Reviews


4.6

(11 Recensies)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.6

"Balatoni hangulat"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek pedig finomak és izgalmasak. Az amuse bouche-ként kapott tintahal tintával készült kenyér rajta füstölt harcsával fantasztikus volt, de egyáltalán minden hal tökéletesen volt elkészítve. Hatalmas adagok.
Borsosne Hogye Szilvia - Thursday 15/10/2020

"Gyomorrontó ebéd"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Rég volt ennyire rossz tapasztalatunk egy viszonylag ismert étteremről. Sok nagyon jó és kiváló étteremben voltunk már. A párommal együtt eltöltött mai nem átlagos árszínvonalú ebéd után szinte elképedtünk😞🤔 Ő meglepő módon a malacpörköltből egy csipetnyit kóstolt; furcsálltam is, de amikor megkóstoltam; “nem bírtam magamban tartani.” Szó szerint kellemetlen szaga volt; a galuska a savanyúval is érintetlen maradt. Ráadásul én gyomorrontást kaptam az elfogyasztott fogas karfiollal választás után. Jobb lett volna lehet ha én is kihagyom. Most szinte minden kijött belőlem; de nem kívánom ezt senkinek. A végén a majdnem érintetlen tányér után a kérdés így hangzott: “Finom volt?” Udvariasan mondta a párom, igen. Nem vették a lapot. Legszívesebben nem fizettem volna; vagy el se fogadják....
Kiss Anna - Friday 18/09/2020

"jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű levesek, finom pisztráng, szuper fácánmell. (Nem igaz a vadász közhely, hogy a fácán csak levesnek jó, mert száraz, tudni kell elkészíteni!) Az izgalmas édesség is nagyon jó volt, esetleg a zelleren lehetett volna alakítani, talán karamellizálni kellett volna jobban..?
Tibor és Judit - Tuesday 17/03/2020

"Elégedett voltam"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat,zseniális ételeket ettünk. A tálalás nagyon tetszetős,szemet gyönyörködtető.Kedves udvarias felszolgálás.
Csiszár Zoltán - Monday 16/03/2020

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindeben tokeletes volt, kivaltkepp az etelek minosege es elkeszitese. Vegre kreativ etelekkel talalkoztunk, onallo otletek, ujszeru kombinaciok kivaloan kivitelezve es harmonikus izek. Az etelek lenyugozoek, minden mas hibatlan.
Viktor - Monday 16/03/2020

"Badacsonyi vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Új étterem révén fenntartásokkal kezeltük a helyet, egészen a leparkolásig. Környezet gyönyörű, bár a hátsó parkolót kicsit elméretezték. Étterembe lépve elragadott minket a hangulat. Tetszetős, hogy a vendégtér mögött látható egy csodásan kialakított üzemi terület, amit látogatni is lehet. A felszolgálók elképesztően jó modorban és udvariasan kommunikálnak, le a kalappal!! Az ételek finomak, és igazán közvetlenné teszi a hangulatot, a borkostoló is... Az igazság az, hogy van egy felszolgáló srác, akire vigyázzon a vezetőség, mivel bármit képes eladni, olyan élvezettel körbeírni a termékeiket, hogy az ember azonnal meg akarja venni... Ez pont velünk történt meg, mivel az úriember úgy írta le a vacsra végén rendelhető desszertet, hogy a férjem és családbarátunk azonnal rendelt is egyet-egyet... A férjemék annyira megbánták a zelleres desszertet, hogy 30 percig azon röhögtek, hogy átverte őket a felszolgáló...:) Ezt persze teljes mértékben pozitív értelemben kellett megosztanom. Az étterem fantasztikus, a fogások isteniek, a hangulat és a felszolgálás csodás, de a férjem és barátja azt kéri, hogy a zelleres vaniliás desszertet engedjék el... Köszönjük, hogy ott lehettünk, megyünk még biztosan!!!!
Vigh Zsuzsi - Sunday 15/03/2020

"Badacsony"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom ételek, és borok!
Ákos - Friday 13/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Stílusos enteriőr, finom ételek, jó borok, kedves kiszolgálás. És ráadásként kutyabarát!
Nelli - Monday 09/03/2020

"Pazar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek és borok, remek kiszolgálás. Lenyűgöző a történelem és a látványborászat összefonódása. Mindenkinek ajánlani tudjuk.
Gábor - Sunday 08/03/2020

"Tökéletes ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. Különleges és finom ételek, kedves és hozzáértő kiszolgálás, gyönyörű helyszínen.
Rostás Csilla - Sunday 08/03/2020

"Új felfedezés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nemrég próbáltuk ki az éttermet és csupa finomságot sikerült végigkóstolni. Bisztrós kínálat, korrekt adagok voltak a jellemzőek. A belső modern és az, hogy ide költözött a Laposa borászat további jó pont.
T. János - Sunday 16/02/2020