Reviews


4.4

(312 Recensies)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.6

"Lenyűgöző építészet, finom falatok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű a felújított Párisi Passage, már csak ezért is megéri elmenni. Az ételek ízvilága különleges, mindegyik fogás nagyon ízlett mindkettőnknek. A tálalás pazar és az adagok is megfelelőek, nem csak kis kóstolókat adnak. Az élőzene is hozzátett az élményhez. Sokatmondó, hogy a férjem másnap már vissza is tért egy barátjával. :)
Kinga - Sunday 23/07/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantastic cuisine and service(especially Mario) in a beautiful place.
Kata Pájer - Wednesday 19/07/2023

"Jó!"

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 3
Csodálatos környezet, nagyon jó ételek, de , hogy több pincér nemhogy nem magyar, de nem is beszél magyarul... A szomszéd asztalhoz kértek is magyar pincért.
Zöld Mihály - Monday 17/07/2023

"Intenzív ízek gyönyörű környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A helyszín gyönyörű, a kiszolgálás szuper, az ételek pedig rendkívül finomak. A három fogásból a legjobbnak egyértelműen a borsóleves bizonyult, de mindegyik fogás rendkívül intenzív volt ízek terén. Nem a fűszerek domináltak, hanem az alapanyagok karakteres ízei.
Noémi - Monday 17/07/2023

"Fantasztikus gasztronómiai élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elegáns a hely, az ajtóban fogadtak minket és az asztalunkhoz kísértek. Végig nagyon figyelmes volt a kiszolgálás, az ételek nagyon finomak voltak, és meglepetésünkre a szokásosnál nagyobb adagokat kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat!
Szilvia Szilvia - Monday 17/07/2023

"Dining city "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos helyszín, tökéletesen megkomponált ételek. Kicsit talán túl nagy adagok. Visszatérünk.
Simon Csilla - Sunday 16/07/2023

"No dress code 😱csalódás felső fokon "

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 1
Izom polos férfiak hozzajuk hasonlóan öltözött női egyedekkel!! Kiábrándító! A felszolgálás színvonala meg a családi éttereméket se éri el. Nem kérdezik meg miért hagytál ott bármit is?!? 10 percig telik el mire elviszik az “üres” tányérodat amin egy csomó étel maradt, de nem érdekli őket miért?! Összességében 3* No dress code Felszolgálók tudják, hogy meg van a 12% nem érdekeltek!
Michener Eva - Sunday 16/07/2023

""

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 2
Először is a kiszolgálással kezdenem; 11 perc után amikor már éppen fel akartam állni és elmenni érkezett meg a pincérem, hogy felvegye a rendelésemet. Az eloeteles és a főételes (szinte üres tálaim hosszasan időztek előttem villa-kés megfelelő módon elhelyezve, jelezve, hogy befejeztem az ételt!) szarvas hiba. A pohár vizet amit kertem a rosé boromhoz egyszer se töltötték fel az édesség megérkezése előtt már üres volt! Mondjuk azt se kérdezték meg egyszer se, hogy izlet e a fogások barmelyike. Jelzés értékűen az új hagymát “lekapartam” a hortobágyi palacsintámról és jól láthatóan a tányér szélén hagytam nem volt oda való íz világában, mellesleg ez az étel volt a vacsora legjobb fogása! A nyári töltött káposztát nagyon újra gondolták ami nem lett volna baj, ha megemlítik, hogy kacsaval készült a baj az volt, hogy a tölteléket borító káposzta levelet nem lehetet atvágni ezek a levelek is ott maradtak a tányéron és ez se tűnt fel a felszolgálómnak!?! A Rákóczi túrós fehér habja ehetetlenül édes volt. Tökéletes belépű a második típusú cukorbetegségbe ezek a látványra nagyon szép fehér “golyócskak” is egy kivételével a tányéromon maradtak, de ez se ért meg egy kérdést a felszolgalomnak. 😢😱 A hangulat Jaj!!! Ujjatlan izom pólóban beengedtek két férfit hozzájuk méltóan felöltözött szakadt nők társaságában. Csodálatos látvány volt pont az előttem lèvő asztalnál ültek, ez a látvány rengeteget rontott a helység színvonalán! Dress code!!!! A zene nagyon kellemes volt.
Szalai Eva - Sunday 16/07/2023

"Pompás helyszín, méltatlan ételsor"

