Reviews


4.8

(46 Recensies)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.7

"Sok kicsi sokra megy"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az idei, tavaszi étteremhét kapcsán látogattunk el ide, hűvöskés szombaton egy ebédre. A helyszín bájos, családias, otthonos, kutya és gyerekbarát. Négy féle kategóriából egy-egy ételt választottunk. Vegetáriánus fogások közül a sültkrumpli volt az egyik, amit előre eldöntöttünk, hogy nem. Sajnálatos módon azonban még is azt választottuk, mert se céklával, sem pedig karfiollal nem tudtak szolgálni (grill sajtot sajttállal pedig nem szerettünk volna).Sajáttálat választottunk még ebből a kategóriából, nem bántuk meg. Keményebb, lágyabb, gyengébb ízű és karakteresebb sajtokat kaptunk dióval, kevés pisztáciával, felezett (sajnos ízetlen, de milyen is legyen egy tavaszi szőlő íze) szőlővel és mézzel a tál közepén. Nagyon kedvünkre való volt. Halas fogásokból és a húsos fogásokból is olyat választottunk, ami valamilyen curry-vel volt tálalva. Ezt akkor még nem gondoltuk vészesnek. Az ebéd végén azonban mégis csak azt kell mondjam, hogy túltengett a curry, amit mellesleg igencsak szeretünk. A fogasfilé pazar volt, a kis kolbászdarabok nagyon jól passzoltak hozzá. A királyrák, nekem csak garnéla, zöld curry-je volt az egyik curry-s fogás. A batáta kockák, amikkel volt körítve talán lehettek volna egy kicsit emlékezetesebbek. Édesnek édes volt, de ennyi. A húsos fogások közül a bárány köftére (fasírt) és a rántott bordára (tomahawk) esett a választásunk. Ez az utóbbi méretes volt, kezdtünk megtelni. A hozzá adott curry kellemesen csípett, de valahogy a funkcióját nem töltötte be jól. Talán lehetett volna kicsit sűrűbb és akkor kevesebb foltot hagyott volna az asztalon és a nadrágomon, több is fogyott volna belőle. A bárányfasírt mellé adott "házi pita" fele fogyott csak el, nekem sajnos nem tetszett az állaga (talán nyers is maradt, bár kívül azért meg volt pirulva), kissé el is ázott a marinált édesköménytől. Ezt az ötletet ellopom, édesköményt még így nem ettem, nagyon kellemes. Mind a két desszert valami fantasztikus volt a maga nemében. A túrógombóc remegős, citrusos, mi így szeretjük. Furcsa volt elsőre, de nekünk bejött, a pirított panko rajta. A csokifondant nem volt túl magas, de folyt a csoki, ha belevágtunk, ahogy kell. A maracuja, top gyümölcs nálunk, nagyon passzol savanykás ízével a csokoládé keserűségéhez. Bár nekem nem volt elég savanykás a passion fruit most. Köszönjük, kellemes órákat töltöttünk el itt.
Román Gábor - Monday 25/03/2024

"Fióka - értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek minősége, az ízek fantasztikusak voltak! Az adagok is tökéletesek, nagyon jól laktunk. Nem győztük csodálni az újabb és újabb finomságokat, az egyik legjobb éttermi élménye volt a családnak, pedig számos kiváló helyen megfordultunk már! A pincérek is kedvesek, segítőkészek voltak! Köszönjük a felejthetetlen élményt!
Kodácsi Boglárka - Monday 25/03/2024

""

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Super fine! Az eddogiek közül a legfinomabb.
BÉRCESI Éva - Sunday 24/03/2024

"Barátságos hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely nagyon barátságos és hangulatos. Az ételek közül a grillezett halloumi fekete fűszeres mézzel zseniális. Több étel a mi ízlésünknek elég sós volt, illetve nem teljesen passzoltak az ízek/ételek (pl. lazac-burgonya). A túrógombóc nagyon finom.
Bányai Nóra - Wednesday 20/03/2024

"Ajánlom!"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Finom ételek, kicsit szokatlan összeállítások. Alapvetően rendben van, csak az a "plusz" hiányzik, amitől felejthetetlen lenne.
Gémes Szilvia - Tuesday 19/03/2024

"Finom, barátságos, szép környezet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt. A tapas nagyobb volt a megszokott adagnál.A kiszolgálás gyors és barátságos. Csak ajánlani tudom.
Pataki Natasa - Monday 18/03/2024

