Reviews


3.8

(54 Recensies)


food

3.6

service

4.1

ambience

3.7

"Jobb is lehetne"

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 4
A fogadtatás kellemes volt, a személyzet kedves, mosolygós, előzékeny. A mangalica levesben a hús kemény volt, a zöldségek kissé ropogósak. Rengeteg lével. A két főétel: csirke még kaphatott volna sütési időt, a csontnál rózsaszínű volt, kissé rágós, a zöldség köret ehető. A hátszín: kérésnek megfelelően készítve, a röszti fura újragondolásban ízetlen, olajos volt. Desszertek: isteni finom narancsos csokitorta és körtés túrótorta, melyek feledtették a húsok nyersségét.
Mónika - Sunday 22/10/2023

"Étterem Hét-2023"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
A leves ízletes volt, de hús kicsit rágós volt. A főétel közül a csirke nem volt teljesen átsütve, a hátszín a kérésnek megfelelően készült el. A hely hangulatos, kiszolgálás gyors volt.
Ákos - Sunday 22/10/2023

"Botrányosan gyenge ételek"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Sajnos nem néztük meg a foglalás előtt az értékeléseket. Ételek minősége kritikán aluli, a mangalica levesben 4 kb apró hús volt és nyers hagymát rágcsáltam benne, a tejföl kicsapódott, íze nem volt. A csicsókakrémleves elfogyott, helyette egy sütőtöklevest kaptunk, aminek semmi sütőtök íze nem volt, cserébe a többi elem is hiányzott, amit a csicsókához ígértek. A steak egy mócsingos hús, nevetségesen elkészítve, majdnem ehetetlen volt. Mintha nem túl lelkes amatőrök dolgoznának az egész helyen. Nem ajánlom senkinek.
Inkább Hagyjuk - Tuesday 17/10/2023

""

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 3
Előételek közül a levesek hígak és ízetlenek, a garnéla elfogadható volt. Főételként lazacot és hátszín steaket választottunk. A lazac megfelelő volt, a steak rágós, ízetlen, a rösti burgonya ehetetlen. A desszertnek választott narancsos csokitorta és a panba cotta is nagyon finom volt
Ivor Krisztina - Sunday 15/10/2023

"Finom ételek"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Finom ételek, gyors kiszolgálás, igényes környezet
Krisztina - Friday 13/10/2023

"Szerettük. "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Odafigyeltek az ételérzékenységemre is. A kiszolgálás talán egy picit lehetett volna gyorsabb, főleg, hogy alig volt valaki az étteremben, de választhattunk asztalt és nagyon kellemes volt a hely és kedves volt a pincérnő is. Szerettük, visszatérnénk.
Lendvai Nikoletta - Friday 13/10/2023

"Hilton Dinning city 2023"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes környezet. Az ètelek finomak voltak ès külôn köszönet azèrt, hogy gyorsak voltak. Visszatèrünk :)
Reinvald Angelika - Friday 13/10/2023

"DiningCity"

3.3
food: 2 service: 3 ambience: 4
Teljesen átlagos élményt kaptunk, az ételek nem voltak kiemelkedőek. A hátszínt túlsütötték, a tócsni sótlan volt. Kiszolgálás inkább átlagos, viszont a tálalás igényes, a környezet hangulatos volt.
Boglárka - Thursday 12/10/2023

"Nagyon élveztük, szívesen visszatérek"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Nagyon elégedettek vagyunk, kellemes hely, finom ételek. A garnéla annyira nem az ízlésem mint rájöttem, de amúgy kifogástalanul volt elkészítve, a gyömbér öntet is finom, kellemesen lágy, nem erős. A Steak isteni volt, közepesen sütve kértük, úgy is kaptuk. A tócsni kicsit újra gondolt, valóban olajos, de a jus-vel nem érződik rajta. Narancsos csokoládétortát ajánlom, annyira nem narancsos, de nagyon finom krémes. Személyzet igazán kedves. Nagyon jól éreztük magunkat. Később érkezett a pulthoz egy nagyobb hangú társaság, akik mellett nehéz volt beszélgetni, de ez nem az étterem hibája. Köszönjük a vacsorát.
Huszák Mária - Wednesday 11/10/2023