2.3
food: 2 service: 3 ambience: 2
Kiszolgálás: a pincérek fele nem tud magyarul. Ez még vicces is lehetne, de amikor pl. arról érdeklődünk, hogy a hagyományos nevű ételek újragondoltak-e, vagy tradicionálisan vannak elkészítve, erre már nem tudnak válaszolni. A rendelés egyik elemét eltévesztik, de plusz pont, hogy ajándék italt adnak cserébe. Fizetéskor nem szólnak, hogy a számla tartalmaz szervizdíjat. De, mindenki rendkívül udvarias volt. Konyha: hagyományos, magyaros fogások szerepeltek a menün. A gulyás túl zöldséges, édeskés-savanykás, mintha egy zöldségleves lenne kis hússal felerősítve. A hortobágyi zsíros, folyékony lében úszik, le lehet kanalazni róla a zsírt (kb. rémes). A gombatál elemei finomak, de mintha nem lenne köret hozzá. A nyári töltöttkáposzta volt az egyetlen igazán finom étel. A desszertek szépek, de semmi különös. A panna cotta elvben vegán, valószínűleg növényi tejszínből készült. Szó nincs a tej "mennybemeneteléről". Hangulat: Az épület gyönyörű, de az étterem részben a hallban van, ahol pár éve még sétálóutca volt. Mesterséges kordonokkal van elzárva a sétálóktól. Bensőséges hangulatról szó nem lehet. Ráadásul az asztalok is elég közel vannak, simán hallatszik a szomszéd beszélgetése, pedig nincsenek sokan. Összességgében elég lehangoló élmény volt, főleg az elvárásainkhoz képest.
Gál Péter - Sunday 16/07/2023

"Csodaszép környezet"

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás kifogástalan. Az elfogyasztott ételek felének minősége nem megfelelő.
Dr. Frank Jenő - Sunday 16/07/2023

"Szuper ebéd, szuper helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csudaszép, pazar környezetben, isteni ételek. Hozta a környezethez illő színvonalat. Ami meglepett, a bőséges adagok. Csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek.
Juhász Aranka - Sunday 16/07/2023

"Kellemes ebéd csodás környezetben "

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Jó ételválaszték és finom ételek meglepően nagy adagok és udvarias kiszolgálás , jól éreztük magunkat a pazar környezetben !
Dr. Kecskés Marianna - Saturday 15/07/2023

"Parisi Elegancia "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezetben egy időutazás. Az épület, étterem impozáns, elegáns. A személyzet kitűnő munkát végzett. Különösen Máté, aki a profizmusával, figyelmességével és kedvességével emelte az amúgy is tökéletes színvonalat. Az ételek mennyeiek voltak. A tálalás és az ízek orgiája pedig ámulatba ejtő. TÖKÉLETES VOLT, köszönjük
Gyurkovszki Mónika - Saturday 15/07/2023

"1153"

2.2
food: 2 service: 1 ambience: 3
A fogadtatás nehézkes volt, a kiszolgálás szintén kissé szokatlan. Az étel túl modern volt, több olyan dizájner elem volt, ami dekoratív, de az ételhez véleményem szerint nem illett. A levesben maradt tojáshéjhoz még elnézést sem mondtak. Az egyetlen igazán értékelhető maximális ponttal a helyszín.
Salamon Péterné - Friday 14/07/2023

"Ámulatba ejtő helyen finom vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindenkinek ajánlom ezt a fantasztikus helyet. A látvány nem mindennapi, a gasztronómia költészet.
Petró Csilla - Friday 14/07/2023

"Szép elegáns hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük a kedvességüket!
Heim Pál - Thursday 13/07/2023

"Everything was perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I booked a table to celebrate the phd degree of my boyfriend, everyone was extremely polite and the dessert was amazing. Always nice to came here
Annamária Tóth - Sunday 04/06/2023

"Great location, mediocre food"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
The place is beautiful and the service is great. But the food is nothing special. You can get the same in any normal restaurant.
R D - Sunday 23/04/2023

"Csalódás"

1.8
food: 2 service: 0 ambience: 2
A hely nagyon extra. A kiszolgálás lassú volt és a desszerthez itt nem jár szalvéta. Az ételek finomak voltak de sajnos nem voltak melegek.
Márti - Sunday 23/04/2023

"köszönjük minden megfelet jól éreztük magunkat "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
50-éve voltunk itt . csodás változás.
BALÁZS SZABÓ - Sunday 16/04/2023

"Parisi"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Hangulat csak azért 4-es, mert elég zavaró, ahogy a turisták és mások keresztbe járkálnak a tányérunkba bámulva. Egyébként mindenki nagyon kedves volt, és finomak voltak az ételek.
Nagy Virág - Monday 23/01/2023

"Köszönöm"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hálás köszönet a vendéglátásért. Nagyon fínom volt mindegyik ebéd. ( 3 fő) Nagy öröm volt a meglepetés süti a két szülinapos számára. Hálás vagyok a figyelmességükért. Boldog jó érzéssel jöttünk ki az ajtón.
Németh Zsóka - Friday 11/11/2022

"Közepes konyha "

3.7
food: 2 service: 4 ambience: 4
A csodás környezethez, jó hangzású, menu-sor párosult, amit valószínüleg egy kezdő szakács készített el.Ennél többet vártunk egy ilyen helyen.
Gulyás Gáspár - Monday 29/08/2022

"Értékelés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Csodálatos környezet Isteni ételek Szuper kiszolgálás Köszönjük!
Csik Attila - Monday 29/08/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet, nagyon finom ételek és szépen komponált tányérok.
László Péter - Monday 29/08/2022

