Reviews


4.4

(256 Recensies)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.6

"Ìzvaràzs"

4.3
food: 4 service: 3 ambience: 5
Tökèletes ìzek
Melinda - Monday 03/01/2022

"Értékelés"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
A FÁCÁNMELL túlkészült, rágós lett, a többi nagyon finom és rendben volt.
Sós Gábor - Monday 03/01/2022

"Kitűnő étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes ételek, gyönyörű környezetben udvarias kiszolgálással.
Tábori-Györfi Anita - Thursday 30/12/2021

"Harmónia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet mozgása, viselkedése, harmóniában van a hely méltóságával igényességével.
Miklós Baktay - Wednesday 29/12/2021

"Christmas escape lunch"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We went on the 25 Dec, and could chose from a special menu. All was exciting, beautifully served by very nice staff. We enjoyed ourselves.
Imre Ági - Sunday 26/12/2021

""

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
A hely gyönyörű, az ételek finomak voltak nüanszi hibákkal, felszolgálás is megfelelő volt.
Németh Tamás - Friday 24/12/2021

"szecessziós szép épület"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezetben, kicsit nosztalgiázva étkezhetsz.A leves nem hozta az általam és a leves nevében szereplő ízt, de főfogás finom volt
Ildikó Ildikó - Monday 20/12/2021

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép környezet,remek konyha,kedves,figyelmes kiszolgálás. Kell ennél több?!
Szarka Emília - Monday 29/11/2021

"Disappointing"

3.7
food: 5 service: 1 ambience: 5
Unfortunately, the restaurant has canceled their original offer which we were subscribed for (6400Ft. per person). No notification was sent about that preliminary. The only option was available is an offer per 8400Ft per person. That was very disappointing. The service was very slow also. We were waiting about 30 minutes for a waiter to come to us to accept the order. But the kitchen was great as usual.
Esennikov Aleksei - Monday 29/11/2021

"Csalódás"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Nem tudom minek hirdet az étterem az oldalon ha nem lehet a szolgáltatást igénybe venni náluk. A lefoglalt időpont előtt fél órával telefonáltak, hogy mégsem tudják az adott menüt a meghirdetett áron biztosítani, mert már más menü van és drágábban. Édesanyámnak nevnapi meglepetés lett volna a hely, aki ezért utazott 200 km-ert. Ez egy elég amatőr dolog volt, főleg egy ilyen volumenű etteremtol. A minimum elvárható lett volna, ha már nem akarják a menüt szolgáltatni, hogy legalább egy nappal előtte szólnak, én már hetekkel előtte lefoglatam az időpontot.
Kiss Petra - Sunday 28/11/2021

"Nagyon Magyar Vendéglátás !"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Nagyon Magyar Vendéglátás ! A mai napra foglaltam 3 nappal az érkezés előtt 3 főre Bisrtó ebéd menüt amely 6400 ft-ért volt meghirdetve a három fogás. Visszaigazolás megjött mehetünk 11óra 30 percre. Megérkezésünkkor közölték velünk, hogy sajnos csak 12 órától lehet ebédelni.Kérdeztem akkor miért adnak 11.30.-ra időpontot sajnálja volt a válasz. A névre történő foglalás, illetve asztalhoz irányítás után megkaptuk a normál étlapot, mikor jeleztem, hogy mi nem az a'la carte étkezésre érkeztünk, hanem a Bistró ebédre. Ja akkor mindjárt jövök volt a válasz.Ok ezt még elnézem, hogy azt sem tudják ki mire foglal. Visszajön a hölgy és belekezd számomra értékelhetetlen kifogásokkal és valótlan állításokkal teli szőtt mondókájába.Miszerint sajnos már nincs az a menü amire jöttünk mert a tegnapi napig volt, mikor megmutatom neki a visszaigazolást rajta a pontos menüvel és órával nappal akkor is kijelenti nem az Ő hibájuk hanem másé. Kérdem én, mégis kié és miért nem értesítettek az elmúlt 3 nap alatt.Nem tudtak telefonálni volt a válasz, és különben sem az étterem hibázott. Viszont a mai naptól hasonló 3 fogásos ajánlatuk van 8900 ft-ért, vagy az étlapon szereplő ételek. Úgy gondoltam, mivel nem mi hibáztunk kértem egy vezetőt az egyeztetés végett akinek elmondtam az eddig történteket. Sajnos már a tényszerű közlésemnél éreztem, hogy semmi empátia, illetve felelősség érzet sincs a probléma megoldására előkeresett és oda küldött személyben, így Ő is csak az előzőeket akarta ránk erőltetni. Kértem, hogy más hasonló eseteknél ilyenkor a meghirdetett áron kapja meg a vendég a kért terméket esetlegesen szolgáltatást is, itt miért nem működhetne ez ? A válasz egyértelmű elutasítás volt mindvégig azt hangoztatva nem az étterem hibája a történtek. Ok rendben szerintem meg igenis kizárólagosan csakis az étterem tehet róla, hogy nem tartja be az ígért dolgait és egy ilyen költségvetésű étteremnek gondot okoz az ár külömbözet elengedése, még úgy is hogy ott bizonyítottam állításaimat.A fentiekre tekintettel kénytelen voltam eljönni az ott tapasztalt kellemetlen hozzá állás végett. A kellemetlen légkört elhagyva átmentünk a Trófea Újbudába. Miután haza jöttem ismét leellenőriztem a szolgáltatás, és még mindig elérhető a 2021.11.27.i napon, illetve a kínált magasabb áron lévő hasonló 3 fogás csak két nap múlva azaz 29.-től érvényes az adott étteremben. Összefoglalva ez egy olyan hely ahol a vendégnek sosem lesz igaza még a makacs tények ellenére sem. Budapest, 2021.11.27. 15 óra 57 perc
Kárpáti Kornél - Saturday 27/11/2021

