Reviews


4.6

(5 Recensies)


food

4.2

service

5.0

ambience

4.6

"Nyári kóstoló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek kiszolgálás segítőkész személyzet alaposan ismertetik az ételeket kedvesek ;) finom ételek
Kerti Zsolt - Saturday 01/08/2020
Reply of Tom Yum Thai étterem (Budakeszi):
Kedves Zsolt, örömmel halljuk, hogy igazán kellemes élményt tudott nyújtani éttermünk Önök számára! A jövőben is reméljük újra ellátogatnak hozzánk, hogy egy újabb étel megkóstolásával még közelebb kerülhessenek az autentikus thai ízvilág minden részletéhez. További szép napot Önöknek! :)

"Magyaros thai étterem"

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 3
A tavaszi tekercs nem volt eléggé átsütve, a hús és zöldség tartalom porrá volt őrölve, sem a texturaja sem íze nem emlékeztetett az ázsiai ételre. A Tom yum leves finom volt, ott vált gyanússá,hogy mégiscsak vannak thai szakácsok a konyhán.A főétel inkább a magyaros csirke paprikás formájában jelent meg: alsó es felső csirkecomb csonttal, répa és krumpli két hatalmas darabban egyben,egy nagyon ízetlen curry szósszal. Arra gondoltam,hogy szívesebben kóstoltam volna meg a thai szakácsok maguknak elkészített ebédjét, a magyaros ihletésű thai étel biztosan tévút.
Pálos Gábor - Saturday 01/08/2020
Reply of Tom Yum Thai étterem (Budakeszi):
Kedves Gábor, köszönjük visszajelzését. Sajnálattal halljuk, hogy ételeink nem nyerték el tetszésüket, viszont hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk az Önök élményét, hiszen ez a mi fejlődésünket is segíti, hogy mire kell több figyelmet fordítanunk, hogyan tudunk többet nyújtani vendégeink számára. Reméljük, hogy a jövőben újra bizalmat szavazva nekünk, ellátogatnak hozzánk és egy újabb, pozitívabb élménnyel gazdagodnak. További szép napot kívánunk Önöknek! :)

"60 km-ről is megérte elmenni vacsorázni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Feleségemmel érkeztünk az étterembe vacsorázni. Már az étlapon szereplő hideg tea különlegessége és ízvilága elvarázsolt minket. A kiszolgálás kifogástalan, minden fogásnál reszletesen elmondta a felszolgáló, hogy az ételek hogyan készültek, milyen ízvilágúak. Az ételek minősége, találása is nagyon tetszettek. Különlegességük mellett finomak, ízletesek. Másodjára voltunk a helyen, bátran ajánlom a távol-keleti konyha szerelmeseinek!
Piller Gábor - Saturday 01/08/2020
Reply of Tom Yum Thai étterem (Budakeszi):
Kedves Gábor, köszönjük pozitív visszajelzését. Számunkra sokat jelentenek Önök szavai, hiszen ezért dolgozik cégünk nap mint nap. Célunk, hogy olyan élményt tudjunk nyújtani, amelyet szívesen mesélnek barátaiknak, családjuknak, akik később ugyanolyan szeretettel és jó hangulattal térnek be hozzánk, mellyel Önök távoztak. Külön örömet okoz számunkra, hogy ételeink elnyerték tetszésüket és kollégáink is kellemes vacsora élményt tudtak Önöknek nyújtani. További szép napot kívánunk Önöknek! :)

"Minden oké"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép kulturált hely jó és ízletes ételek
Gönczi Károly - Wednesday 29/07/2020
Reply of Tom Yum Thai étterem (Budakeszi):
Kedves Károly, köszönjük kedves visszajelzését! Örömmel halljuk, hogy egy igazán kellemes hangulatot, ízletes étkezést tudtunk Önök számára biztosítani. Reméljük a jövőben újra ellátogatnak hozzánk, addig is további kellemes hétvégét kívánunk Önöknek!

"Kellemes esti vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Mindkét menüt kipróbáltuk. Az összes étel tálalás szempontjából nagyon gusztusosan nézett ki. Az előételek rendben voltak, hozták a finom ízeket. A levesből a Tom Yum Kung volt a befutó, kellemes csípőséggel megnyert mindkettőnket. A főételekből a Mut-Sa Mun Kai kicsit csalódást okozott, a csirke és a curry tetszett, azonban a főtt burgonya és a rizs kombója nem igazán nyűgözött le. A másik főételben (Phad See Ew) tetszett, hogy a brokkoli kellemesen ress volt. A desszertek egyszerűek, nem túl édesek voltak. A zöld teás italt próbáltuk még ki mindketten, ami egy egzotikus érdekesség, de egy kicsit szerintem túl édes a magyar ízlésnek :)
Hegyi Gábor - Wednesday 29/07/2020
Reply of Tom Yum Thai étterem (Budakeszi):
Kedves Gábor, köszönjük kedves szavait és részletes visszajelzését a nálunk eltöltött vacsorájukról. Örömmel halljuk, hogy hangulatos és gazdag ízélményt okozhattunk Önöknek, illetve hogy ételeink nagyobb része elnyerte tetszésüket. Véleményük segít nekünk látni, hogy a jövőben miben tudnánk javítani és hogyan tudnánk fejlődni, hiszen konyhánk és cégünk is a magas minőség elérésére törekszik. További kellemes hetet kívánunk önöknek és reméljük mihamarabb viszont látjuk Önöket éttermünkben!