"Garden 79 Restaurant & Bar "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes hely
Huszákné Vigh Gabriella - Wednesday 11/10/2023

"Csalódás"

1.2
food: 0 service: 2 ambience: 0
Sajnos csalódás volt. Az előétel sótlan volt, főételnek mediumra sült marha hátszint rendeltünk ehelyett egy száraz túl sütött húst kaptunk. A desszert elfogadható volt.
Szántó Barbara - Monday 09/10/2023

""

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Hárman ebédeltünk itt. A tálalás szép volt, az előételek (garnéla, leves) finomak voltak. Főételek közül a lazac steak jól sikerült, azonban a hátszín túl lett sütve, a röszti pedig kicsit olajos volt. Mind a három desszertet megkóstoltuk, egyik sem volt különleges, a piskóta kicsit fűrészporos és mind túl édes volt a mi ízlésünk szerint. A kiszolgálás remek volt.
Csilla Vankó - Monday 09/10/2023

"Kellemes este"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Az ételek általánosan finomak voltak, a kiszolgálás figyelmes, de nem professzionális. Összességében kellemes estét töltöttünk el itt.
Takács Mária - Monday 09/10/2023

"Fantasztikus gasztronómiai élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A feleségem 30. születésnapját tudtuk itt megünnepelni és nagyon izgalmas ételek voltak, a helyszínen is nagyon szép volt. Minden ételt eltaláltak, pont tökéletes volt.
Grecz Balázs - Monday 09/10/2023

"Többre számítottam"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Időben érkeztünk, nem volt tömeg sőt kényelmesen el lehetett férni. A pincérek udvariasak és kedvesek voltak. Rendelést követően időben megkaptuk amit kértünk, igaz jég nélkül kértük a limonádét, amit jéggel szolgáltak fel. Az ételeket elég lassan szervírozták, a létszám ellenére, de minden frissen készült. A desszertekből a panna cotta nem volt nagy durranás, sima folyós lekvárra hasonlított a teteje. Összességében a név miatt volt csak 7990-es árkategória, de az ételek inkább a 5990-be passzoltak.
Karászi Olivér - Sunday 08/10/2023

"Nem rossz"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
A menü nagyon csábító volt de megvalósítás nekem közepes. Az előételek közül a leves ízetlen de a rákos előétel finom volt, a steak jó volt de a lazac belseje helyenként nyers maradt (jól átsült volt a kérés). A csokis desszert finom, a körtés túrós felejthető. A tálalás viszont nagyon guszta volt! A hely kellemes, a kiszolgálók szuper kedvesek.
V. Kata - Sunday 08/10/2023

"Felejthetős, méltatlan ételek !"

1.8
food: 1 service: 3 ambience: 1
Leves egyenesen tragikus, azaz ízetlen, sótlan, mondhatni ehetetlen volt, főétel ízstrukturàja átgondolatlan, egyúttal érthetetlen valamint nagyon kicsi, ill. abszolút ízetlen hús, és burgonya ,desszert úgy amilyen ! Hangulat negatív nulla ! Kiszolgálás felejthető, pincérek utcai ruhában, stb...!
Ts - Sunday 08/10/2023

"Üz"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Sajnos nem SZÉP kártya elfogadóhely.
A A - Friday 06/10/2023

"Garden 79"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes hangulat, kedves személyzet, finom ételek
Siklósi Nóra - Friday 06/10/2023

"Átlagos vacsora "

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 4
Egy átlagos vacsora volt. A kiszolgálók igyekeztek kedvesek lenni, de mégis hiány érzetét keltették. A vacsora finom volt, bár a steak kissé túl sült.
Vegh Lili - Friday 06/10/2023