"Tomi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel nagyon finom volt, egyetlen probléma, hogy a főétel mennyiség bántóan kevés volt.
Tamas Tamas - Thursday 25/11/2021

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű környezetben sikerült egy finom ebédet elfogyasztanunk!
Szarka Tamás - Friday 19/11/2021

"Elégedettség"

3.0
food: 1 service: 4 ambience: 4
Itt enni nem érdemes
László Mamuzsich - Friday 19/11/2021

"Kellemes"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Gyönyörű környezet, figyelmes és készséges felszolgálók jellemzik a helyet. Az ételek mind ízletesek és látványra is szépek voltak. Tudjuk, hogy bisztróebédre foglaltunk asztalt, azonban az adagok annyira aprócskák voltak és még a pici adagokon belül is mintha ügyeltek volna arra, hogy azok kifejezetten szénhidrát-csökkentettek legyenek, így éhesen távoztunk.
N. Márta - Thursday 18/11/2021

"Tökéletes élmény"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Remek ízek, csodálatos hangulat! Igazi élmény volt!
O Melinda - Monday 08/11/2021

"Gyönyörű környezet, gyenge kiszolgálás, kicsi adagok"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 5
Nagyon szép helyen nagyon finom ebédet ettünk, de a főétel ( kacsacomb) hihetetlenül kicsi volt, kb. 4 falat. Egy galamb is nagyobb ezeknél a kacsáknál, és az a la carte étlapról választók is ekkorát kaptak... Az előétel és a desszert kifogástalan volt, de a kávé hideg. Az előételt hamar megkaptuk, a főételre már sokat kellett várni ( 25 perc), de a desszertre viszont több, mint 40 percet! Többször kérdeztük, hogy mikor érkezik ( mivel a később érkezők is megkapták), de végül ezt a három fogást 2 óra alatt tudtuk elfogyasztani Érinthetetlen, mivel sok pincér és hostess van az asztalok számához képest.
Oláh Krisztina - Sunday 07/11/2021

"Legjobb a héten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet adott, és az étel is tökéletes volt. A sajtlevest nagyon ajánljuk!
Nikolett - Wednesday 20/10/2021

"Ambience should get 6 stars on the scale of 5 :-)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
This is a really beautiful place - looks gorgeous. We loved the place, the food, the service. Looking forward to go back at next possibility!
Kementzey Iveta - Wednesday 13/10/2021

"Mert azt hiszik, ők fújják a Passage-szelet... És IGAZUK van..."

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
RÉMÍSZTŐ - és egyben igen érdekes volt az a pók, amelyet évtizedekkel ezelőtt a Párisi udvarban lehetett látni... A hatás ma már EGÉSZEN más- bár a SZÍNVONAL (az egy - magyar találmány - a hologram révén volt látható)- nos, megmaradt. Sőt... A benső- TÖKÉLETES- hazánk egyik LEGSZEBB éttermébe ülhetet be az ember- a Dining Citynek hála, s természetesen az étterem vezetésének... Az előétel remek (megjegyzem- a honlapon fontos lenne, hogy el lehessen érni azt- én vissza- vissza szoktam pillantani- hogy egy részletről se feledkezzem meg...) Szóval, az előétel remek volt, érlelt sajtból készült leves, mely íze nem volt terjengős- s, kellemes, jó szaggal is bírt.. Hm... A kacsa - remek (kissé talán nyersesnek éreztem- de a rózsa (rosé) kacsánál ez már csak így van, de a kiegészítők ennél is REMEK módon szolgálták az ember jól létét...Hmm... S, az édesség- úgyszint kellemes volt... Egy sajátos megjegyzés még- Tudják, Kedves Olvasók- hogy van, hogy az embert valami HIHETETLEN érzés keríti hatalmába- amikor jó az étel, és PONT olyan dolog történik meg, olyat hall, mint amivel FOGLALATOSKODIK már régóta... Laura Bretan egy csoda... 13 évesen énekelt egy dalt- úgy, hogy SENKI nem hitt neki, hogy ezt elő tudja adni... Aztán- a harsány bírálók nénám, felállva nézték, ahogy TÖKÉLETESEN elénekli mindezt (hátrébb egy hivatkozás- minek nyomán meg lehet találni)- S, MILYEN dalt játszik a zongorán az étterem zenésze? Nos, ezt... O mio Babbino caro... KÖSZÖNÖM! Csodálatos estém volt! Egészséget s békességet! Alexander ---- Laura Bretan - Romanii Au Talent - video Dailymotionhttps://www.dailymotion.com › video· Oldal lefordítása Videotalálatok erre: laura bretan romanii au talent 7:02 Laura Bretan - Romanii Au Talent - el_son auf Dailymotion ansehen. 2017. febr. 19.
Sejtelmes Alexander - Wednesday 13/10/2021

