Zeya Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Zeya Restaurant

1051 Budapest, Sas utca 4.

Zeya Restaurant
Sas utca 4. , 1051 Budapest

We would like to be worthy members of the Hungarian Fine Dining gastronomy by the careful selection of our ingredients, the special methods of creating our dishes, the harmony of vision and flavours framed on the plates, and by our humbleness and passionate attitude we have towards Hospitality.
Our chefs combine the straightforwardness of the BBQ world with the perfection of Fine Dining, which copulation provides a really unparalleled experience. Our dishes are prepared from fresh, prime category material, purchased from smaller local producers and internationally recognised subcontractors.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Zeya Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(67 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.7

"Minden nagyon finom, csak a számla tartalmazott el nem fogyasztott tételeket..."

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Összességében nagyon hangulatos étterem, ízletes ételek, nem túl nagy adagok, Gyuribá csillagosötös borajánlatai. Semmire nem tudok kritikát mondani. DE! A számlán szerepelt 2 olyan tétel (2 ÜVEG!!! bor), amit nem fogyasztottunk el. Még szerencse, hogy elvittük a számlát és utólag vosszatelefonálva meg tudtuk beszélni velük, így nyertünk egy autókázást, hogy elmehetünk a pénzünkért. Ezt nem tartom professzionálisnak egy ilyen nívójú étterem esetében. Ez csalódás volt nagyon. Nem fogyasztottunk túl sok tételt és ennek ellenére ilyen történt.
Nádas Melinda - Monday 20/01/2020

"Nem tudtak hibázni!"

4.2
food: 5 service: 5 ambience: 2
A konyha tényleg zseniális, elismerésem a szakácsnak! Nekünk nem tetszett a design, de nem ez a lényeg.
Gábor - Monday 20/01/2020

"Kis ékszerdoboz a belváros szívében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokadik alkalommal jártunk már itt. Most a Dining city keretein belül. Az összeállított menüsor nagyon változatos és ízletes volt. A desszertek közül a fehércsoki mousse kicsit tömény volt, de ennyi a negatívum. Külön említést érdemel, hogy a borlap változatos. A sommelier igyekszik, hogy mindig legyen finom és megfizethető nemzetközi bor is a listán. Eddig soha nem csalódtunk még. A kedvenc helyünk. :-)
M. Kata - Monday 20/01/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül kellemes ebédet költhettünk el az étteremben. A felszolgálás az első perctől az utolsóig kifogástalan volt, az ételek prímák, a környezet bensőséges.
Nagyszénási Mónika - Monday 20/01/2020

"Elegáns és finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elegáns étterem kitűnő konyhával. A kiszolgálás gyors és kedves. Minden étel nem csak szép volt, de nagyon finom is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pataki Natasa - Monday 20/01/2020

"Kellemes hely"

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
A desszert kiemelkedő volt, minden más is finom.
Benkő Nóra - Monday 20/01/2020