Reviews


4.5

(48 Recensies)


food

4.3

service

4.6

ambience

4.6

"Nem minden arany, ami..."

2.5
food: 1 service: 2 ambience: 4
A csirkehús a csont mentén véres volt...ez mindent leír.
Barok Brigitta - Monday 20/11/2023

"Étterem hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek 3 fogásos ebéd, isteni ízek, kedves kiszolgálás! Ajánlom mindenkinek!
Sós Zsuzsanna - Sunday 19/03/2023

"Kitűnő ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyszerű, BBQ ételekhez illő stílusban berendezett étteremben kitűnőek az ételek és a kiszolgálás osztályon felüli. Ez az ebéd kellemessé tette a napunkat, jól döntöttünk, amikor ezt az éttermet választottuk, csak ajánlani tudom.
Halmos Zsuzsa - Wednesday 15/03/2023

"Finom, bőséges"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A fogások nagyon finomak voltak, bőséges, sőt túl nagy adagok. Ízléses tálalás, nagyon finom volt a limonádé is. A kiszolgálás is rendben volt. Jó volt a hangulat is, jó volt az élő zene is.
Legradi Erika - Sunday 12/03/2023

"Határeset"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
A nyitott konyha jó dolog, de az ott dolgozóknak ehhez megfelelően kell viselkedniük is. Nem szerencsés, ha hangosan káromkodnak, "mi ez a rendelés már megint?!"-eznek, stb. A micsek egymástól el sem voltal választva, annyira nem figyeltek oda rájuk sütésnél. Az egyik desszert nem a rendelt volt. Sajnos összességében csalódtunk. :(
Tóth Gergely - Friday 10/03/2023

"2 fős vacsora a Fat mamaban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás hibátlan volt, a pincérünk Norbi nagyon figyelmes, segítőkész volt és a humora is a helyén volt. Az ételek fenségesek és kiadósak voltak! 8-tól pedig elő zene volt, ami tovább emelte a jó hangulatot! Az étterem nagyon fiatalos, a kiszolgálás gyors!
Tóth Máté - Wednesday 19/10/2022

"Fantasztikus ètelek, kedves kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól èreztük magunkat első perctől fogva ès az ètelek is kifogástalanok voltak.
Kollerits Nóra - Monday 17/10/2022

"Bbq ebed"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Segitokesz kiszolgalas, gyermekbarat hozzaallas, specialis kereseket is teljesitettek. A bbq feeling igazan hianyzott nekem, a smokeres fustolt izvilag. Ettol eltekintve minden szuper volt!
Karádi Zoltán - Monday 17/10/2022

"Nagyon finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, jó hangulat. A BBQ tépett husis burger isteni volt.
Gergely Marcell - Saturday 15/10/2022

"Csodás étterem a belvárosban "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely. Volt élő zene a vacsora alatt. A pincérek udvariasak. Odajöttek hozzánk érdeklődni, hogy ízlik e az étel. Az ételek is fantasztikusak voltak. Csak ajánlani tudom
Nguyen Chizu - Friday 14/10/2022

"Sokszínűség - vidámság"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves (valóban) odafigyelő kiszolgálás, finoman megalkotott ételek! A miccs és a szuflé nagyon finomak voltak. A csirke lollipop sajnos nekem nem volt átsűlve teljesen, de ízre az is rendben volt.
Visontai Balázs - Friday 14/10/2022

"Kellemes"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagy jó főétel.
Dobos Ákos - Friday 14/10/2022

"Jobbra számítottunk"

3.0
food: 2 service: 4 ambience: 3
Egy music clubról lévén szó nyilván egy esti látogatás alkalmával lenne relevánsabb a véleményem, így viszont hogy ebédelni voltunk az ételek amiket értékelni tudok, azzal kapcsolatban pedig sajnos úgy tűnik magasabb elvárásokat támasztottam, mert a minősége nem ütötte meg a mércét. A leves ehető volt, semmi extra, egy híg vizes paradicsomleves, de ízre jó volt. A smoker csirkecomb sültkrumplival viszont sajnos ehetetlen volt. Tálaláskor jeleztem hogy a krumpli hideg, elnézést kértek, és kicserélték de úgy hogy a húsom rajta maradt a tányéron, így bár a krumpli meleg lett a csere után, de addigra a hús kihűlt (de mindegy is, mert az egyik még jóindulattal mondható csak hogy átsült, a másik viszont szénné égett, így ehetetlen volt). A krumpli finom volt, de azért a csere után hozzátették hogy egyem gyorsan mert a sajtszósz is lehűti ám... A desszert finom volt, semmi kivetnivaló nem volt benne, ahogyan a Lidlben kapható ugyanilyen termékkel sincs semmi gondom amikor otthon készítem el, szóval ilyen értelemben azért jobban örültem volna a frissen készített és nem mirelit változatnak. A limonádék rendben voltak, ahogyan a kiszolgálás is. Összességében nem tudom hogy mi lehet az oka, mert azért is választottuk ezt az éttermet mivel még nem jártunk ott és nagyon jó értékeléseket olvastunk róla, remélem hogy csak egy rossz napot fogtunk ki, minden esetre mi nem kísérleteznénk vele újra.
Móni - Monday 10/10/2022