"FANTASZTIKUS!! Nagyon elégedettek vagyunk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás ízek, remek textúrák, rendkívül kedves és gyors kiszolgálás! Rég ettünk ilyen finomakat! Ketten 8 féle ételt ettünk.. mind rendkívüli volt!! Gratulálunk a chefnek és az egész csapatnak!! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!!
Vághy Krisztina - Sunday 17/03/2024

"minden tökéletes volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremben a kiszolgálás gyors és kedves volt. A felszolgált fogások finomak voltak, a 4 fogás bőségesen elég volt.
Tímea - Tuesday 12/03/2024

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind a 4 fogás a menüből tökéletes volt. Összesen 8 különböző ételt kóstoltunk, és mindegyikük egyszerűen fantasztikus volt. Az ízek tökéletesen harmonizáltak egymással, minden ízpárosítás kiváló volt. Külön köszönet illeti a szakácsot az ínycsiklandó kreációkért. A felszolgálás pedig kifogástalan volt. Nagyon hálásak vagyunk ezért a feledhetetlen vacsoraélményért. Köszönjük!
Treiner Éva - Tuesday 12/03/2024

"Csodas volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az etelek, kedvesek a felszolgalok es szuper hangulata van a helynek.
Bessenyei Anna - Monday 11/03/2024

"Hangulatos, kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket kóstolhattunk. Teljes mértékben meg voltunk elégedve az ételek mennyiségével, és minőségével is. A kiszolgálás kifogástalan volt. Jól éreztünk magunkat.
Farkas Renáta - Monday 11/03/2024

"Jó hely"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon jól éreztük magunkat.
Szabolcsi László - Sunday 10/03/2024

"Ebéd 3 főre"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt!
Szilágyi Richárd - Sunday 10/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étteremhét keretében ettünk a Fiókában. Nagyon finom volt minden, bőséges adagok voltak és a személyzet is rendkívül kedves volt az egész este folyamán!
Kovács Dorián - Friday 08/03/2024

"Csalódás, udvariatlan"

1.3
food: 2 service: 0 ambience: 1
A mai nap folyamán mentünk ebédelni, születésnapot ünnepelni. Egy borzasztó udvariatlan hölgyet fogtunk ki felszolgálónak. Jeleztük neki, hogy nagyon fázunk, mert nyitva volt az ajtó és többször próbáltuk becsukni. Mondta, hogy nem lehet bezárni, mert akkor nem szellőzik a hely. Nem teljesen értettük, mert vannak ablakok is és vajon januárban is tárva nyitva van minden mínusz fokokban is?! Ezt követően a másik szárnyát is kinyitotta az ajtónak, a vendégekkel nem törődve. Egész ebéd alatt fújt ránk a hideg levegő, majd megfagytunk, sehogyan se lehetett így élvezni az amúgy finom ételeket. Megkértünk egy fiatal felszolgálót, hogy nagyon fázunk, nem lehetne-e becsukni az ajtókat, mire ő segített. A “kedves” hölgy ezt követően csapkodott és káromkodott, hogy miért nem lehet nyitva hagyni azt a … ajtót. Ilyen kellemetlen éttermi élményünk sosem volt, mihamarabb el akartunk menni az étteremből. Elképesztő nagy csalódás.
L Eszter - Sunday 03/03/2024

"Fióka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt :) minden amit kipróbáltunk nagyon finom volt, italok, ételek egyaránt :) kicsit aggódtam, hogy nem lesz elég a small plates ajánlaton belüli adag, de nem volt okom rá :)
Nagy Virág - Thursday 29/02/2024

"Zseniális találat egy szombat délután. "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A 4 fogásos small plate menüt próbáltuk ki. Hihetetlenül jól jártunk vele, mivel az összes választott étel nagyon finom volt, ráadásul az ajánlott alkoholmentes bor telitalálat volt. A kiszolgálás nagyon kedves és informatív volt. És a small plate ,habár úri huncutságnak hangzik, valójában igen laktató mennyiségeket takar, és tényleg valóságos ízorgia. A desszertek külön megérnek egy újabb ötöst. :) A szombat kora délutáni idősávban nem voltak sokan, így kiemelt figyelmet kaptunk a nagyon kedves felszolgáló hölgytől ,emiatt külön köszönet neki! Marhahúsleves nagyon nagy sikert aratott, illetve a királyrák is szerzett magának egy rajongót, aki eddig azt gondolta, hogy ezt nem szereti, de kiderült hogy ha így van elkészítve akkor de. A sült cékla is nagyon jó volt.
Csuka Tibor - Saturday 24/02/2024