"Érdemes kipróbálni"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Az élőétel isteni volt, a főétel sem volt rossz - leszámítva a porízű krumplipürét -, de a desszert nem volt túl jó. Volt szerencsém a francia narancsos palacsintához már párszor autentikus helyen - de sajnos az itteni az eredetit meg sem közelíti, sőt, egy balatoni büfében finomabb a palacsinta... A kiszolgálás hibátlan, a környezet gyönyörű, de az alapanyagok felhasználása és a frissesség terén még van mit fejlődni.
Lakatos Melinda - Monday 29/08/2022

"Èva"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet, finom ètelek! A fiatal pincèrfiú kedvessège, figyelmessège külön dicsèretet érdemel. Köszönjük!
Sánta Éva - Monday 29/08/2022

"Kiváló előételek, közepes főéteekl és silány desszertek"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Nagyon kecvesek voltak a felszolgálók, viszont az ételsortól többet vártunk, az előételek finomak voltak, a főételekre egy erős közepest lehet adni, míg a csokoládé ganache mind kinézetre, mind ízre a helyhez méltatlan volt
K. Tomi - Monday 29/08/2022

"Maximálisan elégedett voltam"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönöm az egyedi ajánlatot a DiningCitynek
Vancza Norbert - Monday 29/08/2022

"Romantikusan diszkrét"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
A helyszín gyönyörű, a kiszolgálás majdnem tökéletes, a konyha hektikus. Voltak isteni fogások és sajnos kaptam elsózott főételt is. Az észrevételem/kritikám kezelése maximálisan diszkrét és kifogástalan volt számomra.
Kunos Gabriella - Monday 29/08/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Exkluzív, elegáns, káprázatos, finom, pazar, pompás
Bakai Ádám - Saturday 27/08/2022

"Kiváló konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű hely, kedves kiszolgálás, kiváló ételek! Öt Csillagos! :)
Vincze Kálmán - Saturday 27/08/2022

"Ajánlani tudom"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az ételek finomak a bor kiváló, csak ajánlani tudom. Mi ebédelni voltunk, amit hiányoltam az asztal terítését, a hely eleganciájához illene.
Parti István - Saturday 27/08/2022

"Parisi Passzázs Étterem"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes atmoszféra, előzékeny kiszolgálás, gyönyörű épített környezet.
Abraham Anna - Saturday 27/08/2022

"Csodás hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely nagyon különleges és az ételek is kiválóak voltak. Az adagok pont megfelelőek. Köszönjük, hogy mehettünk!
B Áron - Friday 26/08/2022

"Elegáns, romantikus, felejthetetlen."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Lélegzetelállító helyszín, élő zene. mesés hangulat. kedves és figyelmes kiszolgálás. Ínycsiklandó ételek és kellemesen csalódtam az ételek mennyiségében is, az hittem nagyon finedinning de igazán jól lehet lakni, pedig nem vagyunk kis étkűek.
Lauer Levente - Friday 26/08/2022

"WOW!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elsősorban a Párizsi udvart szerettük volna megnézni. Viszont kulináris élménnyel is gazdagabbak lettünk. Az ételek is olyan szépek voltak, mint a környezet, és nagyon finomak. Jól megkomponáltak, de nem túlgondoltak. A felszolgálók kedvesek, udvariasak. Tökéletesen megtalálták az egyensúlyt, hogy a figyelmesség ne le legyen sok, ne legyen tolakodó.
Györgyné Varga Zsuzsanna - Friday 26/08/2022

"Párisi Passage Café"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel, kiszolgálás, hangulat összegzésére leginkább megfelelő értékelés, a kifogástalan minőség a köbön kifejezés.
Bártfai István - Friday 26/08/2022

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes, szép, igényes és kiszolgálás is rendkívüli :)
SCHÖFFER NÓRA - Thursday 25/08/2022

"Csúcs"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Párommal a Dining City akció keretén belül mentünk el a Párizsi udvar étterembe ebédelni. Erről az élményünkről csak felsőfokban lehet beszélni. A hely, a gyönyörű, elegáns, mégsem hivalkodó környezet jó hangulatot teremt. A kiszolgálás párját ritkítja: udvarias, szakszerű, kedves, mégis tartózkodó modorban. A konyha remekelt. Kacsát ettünk káposztás tészta körettel. Kíváló vclt, igazi kulináris élmény. A desszert aranygaluska volt, méltó befejezése az ebédnek. Viszonylag gyakran járunk éttermekbe ebédelni. A Párizsi udvar étterem ezzel az ebéddel megszerezte nálunk az első helyet.
Gloetzer László - Thursday 25/08/2022

"Szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos volt :)
Adrienn Antal-Berényi - Thursday 25/08/2022

"Randevú"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy ritka alkalomnak szántam, hogy ilyen színvonalú helyre viszem a párom. A kedves kiszolgálás és az ízletes ételek mind hozzá járultak hogy a lehető legjobb érzetekkel élvezzük az estét és mihamarabb ismételjük a programot.
Pajor István - Wednesday 24/08/2022

"Középszerű főétel "