""oké""

3.2
food: 3 service: 4 ambience: 2
Csúcsidőben mentünk, a hely gyakorlatilag tele volt, ami ígéretes kezdésnek tűnt. Az ajtóban a vendéghívogató "Foglalás van?" mondattal fogadtak minket. Oké. Egy nagyon zajos, bulis hangulatú helyről beszélünk, modern designnal, élőzenével. Beszélgetésre gyakorlatilag alkalmatlan helyen ültettek le, bár a zene lehet messzebbről / másik asztaltól kellemes élmény lett volna, minket csak zavart így. A kiszolgálás "oké" volt, egy pincért leszámítva mindenki úgy tett-vett. Nem gyorsan-nem lassan, semmi extra. Az ételeknél kezdtük érezni, hogy itt lehet mi tévedtünk rossz helyre, vagy az étterem nem annyira érezte magáénak az Étteremhét szellemét. A csirke popstick kreatív volt és ízletes, de innentől az összes fogás inkább csak olyan "legyen valami egyszerű" érzést keltett. Egy érdekesebb állagú sima paradicsomleves, teljesen átlagos ízvilággal. Pulled-pork hamburger amiben kifejezetten finom hús volt, de száraz buciban, gyakorlatilag a üresen. A Mics finom volt, itt is érződött, hogy tudnak ők húst sütni, de ott is kevés szósz, rengeteg semleges köret. Szóval úgy... oké. A desszert volt messze a legfinomabb, de ott meg sikerült 2 tányéron eltérő tartalmat kihozni (enyémről hiányzott 2 tétel is ami a másikon volt). Oké megesik. A tányér csinos és kreatív volt, igaz szinte minden fogás alatt ugyanolyan, de ez nem lett volna baj. Az már zavaróbb volt, hogy úgy pörgött-forgott az asztalon mint bakelit lemez a lejátszóban. A hely egyetlen igazi pozitívuma az ottlétünk második felében előkerült „szürke inges” pincér volt. Kedves, udvarias, figyelmes, segítőkész. Mindent elmond, hogy mikor kifelé menet az egész helységen átvágtunk egyedül ő köszönt el tőlünk. Nem tudok igazán rosszakat mondani a helyről, inkább csak olyan átlagos hely. Vannak helyek ahova első Étteremhetes ottlétünk óta rendszeresen járunk vissza. Na, itt nem igazán volt semmi ami miatt visszamennénk.
Vyd Omon - Monday 10/10/2022

"Fűsttel spékelt vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Ízekben gazdag, finom ételeket ettünk náluk, a pincérek kedvesek voltak. A rusztikus paradicsomleves igazi finomság volt.A mics finom volt, de nagyon ütős, viszont a zöldséges bulgur ezt nagyban ellensúlyozta. A csokis brownie igazi ízorgazmus volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Korpásné Siklósi Kriszta - Saturday 08/10/2022

"visszatérnénk még"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Minden teljesen rendben volt, a fedett teraszos részen kaptunk helyet. Kiszolgálásra egy szavunk se lehet. A konyhával kapcsolatban személy szerint nekem csak annyi "bajom" volt, hogy a mákos guba kicsit néha kemény falat volt, villával nehéz volt vele megbirkózni, de egyébként finom volt, ahogy a többi étel is. Szívesen betérnénk máskor is.
Ágota-Orbán Réka - Sunday 03/04/2022

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Előételként csirke lollipopot és kápia krémlevest ettünk, mind a kettő finom volt. Főétel a 2 személyes tál lett, mely szintén kimondottan jóra sikerült. Végül a kétféle desszertet is megkóstoltuk és a mákos gubát egy cseppet száraznak találtuk. Összességében ha az ember ide betéved egy finom vacsorát/ ebédet kap, viszont valami még hiányzik ahhoz, hogy igazán felejthetetlen legyen.
Nikolett Niki - Tuesday 29/03/2022

"Very nice"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
I really recommend this place, nice food with very good servive and relaxed atmosphere.
Sara Belloni - Monday 28/03/2022

"Hatalmas csalódás"

1.8
food: 0 service: 2 ambience: 3
Előételnél nem minden elem került fel a tányérra és nem is jól. Főételnél szintén hiányzott a citrom mártás, a lazac úszott az olajban és túl is volt sütve. Makosguba sem ízlett. Összeségében minden fogás csalódás volt. Lassú volt a kiszolgálás nagyon. Egy pincér volt csak szimpatukus, a kért italok árát el is hagyták a fizetésnél az említett problémák miatt, ez kedves volt Tőlük de nagyon rég volt ennyire rossz élményben részünk.
Piróth Gergely - Monday 28/03/2022