"Finom ètelek, jò àr-èrtèk aràny"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden szuper volt, különösen a desszert. Àltalàban mindenhol melyhűtött làvasüti a desszert, de itt tényleg igazi èttermi kèszìtésũ volt.
Nagy Zsòfia - Sunday 18/02/2024

"Szuper vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk az étteremmel. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek voltak. Igyekeztünk minél többféle ételt megkóstolni, hát egyikbe se tudunk belekötni. Nem is tudom, mi ízlett a legjobban, a halas vagy a vega fogások közül. A kiszolgálás nagyon kedves volt, köszönjük Eszternek a borajánlásokat. Külön öröm, hogy kutyabarát :)
Csikesz Péter - Friday 16/02/2024

"Jól éreztük magunkat "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Figyelmes kiszolgálás, finom ételek, pont megfelelő adagok. Egyszer mindenképpen érdemes ide ellátogatni.
Dani - Thursday 15/02/2024

"vasárnapi engesztelés :) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
szuper volt, visszamegyünk majd!
Dani - Monday 16/10/2023

"Fioka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Really good to be out in war m weather. Food was delicious.
Rufat - Monday 16/10/2023

"Családi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt, kedves pincérek jó hangulat.
Lilla V - Monday 16/10/2023

"Finom kistányérok"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Tetszett a koncepció, gyorsan érkeztek a tányérok. Egy-két fogás kimondottan pazar volt. Köszönjük!
Juhász Attila - Friday 13/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk itt, de mindenképpen visszatérünk. A kiszolgálás kifogástalan volt, ahogy az ételek és a borok is. Szuper hely!
Jutasi Györgyi - Friday 13/10/2023

"Top of Dining City"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szerintem magasan az egyik legjobb étterem, ahol megfrdultam az elmúlt öt évben, nem csak Budán, de úgy kb az egész országban. A hely hangulatos a Városmajor tövében, a kiszolgálás maximálisan udvarias, de nem tolakodó 'haverkodós'. Az étkek pedig megütik azt a szintet, amikor már lakomáról beszélhetünk. Ilyen degeszre kizárólag all you can eatben ettem magam. Délután kettőre mentünk, még másnap reggel se voltam éhes :D Sok helyen akkora adagokat adnak, hogy éjfélre kopog a szemem. Az étteremhét keretében 4-4 fogást lehetett megkóstolni, és bármelyiket lehetett választani, akár csak ahalas szekcióból, sőt akár ugyanazt a tételt négyszer. Fantasztikus. Nem győzöm emlegetni, hogy vannak helyek, ahol csak az előételeket enném végig mert sokkal több effortot raknak bele mint a főfogásba. Szóval már ez megadta a hely hangulatát. Nézzük a fogásokat. Először is szeretném leszögezni, hogy itt minden, de MINDEN teljesen rendben volt, a következő sorrend csak a miheztartás végett született, mert létezik jó és jó között is különbség. Üdvözlőfalatként egyszerű kovászos kenyér érkezik, vajjal. De már ez is sokat elárul a konyháról. Kevés helyen ettem ennyire finom, foszlós kenyeret. Ahol rendszeres a kacsamáj azok könyöröghetnének a receptért. A menü legkevésbé kiemelkedő fogása a rántott sertés tomahawk, ez csak szimplán jó, viszont cserébe istenes adag, a felével is elégedett lettem volna ha már small plates. A bunda kicsit száraz, de a katsu curry nagyon feldobja. A grillezett cukkini, tahinival, és romesco szósszal szintén a szimplán jó fogás, de rendkívül ízletes ez is, régen éreztem egy cukkini ressességét. Az omlós marhaszegy talán egy cseppet túl omlós is volt, és vékonyabb szeletekre vágva emészthetőbbnek bizonyult mint vastagra hagyva, cserébe apró drabokra tört. A tépett bárány, humusszal és gránátalma magokkal telitalálat. A marhahúsleves forró, és ízletes - több levest a menükbe! -, de a menü tetjén kétségkívül a halas ételek állnak. Az aquadella aiolival akkora adag hogy négy embernek is elég lenne, ropogós apróhalak, inkább ezt árulnák nálunk úton útfélen sültkrumpli helyett papírzacskóban. A sörtésztába forgatott tőkehal minden harapása egy élvezet, a hozzáadott borsópüré remekül harmonizál vele. S mindezt megkoronázza a királyrák, padrón paprikával. Ami olyan, hogy megszólal. Ebből kellett volna csak nyolc adagot, mert ennyire jót fancy tapas bárokban nem fogyasztottam. Legszívesebben visszamennék megkostolni a maradék fogásokat is, de az biztos hogy visszatérünk velőscsontért, merthogy az is van! És ez egy középkategóriás hely az étteremhéten.
Magyar Tibor - Thursday 12/10/2023

