Reviews


4.5

(165 Recensies)


food

4.4

service

4.6

ambience

4.5

"Mark"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rég ettem ilyen jót, köszönöm!
Major Márk - Monday 25/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper ki étterem. Gluténmentes és laktózmentes táplálkozáson vagyok,nem hóbortból. Szuper volt, hogy nem kellett válogatnom, gondolkodnam, hogy mi az amit ehetek. Kellemes volt az étterem és a felszolgálás. Köszönöm!
Havasi Horváth Krisztina - Monday 25/03/2024

"Szerda koraesti vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szerda esti vacsoránk alkalmával nem volt teltház, ami valószínűleg sokat hozzáadott az élményhez - a pincér iszonyú illedelmes volt, a zene lágyan, egyáltalán nem zavaróan szólt, a kiszolgálás üteme pedig épp kellemes tempójú volt, nem kellett a fogásokra sokat várni, de nem is sürgettek minket (a vacsora végeztével is nyugodtan maradhattunk még élvezni az étterem hangulatát). Az ételek minőségre csillagos ötösök, változatos összetevőkkel dolgoznak nagyon ízlésesen, néha meglepő kombinációkat kipróbálva (avokádós-limeos sajttorta) - remek élményt szolgáltattak. A fogások mérete inkább közepesnek nevezhető, különösen a főétellel érkező köret mennyisége volt határeset. Ezt leszámítva abszolút hibátlan élményben volt részünk.
Lajtos Lénárd - Sunday 24/03/2024

"Sokkal jobbra számítottam..."

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 3
Az előétel semmilyen különlegességet nem nyújtott amiért ki tudnám emelni. A rókagombás főételnél a csirke ízetlen volt, az egyik gombán meg maradt egy kis föld vagy valami ami sercegett a fogam alatt. Feketeerdő szeletben apró kemény csonthéjas darabok voltak fellelhetők. Összességében nekem nem jött be.
M P - Sunday 24/03/2024

"Vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Szuper volt
Forgács-Fábián Sára - Sunday 24/03/2024

"Kellemes vacsora teljes biztonsággal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes vacsorát fogyasztottunk el. Minden étel és ital nagyon finom volt. Nagy könnyebbség számomra, hogy lisztérzékenyként nem kell aggódnom, hogy valóban gluténmentes ételeket kapok-e. Illetve szuper érzés, hogy az étlapról mindent választhatok.
Horváth Hanna - Friday 22/03/2024

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon hangulatos hely, remek kiszolgálással. A mentes konyha azt jelentette, hogy bármit élvezhettünk az étlapról.
Kovács Márton - Wednesday 20/03/2024

"Dining City - Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Másodszor Látogattunk el hozzájuk és ugyanolyan jól éreztük magunkat, mint legutóbb. Kedves, felkészült felszolgálók vártak minket. Hozzáértő kiszolgálást kaptunk, nem volt tumultus, amit kifejezetten élveztünk. A Konyhát külön kiemelném, remek ízkompozíciókat alkottak meg, a tálalásról nem is beszélve. Az abszolút kedvenc az Avókádós-Lime-os sajttorta lett. Köszönjük.
Kardos Lóránt - Tuesday 19/03/2024

"Visszjelzés"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
-
Pintér Vera - Monday 18/03/2024

"Mentesen is finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kata Buda után kipróbáltuk a Kata Pest 3 fogásos menüjét is. Remek ételek, gyönyörű környezet, figyelmes kiszolgálás! Csak ajánlani tudom az éttermet.
Lukács Kitti - Saturday 16/03/2024

"békés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem kulturált, tiszta. A felszolgáló hölgy, kedves, mosolygós, jó időben, jó kérdésekkel, szimpatikus megjegyzésekkel vette fel velünk a kontaktust. Az ételek különlegesek,ízletesek, finomak. Köszönjük az élményt.
Szilvia - Friday 15/03/2024

"Lazac vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A választott menünk isteni volt és bőséges! Kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk, igazán jó hangulatú esténk volt!
Tantalicsne Andrea - Friday 15/03/2024

"Szuper vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, nagy adagokat kaptunk, és a kiszolgálás is nagyon kedves volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Túri Barbara - Monday 11/03/2024

"Worth to try"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We went there to calmly celebrate a birthday. Everything food was very delicious and the service was very good to.
J B - Monday 11/03/2024

"Ímyenc falatok."