"Mesés hely, átlagos ételek"

4.2
food: 2 service: 5 ambience: 5
Az étterem vonzereje egyértelműen a káprázatos enteriőr. Már csak ezért is érdemes ellátogatni. A konyha nem hagyott különösebb benyomást rajtunk, az ételek nem ütik meg a hely színvonalát. A kiszolgálás kifogástalan volt.
Péter Szabó - Wednesday 13/10/2021

"Párisi Passage"

3.0
food: 1 service: 2 ambience: 5
Nagyon szép, hangulatos a hely, eleinte a kiszolgálás is jó volt. A francia hagymaleves kitűnő volt, azonban a főételek nem hozták az elvárt minőséget. A marhát vissza kellett küldeni, rághatatlan, a kacsa középszerű volt. Menti a helyzetet hogy vita nélkül kicserélték másik ételre. A paris bresten érezhető hogy egész nap a hűtőben ült, a tészta magába szívta a nedvességet. A pincérek megsértődtek a reklamáción, kerülték a szemkontaktust, integetni kellett, hogy fizetnénk. Sajnálom, lehetőség volt a helyben, de én nem ajánlanám senkinek.
Németh Veronika - Wednesday 13/10/2021

"Gyönyörű környezet"

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 5
Pazar környezet, nagyon elegáns. Volt tér, be volt tartva a 2m távolság az asztalok között. Kellemes, élő zongora szólt. Az ételek finomak voltak, bár a desszertre kellett a legtöbbet várni, már kinos volt, hogy esetleg elfelejtették kihozni. Összességében jó volt, barista csinálta még a limonádét is :) Ellenben minden pincér kb 18 éves volt ha nem kevesebb, igy a tapasztalatlan kiszolgálás miatt nem volt tökéletes. Köszönjük.
Hauser Barbara - Tuesday 12/10/2021

"Remek hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, mind az ételek, mind a kiszolgálás tökéletes volt, a zongora pedig csak tovább emelte a vacsora fényét. Köszönjük!
Vrábel Judit - Tuesday 12/10/2021

"Gyönyörű épület"

3.5
food: 1 service: 4 ambience: 5
Excluziv környezet, gyönyörű belső terek. Az ételek viszont nem ízlettek.
Román László - Monday 11/10/2021

"Remek ételek páratlan környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket ettünk, mellé fantasztikus bort és kávét kóstoltunk. A pincérek végig profik voltak. A hely régi kávéházakra emlékeztető hangulata ami igazán a hely különlegességét adja.
Seregi Zoltán - Monday 11/10/2021

"Bárcsak a vacsora is olyan lenne, mint amilyen szép a környezet"

2.7
food: 1 service: 3 ambience: 3
Gyönyörűen felújított passage-ban, kellemes zongora mellett a felszolgált vacsorából a sajtleves és a marha stefánia volt élvezhető a többi megfelelő vagy ehetetlen. Szerencsére az adagok nem voltak akkorák, hogy sokáig kelljen küzdeni velük. A kacsamell szalonnás bőre gumiszerűen rágós, a húsa véresen rághatatlan, a zöldkagyló késsel is nehezen vágható és megrághatatlan. A hat darab kagylóhoz kihoztak öt darab nagyobbacska kagylótésztát. Ezeket csak azért emelem ki, mert a pincér referált a konyhán és a séftől azt a választ közvetítette, hogy a kacsa a szuvidálástól rágós (!?!?), a zöldkagylónak pedig olyannak (rágósnak?) kell lennie amilyen. NO COMMENT… A kért kancsó vízre a pincér nemes egyszerűséggel közölte, hogy nem tud hozni, válasszunk az itallapról. Amiket ettünk: Előételek/leves: Lila cikória, bivaly mozzarella, mangó, bazsalikom, Francia sajtleves és Nyelvhal Ceviche, chili paprika, lime, maracuja; Főételek: Narancsos kacsamell filé, pirított cikória, szarvasgomba, parmezán, burgonya, Marha Bourguignon (marha stefánia, gomba, sárgarépa, cukkini, gyöngyhagyma, burgonyapüré) és Zöld kagyló, tárkonyos Conchiglie, sáfrányos mártás; Desszertek: Paris Brest (gesztenye, kávé(nyomát sem találtuk), csokoládé, meggy) és Pavlova, tojáslikőr(nyomát sem találtuk), erdei gyümölcs.
B. L. - Monday 11/10/2021

""

1.3
food: 1 service: 2 ambience: 0
Nem ajánljuk senkinek csak, ha szereti a barátságtalan fogadtatást és a véleményes fogásokat:-(
Szőcs Tamás - Monday 11/10/2021

"Incredible experience"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I had the most unforgettable dinning experience thanks to the service of Norbert and Milan who went out of their way to take care of us and ensure we had a wonderful meal. We were accommodated to sit in a special table that was not a part of our reservation, and got to enjoy the beauty of the Parisi hotel. I am very impressed with the elevated level of service that was provided, specially by Norbert, he is excellent at what he does and when I am back in Budapest, I will come back just to visit him.
Analaura Madrid - Monday 11/10/2021

