Restaurant Old Negresco (Gyömrő) in Gyömrő

Restaurant Old Negresco (Gyömrő) - international food

Make an Online Reservation

Restaurant Old Negresco (Gyömrő)

2230 Gyömrő, Gyömrő Tófürdő

Old Negresco (Gyömrő)
Gyömrő Tófürdő , 2230 Gyömrő

Only a few minutes from the capital and the airport, in the heart of Gyömrő city, in a hundred hectare park with ancient trees surrounding romantic lakes you can find the Old Negresco restaurant with a huge terrace and a bohemian interior.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Old Negresco - Gyömrő

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(44 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.8

"Pozitív meglepetés"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon jó hangulatú étterem, még azon a felhős, hideg októberi délutánon is nagyon hangulatos a tóparti látvány. Kifejezetten kedves fogadtatás, és végig nagyon kedves, gyerekbarát volt az egész személyzet. A sütőtökleves és a Waldorf saláta átlagon felüli volt (Habár a salátára eredetileg nem kell kéksajt, nem rontott az összképen.). A főételek is rendben voltak, habár a kacsamellhez füge volt írva, és szilva jött helyette. Előre sem jelezték ezt, és amikor megjegyeztem a végén, akkor sem nagyon kértek elnézést .. Nem vártam semmi kompenzációt, habár az sem ritka ilyen esetekben .. Desszertek és kávé is nagyon finom volt, a felszolgálók türelme a bivalyerős hangú és akaratú kisfiunkhoz pedig példaértékű! :) Összességében egy nagyon pozitív élmény volt!
Tüű Péter - Thursday 22/10/2020

"Negresco"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A menü nagyon különleges volt és finom!
Propszt Gábor - Monday 19/10/2020

"Családi születésnapozás"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon kellemesen, igényesen berendezett (a székeket legszívesebben hazavittük volna). A kiszolgálás kedves, figyelmes. Az ételek közül a langusztin cappuccino (krémleves) volt a gyenge pont, sercegett benne a homok, és az íze sem volt igazán harmonikus. A nyúlmáj bonbon tényleg bonbon, étcsokival bevont nyúlmájas krém, meglepő kombináció. Nekem nem igazán ízlett, de a társaságban a többieknek igen. Különlegesen finom volt a szarvasgerinc túrógombóccal, a hús tökéletesen annak megfelelően volt megsütve, kik ki ahogy kérte. A pisztrángos főfogás mellé mindenképp kellett volna még valami krumplipüré, vagy hasonló köret, a mellé adott pácolt szőlő ugyan finom volt, de önmagában kevés köretként. A desszertek közül a mille-feuille-t próbáltuk, ami nem értem, miért kapta az "ezer lapocska" nevet, köze sem volt ahhoz, ami sütemény alapból ezt a nevet viseli. Nem volt rossz, de teljesen megtévesztő az elnevezése (annak, aki tudja, egyébként milyen a mille feuille). A fügegombóc tésztája átmenet a szilvásgombóc tésztája és a mochi között. Kissé túl édes, viszont előnye, hogy gluténmentes ez is, a másik desszerttel együtt. Összességében nem volt rossz az élmény, a legfontosabb, a főétel nagyon jó volt, és a hely hangulata is, de azért a konyha némi csiszolást igényel még.
Gasztrona - Monday 19/10/2020

"Premium étterem Budapesthez közel"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Inspiráló enteriőr, figyelmes kiszolgálás, csodás ízek!
János Kiss - Monday 19/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom, letisztult ízvilág és ízléses tálalás. Bátran ajánlom mindenki számára.
Balla János - Monday 19/10/2020

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos környezet , kedves, barátságos kiszolgálás . Látványos és nagyon ízletes ételek .Teljes mértékben meg voltunk elégedve , azt kaptuk amit szerettünk volna.
Suciu Zsanett - Monday 19/10/2020