"Kellemes"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A korábban olvasott véleményekben található problémák egy részét mi is tapasztaltuk, ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Kifejezetten tetszett az étterem dizájnja, a felszolgáló személyzet kiválóan végezte a dolgát, az ételekkel kapcsolatban nem volt minden tökéletes, de azért finomakat ettünk és nagyon jóllaktunk. Kifejezetten ízlettek a sütemények, valamint szuper volt a gin tonik. Az ár-érték arány tekintetében érzek egy kis túlzás, de egyáltalán nem bántuk meg, hogy itt vacsoráztunk.
Biró Tamás - Wednesday 21/06/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A dining cityn látott vegyes értékelések ellenére mi teljesen elégedettek voltunk. Azt kaptunk, amit az étlap alapján elképzeltünk. Többféle ételt választottunk minden fogásból és senki sem csalódott. Szép tálalás, megfelelő ütemű, figyelmes kiszolgálás. Elképzelhető, hogy a hétközi “kommunikáció” a dining city és az étterem között eredményes volt :) mi az utolsó nap, vasárnap voltunk
Dr. Árvai Ferenc - Monday 19/06/2023

"Hagyjuk…"

2.3
food: 2 service: 3 ambience: 2
Nem érdemes több szót vesztegetni ra…
Peter Stella - Monday 19/06/2023

"A név kötelez...ne!"

2.5
food: 2 service: 3 ambience: 2
Egyszerű, letisztult környezet. A z ételsor és a vonzó elnevezésű ételek alapján jobb ételeket vártunk, de közepes vagy épp elfogadható minőséget kaptunk Az Articsóka krémleves finom és a lilaburgonya chips-je volt az ételek között a legfinomabb. Sajnos a falatnyi Sous-vide libamell rágós, a harmada zsír, a hozzá adott tocsni köret nyers és olajos volt. A crème brulée folyt és karamellája alatt vastagon állt a kristálycukor. Gyors a kiszolgálás, de erre a viszonylag eldugott helyre a konyhája miatt nem fognak eljönni. Amit ettünk: Előételek: Hideg sárgadinnye krémleves pármai sonka forgáccsal és Articsóka krémleves, lilaburgonya chips-szel; Főételek: Sous-vide libamell lilaburgonya tócsnival és zöldparadicsom coulis-val és Tenger gyümölcsei tagliatelle tintahal tintával; Desszertek: Vörösbársony torta és Lime-os crème brulée
B. L - Monday 19/06/2023

"Garden 79 védelmében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
- Az eredetileg foglalt időpont problémássá vált számunkra, gond nélkül áttették a foglalásunkat másnapra. - Az ételek ízletesek voltak, színvonalas tálalással. - A kiszolgálás készséges, gyors és kedves volt. - Az étterem tiszta, rendezett és barátságos környezetet nyújtott. Sajnálom, ha mások szerint nem volt elfogadható a hely színvonala...
Dr. Földi László - Monday 19/06/2023

"Did not meet expectations"

3.2
food: 3 service: 4 ambience: 2
We had high expectations based on the pictures and the location, plus the Hilton name. It felt like any other hotel dining area, which is okay for breakfast, but not for a dinner date. The food was mediocre, nothing special and some of the courses felt like they were prepared a lot before ordering. The staff was friendly and the service was okay.
Zsolt Szegedi - Sunday 18/06/2023

"Wow ?"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper ízek, csodálatos ételek, és igazán kedves személyzet. Mindenki leste a kívánságainkat, igazán jól éreztük magunkat!
Eszter - Saturday 17/06/2023

"Csalódás "

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 3
Borzasztó csalódás volt az étterem. A kiszolgálás pompás , a hölgy végtelenül kedves és segítőkész volt. Kaptunk 50% kedvezményt a végösszegből, mivel csalódásunknak hangot is adtunk. Egy Hiltontól többet vártam.
Nóra - Friday 16/06/2023