"Az étteremhét legjobb vacsorája"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az étteremhét utolsó estéjén látogattunk el ide. Három étterembe jutottunk el idén, egyértelműen ez volt legjobb élmény. Gyönyörű helyszín, kellemes élő zongorával, a hangulatra mindenképp öt csillagot érdemel az étterem. A kiszolgálással szintén meg voltunk elégedve, a pincérek kedvesek és udvariasak voltak, az ételeket gyorsan felszolgálták, de nem éreztük, hogy bárki siettetne. Azért adok mégis csak négy csillagot mert az italokat az előétel után sikerült csak kihozni. Az ételek finomak voltak, a nyelvhal kifejezetten kellemes meglepetés volt, jól harmonizált a savas ízzel. A zöldkagyló viszont kicsit csalódás volt, egyáltalán nem érte meg a 2000 ft-os felárat. Illetve a limonádé sem volt túl jó, tömény és túlzottan savanyú volt, pohár fele pedig jéggel volt tele.
Nikolett K. - Monday 11/10/2021

"Pompás környezet, kellemes ételek"

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
A hely varázsához képest az ételek ízvilága kissé alul maradt. A sajtkrém leves és a marha nagyon finom, a kacsa enyhén rágós, de finom, a desszert gyenge volt.
Nagy Viktória - Monday 11/10/2021

"Vegyes érzések"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Igazából finom volt az étel, de valami mégsem volt teljesen jó, mert nem sokkal vacsora után rosszul lettünk, és másnap délig nem is javult meg a gyomrunk. Valószínűleg vagy a sajt leves volt vagy a kávé, mert ezekből fogyasztottunk mindketten. A pincérek kedvesek voltak, és a hely nagyon szép, de azért ilyen helyen nem ezt várná az ember.
Szimandl Fruzsina - Monday 11/10/2021

"Paris Passage"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely egyzerűen pazar volt. Gyönyörő volt kívül , belül az épület. A kiszolgálás remek volt,nagyon kedvesek , segítőkészek voltak mind a recepción lévő hölgyek, mind a pincérek. Az ételek finomak voltak, de volt egy-két fogás, ami lehetett volna még kiemelkedőbb, de ez már lehet csak ízlés kérdése.
Csiszton Zsuzsanna - Monday 11/10/2021

"A párizsi udvar új arca"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Gyönyörű környezetben tökéletes ételeket fogyasztottunk. Régen ettem ennyire puha és omlós, ízletes marhahúst. Köszönet a séfnek.
Pappné Boda Katalin - Monday 11/10/2021

"Csilla"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű hely
Szalai Csilla - Monday 11/10/2021

"Családi ebéd"

3.0
food: 1 service: 3 ambience: 4
A hely csodaszép. de az ételek felejthetőek.
U. J. - Monday 11/10/2021

""Csillagos ötös""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, a kiszolgáló csillagos tízest érdemelt volna. Aki teheti ne hagyja ki!
Babai Rózsa - Monday 11/10/2021

"Vélemény"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
A hely gyönyörű, a hangulat tökéletes, a zongorajáték csodálatos. DE az ételek nem adtak különleges élményt, különösen a főétel, ami túl paradicsomos es fűszeres volt. Pincérek kedvesek voltak, kiszolgálás 4*, mivel a desszertre fél órát vártunk. Összességében klassz élmény volt, ár-érték arány miatt viszont nem lesz kedvenc vacsorahelyszín
Barta Julianna - Monday 11/10/2021

"Párizsi romantika Budapesten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kellemes vasárnapi romantikus vacsorára mentünk. Maximálisan megkaptuk azt az élményt, amit vártunk. Kedves, gyors kiszolgálás. Ízletes ételek és kellemes hangulat. Nagyon tetszett az élő zongora előadás.
Péter - Monday 11/10/2021

"Ajánljuk a helyet mindenkinek"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az itallapon nem szerepel a Kir Royale, de amikor utánakérdeztünk, az volt a válasz, hogy természetesen elkészítik nekünk. Hozzáteszem, nem is akárhogy készítették el! Az ételek kifogástalanok voltak, az enteriőr lenyűgöző.
Márton E. - Monday 11/10/2021

"dining city"

3.0
food: 4 service: 2 ambience: 2
A pincérek többsége nagyon kedves volt, főleg aki felvette a rendelés és aki az asztalhoz kísért bennünket.,de volt egy igen szerencsétlen pincér, aki nem tudom h mit keres egy ilyen helyen. Mindent összekevert, elejtett. Az italokra sokat kellet várni, az ételekkel együtt érkezett. Az ételek finomak voltak. A láthatatlan zongorista irritálóan hangosan játszott.
Lábodi Andrea - Monday 11/10/2021