"dining city"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül kedves kiszolgálás,finom ételek. Itt már többször jártunk és máskor is jövünk majd,mert nagyon hangulatos hely Köszönjük
Lábodi Andrea - Monday 28/03/2022

"Grill Tál mindenek felett"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nem indult olyan jól az este, mivel pont a sarokban kaptunk helyett az evőeszközös pultnál, kicsit szűk helyen. A pincér szinte mindent máshogy jegyzett meg, mint ahogy kértünk, de humorral még el tudtuk ütni a dolgot. Az előétel csirkeszárnyak voltak mindkettőnknek. Az egyik adag alig langyos volt, a másik tűz forró. Az egyiken a fűszerezés jó volt, a másikra ráborult az összes. De szinte már élvezhetetlen mennyiségben. A mártogatós egy kiskanálnyi elkent tejfölös sáv volt a tányéron, ami semmire nem volt jó. A főfogás a 2 személy grilltál, ami viszont kárpótolt mindenért. Ritkán kapsz ilyen jól megsütött husokat. Egyedüli negatív a száraz sajtos tészta volt, ami szinte száraznak tünt. Ennek jóval több mártást kellene tartalmaznia. A desszert ismét dobott egyet. Nagyon jó volt. Összességében ha grilltálat kérsz, vagy a rajta lévő husokat, akkor nem tudsz mellé nyúlni.
Balázs Péter - Monday 28/03/2022

"Fat Mama"

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 4
Korábban jártunk már az étteremben csak úgy az utcáról beesve és akkor nagyon elégedettek voltunk az ételekkel, ezért tértünk vissza az étteremhéten is; sajnos ezúttal nem tudta hozni a hely azt a színvonalat, amire emlékeztünk: egyes ételek finomak voltak (kápiakrémleves, tápióka puding), de a főételek közül a lazacot alulfűszerezték, a hely hírnevét adó smoker tálban a marha chuck eye száraz volt, csakúgy, mint a mákos guba, amire ráadásul elég sokat vártunk. A szerviz barátságos volt, a számlázás korrekt, de összességében az volt a benyomásunk, hogy a kínált ételek elkészítése pont annyival kapott kevesebb figyelmet, mint amennyivel az áruk alatta volt az étlapi árnak. Kár érte. Hajrá, Fat Mama:-)!
NT&L&N - Sunday 27/03/2022

"Dining City"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Készséges, barátságos, kiváló kiszolgálás. Nagyszerű ételek. Desszert csak 4.
Sebők Tamás - Thursday 24/03/2022

"Fatmama"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Nagyon kis hangulatos hely, a felszolgálók nagyon jófejek és lelkesek voltak, a tépett sertéhúsos hamburgerjük isteni volt bár a mákos gubájuk lehetett volna egy picit jobb is. De így összességében csak ajánlani tudom a helyet.
Bodnár Bálint - Wednesday 23/03/2022

"Vacsi"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az előétel és a föételek isteniek voltak. A felszolgálók (esetünkben Illés és Norbert) egész este odafigyeltek ránk és mindig nagyon kedvesek voltak. A desszertnél én és a párom is mákos gubát ettünk, egy kivsitt több cukrot és egy kicsit nagyobb mennyiségű és lágyabb vanília sodot elbírt volna( de lehet csak a cukrász beszél belőlem). De összeségében remek élménnyel távoztunk az este.
Bettina - Wednesday 23/03/2022

"vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy laza hely a bulinegyedben, a felszolgálók fiatalok és rendkívül kedvesek, az étel nagyon finom volt. A kétszemélyes tálat - hiába igyekeztünk - nem tudtuk megenni :) Minden hús nagyon omlós és finom volt. Egy egészen apró megjegyzés, a mákos guba elbírt volna még egy kis cukrot és tejet, vagy több sodót, de ettől függetlenül az is finom volt.
Adrienn - Wednesday 23/03/2022

"Remek hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes a környezet, jó a zene és a hangulat. Az ételek ízletesek, a személyzet kedves és humoros. Összességében ez egy remek hely!
Ursz Tímea - Wednesday 23/03/2022

"Fat Mama"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom kaja, jófej kiszolgálás.
. . - Tuesday 22/03/2022

"Nem az én világom"