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos étterem, este élőzene szólt. Az adagok megfelelő méretűek voltak, mi nem vagyunk nagyétkűek, így tökéletesen jóllaktunk, már-már túl jól, de olyannak, aki tudja magáról hogy sokat eszik és az allyoucaneat-eket részesíti előnyben, azoknak nem biztos hogy elegendő lesz az étteremhét menüje. Rendkívül finom ételek voltak, tökéletesen elkészítve. A marhaszegy különösen ízletes volt. A kiszolgálás pedig kedves, profi.
Czesznak-Szabó Ágnes - Thursday 12/10/2023

"Micsoda csoda"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni ételek, csupa izgalom! Minden szuper volt, köszönjük!!
Fati Geri - Thursday 12/10/2023

"Tökéletes vacsoraélmény :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden csodás volt, köszönjük szépen az élményt! :)
Szendrei Rita - Thursday 12/10/2023

"remek este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
"vendéglátósok gyöngye" felszolgáló, szép enteriőr, élőzene, nagy adag ételek, jó bor
Merkl Márta - Thursday 12/10/2023

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom, izgalmas, változatos ízek, megéri elmenni
Zlatnik Laura - Wednesday 11/10/2023

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
jó volt
Fülöp Judit - Tuesday 10/10/2023

"Jutka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon izlett minden fogás! Köszönjük!
Lefkovics Judit - Saturday 07/10/2023

"Megtévesztő ajánlat"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
A menü szerint 4 fogás választható, mi 4 -et választottunk a 4. Volt a desszert a számlán ehhez képest fel volt tüntetve a desszert külön. Nem érthető miért kellett azért külön fizetni: Menu szovege kimasolva Az Étterem Hét ideje alatt (2023. október 5 - 15.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 7.900 Ft-tól kínálja! EXTRA: a Fióka étterem tapas fogásokkal készül az Étterem Hétre, az alábbi menüsorból bármely 4 tétel választható. - Small plates, big tastes, kistányéros ételek - Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 4 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást: A 4 fogásos menü előtt: Amuse Bouche - Kovászos kenyér, vaj Vegetáriánus fogások: - Avokádó, jégsaláta, füstölt padlizsán öntet, tökmag, pecorino (Gm; V) - Házi hasábburgonya, fűszersó, házi ketchup vagy csípős lime-os majonéz (Lm; V) - Grillezett cukkini, zöld tahini, romesco, fenyőmag (Gm, Lm; Vegán) - Grillezett halloumi fekete fűszeres mézzel (Gm; V) - Sajttál (Gm fogásként is kérhető; V) Halas fogások: - Aquadella aiolival (Lm) - Pirított királyrák, padron paprika, chili olaj (Gm, Lm) (+1.000 Ft) - Sörtésztában sült tőkehal borsópürével Húsos fogások: - Omlós marhaszegy, gomba ketchup, gyöngyhagyma - Marhahúsleves (Lm, tészta nélkül Gm) - Fűszeres tépett bárány, humusz, gránátalma (Gm, Lm) (+1.000 Ft) - Rántott sertés tomahawk, katsu curry mártogatós Desszertek: - Túrógombóc (V) - Csoki terrine, pisztáciás angolkrém, karamellizált banán (V) V = vegetáriánus Gm = gluténmentes Lm = laktózmentes
Hevele Orsolya - Thursday 05/10/2023
Reply of Fióka Étterem:
Kedves Orsolya! Önök voltak az őszi szezon első DiningCity-s vendégei, egy véletlen hiba miatt került az Önök számlájára a desszert ára, ami része volt a menünek. Nagyon sajnáljuk a történteket. Természetesen az összeg, amivel többet fizettek visszajár, ezzel kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot Önökkel! Üdv, Fióka