"Semmi extra"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
Maga a hely lenyűgöző. Viszont sem a kiszolgálás , sem az ételek minősége nem volt kielégítő. Egy átlagos , menza jellegű menüt kóstoltunk meg. A borjú rágós volt és szimpla paradicsom szósszal volt leöntve és a tálalás sem bizonyult túl ízlésesnek. Valamint én személy szerint nem szeretem, ha minden alkalommal más pincér érkezik az asztalunkhoz , ettől személytelenné válik az alkalom. Mindemellett a pincérek nagyon kedvesek voltak.
Mezővári Katalin - Monday 11/10/2021

"5 csillag "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első osztályú étel és kiszolgálás egy elképesztően szép környezetben.
Reich-Bodó Emese - Monday 11/10/2021

"Csodás gastro élmény"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű hely, csodálatos ételek, kicsit lassú kiszolgálás, élőzene csoda
Csonka Szandra - Monday 11/10/2021

"Egy őszi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elkepéesztően gyönyörű hely, a felszolgálók kedvesek.
Nagy János - Monday 11/10/2021

"Különleges hely Budapest szívében "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos, fantasztikus atmoszférájú hely, remek ízekkel, udvarias, közvetlen kiszolgálással. Annyira szuper volt minden, hogy alig akartunk eljönni.
Baghi Viktória - Monday 11/10/2021

"Dining City"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finomak voltak az ételek, udvarias volt a kiszolgálás, kellemes a környezet. Kár, hogy az étterem heteseket oldalra ültették, pefig lett volna hely a középső részben is, alig volt vendég.
Szabó A. - Monday 11/10/2021

"Vacsora kettesben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tekintetben kiváló hely. A miliő csodálatos (és természetesen egyedi), a kiszolgálás fantasztikus és az étterem tökéletesen képviseli a francia bisztrókonyhát. Az ételek finomak, választékosak, a felszolgálók figyelmesek, udvariasak. Mindenképpen figyelemreméltó hely.
Pacz Mercédesz - Sunday 10/10/2021

""

2.3
food: 1 service: 2 ambience: 3
Sajnos nem kaptunk tajekoztatast arrol, hogy az italcsomagunkban szereplo ‘kave’ opcio este kilenc oratol nem elerheto, pedig kilenctol elt a foglalasunk… Kave hianyaban teat rendeltunk, melyhez sem citromot, sem cukrot nem kaptunk a felszolgalas soran. A leves felszolgalasa soran annak tanyerja tuzforro volt, melyrol a felszolgalast vegzo urtol nem kaptunk tajekoztatast, kis hijan egesi seruleseket okozva a ferjemnek… Ezen felul a rendelt kacsa borzasztoan ragos volt, majdnemhogy ehetetlen. A felsoroltakkal egyutt abszolut nem erzek jogosnak a szamla vegosszegeben szereplo szervizdijat, hisz az egy hasonloan nivosnak velt helyen elfogadhatatlan.
Gyarmati Kitti - Sunday 10/10/2021

"Tiszta ötös lenne, ha a főétel tálalásakor a tányér előmelegített lenne"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Minden kíváló egy kis hiányossággal. Szerintem ez a konyha feladata..
Péter R - Sunday 10/10/2021

"Lenyűgöző hangulat és környezet, finom ételek, kedves de amatőr felszolgálás"

3.3
food: 3 service: 1 ambience: 5
Korábbi tapasztalatuk ellenére a kiszolgálás minősége egyáltalán nem volt méltó a helyhez. A pincérek kedvesek de figyelmetlenek voltak, úgy tűnt nincs egy vezető személy, aki összefogná, irányítaná őket. Az ételek nem kiemelkedők, de finomak, ugyanakkor a desszert kifejezetten ízlett. Szívesen visszatérünk máskor is, hátha a korábban megszokott minőséget kapjuk a kiszolgálás terén is.
Kovács Vivien - Sunday 10/10/2021

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tekintetben elégedettek voltunk.
Kabai Anita - Sunday 10/10/2021

"Hihetetlen enteriőr"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet nagyon profi, kedvesek, segítőkészek. A helyiség maga egyszerűen fantasztikus! Csodásan felújították a Párizsi Udvart és nagyon kellemes, látványos eredményt értek el. Az étterem berendezése is kellemes, kényelmes, nagyon elegáns és nyilván nagyon értékes anyagokat használtak. Az ebéd maga nagyon finom volt, a sajtlevesben jó ötlet a citrom, ami könnyedé teszi. A burgundi marha szinte magától szétomlik és elolvad a szájban, annyira tökéletesre van főzve. Az ember azt gondolná, hogy a pavlova igen édes, de itt pont tökéletes a gyümölcsöntettel. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
Radván Leonóra - Sunday 10/10/2021

" Szuper este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos esténk volt. A pincérek jól dolgoztak. A főszakács finom ételeket választott az estére.
K Emma - Sunday 10/10/2021

"Remek volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ízek, csodálatos környezet, kedves kiszolgálás.
Hajdu Eszter - Sunday 10/10/2021

""

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Hangulatos estét töltöttünk el a barátainkkal. Finomak voltak az ételek, kedves, közvetlen, segítőkész volt a kiszolgálás. Mindenki nagyon jól érezte magát.
Szentiványi Szilvia - Sunday 10/10/2021

"A hely fantasztikus!"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Kedves személyzet, fantasztikus hely, de az ebéd felejthető. Ajánlom azért, mert ilyen miliőben étkezni mégiscsak egy élmény!
Judit - Sunday 10/10/2021