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Előétel 5/5 Főétel 2/5 Desszert 4/5
Nagy Gábor - Wednesday 24/08/2022

"Királyi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezetben fantasztikus ízek, remek kiszolgálás.
Arnold Kivágó - Wednesday 24/08/2022

"Minden ami elegancia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Lélegzetelállító környezetben csodálatok fogások!
Zákányi Eszter - Wednesday 24/08/2022

"Nagyon jó!"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Fantasztikus helyszín, nagyon finom vacsora, kedves személyzet. Jól éreztük magunkat. Köszönjük!
Kálló Kata - Tuesday 23/08/2022

"Gyönyörű épület, átlagos "

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 4
Gyönyörű helyen kicsit akadozó kiszolgálás (a pincér kedves volt de tapasztalatlan es egy kicsit figyelmetlen is) finom ételek, amelyek a várt színvonal alatt voltak kicsit!
Emese - Tuesday 23/08/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pazar látvány, udvarias kiszolgálás.Nagyon finom volt a süti és a kávé!
Somodiné Jánosi Klára - Monday 15/08/2022

"Ismét egy jó vacsora!"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kicsit akadozó, de udvarias, előzékeny kiszolgálás.Az ételek mutatósak, nagyon finomak voltak.Csak ajánlani tudom.
Kál Attila - Wednesday 16/02/2022

"Remek ételek kiváló kiszolgálással"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Remek választásnak bizonyult az étterem, ahol lenyűgöző környezetben parádésan elkészített ételek vártak ránk, udvarias és profi személyzettel.
Zámbó István - Monday 14/02/2022

"Kiváló ízélmány"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatban visszacsöppentünk az időben, az előkelő 19.századba. Az ételek fenségesek voltak, professzionális kiszolgálással párosulva.
Molnár Attila - Monday 14/02/2022

"Párisi Passage vacsora"

3.7
food: 2 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű környezet, hangulatos zene. A konyha messze nem felelt meg az elvárásoknak! A spanyol bisztró tálhoz kihozott kenyér egy leégett sütőben újra melegített,szívós bagett volt. A csőben sült nyelvhalfilé homármártással : egy meghatározhatatlan lében úszkáló félig nyers haldarabokból álló leves volt. Sajnálom, nagy csalódás volt az este!
Sós János - Sunday 13/02/2022

"Hangulatos másodjára is"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 4
Másodjára látogattunk el az étterembe és újra nagyon jól éreztük magunkat. A Valentin-napi menü fogásai jól illettek egymáshoz és nagyon finomak is voltak. Külön kiemelném a szarvasgerincet, ami kiváló volt. A felszolgálók fiatalok, kedvesek és figyelmesek, de ha a számítógéphez közeli asztalnál kapunk helyet, akkor szándékolatlanul belehallgathatunk a beszélgetéseikbe, amik közel sem annyira kifinomultak, mint a vendégek asztalánál tanúsított viselkedésük. Erre érdemes odafigyelni és akkor teljes lesz az összkép.
Kiss Flóra - Sunday 13/02/2022

"Javuló tendencia"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
A konyha ismét régi fényében ragyog, az ültetés lehetne rugalmasabb, a hangulatot lehetne javítani. Mi visszajövünk még!
Szőcs Tamás - Sunday 13/02/2022

"Andrea"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökétes volt minden, kedves kiszolgálás és ételek.
Harkai Andrea - Sunday 13/02/2022

"Fantasztikus :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon-nagyon jó volt. Pontozásomból is meglátszik, hogy abszolút meg voltunk elégedve <3 A kiszolgálás inkább 10/10, hogy tényleg még a morzsát is lesöprik az asztolunkról mielőtt a következő fogást hozznák ki. A 3 tányért 3 pincér szolgálta fel nekünk. Az étel is nagyon ízletes és különleges volt. Szóval minden tökéltes volt.
Galló Katalin - Sunday 06/02/2022

"Ìzvaràzs"

4.3
food: 4 service: 3 ambience: 5
Tökèletes ìzek
Melinda - Monday 03/01/2022

"Értékelés"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
A FÁCÁNMELL túlkészült, rágós lett, a többi nagyon finom és rendben volt.
Sós Gábor - Monday 03/01/2022

"Kitűnő étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes ételek, gyönyörű környezetben udvarias kiszolgálással.
Tábori-Györfi Anita - Thursday 30/12/2021

"Harmónia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet mozgása, viselkedése, harmóniában van a hely méltóságával igényességével.
Miklós Baktay - Wednesday 29/12/2021

"Christmas escape lunch"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We went on the 25 Dec, and could chose from a special menu. All was exciting, beautifully served by very nice staff. We enjoyed ourselves.
Imre Ági - Sunday 26/12/2021

""

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
A hely gyönyörű, az ételek finomak voltak nüanszi hibákkal, felszolgálás is megfelelő volt.
Németh Tamás - Friday 24/12/2021

"szecessziós szép épület"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezetben, kicsit nosztalgiázva étkezhetsz.A leves nem hozta az általam és a leves nevében szereplő ízt, de főfogás finom volt
Ildikó Ildikó - Monday 20/12/2021

