias kis hely, rendkivul kedves szemelyzettel es pazar fogasokkal, mindenkepp visszaterunk!
Ducza Sandor - Saturday 12/10/2019

"Dining City-Csajos este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az √©ttetem nagyon hangulatos volt, a pinc√©rek kedvesek √©s bar√°ts√°gosak, a men√ľ pedig t√∂k√©letes. A borok kiv√°laszt√°s√°ban rengeteget seg√≠tettek. T√∂k√©letes hely csajos kikapcsol√≥d√°shoz √©s randihoz is.
P√°pai Barbara - Friday 11/10/2019

"Jó borok, hozzávaló ételek, jó ár-érték arány"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon el√©gedettek voltunk A hely egy bor bisztr√≥, a hangs√ļly a borokon van, azokhoz k√©sz√≠tenek egyszerŇĪ, nagyon j√≥ √©teleket. Miut√°n kider√ľlt az elej√©n, a borokb√≥l felk√©sz√ľltek vagyunk, senki nem iszik k√∂z√ľl√ľnk s√∂rt, a borpinc√©r az idŇĎt r√°nk sz√°nva, r√©szletesen mes√©lt a v√°lasztott borokr√≥l, az √©telekkel val√≥ p√°ros√≠t√°sr√≥l.
Balika Dénes - Friday 11/10/2019

" "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon szuper volt, csak aj√°nlani tudom.
Nagy Andr√°s - Friday 11/10/2019

"Hangulatos hely, kiváló borok&ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem az √©tteremh√©t volt az elsŇĎ alkalom,hogy itt j√°rtunk. Remek lehetŇĎs√©g volt viszont, hogy m√©g kedvezŇĎbb √°ron pr√≥b√°ljuk ki ezeket a remek √©teleket √©s borokat. A hangulat √©s a kiszolg√°l√°s m√©g egy ilyen sŇĪrŇĪ est√©n is szuper volt. Nem volt kapkod√°s, rohang√°l√°s, m√©gis mindent idŇĎben megkaptunk. Abszol√ļt aj√°nlom egy √ľnnepi vacsor√°hoz, vagy ak√°r egy laza bar√°ti besz√©lget√©shez finom borok, falatok mellett egyar√°nt.
Timi - Friday 11/10/2019

"√Črt√©kel√©s"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Pontos, gondos, kedves kiszolg√°l√°s. √ćzletes √©telek.
√Āgnecz Tam√°s - Friday 11/10/2019

"Remek volt"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Garnela leves isteni, mangalica szuzerme es a kacsamell szintén. Borsor ajanlott :)
V. Dani - Friday 11/10/2019

"Nagyon kedves kiszolg√°l√°s"

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
Kiszolg√°l√°s kedves volt, a hely nagyon kicsi es zs√ļfolt, az adagok nagyon kicsik ( de finomak). Ami kellemetlenn√© tette az a megkostoltatott bor. A pinc√©rnek siker√ľlt egy 8e forintos bort kihoznia ami a sz√°ml√°n der√ľlt ki csak, igy a v√©g√©n a k√©t fŇĎs vacsi szervizd√≠jjal 18ezer lett. Ennyi bŇĎven nem √©rt.
Botond - Friday 11/10/2019

"Flaska este"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kicsi, de bar√°ts√°gos, fiatalos hely a IX. ker√ľlet rehabilit√°lt r√©sz√©n. Az asztalok kicsik √©s nagyon k√∂zel vannak egym√°shoz, bez√°rva √©reztem magamat, amit csak fokozott, hogy nagyon levegŇĎtlen volt a hely. Ezen lehetne jav√≠tani, √©s akkor a hangulat is eg√©szen kiv√°l√≥ lenne. A felszolg√°lt √©telek finomak voltak, b√°rmikor sz√≠vesen fogyasztan√°m ŇĎket. A sorb√≥l kicsit kil√≥gott a desszertk√©nt kapott brownie, ami ink√°bb csokis pisk√≥ta volt. Igen figyelemrem√©lt√≥ a hely borv√°laszt√©ka, amibŇĎl az √©telsorhoz passzol√≥ k√≥stol√≥t is kaptunk hozz√°illŇĎ magyar√°zattal k√≠s√©rve. K√ľl√∂n k√∂sz√∂net √©rte! √Ėsszess√©g√©ben nagyon j√≥ √©lm√©nyekkel j√∂tt√ľnk el √©s szeretn√©nk visszaj√∂nni!
H. Nóra - Thursday 10/10/2019

"Fantasztikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kiv√°l√≥ √©tterem, ahol a profi szem√©lyzet nagyon bar√°ts√°gos √©s kellemes hangulatot teremtett, valamint olyan √©teleket √©s borokat k√≥stolhattunk, amiket b√°tran aj√°nlok mindenkinek √©s amik√©rt nek√ľnk is √©rdemes lesz visszat√©rni.
Endre - Thursday 10/10/2019

"Remek kis borozós hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazi borb√°r, nagyon finom √≠zletes √©telekkel, figyelmes kiszolg√°l√°ssal. Rendszeres l√°togat√≥i vagyunk az √©tterem h√©tnek de most fordult elŇĎsz√∂r elŇĎ, hogy egy √©tteremben a boraj√°nlatn√°l igaz√°n a mi √≠zl√©s√ľnkre figyeltek. A tulajdonos a fŇĎ√©telhez 3 v√∂r√∂sbort is hozott amit megk√≥stolhattunk √©s kiv√°laszthattuk a sz√°munkra, a mi √≠zl√©s√ľnknek megfelelŇĎt. A r√°k egyszerŇĪen fens√©ges, a kacsa mennyei √©s a desszertek is szuperek voltak. Mindenkinek csak aj√°nlani tudom, biztosan visszat√©r√ľnk m√©g!
√Āgnes - Thursday 10/10/2019

"kifinomult, modern, k√ľl√∂nleges"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon profi, t√∂k√©letesen elk√©sz√≠tett √©teleket ett√ľnk √©s k√ľl√∂nleges borokat k√≥stoltunk hozz√°. Az adagok nem t√ļl nagyok, de az√©rt √©ppen megfelelŇĎek. A norm√°l √©tlap kiss√© t√ļl√°razottnak tŇĪnik, de lehet, hogy √≠gy is mindig tele lesz a hely. Valahogy a r√≥mai Il Goccetto-t juttatta eszembe. Sok sikert a csapatnak!
Rita - Thursday 10/10/2019

"Hangulatos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, udvarias kiszolgálás, fantasztikus ízek. Csak ajánlani tudom.
Csenge - Thursday 10/10/2019

"A burzsoázia diszkrét bája"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos étterem, ízletes és ízlésesen tálalt fogásokkal, borkostolóval, kedves kiszolgálással. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csaba - Thursday 10/10/2019

"Nagyon hangulatos, bar√°ts√°gos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos, barátságos hely. Profi és kedves személyzet, finom ételek.
Zsófi - Thursday 10/10/2019

"Lehetne jobb.., így csak jó..! "

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
KitŇĪnŇĎ alapanyagokkal dolgoznak.., remek kiszolg√°l√°s.., a v√°lasztott levesek, √©s desszertek kiv√°l√≥ak.., de sajnos a fŇĎ√©telekn√©l a kacsamell, √©s a sert√©ss√ľllt.kimondottan sz√°raz lett.., amit semmilyen plusz k√∂rettel, sz√≥sszal, esetleg befŇĎttel nem p√≥tolt√°k..!
Ts - Thursday 10/10/2019