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Nagyon finomak az ételek. Izgalmas ételsorból lehetett választani. A felszolgálók kedvesek s figyelmesek.
Varga Henrietta - Sunday 10/03/2024

"Mentesen és élvezetesen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus, ízletes ételek, guszta tálalással. A 3 fogás bőséges volt. Javaslat : LM desszert mellett, legalább az egyik tejmentes legyen.
Jakab Melinda - Sunday 10/03/2024

"mentes ????"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
eleg gyenge volt mindent...az etelek nincs izuk, a Pincerek feketen oltozve es szomoru arcunk mint gyasz ceremoniaban vagyunk
Kiss Lajos - Tuesday 17/10/2023

"Kiabradito Etterem"

0.8
food: 0 service: 1 ambience: 1
ilyen rossz etterem es rossz szolgaltatas soha nem tapasztaltam....a fast food sokkal jobb
kissne manai Radhia - Tuesday 17/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom, minőségi ételek, kedves kiszolgálás, gyönyörű tálalás, köszönjük. Teljes mértékben elégedettek voltunk.
Kollár Réka - Sunday 15/10/2023

"Szuper Gratula"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étel nagyon finom volt! A csirke bőre sajnos nem volt ropogós. Szakácsnak nagy gratuláció ! A felszolgáló hölgy nagyon kedves és figyelmes volt?A hely tiszta megkapó volt. Köszönjük!!!’ En mint rendezvényszervező es Nofely sok helyen jártam dolgoztam ezért tudok különbséget tenni. Meg egyszer gratulálok!!!
Kajdi Erzsi - Saturday 14/10/2023

"A visszatérők"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hét keretében másodjára is visszatértünk. Ez mindent elmond az elégedettségünkről. A sütőtökös torta valami egészen finom. Persze a többi fogás is. Bárkinek jó szívvel ajánlom a helyet.
Farkas Dalma Judit - Friday 13/10/2023

"Nagyon jó volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk. Előre jeleztem az allergiám amivel nagyon figyelmesek voltak, felkészültek előre és tájékoztattak, hogy miben milyen formában van. Az ételek ízletesek voltak és a hely is szép volt.
Németh Diána - Friday 13/10/2023

"Minden nagyon finom volt"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Először jártunk az étteremben és finom volt minden fogás.
K E - Friday 13/10/2023

"Próbáljátok ki, érdemes!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus konyha, gyönyörű környezet, udvarias kiszolgálás!
Adrienn - Wednesday 11/10/2023

"Első étterem hetünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom háromfogásos vacsorát ettünk. Számunkra picit különlegesebb alapanyagokkal találkoztunk, mint egy átlagos konyhában, ennek apropóján új ízeket fedeztünk fel, és milyen jól tettük. A menüsor változatos volt. A hely nagyon hangulatos, jó megközelítési lehetőséggel. Minden étel gluténmentes, nem kell azon aggódni, hogy keresztszennyeződés fordul esetleg elő. A kiszolgálás kitűnő volt, a pincér minden kérdésünkre kedvesen, türelemmel válaszolt. Csak ajánlani tudom a helyet minden gluténérzékeny és nem gluténérzékeny számára.
Farkas Dalma Judit - Tuesday 10/10/2023

"Csalódás"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
3 évvel ezelőtt nem étterem héten voltunk szintén nagyobb társasággal neves alkalmat ünnepelni. Nagyon meg voltunk elégedve, minden csillagos ötös volt. Most úgy adódott, hogy egy másik nevesebb alkalom egybeesett az étterem héttel, ezért az előző pozitív tapasztalatok alapján újra ide foglaltam. Pozitívum, hogy mivel nem tartanak alkoholmentes pezsgőt, ugyanúgy mint 3 évvel ezelőtt, most sem kifogásolták, hogy a sajátot hozzuk. Alapvetően kedvesek voltak, de ennél több most nem volt bennük, sőt. A választható 4 főételből csak 3 volt (-25%), a 3 desszertből csak 2 (-33%) elérhető. Arra a kérdésre, hogy ez esetben esetleg választhatunk-e valami mást (legalább a desszertből), egyértelmű nem volt a válasz. Vasárnap 18 órára mentünk, mi jutott a 20 órára érkezőknek?!? A rendelt előételek közül 1 főnek nem a választottat hozták (nem reklamáltuk, de ez éppen extra fizetős volt), a 3 rendelt mentes víz helyett 2-t kaptunk plusz 1 szénsavasat (ezt sem reklamáltuk). Az ételek mind ízükben, mind állagukban hagytak kívánnivalót maguk után, a hátszín ízetlen, rágós és kemény volt, az édesburgonya leves marcipán illatú és ízű, ráadásul haj/szőrszállal dúsított (nem reklamáltuk), a tészta szintén ízelten, a chia puding túl édes, stb. A csirke, aki azt kért, megfelelő volt ízre, de érthetetlen, hogy a combfilében miért hagytak annyi zsírt. Sajnáljuk, mert igen pozitív élményünk miatt választottuk őket ismét
G P - Tuesday 10/10/2023

"Családi vasárnapi ebéd"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az ételek finomak voltak
Kovács Diána - Monday 09/10/2023

"Kiváló kiszolgálás, finom étel"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás remek, a párommal különbözö etelt valasztottunk, hogy végigkóstolhassunk több mindent. Ami le vett a lábunkrol a palcsinta, a sült disznó rolád s a sütötök szelet.
J T - Monday 09/10/2023

""