"Szuper este"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Nagyon kellemes volt az élő zongora muzsika a vacsora mellé. Az ételek is kitűnőek.
Vittay-Hajnik Laura - Sunday 10/10/2021

"Parisi Passage"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni fogások, pont elegendő adag, és kifogástalan felszolgálás egy lenyűgöző helyen!
Beer-Sárvári Dorina - Sunday 10/10/2021

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden kifogástalan volt.
Sz Anita - Sunday 10/10/2021

"Értékelés "

4.2
food: 2 service: 5 ambience: 5
A hangulat remek volt, a helyszín csodás. Az ételek finomak.
Fügedi Péter - Sunday 10/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Élmény volt.
Bulatovic Milana - Saturday 09/10/2021

"Péntekig vacsora bakikkal"

2.8
food: 5 service: 1 ambience: 2
A konyha maximális teljesítményt nyújtott. Nekik minden elismerésem. Sajnos a felszolgálók nem álltak a helyzet magaslatán 1 kivétellel (egy öltönyös úr, aki mentette a helyzetet, sajnos nem ő szolgált ki bennünket végig. Ha az általa képviselt minőségről kellene pontozni, akkor 5* lenne) 18h-ra volt foglalásunk, ekkora érkezett meg az 5 fős társaságunk. Egy kis zavart követően jelezték, hogy az asztal még nincs kész (konkrétan mások ültek ott), így várnunk kell. Nem kérdezte meg senki, hogy amíg várunk kérünk-e esetleg egy italt, pedig ez lett volna a minimum. Mikor végre leültünk, újabb percek teltek el az étlap megérkezéséig. Az eredmény: 18h-tól szóló foglalásunk ellenére 18:50-kor sikerült abszolválniuk az előételt. Ezek után 20:30-kor odajött egy hölgy és közölte velünk, hogyha beszélgetni akarunk, akkor menjünk át a lobbyba, mert várnak az asztalra. Jeleztem, hogy ők csúsztak el, de nem érdekelte. A számlán persze minden tétel kiszámlázásra került, még a 13%-os szerviz is, pedig érdemeltek volna semmit erre a teljesítményre. Vacsora közben észrevettük, hogy rengeteg ember van a pályán, de sokan csak tébláboltak céltalanul. Lehet, hogy a mennyiség helyett a személyzet minőségét kellene növelni. Az épület maga természetesen gyönyörű (bár, minket beraktak a bár mögötti asztalokhoz, tehát igazából akárhol lehettünk volna, mivel a főhajót onnan nem láttuk, tehát a lényeg számunkra élvezhetetlen volt.
Illar Eszter - Saturday 09/10/2021

"Csoda"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Maga a csoda! 🤍
Szabó Kata - Saturday 09/10/2021

"Csák Roland"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon szép és hangulatos volt, az ételek felszolgálása látványos ízük pedig nagyon finom volt. Köszönjük.
Csák Roland - Saturday 09/10/2021

"Billegő"

3.8
food: 2 service: 4 ambience: 4
A hangulat és a szervíz kifogástalan volt, sajnos a konyháról ez már nem mondható el. Vissza kellett küldeni egy alulkészített marhahúst, kellemetlen.
Petőcz Tamás - Saturday 09/10/2021

"Gyönyörű hely, ízletes ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden kiváló volt, köszönjük szépen!
Baracz Kornél - Saturday 09/10/2021

"köszönjük az élményt! "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
-
Gergely - Friday 08/10/2021

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A pincérek tudják a dolgukat, nagyon udvariasak és kedvesek! Az étterem gyönyörű, az ember folyton nézelődik, elképesztő.
Preszter Fanni - Friday 08/10/2021

"Isteni ízek, kiváló kiszolgálás egy varázslatos helyen "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép, látványos ételek, finom ízek. Varázslatos hangulat és nagyon figyelmes, professzionális kiszolgálás.
Szarvas Zsófi - Friday 08/10/2021

"átverős italcsomag"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
A nagyon fiatal gárda még képzést igényel, hogy egy nívós helyen valóban nívósan tudjon felszolgálni. Az italcsomagban jelzett italokra csak a rendelés felvétele után közölték, hogy mégsincs prosecco és pezsgőből is csak a legkonzumabb Hungaria Extra Dry. Az ételek rendben voltak, de a jövőre nézve örülnénk, ha a cukormentesen étkezők igényeit is figyelembe tudnák venni. Habár messze nem volt teltház, a kávé- és pénztárgép mellé kaptunk asztalt, zavaró volt.
Dániel Krisztina - Friday 08/10/2021

"Elegáns, szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely gyönyörű, a kiszolgálás csillagos ötös, az ételek nagyon finomak.
Dr Tóthné Anna - Friday 08/10/2021

"Ajanlom az ettermet. Finom etelek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi kiszolgalas, finom etelek, a kornyeter fantsdztikus. A zolgorajatek csak hab volt a tortan
Balazs Marta - Friday 08/10/2021

"Exkluzív környezet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Exkluzív környezet, gyönyörűen tálalt és ízletes ételekkel. Egy élmény volt!
Bosits-Minda Judit - Friday 08/10/2021