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép környezet,remek konyha,kedves,figyelmes kiszolgálás. Kell ennél több?!
Szarka Emília - Monday 29/11/2021

"Disappointing"

3.7
food: 5 service: 1 ambience: 5
Unfortunately, the restaurant has canceled their original offer which we were subscribed for (6400Ft. per person). No notification was sent about that preliminary. The only option was available is an offer per 8400Ft per person. That was very disappointing. The service was very slow also. We were waiting about 30 minutes for a waiter to come to us to accept the order. But the kitchen was great as usual.
Esennikov Aleksei - Monday 29/11/2021

"Csalódás"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Nem tudom minek hirdet az étterem az oldalon ha nem lehet a szolgáltatást igénybe venni náluk. A lefoglalt időpont előtt fél órával telefonáltak, hogy mégsem tudják az adott menüt a meghirdetett áron biztosítani, mert már más menü van és drágábban. Édesanyámnak nevnapi meglepetés lett volna a hely, aki ezért utazott 200 km-ert. Ez egy elég amatőr dolog volt, főleg egy ilyen volumenű etteremtol. A minimum elvárható lett volna, ha már nem akarják a menüt szolgáltatni, hogy legalább egy nappal előtte szólnak, én már hetekkel előtte lefoglatam az időpontot.
Kiss Petra - Sunday 28/11/2021

"Nagyon Magyar Vendéglátás !"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Nagyon Magyar Vendéglátás ! A mai napra foglaltam 3 nappal az érkezés előtt 3 főre Bisrtó ebéd menüt amely 6400 ft-ért volt meghirdetve a három fogás. Visszaigazolás megjött mehetünk 11óra 30 percre. Megérkezésünkkor közölték velünk, hogy sajnos csak 12 órától lehet ebédelni.Kérdeztem akkor miért adnak 11.30.-ra időpontot sajnálja volt a válasz. A névre történő foglalás, illetve asztalhoz irányítás után megkaptuk a normál étlapot, mikor jeleztem, hogy mi nem az a'la carte étkezésre érkeztünk, hanem a Bistró ebédre. Ja akkor mindjárt jövök volt a válasz.Ok ezt még elnézem, hogy azt sem tudják ki mire foglal. Visszajön a hölgy és belekezd számomra értékelhetetlen kifogásokkal és valótlan állításokkal teli szőtt mondókájába.Miszerint sajnos már nincs az a menü amire jöttünk mert a tegnapi napig volt, mikor megmutatom neki a visszaigazolást rajta a pontos menüvel és órával nappal akkor is kijelenti nem az Ő hibájuk hanem másé. Kérdem én, mégis kié és miért nem értesítettek az elmúlt 3 nap alatt.Nem tudtak telefonálni volt a válasz, és különben sem az étterem hibázott. Viszont a mai naptól hasonló 3 fogásos ajánlatuk van 8900 ft-ért, vagy az étlapon szereplő ételek. Úgy gondoltam, mivel nem mi hibáztunk kértem egy vezetőt az egyeztetés végett akinek elmondtam az eddig történteket. Sajnos már a tényszerű közlésemnél éreztem, hogy semmi empátia, illetve felelősség érzet sincs a probléma megoldására előkeresett és oda küldött személyben, így Ő is csak az előzőeket akarta ránk erőltetni. Kértem, hogy más hasonló eseteknél ilyenkor a meghirdetett áron kapja meg a vendég a kért terméket esetlegesen szolgáltatást is, itt miért nem működhetne ez ? A válasz egyértelmű elutasítás volt mindvégig azt hangoztatva nem az étterem hibája a történtek. Ok rendben szerintem meg igenis kizárólagosan csakis az étterem tehet róla, hogy nem tartja be az ígért dolgait és egy ilyen költségvetésű étteremnek gondot okoz az ár külömbözet elengedése, még úgy is hogy ott bizonyítottam állításaimat.A fentiekre tekintettel kénytelen voltam eljönni az ott tapasztalt kellemetlen hozzá állás végett. A kellemetlen légkört elhagyva átmentünk a Trófea Újbudába. Miután haza jöttem ismét leellenőriztem a szolgáltatás, és még mindig elérhető a 2021.11.27.i napon, illetve a kínált magasabb áron lévő hasonló 3 fogás csak két nap múlva azaz 29.-től érvényes az adott étteremben. Összefoglalva ez egy olyan hely ahol a vendégnek sosem lesz igaza még a makacs tények ellenére sem. Budapest, 2021.11.27. 15 óra 57 perc
Kárpáti Kornél - Saturday 27/11/2021

"Tomi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel nagyon finom volt, egyetlen probléma, hogy a főétel mennyiség bántóan kevés volt.
Tamas Tamas - Thursday 25/11/2021

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű környezetben sikerült egy finom ebédet elfogyasztanunk!
Szarka Tamás - Friday 19/11/2021

"Elégedettség"

3.0
food: 1 service: 4 ambience: 4
Itt enni nem érdemes
László Mamuzsich - Friday 19/11/2021