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 3
Jól ismerjük az éttermet, már többször jártunk ott. Ezért is foglaltunk most De hatalmasat csalódtunk A vegán előétel egy szimpla bolti kész salátakeverék volt, pár szelet almával, karalábéval, de törött tányérban. A quinoa még nyomokban se látott zöld fűszert. A mennyiségéhez képest a pack choi kevés volt, de legalább ropogott a fogam alatt a föld/homok mert nem lett jól megmosva, előkészítve. A tésztával sajnos még mindig nem tudnak megfelelően bánni tagliatelle helyett vmi apró diribdarabok voltak feltálalva. A chia mag ehetetlenül tömör és édes volt. Hiába volt vegán előétel és főétel desszert már nem, pedig pl. a chia pudingot simán el lehetett volna készíteni úgy is. Bár sokan voltak, de nem volt teltház mégis amikor rendelni szerettünk volna még extra innivalót nagyon lassan reagált a személyzet. Étkezés alatt egyszer sem érdeklődtek rendben van-e minden, csak gépiesen hozták és vitték a tányérokat, hozzánk se szóltak Összességében hatalmas csalódás volt - túlárazott, középkategóriás ételek. Éhesen távoztam
Ferenci Dominika - Sunday 08/10/2023

"Fantasztikus hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, nagyon kedves kiszolgálás. Nem érződik a mentesség, még azoknak sem akiknek nincs érzékenységűk?
Budai Andrea - Saturday 07/10/2023

"Kellemes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, kedves kiszolgálás, finom fogások.
D. E. - Saturday 07/10/2023

"Szervizdíj duplán?"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
A foglalásban elvileg benne volt a szervizdíj, de mégis azon felül további 2500.- ft szervizdíjat számoltak fel. Ez nagyon nem korrekt.
T P - Saturday 07/10/2023

"Gluténmentes mennyország..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Cöliákiásként azon kevés éttermek egyike, ahol biztonsággal fogyaszthatunk. Az ételek minősége - tavalyi tapasztalatunkhoz képest - ezúttal kiemelkedően jó volt. Mindenképpen megemlítendő az egyik felszolgáló profizmusa; szakmai szemmel is jeles.
BUDAHÁZI ANDREA - Friday 06/10/2023

"Mentes, de annyira azért nem"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Az étterem glutén- és laktózmentesként hirdeti magát és ennek valóban meg is felel. Azonban a glutén- és tejérzékenység sokszor együtt jár, ezért 2023-ban már érdemes lenne több tejmentes opciót is kínálni az ÉtteremHét menüjében (ez csak a főételeknél valósult meg). Kicsit olyan érzésünk volt, mintha mindenáron szerettek volna laktózmentes tejterméket tenni mindegyik fogásba - lehetett volna fogásonként legalább egy olyan lehetőség, amiben nincs tejtermék vagy növényi tejjel helyettesítik. A shaksuka ennek megfelelt, azonban furcsa volt, hogy mindenféle köret nélkül szolgálták fel. Kérésünkre hoztak hozzá három pici falatnyi bagettet. A felszolgálók igyekeztek kezelni a helyzetet, köszönet a rugalmasságukért!
Gluténmentes Laktózmentes - Monday 20/03/2023

"Finom Kata"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
A gravlax feleslegesen sós volt, a csicsóka leves, a vajhal és a lecsó viszont teljesen rendben volt: kicsitújszerű, finom, igényes. A vajhalat nehéz jól kisütni, itt sikerült, mondjuk kevesbé olajosan még jobb lett volna. A desszertek ehhez képest jóval gyengébbek voltak, nem rossz, de semmi kölönös vagy emlékezetes.
F Balazs - Saturday 18/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek.
Szpiszár Melinda - Thursday 16/03/2023

"Ejnye Katika te!"

