Restaurant Ciao Mamma Ristorante in Budapest

Restaurant Ciao Mamma Ristorante - italian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant Ciao Mamma Ristorante

1117 Budapest, Alíz utca 4.

Ciao Mamma Ristorante
Alíz utca 4. , 1117 Budapest

Ciao Mamma Ristorante offers you a modern Italian experience with a classic touch.
As you enter the restaurant you will be blowen away with the unique enterier design inspired by some of the most famous Italian historical places, icons and motives.
Our culinary experience provides you delicious flavors of Italy, traditional pastas and dishes, as well as unforgettable pizzas.
Ciao Mamma truly a place where you will have the dolce vita feeling.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Ciao Mamma Ristorante – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(222 értékelés)


food

4.5

service

4.8

ambience

4.7

"Értékelés"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon finomak voltak a felszolgált étkek, külön kiemelnénk a szuflé páratlanságát, ami megkoronázása volt a csodálatos ittlétünknek. Nagyon szépen köszönjük!
JC - Sunday 16/02/2020

"Kellemes vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem először, de nem is utoljára voltunk itt :-) Nagyon kedves és gyors kiszolgálás. Az ételek finomak, így mindenkinek csak ajánlani tudom. Üdv H. A
Holló András - Sunday 16/02/2020

"Nem tetszett "

2.0
food: 1 service: 1 ambience: 3
Késői órában mentünk ,nem volt annyira nagy teltház,de még is negyed óra múlva tudtak oda jönni az asztalunkhoz,hogy még csak az ital rendelést vegyék fel és teszem hozzá azt is úgy vették észre hogy mi jeleztünk feléjük a párommal . Az étel nagyon gyenge volt ,talán a nem rossz kategória . Nyers és ízetlen .. Érthető most már hogy miért volt ilyen olcsó . Maga a hely szép és jó .Viszonylag kedvesek a felszolgálók,de nagyon szétszórtak ...
Galló Glória Katalin - Saturday 15/02/2020

"Dr. Földi László "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulatos, kifejezetten valentin-napi díszítést kapott. A környezet minőségi volt, az ételek finomak, a kiszolgálás kedves és figyelmes.
Dr. Földi László - Friday 14/02/2020

"Ismét egy jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk az, étteremben. Nagyon hangulatos hely, kedves és figyelmes kiszolgálás. Az ételek fantasztikusan finomak voltak. Az étteremben hallható zene nekünk mindig az ízlést tükrözi. Ez most is így volt. Köszönjük a tegnap estét.
Halmosi Anikó - Tuesday 11/02/2020

"Valami új"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteniek voltak az ételek mind mindig! Sőt, új ízeket is érzékelhettem, nagyon finom volt a Márton napi menü. Párommal mindig mást kérünk, hogy több mindent tudjunk megkostólni. Meglepő módon nem voltak sokan az eseménye és nagyon bánhatják, mert isteni fogások voltak felszolgálva! Köszönjük, jövünk máskor is :)
BB - Thursday 28/11/2019