"Kellemes"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Gyönyörű környezet, figyelmes és készséges felszolgálók jellemzik a helyet. Az ételek mind ízletesek és látványra is szépek voltak. Tudjuk, hogy bisztróebédre foglaltunk asztalt, azonban az adagok annyira aprócskák voltak és még a pici adagokon belül is mintha ügyeltek volna arra, hogy azok kifejezetten szénhidrát-csökkentettek legyenek, így éhesen távoztunk.
N. Márta - Thursday 18/11/2021

"Tökéletes élmény"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Remek ízek, csodálatos hangulat! Igazi élmény volt!
O Melinda - Monday 08/11/2021

"Gyönyörű környezet, gyenge kiszolgálás, kicsi adagok"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 5
Nagyon szép helyen nagyon finom ebédet ettünk, de a főétel ( kacsacomb) hihetetlenül kicsi volt, kb. 4 falat. Egy galamb is nagyobb ezeknél a kacsáknál, és az a la carte étlapról választók is ekkorát kaptak... Az előétel és a desszert kifogástalan volt, de a kávé hideg. Az előételt hamar megkaptuk, a főételre már sokat kellett várni ( 25 perc), de a desszertre viszont több, mint 40 percet! Többször kérdeztük, hogy mikor érkezik ( mivel a később érkezők is megkapták), de végül ezt a három fogást 2 óra alatt tudtuk elfogyasztani Érinthetetlen, mivel sok pincér és hostess van az asztalok számához képest.
Oláh Krisztina - Sunday 07/11/2021

"Legjobb a héten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet adott, és az étel is tökéletes volt. A sajtlevest nagyon ajánljuk!
Nikolett - Wednesday 20/10/2021

"Ambience should get 6 stars on the scale of 5 :-)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
This is a really beautiful place - looks gorgeous. We loved the place, the food, the service. Looking forward to go back at next possibility!
Kementzey Iveta - Wednesday 13/10/2021

"Mert azt hiszik, ők fújják a Passage-szelet... És IGAZUK van..."

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
RÉMÍSZTŐ - és egyben igen érdekes volt az a pók, amelyet évtizedekkel ezelőtt a Párisi udvarban lehetett látni... A hatás ma már EGÉSZEN más- bár a SZÍNVONAL (az egy - magyar találmány - a hologram révén volt látható)- nos, megmaradt. Sőt... A benső- TÖKÉLETES- hazánk egyik LEGSZEBB éttermébe ülhetet be az ember- a Dining Citynek hála, s természetesen az étterem vezetésének... Az előétel remek (megjegyzem- a honlapon fontos lenne, hogy el lehessen érni azt- én vissza- vissza szoktam pillantani- hogy egy részletről se feledkezzem meg...) Szóval, az előétel remek volt, érlelt sajtból készült leves, mely íze nem volt terjengős- s, kellemes, jó szaggal is bírt.. Hm... A kacsa - remek (kissé talán nyersesnek éreztem- de a rózsa (rosé) kacsánál ez már csak így van, de a kiegészítők ennél is REMEK módon szolgálták az ember jól létét...Hmm... S, az édesség- úgyszint kellemes volt... Egy sajátos megjegyzés még- Tudják, Kedves Olvasók- hogy van, hogy az embert valami HIHETETLEN érzés keríti hatalmába- amikor jó az étel, és PONT olyan dolog történik meg, olyat hall, mint amivel FOGLALATOSKODIK már régóta... Laura Bretan egy csoda... 13 évesen énekelt egy dalt- úgy, hogy SENKI nem hitt neki, hogy ezt elő tudja adni... Aztán- a harsány bírálók nénám, felállva nézték, ahogy TÖKÉLETESEN elénekli mindezt (hátrébb egy hivatkozás- minek nyomán meg lehet találni)- S, MILYEN dalt játszik a zongorán az étterem zenésze? Nos, ezt... O mio Babbino caro... KÖSZÖNÖM! Csodálatos estém volt! Egészséget s békességet! Alexander ---- Laura Bretan - Romanii Au Talent - video Dailymotionhttps://www.dailymotion.com › video· Oldal lefordítása Videotalálatok erre: laura bretan romanii au talent 7:02 Laura Bretan - Romanii Au Talent - el_son auf Dailymotion ansehen. 2017. febr. 19.
Sejtelmes Alexander - Wednesday 13/10/2021

"Mesés hely, átlagos ételek"

4.2
food: 2 service: 5 ambience: 5
Az étterem vonzereje egyértelműen a káprázatos enteriőr. Már csak ezért is érdemes ellátogatni. A konyha nem hagyott különösebb benyomást rajtunk, az ételek nem ütik meg a hely színvonalát. A kiszolgálás kifogástalan volt.
Péter Szabó - Wednesday 13/10/2021

"Párisi Passage"