2.3
food: 3 service: 2 ambience: 2
Najó, ez most nem jött be. A Katába úgy hívtak el, leginkább azért mentem, hogy kiikszeljem az étteremhét összes glutén/laktóz/mindenmentes helyét. Az összes helyre többnyire ebéd és vacsora közt érkeztünk, itt is, mi vagyunk egyedül az étteremben, amikor megyünk fél hétkor már dugig a hely. De öt órára már nem tudtunk foglalni, csak négyre. A kiszolgálás hebehurgya és lassú, tudom, hogy hipszterek vagyunk, tudom, hogy ritka a jó személyzet, De, ha csak egyetlen asztal van két órán át, akkor valahogy pörgessük már kicsit a menüt, ne kelljen tíz percet várni egy pohár vízre, és ne hangosítsuk fel az amúgy felettébb idegeítő hip-hop zenét, hogy beszélgetni se tudjunk. Ne adjunk öt szelet kenyeret az előételhez, és mikor kérek még kettőt, mert lenne még lazac amit rá tudnék tenni, ne hozzanak ki egy tucatot, inkább csinálják fordítva, előbb hozzák ki a tucat kenyeret és akkor nem kell pluszba kérni, bár igaz, akkor nem lehetne pluszba felütni. Ez már nem az 5.900-as belépőszint, ezek bosszantó malőrök, amik folyamtosan mérgezik a vacsorát. Én aztán sok mindent elnézek, de azt hiszem a pincér van a vendégért és nem fordítva, szakmai jó tanács nem segíti a munkáját, ha minden ujján van egy öklömnyi gyűrű. Értem, ez az ő egyénisége, de az meg az ő munkahelye, az nem zavar ha valaki smiley-s polóban szolgál fel, nem a legszerencsésebb, de nem zavar. Az viszont igen, ha a gyűrűi hozzáérnek a kajámhoz, fura de ebben a pandémiás világban ilyen furcsaságaim alakultak ki. Aztán kérdésemre hogy mi a gravlax, hú hát én nem is tudom, jah azt hiszem az egy sajt, ahá, én meg azt hiszem, hogy az egy lazac. Szóval az egy halas kaja. Egyébként nagyon ízletes volt, az egyik pozitív emlék az egész estéből. A vad raguleves totál felejthető, (érdeklődhettem volna, hogy miféla az a vad, de nyilván keresztkérdésekre nem készültek fel) mire az ember megeszi már az emlékét is elfelejtette. A főételek hasonlóan egyenetlenek, a mandulakérges jérce ehető, a vajas kebimbó és a glasszírozott (karamellel bevont) sárgarépa menti a menthetőt. A vajhal jobb, a melléadott nyokki nyilván bolti, nehéz, tömör, rágós, a parajmártás méregzöld színe teljesen természetellenesnek hat, de inkább nem írom le mire emlékeztet. Az egész kompozíciót a félbevágott, sült fokhagyma dobja csak fel. A desszertek közül az almáspite fojtós, szétesik és száraz. És aztán itt van a titokzatos Áfonyás joghurttorta, melynek létezéséről húsz perc után érkezett bizonyosság. Tehát délután négykor a három desszert közül nem biztos hogy mindegyik van, azok közül amivel erre a hétre készült az étterem. Én két okból is örülök, hogy sikerült találkoznom vele, az egyik, mert ha nem ezt, akkor megint panna cottát kellett volna kérjek, és ennyi sajttortát meg panna cottát mint az elmúlt héten már régen ettem, a másik, mert akkor sose tudom meg, hogy az Áfonyás joghurttorta egy igazi ízbomba - kellemesen savanykás, frissítő hatású és (cukormentes?) nem terheli meg a gyomrot - ugyanis én többet ide nem jövök vissza.
Magyar Tibor - Thursday 16/03/2023

"Legrosszabb főétel"

3.3
food: 0 service: 5 ambience: 4
Rossz minőségű, rosszul elkészített, rágós, ízetlen hús főételek. A kiszolgálás kifogástalan, kedves és segítőkész személyzet. Hangulatos hely, italok, előételek és desszertek rendben voltak. Mi biztosan nem megyünk vissza.
Komlósi Arnold - Wednesday 15/03/2023

"egy DiningCity ebéd"

1.5
food: 3 service: 1 ambience: 0
Odamentünk hárman pontosan az előre lefoglalt pillanatban. Az volt az eredeti elképzelés, hogy a +2000 Ft-ot bevállalva kapunk 3 fogást szervízdijjal együtt ezen az "extra" helyen. Az itallap elejére oda volt tűzve egy aktuális ajánlat, ami felsorolta a 3 fogást. A levesnél, a főételnél és a desszertnél is megjelent egy-egy sor - vagy több, nem emlékeszem-, hogy ha mégis ebben az új sorban szereplő aktuális ajánlatot rendeljük, -ha az jobban tetszik-, akkor azt is kérhetjük +1100Ft megfizetésével. Így matekilag feldolgoztam a helyzetet, ide most 5900Ft/fő helyett bátran bevállalva +2000Ft-ért, összesen 7900Ft-ért jelentkeztünk, egy egézséges születésnapi ebéd kedvéért.Erre jön egy ötlet, hogy 9000Ft áron ehetnénk még jobbat is. Nem akartunk jobbat. Mivel nem kaptunk erről az "ötletről" korábban tájékoztatást, kértünk 3 adag sima napi menüt + salátát + valami desszertet + üdítőt és vizet. Minden elfogyasztott étel finom volt, de ez a verzió is sokba került, mert a desszert és az innivaló se olcsó manapság. MIndegy. A "Kata" teljesen nett és tiszta étterem volt. Mellettünk lévő asztalnál volt valami 2 laptopos 3-4 fős "étkezéssel összekötött összejövetel" és az étterem többi asztalánál ült még összesen kb. 3 vendég. Így sikerült nekünk ez a tegnapi DiningCity Országos Étterem Hét a Katában.
Péter Horvát - Wednesday 15/03/2023

"Étterem heti menü "

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás rendben volt. A vadragu leveshez nem volt feltüntetve a csípősség. Azt rendeltem, viszont számomra ehetetlenül csípős volt, szerencsére a felszolgáló hamar észre vette a reakciómat, így felajánlott a menüről egy másik levest. A barátnőm csicsóka krémlevest evett, díszítésnek snidlinget tett rá a szakács. Mivel neki nagyon ízlett ezért ugyanazt kértem. Az én levesemre feltétnek zöldborsó csíra került, amely közel sem hozta azt az íz világot és látványt ami alapján azt a levest választottam. Megettem, finom volt így is, de kicsit csalódás volt, hogy nem azt kaptam amire vártam. A főétel és a desszert is rendben volt.
Vágó Arabella - Wednesday 15/03/2023