"kritika"

1.8
food: 0 service: 4 ambience: 1
Hatalmas csalódás volt. A férjem névnapját szerettük volna megünnepelni, de igencsak bosszúsan távoztunk, habár a felszolgáló hölgy mindent megtett, hogy tompítsa a konyha sorozatos baklövéseit. Kezdetnek az Amuse bouche "pármai sonka" volt, ami egy kör alakú sonkás felvágott félkör cikkéből hajtogatott rózsa formájában érkezett! Nem baj, ha nem pármai, de akkor ne mondják. Az articsóka krémleves nagyon emlékeztetett egy zellerkrémlevesre, a "Pirított kacsamáj fügével és brióssal" két szeletke pirítósra tálalt, keményre sütött máj volt, bár a füge sokat javított rajta. Főételként a Sous-vide libamell lilaburgonya tócsnival és zöldparadicsom coulis-val érkezett nekem, a libamell épp csak langyosan, a tócsni égetten, a coulis pedig lemaradt a tányérról! A párom Tenger gyümölcsei tagliatelle tintahal tintával-t kért, két kagyló és egy bébi tintahal volt benne és NEM tagliatelle tésztával készült. A Lime-os crème brulée inkább csak krém volt, mert karamell réteget nem tartalmazott, a pekándiós sajtorta volt az egyetlen értékelhető az általunk kóstolt 6 fogásból. Nem is értem, hogy gondolták ezt az egészet.
Knyihárné Darabos Katalin - Friday 16/06/2023

"Csalódás"

3.0
food: 1 service: 4 ambience: 4
Hatalmas csalódás, dining city-n ilyen rosszat még nem ettem. A steak mócsingos és véres volt, hiába küldtem vissza további sütésre, nem sikerült olyanra mint kellett volna. Emellett semmi íze sem volt, nem is ettem meg. A leves desszert elmegy kategória.
Fáki Zsuzsanna - Friday 16/06/2023

"Kitűnő étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ez volt az első látogatásunk az étteremben de biztosan nem az utolsó. Finomak voltak az ételek,. Kedvesek és gyorsak voltak a pincérek. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Tábori-Györfi Anita - Thursday 15/06/2023

"Csalódás volt"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
A pincérünk kedves és lelkes volt, de ezen túl minden döcögősen ment. A kecskesajtos sálata egyáltalán nem tartalmazott sajtot, a libamell száraz, hideg, rágós volt, a tocsni még kevésbé sikerült. A többi fogás egy átlagos szintet hozott, de az artol messze elmaradt.
András - Wednesday 14/06/2023

"Egy óra várakozás"

2.5
food: 4 service: 1 ambience: 2
Adott volt a három fogásos menüsor, amiből választani lehetett. Alapból úgy érkeztünk meg az étterembe, hogy tudtuk mit szeretnénk rendelni. A pincér rögtön fel is vette a rendelést. Az előételre több, mint 70 percet vártunk! Nem volt sok vendég abban az időben, de ők szintén nagyon sokat várakoztak. Amikor már arról beszéltünk a férjemmel, hogy elmegyünk, akkor jelent meg a pincér és a következőt kérdezte: "Önök mire várnak?". A válasz egyszerűen az volt, hogy mindenre. Majd újra felvette a rendelést, mert nem tudta mit rendeltünk. 10 perccel később megkaptuk az előételeket. Finom volt mindkettő, amit választottunk. Rögtön ezután megkaptuk a főételt és a desszertet is. Élvezhetetlen volt, hogy az előételre rengeteget vártunk, utána pedig minden fogás hirtelen megjelent. Kompenzálta a helyzetet, hogy az ételek valóban finomak voltak, de a kiszolgálás rendkívül amatőr volt.
de Jonge Orsolya - Wednesday 14/06/2023