3.0
food: 1 service: 2 ambience: 5
Nagyon szép, hangulatos a hely, eleinte a kiszolgálás is jó volt. A francia hagymaleves kitűnő volt, azonban a főételek nem hozták az elvárt minőséget. A marhát vissza kellett küldeni, rághatatlan, a kacsa középszerű volt. Menti a helyzetet hogy vita nélkül kicserélték másik ételre. A paris bresten érezhető hogy egész nap a hűtőben ült, a tészta magába szívta a nedvességet. A pincérek megsértődtek a reklamáción, kerülték a szemkontaktust, integetni kellett, hogy fizetnénk. Sajnálom, lehetőség volt a helyben, de én nem ajánlanám senkinek.
Németh Veronika - Wednesday 13/10/2021

"Gyönyörű környezet"

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 5
Pazar környezet, nagyon elegáns. Volt tér, be volt tartva a 2m távolság az asztalok között. Kellemes, élő zongora szólt. Az ételek finomak voltak, bár a desszertre kellett a legtöbbet várni, már kinos volt, hogy esetleg elfelejtették kihozni. Összességében jó volt, barista csinálta még a limonádét is :) Ellenben minden pincér kb 18 éves volt ha nem kevesebb, igy a tapasztalatlan kiszolgálás miatt nem volt tökéletes. Köszönjük.
Hauser Barbara - Tuesday 12/10/2021

"Remek hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, mind az ételek, mind a kiszolgálás tökéletes volt, a zongora pedig csak tovább emelte a vacsora fényét. Köszönjük!
Vrábel Judit - Tuesday 12/10/2021

"Gyönyörű épület"

3.5
food: 1 service: 4 ambience: 5
Excluziv környezet, gyönyörű belső terek. Az ételek viszont nem ízlettek.
Román László - Monday 11/10/2021

"Remek ételek páratlan környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket ettünk, mellé fantasztikus bort és kávét kóstoltunk. A pincérek végig profik voltak. A hely régi kávéházakra emlékeztető hangulata ami igazán a hely különlegességét adja.
Seregi Zoltán - Monday 11/10/2021

"Bárcsak a vacsora is olyan lenne, mint amilyen szép a környezet"

2.7
food: 1 service: 3 ambience: 3
Gyönyörűen felújított passage-ban, kellemes zongora mellett a felszolgált vacsorából a sajtleves és a marha stefánia volt élvezhető a többi megfelelő vagy ehetetlen. Szerencsére az adagok nem voltak akkorák, hogy sokáig kelljen küzdeni velük. A kacsamell szalonnás bőre gumiszerűen rágós, a húsa véresen rághatatlan, a zöldkagyló késsel is nehezen vágható és megrághatatlan. A hat darab kagylóhoz kihoztak öt darab nagyobbacska kagylótésztát. Ezeket csak azért emelem ki, mert a pincér referált a konyhán és a séftől azt a választ közvetítette, hogy a kacsa a szuvidálástól rágós (!?!?), a zöldkagylónak pedig olyannak (rágósnak?) kell lennie amilyen. NO COMMENT… A kért kancsó vízre a pincér nemes egyszerűséggel közölte, hogy nem tud hozni, válasszunk az itallapról. Amiket ettünk: Előételek/leves: Lila cikória, bivaly mozzarella, mangó, bazsalikom, Francia sajtleves és Nyelvhal Ceviche, chili paprika, lime, maracuja; Főételek: Narancsos kacsamell filé, pirított cikória, szarvasgomba, parmezán, burgonya, Marha Bourguignon (marha stefánia, gomba, sárgarépa, cukkini, gyöngyhagyma, burgonyapüré) és Zöld kagyló, tárkonyos Conchiglie, sáfrányos mártás; Desszertek: Paris Brest (gesztenye, kávé(nyomát sem találtuk), csokoládé, meggy) és Pavlova, tojáslikőr(nyomát sem találtuk), erdei gyümölcs.
B. L. - Monday 11/10/2021

""

1.3
food: 1 service: 2 ambience: 0
Nem ajánljuk senkinek csak, ha szereti a barátságtalan fogadtatást és a véleményes fogásokat:-(
Szőcs Tamás - Monday 11/10/2021

"Incredible experience"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I had the most unforgettable dinning experience thanks to the service of Norbert and Milan who went out of their way to take care of us and ensure we had a wonderful meal. We were accommodated to sit in a special table that was not a part of our reservation, and got to enjoy the beauty of the Parisi hotel. I am very impressed with the elevated level of service that was provided, specially by Norbert, he is excellent at what he does and when I am back in Budapest, I will come back just to visit him.
Analaura Madrid - Monday 11/10/2021

"Az étteremhét legjobb vacsorája"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az étteremhét utolsó estéjén látogattunk el ide. Három étterembe jutottunk el idén, egyértelműen ez volt legjobb élmény. Gyönyörű helyszín, kellemes élő zongorával, a hangulatra mindenképp öt csillagot érdemel az étterem. A kiszolgálással szintén meg voltunk elégedve, a pincérek kedvesek és udvariasak voltak, az ételeket gyorsan felszolgálták, de nem éreztük, hogy bárki siettetne. Azért adok mégis csak négy csillagot mert az italokat az előétel után sikerült csak kihozni. Az ételek finomak voltak, a nyelvhal kifejezetten kellemes meglepetés volt, jól harmonizált a savas ízzel. A zöldkagyló viszont kicsit csalódás volt, egyáltalán nem érte meg a 2000 ft-os felárat. Illetve a limonádé sem volt túl jó, tömény és túlzottan savanyú volt, pohár fele pedig jéggel volt tele.
Nikolett K. - Monday 11/10/2021