"Nagyon kellemes meglepetés"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Az ételek tálalása ízvilága és elkészítése is kellemes meglepetés számomra. Édesanyám miatt eddig már volt szerencsém néhány csak gluténmentes étteremhez, de többnyire csalódás volt, itt viszont észre se vettük hogy gluténmentes ételeket eszünk, és még a 'normál' éttermekhez képest is nagyon jó élmény volt.
Kovács Gergő - Sunday 12/03/2023

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon rendben volt, kedves és segítőkész kiszolgálás, családias környezet, jó zene, isteni ételek! Biztos, hogy fogunk még menni, köszönjük az estét! ???
Szilasi Cintia Leyla - Sunday 12/03/2023

"Végre eljuttotam "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó atmoszféra, 10/10 kiszolgálás, egy hely ahol aggódás nélkül étkezhetek :)
Varga Viktória - Saturday 11/03/2023

"Hangulatos étterem, finom menü"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind a hangulattal. A menüsor nagyon finom volt, minden fogással finom volt.
Gy M - Tuesday 18/10/2022

"Nagyon jo "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az etelek finomak a szemelyzet kedves
Kompis Bella - Sunday 16/10/2022

""

3.8
food: 2 service: 4 ambience: 5
Törzsvendégek vagyunk az étteremben, mivel gluténérzékenységünk miatt csak ilyen éttermekben étkezhetünk. Mindig nagyon elégedett voltunk az ételekkel, kiszolgálással kapcsolatban; ezúttal kissé csalódottan távoztunk a fogások mennyisége, illetve minősége miatt:értjük, h féláron,energia-árak,stb., csak legközelebb inkább nem foglalunk diningcity-s héten a Katában.
BUDAHÁZI ANDREA - Sunday 16/10/2022

"KATA laktóz- és gluténmentes étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízléses interiőr, éppen kellemes hangosságú zene, iszonyú ízléses tálalás és remek minőségű, közepes méretű adagok, amelyek a mentességük ellenére remek ízvilágúak. Maximálisan ajánlott.
Lajtos Lénárd - Saturday 15/10/2022

"FJ"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szempontból jól éreztük magunkat, a kiszolgálás kifejezetten kedves és udvarias volt. Az ételek kifogástalanok ízben és kinézetben egyaránt. Biztos hogy megyünk még. Köszönjük az élményt!
Fehér Johanna - Thursday 13/10/2022

"Jót ettünk, ittunk, beszélgettünk"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étteremhétre készített ételsorból sajnos, hiányzott a glutén/cukormentes verziójú desszert, egyébként mindennel meg voltunk elégedve. A limonádék is nagyon finomak voltak.
Halász Gabi - Wednesday 12/10/2022

"vegyes érzelmek"

3.7
food: 5 service: 2 ambience: 4
A konyha igazán remek, minden fogás ízletes volt, az italválaszték is széles. Egy apró negatívum, hogy a mennyiségek igazán minimálra lettek szabva. A személyzet rugalmatlan és illetlen volt ("a DiningCitysek itt ülnek").
K K - Wednesday 12/10/2022

"Mentes vacsoraélmény"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A karfiollevest nem lehetett kihagyni, nagyon ízletes lett. A bőrös csirkemell és szarvashús ételek puhára voltak főzve. A pincérsrác figyelmes és kedves volt. A KATA étterem egy jó példa arra, hogy mentes ételekből is lehet finomat főzni. Nagyon szeretjük, minden étteremhét alkalmával eljövünk ide.
Szumzer Nóra - Tuesday 11/10/2022

"Dícséret egy remek helynek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy hangulatos estét töltöttünk el az étteremben. Nagyon finomak voltak az ételek, kedvesek a kiszolgàlók, biztosan visszatérünk még!
Baginé Timàri Sarolta - Tuesday 11/10/2022

"Gyors vacsora"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 3
Az ételek pompásak: a szarvas vadast és a panna cottát bátran ajánlom mindenkinek. A hangulatot nem annyira sikerült élvezni, a kiszolgálás közbeni kapkodás zavaró volt.
Kovács Diána - Monday 10/10/2022

"Ajánlani tudom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú hely, finom ételek kedves figyelmes kiszolgálás.
Házi Ágnes - Sunday 09/10/2022

"Családi ebéd a Budapesten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek mellett maximális odafigyelést kaptunk. Örömmel nyugtáztuk, hogy a glutén és laktózmentesség nem von le semmit az ételek ízéből, sőt. A limonádék és a desszertek extrák. Köszönjük, még biztosanvisszatérünk.
Odor Eszter - Sunday 09/10/2022

"Ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett,finom ölt minden.
László Csabáné - Sunday 09/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szempontból szuper!
Kiss Gergely - Saturday 08/10/2022