"Tökéletes választás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes választás volt, csodás ételekkel és remek kiszolgálással.
Szegedi Dániel - Friday 08/10/2021

"Csodálatos hely, az élményért megérte"

3.3
food: 2 service: 3 ambience: 5
Nagyon tetszett a hely. Egy élmény volt ott lenni. Sajnos nekünk a konyha egyáltalán nem jött be. A koktél és a limonádék viszont finomak és minőségiek voltak. Egyszer mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el oda...
S. Heni - Thursday 07/10/2021

"Gyönyörű hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus a hely, elképesztő varázsa van, az ételek is finomak voltak.
Mitró-Mészáros Tímea - Thursday 07/10/2021

"Gyönyörű a hely"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Udvarias pincérek, szemet gyönyörködtető tálalás, csodálatos környezet. Az ízek ezt számomra mégsem tükrözték vissza.
Kun Erzsébet - Thursday 07/10/2021

""

3.5
food: 2 service: 3 ambience: 5
Nagy elvárásokkal a dining city keretében mentünk el vacsorázni erre a klasszikusan szép helyre. A kínálat csalogató volt az ízek viszont hiányoztak. A sajt levesben csak a sűrítéshez használt (nem kis mennyiségű) burgonya ízét éreztük. A nyelvhal ceviche -ben(+1500 Ft) megint csak az olcsóbb alapanyagok domináltak a savassága rendben volt. A narancsos kacsamellnél szintén elveszett a narancs íz és túl “sütötték”. A borjú étel (+1500 Ft -ért) volt az egyetlen ami nem okozott csalódást! Az édesség a Paris Brest felejthető volt. A tálalás szép és mutatós volt. A kifutó félben lévő borlapról az általunk kért Sauska Cabernet Sauvignon hiányzott helyette 11000 Ft -tal drágább bort ajánlott a hölgy, passzoltunk. Jobb helyeken ugyanazért az árért ajánlanak és szolgálnak fel más (ugyanazt a szőlőfajtából készült bort)! Van még mit tanulni!
Michener Eva - Thursday 07/10/2021

"Időkorlát van a Parisi Passage Caféban? "

4.2
food: 5 service: 5 ambience: 2
Az étel nagyon finom volt, a kiszolgálás is udvarias, szakszerű. Egy dolog viszont nagyon zavart, hogy amint elfogyasztottuk az ételeket, a fizetőpincér és a hostess (gondolom az volt, mivel nem volt rajta kötény) kinézett az étteremből. Időkorlát nem volt megadva, hogy mennyi időt lehet eltölteni az étteremben. Lehet, hogy erről kellene tájékoztatást írni. Az étteremben nem volt telt ház, sőt félig üres volt. Nagyon kellemetlenné tették így az ottlétünket.
Valéria Tornóczi - Thursday 07/10/2021

"Étterem Hét értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük a lehetőséget! Nagyon finom volt minden és a kiszolgálás is kitűnő volt!
Pintér Dóra - Thursday 07/10/2021

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos, igényesen felújított étterem lett a Párisi Passage. Az ételek kiválóak voltak, a felszolgálás pedig rendkívül figyelmes és kedves. Csak ajánlani tudom!!!
M Zoltán - Thursday 07/10/2021

"Ètteremhèt 2021"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szemèlyzet nagyon figyelmes volt, ètelek finomak voltak, a hangulatròl zongorista gondoskodott. Javaslat: a pincèrek merjenek hangosabban beszélni nagyobb alapzaj mellett.
Z. Erika - Thursday 07/10/2021

"Étel, minőség, kultúra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek etterem, remek kiszolgalas.
Adam - Thursday 07/10/2021

"Gyönyörű vacsorahelyszín"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
A felújított Párisi Udvarban vacsorázni már önmagában is nagy élmény volt, órákig tudtuk volna még nézegetni a belső tér gyönyörű részleteit. A kiszolgálás is abszolút megérdemli az 5*-ot, mindenki nagyon előzékeny és udvarias volt velünk. Alapvetően az ételekkel is elégedettek voltunk, különlegesek voltak és pont megfelelő adagok, de az árhoz képest egy kis csalódottság bennünk is maradt a vacsora után.
Laposa Dóra - Wednesday 06/10/2021

"Nagyon hangulatos!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Megéri elmenni!
Mezei Katalin - Wednesday 06/10/2021

"A konyhától többet vártunk."

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
A konyhától többet vártunk.
Koch János - Wednesday 06/10/2021

"Parizsi udvar"

2.8
food: 2 service: 3 ambience: 3
A menüsorban sajnos több étel is feláras volt. Ízben nagyon finom volt minden, de valahogy mégis hiányzott az a plusz. Italcsomagot kértünk, melynél a pincér nem tudta megmondani, hogy milyen bort fogunk kapni, egyetlen alkoholmentes koktél volt, mely számunkra egyáltalán nem passzolt az ételsorhoz. Összeségében finom volt, de úgy érzem, hogy ár-értékben nem volt megfelelő
Zsofia Grosz - Wednesday 06/10/2021

"-"