"Középszerű vacsora"

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
Ételek finomak, de nem nyújtottak semmi extrát. A kiszolgálás amatőr. A pincér nagyon kedves volt, de előző nap még nem pincérként dolgozott. Az ételekre nagyon sokat kellett várni
Szűcsné Szabó Zsuzsanna - Wednesday 14/06/2023

""

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
A kacsa máj a pecsenye kacsa máj volt ígénytelenül elkészítve. A többi étel rendben volt.(a Ribeye, a liba, a vega, és a desszertek:) A felszolgálásnál az előétel lerámolása után desszert váltást hoztak, de a főételhez nagy váltást nem. egyébként kedvesek voltak. Nem rossz nem profi.
Lux Walter - Tuesday 13/06/2023

"Finom ebéd"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálás szuper volt, az ételek finomak voltak, a legfinomabb fogás a desszert volt. Érdekesség, hogy a konyha látszik az asztaloknál ülve is és kifogástalanul néz ki.
Dr. Juhász Sarolta - Thursday 23/03/2023

"Good but not the best"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
We did expect more from the restaurant in the Hilton hotel. Service was perfect but it didn't save weak cuisine. Extremely small portions of cold food. Quite disappointing
Esennikov Aleksei - Monday 20/03/2023

"vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes vacsora, finom koktélok,nagyszerű kiszolgálás! Jól éreztük magunkat!
Csárdás-Nyári Judit - Saturday 18/03/2023

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Teljesn elégedettek voltunk
Pap Kálmán - Thursday 16/03/2023

"Kellemes vacsora"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 4
Az étteremhét alkalmával volt szerencsém itt vacsorázni, a kiszolgálást végző pincérnő rendkívül kedves volt, az ételsorral kapcsolatban azonban egy két dologgal nem voltunk 100%osan elégedettek. A sült céklás salátának nevezett saláta nyomokban tartalmazott némi sült céklát, egyébként szinte csak egy zöldsaláta halmaz volt salátaöntettel, nem volt egy hatalmas kulináris élmény. A második dolog pedig a mediterrán ragus csirkén a ragunak nevezett rész egy pár olivabogyó volt. Ezen kívül minden nagyon finom volt.
N. K. - Thursday 16/03/2023

"Hilton"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
Sajnos a gluténmentesnek írott ételek (-talán a nyílt látvány konyha miatt történhetett keresztszennyeződés-) allergiás gondokat okoztak.
Siklós Julianna - Wednesday 15/03/2023

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
.
Tóth Bettina - Sunday 12/03/2023

"Kivéló este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Volt alkalmam az étteremben vacsorázni a közelmúltban. Elegáns, de nem feszengős hely, kedves felszolgálók és jó konyha. Fogasfilét ettem, remekül volt elkészítve, hozzá a rizottó is passzolt, jó krémesen, ahogyan kell. Kellemes benyomást tettek rám, szívesen jövök máskor is.
K. Zoltán - Sunday 19/02/2023

"Szegényes választék"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
Az étlap csalódás volt, mert rettentően szegényes, de az étel amit felszolgáltak, kifogástalan volt.
Tóth Elek - Sunday 13/03/2022

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás és nagyon jó hangulatban telt az este. Az ételek nagyon finomak voltak és nagyon tartalmasak.
Plósz Valentin - Monday 28/10/2019

"Hilton Gardenn Inn"