"vasárnapi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
?
Attila Rédei - Monday 28/03/2022

"Csalódás"

2.8
food: 3 service: 3 ambience: 2
Az étel ízetlen, száraz. A pincér ledrágámozza a vendégeket. Nagy csalódás volt számunkra ez az étterem.
Kun Erzsébet - Monday 28/03/2022

"Egy kellemes ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem tudok belekötni semmibe, minden fogás nagyon szép és finom volt :)
Borbély Linda - Monday 28/03/2022

"B"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Átlagos, átlagon felüli árakkal
Bereczki Adrienn - Monday 28/03/2022

"Finom"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Köszönjük az étteremnek, finom volt minden. Ami talán negatívum, hogy viszonylag lassan érkeztek meg a rendelések.
Varga András - Sunday 27/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, profi kuszolgàlàs
Tóth Miklósné - Sunday 27/03/2022

"Jó ebéd a gluténmentes étteremben"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Egy családi ebédet tartottunk a héten a Kata étteremben. Az ételek kifogástalanok voltak, bár a kardhal távolról sem közelítette meg a sziciliai, gasztronómiai élményt. A csinos pincérnők gyorsan és ügyesen cipelték a súlyos, ormótlan, fekete tányérokat. Őszintén szólva a kis, piros lábaskák sem tetszettek. Igaz a kor, amire utal bennem nem sok jó emléket ébreszt és ráadásul hosszú életem során most voltam kénytelen először lábasból enni. Igaz viszont az is, hogy a benne kínált tárkonyos csorbaleves kitűnő volt és az ételek glutén mentességét tökéletesen tesztelte erre érzékeny unokám teljesen negativ rakciója.
Hullán L. Ernő - Friday 25/03/2022

"Vali-Étterm hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás nagyon kedves volt, közvetlen hangulat, segítőkészség jellemezte az estét. Az ételek mennyeiek voltak, minden ízében kiválóak, először voltam, ott, de biztos nem utoljára, csak így tovább!
Pór Valéria - Friday 25/03/2022

"Értekelés"

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 4
Három fogásos menüt ettünk párommal. Az étterem teraszan nem lehetett leülni 12.00kor. Azt mondták csak dohányozni es italt lehet fogyasztani a teraszon. A leves előétel nagyon átlagos volt. A főétel is. Ami fontos lehetne az étlapon az az h fel kellene tüntetni a szuvid technologiat, mi kimondottan nem szeretjuk az igy elkeszitett húst. A desszert finom volt. Az etelek nekem sotlanok voltak. Az ebed kimondottan hosszú volt, 1,5 ora. Harom fogasra ez sok. A kavet, desszertet es a szamlat ezert mar egyszerre kertem. A felszolgaló egyszer sem kerdezte meg h jó volt e bármi. Az etterembe osszesen a 1, 5 óra alatt 20 vendeg volt kb. A vegere mar a teraszon is lehetett etkezni, ami 12kor meg nem lehetett nekunk:). A mellettem levő 1 fo kesobb jott es mindent hamarabb kapott. Az asztalok erkezeset nem kovettek.
laszlo Hutás - Friday 25/03/2022

"Étterem hetek"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek. A mákos guba különösen finom volt. Kiszolgálás gyors volt.?
Paris Karolina - Wednesday 23/03/2022

"Mindenkinek ajánlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, mosolygós pincérek, hangulatos zene. Megyünk máskor is.
Goth Viktória - Wednesday 23/03/2022

"Étteremhét"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon szép étterem, a kiszolgálás alapvetően rendben volt, bár az italunkat elfelejtették kihozni, de ez valószínűleg csak a nagy forgalom miatt volt:) Az ételek finomak voltak!
Kovács Alexandra - Wednesday 23/03/2022

"Vegre egy glutenmentes etterem ami jo is"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper
Kovacs Szilvia - Monday 21/03/2022

"Étteremhét KATA"

3.0
food: 4 service: 2 ambience: 3
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás enyhén szólva nem volt zökkenőmentes. A kávénkat nagyon sokára kaptuk meg, közben egy felszolgáló odalépett hozzánk és megkérdezte: "Ti vártok még valamire?", ami a "Lassan fizetni es menni kellene" burkoltabb változatának tűnt. Az elzárt részben ültünk, ahol valami gyerek szülinap lehetett, amíg nem mentek el, a saját hangunkat nem hallottuk.
Ági T. - Monday 21/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hét alkalmából jártunk itt és nagyon kellemes élményben volt részünk. Gyors és kedves volt a kiszolgálás, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Ízlésesen és stílusosan szervírozva, elegendő mennyiségűek az adagok. Máskor is szívesen ellátogatnék ide!
Nagy Sándor - Sunday 20/03/2022

"Talán majd jövőre jobb lesz"

3.0
food: 1 service: 3 ambience: 4
A konyha lassú, a csorba esetén legfeljebb a kés lehetett az, a Spenót a torkunkat kaparta, a gubat késsel kellett vágni. A személyzet viszont mosolyog.
Egyed Zalán - Sunday 20/03/2022