2.7
food: 3 service: 2 ambience: 3
Sajnos csalódás volt a látogatás, az ételek langyosak, és semmi különleges, amit az emelt díjért cserébe azért eddig mindig megkaptunk más éttermekben. Nem jártunk még ezen a helyen, nekem úgy tűnt, hogy sajnos ez a rossz értelemben turistákra szakosodott (buli?)hely, ahol nem számít mit adunk és mennyiért. A hab a tortán a több mint 5000 Ft-al túlszámlázott végszámla volt, amit ugyan miután jeleztem, hogy ez így nem ok, rögtön javítottak, de nem jöttünk el jó szájízzel. Sajnálom...
Szekeres Mariann - Monday 21/03/2022

"Abszolút elégedett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A menü szuper volt. Óriási adag főétel. Remek ízek. Kedves kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat. A mangós tápióka puding fenséges volt!!!
Zsótér Marietta - Sunday 20/03/2022

"Jó választás volt"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kicsit meglepődtem, hogy Étterem Héten szinte üres étterem fogadott, de ennek ellenére kellemes csalódás ért. A lazac és a burger is nagyon finom volt. A kiszolgálás is kiváló volt.
Csontos Boglárka - Sunday 20/03/2022

"Fat mama"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hangulatú az étterem. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek végig. Az ételek pedig nagyon finomak voltak. Kiváló fűszerezés és a húsok tökéletesen voltak át sütve. Az előétel ritka finomak voltak. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Külön dicséret a szuper zenékért amik mentek a háttérben.
Molnár Tamás - Saturday 19/03/2022

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szuper hangulat, kellemes háttérzene, profi kiszolgálás a nagyon kedves Zoli felszolgálótól, az ételek jók de van hova fejlődni! Köszönjük
Jónás Sándor - Saturday 15/01/2022

"Must-try étterem"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, szuper háttérzene, igényesen kialakított belső tér, kedves személyzet, finom ételek... egyetlen negatívum az az adagok mérete. Kicsit kevésnek éreztem mindent.
K Zoltan - Friday 26/11/2021

"Vacsora "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom libavacsorát költöttünk el, egy hangulatos kis helyen.
Szabó Norbert - Friday 12/11/2021

"Klassz hangulat, jó kaja"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias kiszolgálás, fincsi koktélok, jó kaja! Pont ma este még egy kubai zenekar is játszik!!
Gergely Göblös - Thursday 23/09/2021

"Fat Mama ertekeles"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, a kiszolgáló személyzet nagyon profi ezentúl nagyon kedvesek. Az ételek leírhatatlan finomak mindenképp ajánlom mindenkinek hogy kipróbalja, a kellemes hangulatot növelte az élő zene. Köszönjük a remek élményt, biztos hogy jövünk még. :) Köszönjük Fat Mama!
Pap Luca - Sunday 28/06/2020

"TK"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 3
Jó konyha és szakszerű, kedves kiszolgálás
Takács Kálmán - Monday 16/03/2020

"Szülinapi vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunk. Az élő zene nagyon hangulatossá tette az étteremet. Szuper este volt.
Roland - Sunday 15/03/2020

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon örültünk, hogy a Fat Mama is csatlakozott az étteremhéthez. Az etelek finomak voltak a kiszolgálás nagyszerű. Nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan megyünk még.
Csilla - Sunday 15/03/2020

"Zseniális krumplileves"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Klasszikus fogások, kicsit újragondolva, remekül elkészítve, kedvesen felszolgálva. (Kár, hogy az egyik desszert, amire előzetesen “rákészültünk” nem volt kapható.) A tormás burgonyaleves egyenesen zseniális volt!
Gábor - Sunday 15/03/2020

"Fat Mama"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A menü jó volt. A felszolgáló lelkes.
Marianna - Sunday 15/03/2020

"Jó konyha, rossz kiszolgálás"

3.0
food: 4 service: 1 ambience: 4
Az ételek finomak voltak, főleg a gulyásleves és bőrével sült malachús. A kiszolgálás botrányosan lassú, a főételekre közel egy órát vártunk, a hamburger hidegen érkezett. A számlára 13%-os szervízdíjat számoltak rá.
T - Friday 13/03/2020

"Szuper este volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves személyzet, finom ételek, és még az ottfelejtett ernyőnk is meglett másnap...
Rita - Friday 13/03/2020

"6 fős férfi társaság véleménye"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A csapatnak hagyománya lett a Dining City-s közös vacsorázás, pár helyet így kipróbáltunk már. Egyöntetűen ez tetszett a legjobban mindenkinek. Jó fej kiszolgálás, finom ételek és most először senki nem maradt éhes. :D
Gergely - Wednesday 11/03/2020

"jó étterem a bulinegyedben"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Minden rendben volt.
Bálint - Wednesday 11/03/2020

"Szuper hely! Csak ajánlani tudom! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom!
Bori - Tuesday 10/03/2020

"Fat Mama"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, nagyon finom ételekkel, kedves felszolgálókkal? A retro zene különösen tetszett!
Andrea Rácz - Monday 09/03/2020