"Fióka étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek, nagyon jò kiszolgálás
Szarka Sára - Monday 20/03/2023

"Best experience of all"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Exquisite food, made with thorough attention to details, very very diverse and tasty. I am impressed and will definitely come back. Amazing service, nice ambience. This is the way restaurants should be. I am grateful to all the stuff of this place. Thank you so much!
K Kate - Monday 20/03/2023

"Hangulatos hely,finom etelek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt
Dudas Szilvia - Sunday 19/03/2023

"Imádtuk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper kedves kiszolgálás, fantasztikus ételek? jövünk máskor is!
Takács Viktória - Friday 17/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, pedig sok mindent kóstoltunk, a kiszolgálás szokatlanul magas színvonalú volt . Tuti hogy még visszatérünk
Tamás Rába - Thursday 16/03/2023

"Kíváló bemutatkozás számunkra, máskor is megyünk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves barátságos kiszolgálás,, finom ételek, kiadós adagok.
Rajki Péter - Thursday 16/03/2023

"Csendes hétfői vacsora"

3.7
food: 4 service: 4 ambience: 3
Kellemes estét töltöttünk itt az éttermi hét keretében egy valóban csendes hétfő estén. A hangulat ezért 3 pont-rajtunk kívül szinte nem volt vendég: nem túl hangulatos egy üres étterem. Ez remélhetőleg csak a hétfőnek és a viszonylag késői érkezésünknek köszönhető. A smal plates ötlet egyedi, az adagok meglepően kiadósak.
Schneider Balázs - Wednesday 15/03/2023

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyobb, 8 személyes társasággal foglaltunk asztalt az étterembe. A személyzet kedves, figyelmes és minden kérésünket figyelembe vették, köszönjünk nekik is az estét! Már érkezéskor kedvesen fogadtak, megmutatták az asztalunkat. A 4 fogásos vacsora változatos, ízletes és számomra pont elég volt. Alapjáraton nem vagyok egy nagyevő, tartottam is tőle, hogy nem fogom tudni a 4 fogást elfogyasztani, de remekül voltak porciózva az ételek, eltelített, de nem éreztem azt, hogy túl sokat ettem volna. A desszert a végén (csokoládé fondant maracujával) fenséges volt! Bátran tudom ajánlani mindenkinek a Fiókát, hangulatos, kedves étterem.
Anna - Monday 13/03/2023

"Fióka étterem "

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Az étterem nem tudott a foglalásunkról!
Csongvai Csaba - Sunday 12/03/2023
Reply of Fióka Étterem:
Tisztelt Csongvai Csaba, utánajártunk, és az étterembe március 11.-én szombaton lett elküldve az Ön részéről az asztalfoglalás, 11 óra 35 perckor, és maga a foglalás 13.00 órára szólt. A rendszer ugyan enged foglalni, de 1 óra 25 perccel lett az étkezéshez képest a foglalás leadva. Egy szombati ebéd időszaknál - a nagy forgalom miatt - előfordulhat egyes éttermeknél, hogy nem tudják ennyire gyorsan kezelni az érkező foglalásokat. Mindenesetre örülünk, hogy alapvetően sikerült a foglalás és pozitívak voltak az élmények. Üdv, a DiningCity csapata

"Fióka Étterem - kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csúcsszuper ételek, vendégfogadás, felszolgálás, gusztusos, barátságos hely. Máskor is megyünk! Köszönjük!
Edelényi Zsuzsanna - Sunday 12/03/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A small plates koncepció szuper, minden egyes étel nagyon finom volt, rendkívüli ízek, kompozíciók. Kedves pincérekkel, jó kiszolgálással, hangulatos helyen. Vissza fogunk térni.
Zsófi - Sunday 12/03/2023

"Kellemes vacsora"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kellemes vacsorát töltöttünk itt, a kiszolgálás és a hely nagyon barátságos. Az ételek között voltak számomra új ízek és textúrák, ami alapvetően jó dolog :) Volt ami ízlett és volt ami nem az én világom. Viszont a 4 fogásos összeválogatós opció bőven laktató és jó ötlet. Köszönjük!
Nora - Friday 10/03/2023