2.7
food: 3 service: 2 ambience: 2
Egy születésnapi vacsorára érkeztünk a szálloda éttermébe. A szálloda által összeállított menu alapvetően jó volt, azonban az ételek ízét illetően már nem tudok ilyen bíztatóan nyilatkozni. A kiszolgálás szintén nem volt a helyzet magaslatán, mivel nagyjából meg sem kérdezték hogy mit iszunk. A gombaleves és sonkatál hibátlan volt, azonban a pisztráng polentával hagyott némi kivetnivalót maga után. Hárman választottuk ezt a főételt és egybehangzóan megállapítottuk hogy nem ízlett. A polenta íztelen volt és állagra is inkább egy óvodai tejbegríz állagára hajazott. A felszolgált pisztráng(?) adagja pedig vicc kategória volt. Egyik lány pórul is járt mert egész éjjel a mellékhelyiséget látogatta utána, nekem csak egy sima hasfájás jutott utána. A brownie hidegen érkezett, ezáltal egyikünk meg sem ette, élvezhetetlen volt, jómagam visszaküldtem megmelegíteni, úgy már ehető volt. Sajnos ezek alapján NEM tudom ajánlani a helyet. Kártyás fizetéstől majdhogynem elzárkóztak arra hivatkozva, hogy nem mindig működik a terminal. Ez szerintem a 21. században nem elfogadható. Sajnálom hogy ilyen élményünk volt.
Anita - Tuesday 15/10/2019

"Garden 79 Restaurant & Bar "

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
We visited this restaurantas lunch. Foods are very good and tasty. All of the staff are well trained and friendly. But a big portion for us.
HUSH - Monday 14/10/2019

"Kellemetlen vacsora"

1.2
food: 2 service: 1 ambience: 0
A pincérek figyelmetlenek voltak.Az ételekre sokat kellett várni.A főételnél csak egyikünk kapott a rendelt pisztrángot, mert elfogyott az alapanyag.Nagyon kellemetlen este volt.Senki nem ajánlom ezt az éttermet.
Kéthelyiné Király Ildikó - Monday 14/10/2019

"Garden 79"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Welcom drinkkel fogadtak. Amíg az előételre vártunk friss, ropogós péksüteményt hoztak házi vajjal. Az összes fogás kifogástalan volt. Különösen kiemelném a Sült pisztrángot mogyorós polentával, szezonális zöldségekkel, és a Karamell brownie-t vaníliafagyival. Kellemes este volt!
Brenner Katalin - Thursday 10/10/2019

";)"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A hely maga tök szép, modern. Az ételek nagyon finomak voltak, nekem a gomba leves ízlett a legjobban. A pincérnők kicsit ügyetlenkék voltak, cserébe viszont nagyon kedvesek.
Pálinkás Kornél - Thursday 10/10/2019

""

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
az ételek kitűnőek a felszolgàlòk kedvesek voltak
Szuronkai Emese - Wednesday 09/10/2019

"perfect "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Everything is perfect!
SHENG XIHAN - Wednesday 09/10/2019

"Csalódás a Hiltonban"

1.2
food: 1 service: 1 ambience: 1
Csalódás volt számunkra a Hilton névvel jelzett étteremben a kiszolgálás, vendéglátás szinvonala és az ételek minősége . 45 percnyi várakozás után kaptuk meg az előételt. Az étteremben nem mutatták meg az asztalt érkezésünkkor, bár a foglalást elegánsan jelezte egy kártya az asztalon, az étlap is minőséginek tűnt melyet 25 perccel érkezésünk után kaptuk meg. Fogas nem volt kabátjainknak, melyek rendezetlenül a széken landoltak. Az üdvözlő ital és a kiválasztott étel (hal) és a desszert minőségen aluli volt. A pincér pótolta a koktélt, valószínű tett bele némi martinit. Kenyeret és ásványvizet többszöri kérésre hoztak csak. Elfogadhatatlan, hogy mindezért emelt árat kértek. Nem óhajtanánk ismét ebben az étteremben étkezni.
Dr. Kádár Zsolt - Wednesday 09/10/2019

"Kiváló konyha, kedves, de gyenge szervíz"

3.8
food: 5 service: 2 ambience: 4
Az ételek finomak és bőségesek, kiváló a konyha. A felszolgálók kedvesek, de rendkívül figyelmetlenek voltak.
Jávor András - Wednesday 09/10/2019