"Kellemes vacsora "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Jó íz kombináció, ízletes fogasok.
Bálint Zsófia - Sunday 20/03/2022

"Isteni ètelek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, az adagok is megfelelőek. Csak ajánlani tudom mindenkinek ??
Anita - Saturday 19/03/2022

"A Márton napok - idén elmaradt :-("

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Tisztelt Cím! November 7-én foglaltam a DiningCity oldalán keresztül a "Márton napok" -ra a KATA lactose & gluten free restaurant-ba. A visszaigazolást megkaptam, hogy várnak szeretettel. Ehhez képest vasárnap mikor megérkeztünk, rezzenéstelen arccal közölték, hogy a menüsor már szombaton elfogyott. Mikor megkérdeztem, hogy akkor miért fogadták be a foglalást, szintén rezzenéstelen arccal közölték, hogy nem volt odaírva!!!! Mutattam a foglalást, de nem igazán érdekelte őket. Készültünk erre a napra, ráadásul akivel mentem, ajándék lett volna, gondolhatják hogy éreztem magam. ☹ Természetesen eljöttünk, a személyzet a pultot támasztva még a köszönésünket se viszonozta. Még soha nem ejtettek így pofára. Messze el fogom kerülni ezt az éttermet, és az ismerőseimnek is ezt fogom ajánlani. Üdvözlettel, Tímár Erika
Tímár Erika - Monday 15/11/2021
Reply of KATA lactose & gluten free restaurant:
Kedves Tímár Erika, sajnálattal olvastam levelét. Szeretnék elnézést kérni a kellemetlenségért. Kollégáim jelezték, hogy számíthatok levelére. Bár nekem az az információ érkezett vissza, hogy Önök azért mentek el, mert csak készpénzes fizetési lehetőséggel tudták volna a számlát rendezni, ami Önnek nem volt megfelelő. A POS - terminálunk szombat délutántól sajnos nem működött, amiről kaptam információt, de annak javítására csak hétfőn volt lehetőség. Szeretnék még egyszer elnézését kérni a kellemetlenségért és kárpótolni. Amennyiben megengedi, meghívnám Önöket a "Márton napi menü árában” (2 főre) egy vacsorára vagy ebédre, egy Önöknek alkalmas időpontban. Üdvözlettel Bilics Róbert, étteremvezető

"Remek hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek kiválóak, remek a szezonális séf ajánlat. Barátságos, kedves kiszolgálás, kutyabarát környezet, kellemes hangulat és isteni koktélok. Köszönjük!
Anett - Thursday 04/11/2021

"Nagyszerű hely, ajánlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt minden fogás. Nagyszerű a tálalás, az ízélmény. Ajánljuk mindenkinek de főleg az ételallergiásoknak.
Földvári Éva - Monday 11/10/2021

"Baráti ebéd"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
A felszolgálók nagyon kedvesek voltak. A leves és a kacsamáj brulée isteni volt. A lazachoz kínált quinoa salátában mazsola volt, ami meglepett minket. Nekünk nem illett a halhoz, ezt leszámítva maga a hal is nagyon finom volt. A sertésszűz nem volt teljesen átsütve. A hozzá tálalt grillzöldség lecsókrémmel viszont szintén mennyei volt. Az almás pite igazán egyéni elgondolás. Ízre inkább sajttortára hasonlított, mint almás pitére, de bátran ajánlom mindenkinek! Isteni finom volt! A mennyiségeket tekintve az fogások nem voltak túl nagy adagok. Maga az étterem kellemes hangulatú, és gyalogosan is könnyen megközelíthető a város szívében.
Mester Anita - Monday 11/10/2021

"Étteremhét menü"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, kellemes miliő
János - Monday 11/10/2021

"Finom ebéd"

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 4
Az ételek finomak voltak. A személyzet pedig iszonyatosan életunt. Ez egy kicsit lehozó. Ezt leszámítva mi jól éreztük magunkat és jót ettünk.
Lilla Makai - Monday 11/10/2021

"Éttermek hete"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Éttermek hete keretében debütált nálunk a Kata, és pozícionálta magát a kedvenc helyek egyikére. Hangulatos környezetben, pazar tálalás, kedves kösz és mennyi ízek.
Vankó Adrienne - Saturday 09/10/2021

"KATA Restaurant"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek és a kiszolgálás kifogástalan volt, ahogyan mindig. Tetszettek az újdonságok, valamint nagyon kedvező volt az ár is. Reméljük, hogy lesz még ilyen lehetőségünk.
Gorosics Dóra - Saturday 09/10/2021

"Csalodas"

1.8
food: 1 service: 2 ambience: 2
Eg eve is itt voltunk es fantasztikus volt a konyha, amibol sajnos erre az evre semmi nem maradt. :( Kacsamaj: izetlen savanyu volt - bagel helyett baguette Kacsa hamburger: huspogacsanak semmi ize nem volt Almaspite: szinten izetlen
Ulkei Gabor - Saturday 09/10/2021