"Pompás környezet, kellemes ételek"

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
A hely varázsához képest az ételek ízvilága kissé alul maradt. A sajtkrém leves és a marha nagyon finom, a kacsa enyhén rágós, de finom, a desszert gyenge volt.
Nagy Viktória - Monday 11/10/2021

"Vegyes érzések"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Igazából finom volt az étel, de valami mégsem volt teljesen jó, mert nem sokkal vacsora után rosszul lettünk, és másnap délig nem is javult meg a gyomrunk. Valószínűleg vagy a sajt leves volt vagy a kávé, mert ezekből fogyasztottunk mindketten. A pincérek kedvesek voltak, és a hely nagyon szép, de azért ilyen helyen nem ezt várná az ember.
Szimandl Fruzsina - Monday 11/10/2021

"Paris Passage"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely egyzerűen pazar volt. Gyönyörő volt kívül , belül az épület. A kiszolgálás remek volt,nagyon kedvesek , segítőkészek voltak mind a recepción lévő hölgyek, mind a pincérek. Az ételek finomak voltak, de volt egy-két fogás, ami lehetett volna még kiemelkedőbb, de ez már lehet csak ízlés kérdése.
Csiszton Zsuzsanna - Monday 11/10/2021

"A párizsi udvar új arca"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Gyönyörű környezetben tökéletes ételeket fogyasztottunk. Régen ettem ennyire puha és omlós, ízletes marhahúst. Köszönet a séfnek.
Pappné Boda Katalin - Monday 11/10/2021

"Csilla"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű hely
Szalai Csilla - Monday 11/10/2021

"Családi ebéd"

3.0
food: 1 service: 3 ambience: 4
A hely csodaszép. de az ételek felejthetőek.
U. J. - Monday 11/10/2021

""Csillagos ötös""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt, a kiszolgáló csillagos tízest érdemelt volna. Aki teheti ne hagyja ki!
Babai Rózsa - Monday 11/10/2021

"Vélemény"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
A hely gyönyörű, a hangulat tökéletes, a zongorajáték csodálatos. DE az ételek nem adtak különleges élményt, különösen a főétel, ami túl paradicsomos es fűszeres volt. Pincérek kedvesek voltak, kiszolgálás 4*, mivel a desszertre fél órát vártunk. Összességében klassz élmény volt, ár-érték arány miatt viszont nem lesz kedvenc vacsorahelyszín
Barta Julianna - Monday 11/10/2021

"Párizsi romantika Budapesten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kellemes vasárnapi romantikus vacsorára mentünk. Maximálisan megkaptuk azt az élményt, amit vártunk. Kedves, gyors kiszolgálás. Ízletes ételek és kellemes hangulat. Nagyon tetszett az élő zongora előadás.
Péter - Monday 11/10/2021

"Ajánljuk a helyet mindenkinek"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az itallapon nem szerepel a Kir Royale, de amikor utánakérdeztünk, az volt a válasz, hogy természetesen elkészítik nekünk. Hozzáteszem, nem is akárhogy készítették el! Az ételek kifogástalanok voltak, az enteriőr lenyűgöző.
Márton E. - Monday 11/10/2021

"dining city"

3.0
food: 4 service: 2 ambience: 2
A pincérek többsége nagyon kedves volt, főleg aki felvette a rendelés és aki az asztalhoz kísért bennünket.,de volt egy igen szerencsétlen pincér, aki nem tudom h mit keres egy ilyen helyen. Mindent összekevert, elejtett. Az italokra sokat kellet várni, az ételekkel együtt érkezett. Az ételek finomak voltak. A láthatatlan zongorista irritálóan hangosan játszott.
Lábodi Andrea - Monday 11/10/2021

"Semmi extra"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
Maga a hely lenyűgöző. Viszont sem a kiszolgálás , sem az ételek minősége nem volt kielégítő. Egy átlagos , menza jellegű menüt kóstoltunk meg. A borjú rágós volt és szimpla paradicsom szósszal volt leöntve és a tálalás sem bizonyult túl ízlésesnek. Valamint én személy szerint nem szeretem, ha minden alkalommal más pincér érkezik az asztalunkhoz , ettől személytelenné válik az alkalom. Mindemellett a pincérek nagyon kedvesek voltak.
Mezővári Katalin - Monday 11/10/2021

"5 csillag "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első osztályú étel és kiszolgálás egy elképesztően szép környezetben.
Reich-Bodó Emese - Monday 11/10/2021

"Csodás gastro élmény"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű hely, csodálatos ételek, kicsit lassú kiszolgálás, élőzene csoda
Csonka Szandra - Monday 11/10/2021