4.0
food: 3 service: 3 ambience: 5
Kiváló környezet, jó konyha, lassú kiszolgálás. De NEM a pincérek hibájából, ők kedvesek, jól felkészültek voltak, részletekben is! ...csak, valamiért nem volt gördülékeny, sokat vártunk.
Attila Román - Wednesday 06/10/2021

"Konyha fejlődés alatt"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Elegánsan felújított helyszín , régen sétatér volt most zárt szállodaudvar és étterem. A kiszolgálás, a pincérek kedvessége, figyelme rendben volt. Az étel minősége és az árak azonban szerintem nincsenek összhangban. Minden fogásnál volt egy extra javaslat, ami plusz 1500 Ft volt , ha hozzá vesszük, hogy a menű is 2000 ft-al drágább és az ital csomag 3600 Ft akkor ha jobb fogásokat választjuk egy pohár vízzel és borral kb 12.000. ft egy főre. Egy két személyes vacsora így 24.000.- Ft . Ami az átlag jövedelműek számára elérhetetlen. Azonban ha a legolcsóbb fogásokat vesszük akkor is 18-20 eft a vége. Kiindulva az alap ötletből amikor megszületett a világban ez a rendezvény, hogy jobb éttermek adnak egy kedvezményes lehetőséget a szűkebb pénztárcáju vendégnek, hogy kipróbáljon valami magas kategóriát ez megszünt. Az eredeti 3300 Ft-os ár ami persze már nem tartható, de ez a megoldás nem korrekt, hogy valami jobb falat felárral ehető. Régen a rendezvény marketing fogás volt, hogy nem kell az üzleti siker, de távlatokban jó megoldás a vendég megszerzésére. Ma ez megszünt. A fenti példából 24.000 Ft -ért egy közepes vacsorát kaptunk. Az adagok kicsik voltak de nem voltak " fine dining " minőségűek. se ízben ,se küllemben, nem adták vissza a hely szellemét. Kár érte valószínű a koncepcióval van baj. Nem a vendég megszerzése volt a cél, hanem a gazdasági számítás. Sajnálom !
Karacsony Ivan - Wednesday 06/10/2021

"Vacsora párizsi módra :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Roppant Kedves személyzet ès a hely maga pedig káprázatos!
Mezei Eva - Wednesday 06/10/2021

"Csodálatos"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű helyszín.
Lukács Ildikó - Wednesday 06/10/2021

"Perfect in cube!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Very marvelous place, history and style in one bottle!
Weber Natalia - Wednesday 06/10/2021

"Kellemes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, jó hangulatú fogadtatás - nagyon értékeltük a merevség hiányát! Kellemesen összeállított ételsor. Jó tempóban érkeztek az ételek.
C A - Wednesday 06/10/2021

"Finom vacsora gyönyörű helyen"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat. Kedves kiszolgálás, szép emlékek felidézése, amikor még fiatalon ott jártunk át.
Vikárius Gabriella - Wednesday 06/10/2021

"Étterem hét"

3.2
food: 1 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás remek volt, kedves és figyelmes pincérek. A környezet nagyon szép,azonban a mi asztalunk a rendelés felvételi pultnál volt és nagyon zavaró volt,hogy 1 méterre álltak tőlünk és beszélgettek. Az ételek alulmúlták a várakozásainkat,a hagymaleves keserű volt, a főételek pedig mindkét esetben (marha stefánia,kacsa) rágósak és szinte annyira nyersek,hogy a villanis nehezen ment bele.
Zoltán Korsós - Tuesday 05/10/2021

"Csalódás ☹️"

3.0
food: 2 service: 4 ambience: 3
A lila cikória… és a francia sajtleves kitűnő! A lekapott és lanyhyos borjúhús már nem borjú volt. A marha (bourguignon) langyos, inas, rágós volt. A kacsa rágós volt és sületlen. A Paris Brest desszert kitűnő! A szép és mutatós Pavlova desszert belül rágós volt, nem krémes.
Viosz Károly - Tuesday 05/10/2021

"3 barátnő"

2.7
food: 1 service: 5 ambience: 2
Jéghidegre hűtött, sötét helyiségben, a bárpulttal szemben ültünk. A leves langyos volt és ízetlen. A narancsos kacsa pici, rágós, narancs még a mártásban sem volt. A köret ehetetlenül sós. Kaptunk helyette finom kruplipürét. A Pavlova átlagos, a másik édesség nem ízlett asztaltársamnak. Külön-külön fizetés (3fő) csak hosszas vitatkozás és várakozás után volt megoldható. A kiszolgálás rendben volt. Nagy csalódás volt!
Mender Ibolya - Tuesday 05/10/2021

"Elegancia és kiszolgálás a legmagasabb szinten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem varázsát csak tovább emeli a figyelmes és illedelmes kiszolgálás, valamint a kiválóan megkomponált tányérok megjelenése és ízvilága.
Kávássy Tamás - Tuesday 05/10/2021

"Vacsora"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
A hely és a kiszolgálás színvonalas viszont az ételek tálalásán érezhető volt, hogy valamilyen "butított" menüt kaptunk. A sajt leves finom volt, a marha és a kacsamell viszont semmi extra. Ettünk már finomabbat kevésbé minőségi helyen is.
Kondás Roland - Tuesday 05/10/2021