"csalódás"

2.3
food: 2 service: 2 ambience: 2
Kedvetlen pincérek, lassú és hibás kiszolgálás (nem azt az italt hozták ki, amit megrendeltünk) és az ételeknél is volt hiba, a menü ajánlatban almás pite szerepelt, helyette száraz túrótorta szelet érkezett.
Siklós Julianna - Friday 08/10/2021

"CsB_20211009"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden jó volt.
Barnabás Csáthy - Friday 08/10/2021

""

3.2
food: 2 service: 3 ambience: 4
A csirke nyers volt, a többi étel sem volt kimagaslóan finom. A desszert volt az egyedüli amivel elégedettek voltunk.
B. Nikolett - Thursday 07/10/2021

"Egy jó mentes vacsi"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nem jártam még mentes étteremben. A páromat szerettem volna meglepni egy jó kis vacsival aki laktózérzékeny. Azt kell mondjam nem csak őt de magamat is sikerült. Az ételek változatosak, a fűszerhasználat átlagon felüli(nem a mennyiség -:) ) Pont olyan állagú volt minden mint amilyennek lennie kell. Ajánlani fogom fogom minden ismerősömnek!!!
Kiefer János - Thursday 07/10/2021

"Mentes vacsora kompromisszumok nélkül"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy gluténérzékeny barátnőm miatt már sokszor megfordultam a KATA-ban és még soha nem csalódtam, az étteremhét menüje pedig kifejezetten várakozáson felüli volt! Változatos és ínycsiklandóan finom ételek, kedves, figyelmes és gyors kiszolgálás, kényelmes és igényes környezet.
Laposa Dóra - Wednesday 06/10/2021

"Meglepően jó"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Név és képek alapján kisebb fenntartásokkal foglaltam ide, de mikor megerkeztunk nagyon pozitivan csalodtam. A terasz nagyon hangulatos, az etelek finomak voltak, a pincerunk laza es jofej volt. A talalas is igenyes. Biztosan vissza fogok menni olyan barataimmal akik glutenmentesen vagy laktozmentesen etkeznek.
Varga-Győri Laura - Wednesday 06/10/2021

"One of my top 10 best lunches I had in Budapest for sure! "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Pleasant experience with nice ambient. Waiter was veyr nice and hospitable - since we wanted to sit outside and all tables were occupied, we've been waiting for a short time inside for some of the tables to become available. Food was super delicious and portions were descent. I really enjoyed duck burger I ordered, while my partner had pork meat with grilled vegetables. We will definitely come back here again!
Marija Tomic - Wednesday 06/10/2021

"A mentes is lehet finom"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Szeretünk a Katába menni, mert a laktóz- és gluténmentes ételeket nagyon finomra készítik. A Supreme csirke a narancsos-sárgarépás rizottóval olvadt a számban. A panna cotta nagyon szépen volt diszitve. A felszolgálók kedvesek és gyorsak voltak. Remek hely!
Szumzer Nóra - Wednesday 06/10/2021

"Dining-week"

3.5
food: 3 service: 5 ambience: 2
A kiszolgálás nagyon jó volt, gyorsak és kedvesek voltak. Az előétel kifejezetten finom volt, a főétellel voltak problémák - hús-köret aránya, fűszerezés sajnos nem nyerte el a tetszésünket. Összességében nagyon örültünk, hogy sikerült ide eljutni, lehet, hogy máskor is visszanézünk.
M D - Wednesday 06/10/2021

"Nagyszerű ételek, kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt! Csak így tovább! :)
Szabó János - Wednesday 06/10/2021

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni etelek, kedves es gyors kiszolgalas, hangulatos hely! Mindenkinek ajanlom!
Horvath Bettina - Tuesday 05/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes ételek, kedves személyzet, és a tudat, hogy minden gluténmentes. Ez a kombináció csakis egy jó kis estéhez vezethetett.☺️ Köszönjük!
Vivien - Monday 04/10/2021

"Finom ételek, udvarias kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendszeresen járunk Katához, az ételek minősége, íze, mindig kiváló. A hétvégi nagy forgalom ellenére a kiszolgálás is zökkenőmentes volt. Nem éreztük, hogy sokat kellene várnunk. Kiemelném a tálalás szépségét, ami külön esztétikai élményt nyújt. Nagyon szeretem, h teljesen glutén- és laktózmentes, megbízható ételek készülnek. Budapesten a kedvenc éttermünk. Nem is keresünk mást.
Huszti Bernadett - Monday 04/10/2021

"Minden szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon jó volt, a pincérek nagyon kedvesek és jófejek voltak, az ételek finomak, és hangulatos a hely. A kiszolgálás gyors volt, de egyáltalán nem siettettek, nagyon jól éreztük magunkat.
Szimandl Fruzsina - Sunday 03/10/2021

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás gyors volt. Jól éreztük magunkat.
Klausz Petra - Sunday 03/10/2021

"Végre"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Végre egy gluténmentes, kiváló étterem!
Kovacs Szilvia - Sunday 03/10/2021